- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #143.421
hoşbulduk canım kolay gelsin şimdiden protein seviyosan kolay geçerBana yetiyo ya vücut direncini kırmam lazım 3 gün protein yapıcam :) hoşgeldin bu arada :)
normalde tutuyorum bugün migrenim tuttu o yuzden tutamadım oruçlu olursam yarın bildirrim o zaman sağolCanım sanırım oruç tutmuyosu, cuma sabah 12 ye kadar bildirim yapman lazım oruçluysan da perşembe iftardan önce
çok geçmiş olsunSlm kızlar Nasılsıniz
Dün rahatsızlandım şekerim oynadı iftarı zor ettim
bugün oruç değilim
Tartı da en son 71.5 i gördümgeçen hafta 72.2
protein diyetini ben de yapmak istiyorumkollontai çorba içsem arada olur mu acaba?
Aynen zaten iki hafta sonra listeye girecek klon canım yarın hedefini falan ekler kaptanım listeye :)normalde tutuyorum bugün migrenim tuttu o yuzden tutamadım oruçlu olursam yarın bildirrim o zaman sağol
Toplam 701 kcal 13 kb
Sabah
1 haslanmış yumurta
1 kk light peynir
Ara
İce tea
Öğle
1 haslanmış yumurta
200 ml süt
Akşam
100 gr tavuk göğsü
200 gr light yoğurt
Su 3 lt
Spor
30 dk yüzme
Leslie 2 mile
Jillian level 1
Eski tempoma dönmeye çalışıyorum :)maşallah nerden baksan 1,5 saat spor
Helaaaal, tam gaz devam gulumToplam 701 kcal 13 kb
Sabah
1 haslanmış yumurta
1 kk light peynir
Ara
İce tea
Öğle
1 haslanmış yumurta
200 ml süt
Akşam
100 gr tavuk göğsü
200 gr light yoğurt
Su 3 lt
Spor
30 dk yüzme
Leslie 2 mile
Jillian level 1
Gecmis olsun tatlım baharatlı tavuk suyunu corba niyetine icebilirsinSlm kızlar Nasılsıniz
Dün rahatsızlandım şekerim oynadı iftarı zor ettim
bugün oruç değilim
Tartı da en son 71.5 i gördümgeçen hafta 72.2
protein diyetini ben de yapmak istiyorumkollontai çorba içsem arada olur mu acaba?
Kollontai yazmıs tekrara girmeyim mesajı alıntılamıs bulundum..kızlar yarın saat kaça kadar kilo bildiriminde bulunuyoruz
Tavuk suyu baharatlı limonlu mmmCanım bende arastırıyorum bu corba işini ama bildiğim hiç bş çorba uygun değil, sen emzirmiyodun dimi?
Evet basımızda sopa salla yaramazlık yapıncada indiriver. :)Kaptanım şimdi keklik falan dedin, başımı yakmasammı?ben genelde tabletten yada telden giriyprum, burdan halledebileceğim şeylerse size de uygunsa ben kabul ediyorum, mezun olana kadar herkesin başının eyini yerim az yiyin diye
Bu menülerle gidersen daha azını bile gorebilirsin...Ay bu cuma için çok heyecanlıyım benim ceza yememem için 59.9 bildirim yapmam lazım
Olmalısın destekliyorummuskacım emojilerine bayılıyorum
bende mi alsam sevalden :)
kaptanım kaptan yardımcısı ne yapıyor, ben olabilir miyim ?
Tatlım nasıl oldun daha iyimisin?Olmalısın destekliyorum
Kıskandım rakibem :)Daha önca seni çok sevdiğimi söylemişmiydim? Söylemedimmi? Seni seviyoruuum arkadaşııım
Ay ağzından bal damlıyo yineBu menülerle gidersen daha azını bile gorebilirsin...
Yok kız ciddiyim sopada salla, dırdır kesmeeezAy ağzından bal damlıyo yine
Sopa sallamak değil muskacım, dırdır benimki :)
Şimdilik iyiyim ama paniğim canım ya. Annemin gazına geldim kayınvalidemleri yarın akşama iftara çağırdım, temizlik yapıyorumTatlım nasıl oldun daha iyimisin?
Kıskanma assskıım senin yerin ayrıKıskandım rakibem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?