Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sporla destekleyebilsem ne güzel kilo verecem ama ahhh yapamıyorum yawwww

En önemlisi o ama bende çok düzensizim bu konuda.

Ben başlıyorum yarın ya isveçe.. bari doğumgünü kaçamaklarından sıyrılmış olurum

Ama ben kahveyi içmem sınırlı onu bi diyim de

Hadi bakalım rakibem hayırlı olsun.
Sonuçlar umarım değer bunca açlığa.

Kahve konusunda, azıcık esnek olmaya karar verdim ben.
Bir de dün safran çayı içtim.
Yorumları çok güzeldi internette.
Ben de 1-2 ay önce doğalını almıştım.

Bakalım kaptanım bekleyelim cevap.

Ne kadar yemek üzerine yaşıyoruz aslında değil mi?
Normalde, işlerimi yetiştireceğim diye gün biterdi.
Bugün sabahtan beri o kadar iş yapmışım ki. Şu an bıraksam işleri bırakabilecek durumdayım.
Açlıktan zaman yavaş geçiyor, ben de zaman geçiyor diye hızlanıyorum sanırım. :)

Kısa sürede etkinin geçmesi kötüymüş cidden.
Kardeşim kullandı 2-3 ay kadar.
Çok etkilemiş ama bırakınca tekrar kilo almaya başladı.

çok iyi vermişsin gerçekten canım, uzun vadede olunca geri almazsında bence kilolarını :)

Merhaba arkadaslar boyum 150 su anki kilom 56. Genelde 50 kilolarda gezerdim. Gecen senelerde 62ye cikip kalmistim. Ne asagi ne yukari ne spor ne dikkatli beslenme vs hic umursamiyordum. Gecen sene esimle beslenme duzenimizi mutfak kulturumuzu yasam tarzimizi biraz degistirerek cok da kendimizi sikmadan bir kac ay icinde 56 kiloya indim ve simdi de burada takildim kaldim.esim buna ek olarak yuruyus tirmanis vs 25-30 kilo verdi fazlalik daha coktu yani, o da simdi sabitledi...
Bugune kadar diyet diyetisyen spor aletleri kremler vs zayiflama adina bircok sey denedik ama hicbiri kalici bi cozum olmadi. Simdi son olarak benimsedigimiz sey saglikli ve dogal beslenme, vucudun ihtiyaci kadar beslenme,beyin icin degil beden icin beslenme ve en onemlisi kiloyu degil hareketli yasami odagimiza koymak. Fakat bunlari sizlerle paylasinca ve sizlerden fikir alinca biraz daha kisa surede ideal bedenime ulasabilecegimi fark ettim.insallah birbirimize olumlu katkilarimiz olur. Cok uzattim sanirim. saygilarr.

İmzaladığın için teşekkürler, FATMA!

Acil Yardım: Şeyda Öğretmen GATA'da tedaviye alınsın

Kampanyayı başlatan Tuğçe Serin · 175.718 destekçi

Bir sonraki adıma geç.

Kazanma şansını artırmak için kampanyayı tanıdıklarınla paylaş.

Paylaş

Tweetle

Ya da, bu notu kopyalayarak arkadaşlarına email ile gönder

Merhaba,

Biraz önce "Acil Yardım: Şeyda Öğretmen GATA'da tedaviye alınsın." kampanyasını imzaladım.

Bence bu çok önemli. Sen de imzalar mısın?

Link burada:

http://www.change.org/p/acil-yard%C4%B1m-%C5%9Feyda-%C3%B6%C4%9Fretmen-gata-da-tedaviye-al%C4%B1ns%C4%B1n

Teşekkürler,

FATMA

Kızlar sizde imzalayabilirmisiniz siteye girip

benim boyumda 147 cm şuan kilom 60 hedefim 50 kilo inşallah boyumuz ufak olunca kilo az olsada bizde çok duruyor

isveç diyeti mi yapıyorsun?
onu da yaptım (kilo çok olunca her şeyi deniyor insan:)
sağlıklı olmayabilir ama, 13gün sonunda hem az yemeye alışıyorsun
hem de tartıda ciddi eksilme görüyorsun.
ben aralarda azıcık fındık ceviz yiyordum (enerji için).

Eşin bu beslenme tarzına uyum sağlaması büyük bir avantaj.
Ben istersem sağlıklı besleniriz ama fark ediyorum mutsuz oluyor o atıştırmaları yapmadığında.
Bir de erkeklerin hızlı kilo vermesini kınıyorum.

Evet, 2. günümdeyim bugün.
6 gün yapabileceğim ben şehir dışına çıkacağız.
13 günde kaç kilo gitmişti acaba ufak kaçamaklarla?

Kesinlikle haklisin malesef bir iki kilo vermek bile bizim gibi minyon bayanlar icin buyuk azalmalar olarak goruntuye yansiyo.tabi tersi de ayni sekilde...
65 İle başladım haziran 15 te şimdi 60 kiloyum daha onumde en az 5 kilo var 2. hedefim bu inşallah en son gedefim 50 olmak

arkadaşlar ben isveç diyetini yaptım daha önce 1 hafta.ama kahvaltıya peynır ve domates ekledim çünkü kahvaltısız duramıyorum.gerçekten işe yarıyor.şu an yapmak istiyorum yeniden ama genelde öğle öğünlerinde ıspanak veriyor isveçte malum yaz aylarındayız.onun yerine farklı mevsim sebzeleri yiyebilir miyiz ve kahvaltıyı ıkı dılım dıl peynırı ekleyerek geçiştiriyorum hiçbişey yemeden olmuyor.hedefim geçen sene 14 ağustosta basladığım diyete 6 kg daha vererek toplamda 30 kg ile tamamlamak :)

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 81 kg ım boyum 1.60 şimdilik 10 kg vermem gerek umarım birlikte güzelce veririz kiloları bu arada 2 si 3 buçuk 1 i bir yaşında 3 tane kızım var günüzleri yazabilirim ama geceleri fazla yazamaya bilirim malum çocuklar... grubunuza davet ettiğiniz için ayrıca teşekkürler

Hoşgeldin aramaıza

hoşgeldin canım aramıza sende ilk sayfada kurallarımız var canım onları okuyup kabul etmen gerekiyor
benimde 2 oğlum var biri 4 diğeri 10 yaşında

ıspanak yerine semizotu yenilebiliyormuş.. ben de semizotu yemeyi düşünüyorum

teşekkürler arkadaşlar

ilk sayfadaki kuralları okudum kabul ettim

sadece bir haftada ne kadar mesaj yolladığımı nasıl bile bilirim bunu bilmiyorum?

sayıcan canım başka yolu yok.. ben bir ayda kim ne kadar mesaj yazmış hepsini sayıyorum

ben de iyice işsiz miyim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…