- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #143.981
Hehhe dayanamıyorum yorum yazıyorum fatsecreta, millet beslenme bilimci kesilmiş
Az yiyenleri baltalıyorlar yok kastan gider filan diye. Az ve sağlıklı beslendikten sonra hiçbir yerden gitmez. Neden bukadar açlıktan korkar olmuşuz ben merak ediyorum. Oysa başımıza ne geldiyse tüm hastalıklar kilodan
Bu arada canım senin kilon baya fazla, bu avantaj çünkü haftada iki kilo filan verebilirsin bu da seni acayip motive eder. Bence hemen işe koyul. Artık geçmişe reset at, kendine 36 beden elbise al ve ona gireceğine kendine söz ver, hiçbir şey seni hedefine ulaşmaktan alıkoyamasın, duygusal boşluklarını yemekle doldurma
Ve mutlaka ama mutlaka günde 1 saat yürü, yoksa cok sarkmaların olur: bu çok önemli. Artık bu sayfayı kapat, sen de zayıfsın iskeletin ve kasların zayıf, sadece o yağlardan kurtulma vakti.. 6lara düşene kadar asla kaçamak yapma
Hadi göreyim seni...
az yemekten kimse ölmüyor valla.. yok kastan gider bilmem ne yemek için kendimize bahaneler arayıp buluyoruz sadece sana katılıyorum

az buçuk gaza geldim gene

Bence de hadi bir fikrim var herkes haftaya cumaya kendine bir hedef koysun, basaramayanlar ceza alsin; basaranlar bir suru tebrik :)
hem de kendimize kendimizi kanitlamis oluruz.
benim haftaya cumaya hedefim 56.9 arkadaslar :)
canım benim bu cuma hedefim 114,6