Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence de hadi bir fikrim var herkes haftaya cumaya kendine bir hedef koysun, basaramayanlar ceza alsin; basaranlar bir suru tebrik :)

hem de kendimize kendimizi kanitlamis oluruz.

benim haftaya cumaya hedefim 56.9 arkadaslar :)
bende 57yi görsemmm çok güzel olur

ben dün gece kocam magnum yerken ona dedim ki 109 olmadan magnum yemicem. o da bana dedi ki "ha, 109 olunca magnum yicen yani dedi." "e, evet tabiki dedim" bana senden bi cacık olmaz gibi bi bakış attı :KK42: çok moralim bozuldu gece gece :cry:
ben de 70 civarlarındayken eşim sürekli kiloma takılıyordu
moral bozucu ama gaza getirici

:KK200::KK200::KK200:

Bugün erken yedim yemeğimi hemen menümü yazayım :kk77:

sabah: 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 bardak çay tek şekerli, tereyeğı, peynir, salça, süzme yoğurt, pul biber, 1 yeşilbiber

ara: ince bir dilim kavun, 1 bardak ballı süt, birkaç tane ceviz içi,leblebi ve badem

öğle: 3 kaşık kıymalı patlıcan yemeği, yoğurt ve 2 tane eti form bisküvi

ara: ince bir dilim kavun

akşam: peynirli omlet ( 1 yumurtadan), 3 tane eti form bisküvi, süzme yoğurt

ara: sütlü nescafe ( tek şekerli)

ilerleyen saatlerde yürüyüş yapmayı düşünüyorum ve belki az şekerli türk kahvesi içebilirim

:KK200::KK200::KK200:
Gayet güzel

Bugun biraz fazla yedim
İftara hurma ile başladım, 5 kaşık civarı mercimek çorbası, 5-6 ciğer ve bol salata
Tatlı yemeyecektim ama bayaa yedim
3-4 çatal pasta 30 gram çikolata 30 gram kadar dondurma, 6-7 kakaolu bisküvi, 2 avuç kadar çekirdek
Az önce de muhallebi yedim
Rezalet, neyse ramazan geçsin eve tatlı dokmak yok, eşim çok sevdiği için ev tatlı dolu
Sahurda 4 tane hurma 4-5 ceviz yerim heralde
Neyse kızlar kötü mötü artık menülerimi dürüst bir şekilde yazacağım, belki utanırım da yemem

Evet çok haklısın ama ben doyamıyorum o kadarcık şeyle, yavaş yavaş onlarıda çıkarıcam menümden ama, (midem küçüldükçe) sizin menülerden kopya çeke çeke olacak bu iş :oops:

çok sağol canım. oooo çokmuş 13 kb :KK17: çok zor olacak ama şekeride bırakmam gerekecek o zaman, onuda yavaş yavaş azaltayım o zaman:KK57: bende tatlıya acayip düşkünümdür, hatta bugün o kadar tatlı şey yememe rağmen akşam krize girdim yine :oops:

Ameliaa'cım, bazı şeylerin değerlerini bilmek dizginlemek için çok faydalı.
Bend e tatlıya çok düşkünüm de işte..

ek olarak

1 saatlik koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş
30-35 dakika açık havada yavaş tempoda yürüyüş

Spor çok güzel maşallah.

1325 kcal, 71 kb.

Dondurma cok canim istedi pisman degilim :)

Bacak egzersizi yaptim spor olarak da :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 53
  • image.webp
    image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 59
günaydınlarrrrr
callan cım menüleri yazmakla iyi ediyorsun bende bayramdan sonra düzenli yazacağım dün akşam benim de tavan yaptığım bir akşamdı 2-3 çatal revani,7-8 misket büyüklüğünde lokma,1 çatal un helvası anlayacağınız tatlı krizine girdim

günaydınlarrrrr
callan cım menüleri yazmakla iyi ediyorsun bende bayramdan sonra düzenli yazacağım dün akşam benim de tavan yaptığım bir akşamdı 2-3 çatal revani,7-8 misket büyüklüğünde lokma,1 çatal un helvası anlayacağınız tatlı krizine girdim
kendimi tutuyorum 40 gün oldu tatlı yemeyeliiii:KK17::KK17::KK17:

Kaptanım, ne dedi doktor nasılsınız şimdi?

Sevalcim eşine nasıl kızdım anlatamam.
Ne demek senin yanında dondurma yemek sen yemezsen.
Çok ayıp. Hem de senin sevdiğini bile bile.
Bir de yiyeceksin demek diyor.

Aaa, ne işe yarıyor şu ayakkabılar ben merak ediyorum aslında.

Seninkisi tam ders olmuş kaptanım eşine.
Yalnız o değil de, kilo sorunu varken ince topuk asla giyilmemeli.
Geçen sene bir gün giyip çıkmıştım bir gece de. O acıyı anlatamam.
valla bende bilmiyorum zayıflama ayakkabısı yazıyodu aldım deneme fırsatım olmadı daha

Gunaydinlar :) Ben bugun tatile cikiyorum :)

Bir arkadasimla cruise'la yunan adalari yapacagiz 6 gun :)

Merak etmeyin ikimiz de dikkat edecegiz diye soz verdik :) gunluk menulerimi yazmaya calisacagim :)
canım iyi tatiller şimdiden bol bol eğlen bende istiyorum cruise turu ama ufaklığın biraz daha büyümesini bekliyorum bakalım
dun tartıda 60 ı gördüm kızlar inşallah haftayaki hedefime ulaşşıcan bunda sizin etkiniz büyükk:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
inşallah daha aşağısıda gelecek fatma cım

sağol canım :)

Bugun biraz fazla yedim
İftara hurma ile başladım, 5 kaşık civarı mercimek çorbası, 5-6 ciğer ve bol salata
Tatlı yemeyecektim ama bayaa yedim
3-4 çatal pasta 30 gram çikolata 30 gram kadar dondurma, 6-7 kakaolu bisküvi, 2 avuç kadar çekirdek
Az önce de muhallebi yedim
Rezalet, neyse ramazan geçsin eve tatlı dokmak yok, eşim çok sevdiği için ev tatlı dolu
Sahurda 4 tane hurma 4-5 ceviz yerim heralde
Neyse kızlar kötü mötü artık menülerimi dürüst bir şekilde yazacağım, belki utanırım da yemem
aynen canım buraya yazınca insan tutuyor kendini biraz

Ameliaa'cım, bazı şeylerin değerlerini bilmek dizginlemek için çok faydalı.
Bend e tatlıya çok düşkünüm de işte..

Spor çok güzel maşallah.

sağol canım :)

Gunaydinlar :) Ben bugun tatile cikiyorum :)

Bir arkadasimla cruise'la yunan adalari yapacagiz 6 gun :)

Merak etmeyin ikimiz de dikkat edecegiz diye soz verdik :) gunluk menulerimi yazmaya calisacagim :)

iyi tatiller canım :)

kendimi tutuyorum 40 gün oldu tatlı yemeyeliiii:KK17::KK17::KK17:

bravo iyi dayanmışsın :KK9::KK9::KK9:

dun tartıda 60 ı gördüm kızlar inşallah haftayaki hedefime ulaşşıcan bunda sizin etkiniz büyükk:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
tebrik ederim canım darısı başıma :KK9::KK9::KK9:

Back
X