- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.181
canım ben de o gün beni onca zarardan korur diye düşündüm aslında ama iştenapsam ki
arkadaşlar kısa bir kilo özgeçmişi alalım
ben seval. 28 yaşındayım 114,4 kiloyumbilen arkadaşlar için 114,4 ün altını çizmek istiyorum
uzun zamandır kilo verme çabasındayım bebeklik, çocukluk, ergenlik, gençlik ve evlilik hayatım kilolu geçti.. amacım kadının en güzel çağı olarak adlandırılan 30'lu yaşlara zayıf girmek
ne yaparsan yap ama ameliyetı sakınn düşünme.. ben 140 kiloyu gördüm ameliyatı düşünmedim sen deli misin
Canım bayram benim için biraz farklıydı ailemden ayrıydım ilk defaFarklı bir yerin bayram kültürünü yaşadım ilginç yanları vardı. Önemli olan sevdiğimle ilk kez bir bayramda yan yana olmamızdı. 3. Gün ailemin yanına geldik. Şimdi burdayım
Saat başı su içiyosun
Nerhabalar,
Ben de dondum tatilimden :)
kızlar selam.ismim dilara 26 yasındayım.daha önce 13.takımdaydım.ama takımımız kapandı malesef.24 kg verdim 75 e düştüm.kaldı 15..tekrar aranızda olmak istiyorum..motivasyon şart :):)
bu arada tüm kuralları biliyorum..okudum ve onayladım.
Hoşgeldin Dilara.
Kesinlikle şart motivasyon.
Üyelik durumun nasıl oldu bu aşamada izinli mi yoksa ayrıldı mı gösterildi onları bir inceleyelim.
aman hedef cim sakın haaaaa ameliyat falan nedir ki sağlıklı besleneceğizAynen kaptanım çok ama çok sıkıldım.
İsveç'in sağlıksız olduğunun da son derece farkındayım; ancak emin ol eşim laf etmese ilaç hatta ameliyat bile düşünecek durumdayım.
sana katılıyorum tebrikler bu arada bayramda kilo almamışsıncanım ben de o gün beni onca zarardan korur diye düşündüm aslında ama iştenapsam ki
arkadaşlar kısa bir kilo özgeçmişi alalım
ben seval. 28 yaşındayım 114,4 kiloyumbilen arkadaşlar için 114,4 ün altını çizmek istiyorum
uzun zamandır kilo verme çabasındayım bebeklik, çocukluk, ergenlik, gençlik ve evlilik hayatım kilolu geçti.. amacım kadının en güzel çağı olarak adlandırılan 30'lu yaşlara zayıf girmek
ne yaparsan yap ama ameliyetı sakınn düşünme.. ben 140 kiloyu gördüm ameliyatı düşünmedim sen deli misin
sudan başka bişey yokmu fatma sakın haa öyle sağlıksız şeyler olmasın lütfen sağlığına dikkat etGünaydın kızlar hoşgeldiniz aramıza yeni katılan arkadaşlar
bugün itibariyle su orucu diyetine başladım
sorma canım yaa mide bulantısı hafif hafif devam ediyor kurum hekimine gittim az önce diafurly diye bi bağırsak antiseptiği yazdı ama 1 hafta gecsin öyle kullan dedi şimdi sadece bol sıvı al dediGünaydın kaptanım nasıl oldun
hoşgeldin şekerim tatil anılarını bekliyoruzNerhabalar,
hoşgeldin dilaracımkızlar selam.ismim dilara 26 yasındayım.daha önce 13.takımdaydım.ama takımımız kapandı malesef.24 kg verdim 75 e düştüm.kaldı 15..tekrar aranızda olmak istiyorum..motivasyon şart :):)
Kullanıcı adın Dilarasahra mıydı acaba o zamanlar?
Eşimle birlikte geldik canım :)Rakibem, kendine güveniyor ve asla bozmam diyorsan başla.
Aksi takdirde bekle.
Çünkü 2. kez yapmak için(bozmuş olsan da) 3 ay beklemek gerekli. Boşuna harcama.
Kİlo için tebrikler. İyi geçmiş bayram.
Saçma olduğunu biliyorum ama herhalde eşim ses çıkarmasa doktora gitmiştim şimdiye kadar ama ağzımı açmamla kızıyor. :)
İlk bayramımızı düşünüyorum da, insanın sevdiği ile beraber olması çok güzel.
Ne zaman gelecek eşin ya da sen gideceksin?
Hoş, biz hiçbir bayram ailelerin yanına gitmedik de.
Bayram, düğün vs hiç sevmeyen tipleriz.
Ne uyuzuz ya.
O kadar mı Fatmacım?
Hoşgeldin blanchecim.
canım şu an kaç kilosun 73,9 ile takım kapanmış bu kg ile listelere giriş yapabiliyorsunevet dilarasahra idi
canım kurallar gereği gerçi bu kurallar izinde olanlar için geçerli idi senin durumun nasıl olur bilmiyorum ana paylaşımda seabahar ve diğer kaptan arkadaşlara sorarım eğer bu cuma 73,9 ve altına inersen listeye girebilirsin diye düşünüyorumsen yarın sabah bi tartıl bakalım yurtdışında kg almışmısın? tatilde ben hep kg alırdım ilk defa bu tatilde rahatsızlandığım için kg verip döndüm :)canım en son 74,10 cıkmıstım diye hatırlıyorum.tatilden döndüm yeni yurtdısındaydım iki hafta.o yüzden emin olamadım tartılmadım..o kg dan listeye gireyim ozaman.cuma bildirim yaparım tekrar.
Merhaba arkadaslar ben yeni geldim ... İlk olarak neler yapmamiz gerekiyo?
hoşgeldiniz kızlarMerhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.
Günaydın canlar, uzun bir aradan sonra şükür kavuşturana :) Bayramdı, temizlikti, misafirdi, ailenin yanına gelmeydi derken .....
hoşgeldiniz :)))Nerhabalar,
hoşgeldin canım :)))kızlar selam.ismim dilara 26 yasındayım.daha önce 13.takımdaydım.ama takımımız kapandı malesef.24 kg verdim 75 e düştüm.kaldı 15..tekrar aranızda olmak istiyorum..motivasyon şart :):)
merhaba, teşekkür ederim.
165boyunda, 71.6kiloyum. hedef 60.
90lardan bu kiloya indim.
aslında 67ye inmiştim.
ramazan, bayram derken biraz aldım.
inşallah kurban bayramına istediğim kiloda olacağım.
çok hoşbuldumhoşgeldiniz kızlar
hoşgeldiniz :)))
hoşgeldin canım :)))
hoşgeldin canım :)))
ne güzel buralar hareketlendi yine
canım kurallar gereği gerçi bu kurallar izinde olanlar için geçerli idi senin durumun nasıl olur bilmiyorum ana paylaşımda seabahar ve diğer kaptan arkadaşlara sorarım eğer bu cuma 73,9 ve altına inersen listeye girebilirsin diye düşünüyorumsen yarın sabah bi tartıl bakalım yurtdışında kg almışmısın? tatilde ben hep kg alırdım ilk defa bu tatilde rahatsızlandığım için kg verip döndüm :)
hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor canımmerhaba, teşekkür ederim.
aslında 67ye inmiştim.
aman hedef cim sakın haaaaa ameliyat falan nedir ki sağlıklı besleneceğiz
sana katılıyorum tebrikler bu arada bayramda kilo almamışsın
sudan başka bişey yokmu fatma sakın haa öyle sağlıksız şeyler olmasın lütfen sağlığına dikkat et
sorma canım yaa mide bulantısı hafif hafif devam ediyor kurum hekimine gittim az önce diafurly diye bi bağırsak antiseptiği yazdı ama 1 hafta gecsin öyle kullan dedi şimdi sadece bol sıvı al dedi
hoşgeldin şekerim tatil anılarını bekliyoruz
hoşgeldin dilaracım
bu arada sen ve diğer arkadaşlar için bende kendimden bahsedeyim
ismim şahnur 43 hatta 44 yaşındayım (ekime kadar 43)
2 çocuk annesiyim kamuda inş. müh. olarak çalışıyorum aslında hedef kiloma geldim ama takımı bırakamadım bu arada 4-5 kg daha verirsem daha iyi olur modunda takılıyorum
bu arada kızlar küçük oğlanı kurum kreşine aldım bugün yeni başladı öğleyin kreşten alıp yanıma getireceğim ilk gün olması sebebiyle şimdilik benden bu kadar şubede kimse yok müdürün yerine de baktığım için işler biraz yoğun benden bu kadar
Ahh ne güzel hümeyracım.Eşimle birlikte geldik canım :)
canım şu an kaç kilosun 73,9 ile takım kapanmış bu kg ile listelere giriş yapabiliyorsun
merhaba, teşekkür ederim.
aslında 67ye inmiştim.
İki ay 1 hafta var canım kurbanaSon zamanlardaki haberlerden sonra öyle bir şey için evden gece kaçmam lazım zaten.
Başka türlü mümkün değil.
Kolay gelsin kaptanım.
Çok sıkıntılı durum ama iyi kilo verdirmiştir.
Ahh ne güzel hümeyracım.
Kaptanım, kapanan takım nasıl oluyor acaba diye düşündüm.
Bahar nasıl işledi acaba listelere
3 ay mı vardı kurbana ne kadar vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?