- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.241
sayıcan canım başka yolu yok.. ben bir ayda kim ne kadar mesaj yazmış hepsini sayıyorum
ben de iyice işsiz miyim ne
6.5kilo kadarEşin bu beslenme tarzına uyum sağlaması büyük bir avantaj.
Ben istersem sağlıklı besleniriz ama fark ediyorum mutsuz oluyor o atıştırmaları yapmadığında.
Bir de erkeklerin hızlı kilo vermesini kınıyorum.
Evet, 2. günümdeyim bugün.
6 gün yapabileceğim ben şehir dışına çıkacağız.
13 günde kaç kilo gitmişti acaba ufak kaçamaklarla?
maşallaharkadaşlar ben isveç diyetini yaptım daha önce 1 hafta.ama kahvaltıya peynır ve domates ekledim çünkü kahvaltısız duramıyorum.gerçekten işe yarıyor.şu an yapmak istiyorum yeniden ama genelde öğle öğünlerinde ıspanak veriyor isveçte malum yaz aylarındayız.onun yerine farklı mevsim sebzeleri yiyebilir miyiz ve kahvaltıyı ıkı dılım dıl peynırı ekleyerek geçiştiriyorum hiçbişey yemeden olmuyor.hedefim geçen sene 14 ağustosta basladığım diyete 6 kg daha vererek toplamda 30 kg ile tamamlamak :)
süper kilo vermişsin merops :))) femmetteninde dediği gibi nasıl verdin :)arkadaşlar ben isveç diyetini yaptım daha önce 1 hafta.ama kahvaltıya peynır ve domates ekledim çünkü kahvaltısız duramıyorum.gerçekten işe yarıyor.şu an yapmak istiyorum yeniden ama genelde öğle öğünlerinde ıspanak veriyor isveçte malum yaz aylarındayız.onun yerine farklı mevsim sebzeleri yiyebilir miyiz ve kahvaltıyı ıkı dılım dıl peynırı ekleyerek geçiştiriyorum hiçbişey yemeden olmuyor.hedefim geçen sene 14 ağustosta basladığım diyete 6 kg daha vererek toplamda 30 kg ile tamamlamak :)
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 81 kg ım boyum 1.60 şimdilik 10 kg vermem gerek umarım birlikte güzelce veririz kiloları bu arada 2 si 3 buçuk 1 i bir yaşında 3 tane kızım var günüzleri yazabilirim ama geceleri fazla yazamaya bilirim malum çocuklar... grubunuza davet ettiğiniz için ayrıca teşekkürler
Ailecek ayni sekilde dusunmesek gercekten hic kalici bi zayiflama olmazdi. Esime hic baski yapmadim kendi kendine karar verdi ve artik saglikli beslenmeliyiz vs diye oyle basladik. Deniz Egece'nin ''Zayiflamada Son Soz'' adli kitabi bizim miladimiz oldu diyebilirim...Eşin bu beslenme tarzına uyum sağlaması büyük bir avantaj.
Ben istersem sağlıklı besleniriz ama fark ediyorum mutsuz oluyor o atıştırmaları yapmadığında.
Bir de erkeklerin hızlı kilo vermesini kınıyorum.
kızlar selam.ismim dilara 26 yasındayım.daha önce 13.takımdaydım.ama takımımız kapandı malesef.24 kg verdim 75 e düştüm.kaldı 15..tekrar aranızda olmak istiyorum..motivasyon şart :):)
Hoşgeldiniz, umarım hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.merhaba, teşekkür ederim.
165boyunda, 71.6kiloyum. hedef 60.
90lardan bu kiloya indim.
aslında 67ye inmiştim.
ramazan, bayram derken biraz aldım.
inşallah kurban bayramına istediğim kiloda olacağım.
Hoşgeldiiin, gördünmü oldu bitti kendini bunalttığınla kaldın.. Tartı sonucunu bekliyorum.selamlaaaar ben geldiiiim
kızlar nisan cok guzel gecti, istedigimiz gibi oldu, evime dondum sonunda, temizlik yapıcam bugun ama once spor topigi basladıgı icin jillianı yapıcam
ise basladım dun aksam 5 gece 2 calısıyorum yogun oluyo topige pek gireniyorum sabahları yazarım artık bu saatlerde
daha tartılmadım az sonra tartılcam :)
yeni gelen arkadaslar merhabaaa
spordan sonra temizlik dus sonrada tartıya cıkıcam bakalım nedir durum
Sende hoşgeldin aramıza. Takımın maşallahı var vallamerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 81 kg ım boyum 1.60 şimdilik 10 kg vermem gerek umarım birlikte güzelce veririz kiloları bu arada 2 si 3 buçuk 1 i bir yaşında 3 tane kızım var günüzleri yazabilirim ama geceleri fazla yazamaya bilirim malum çocuklar... grubunuza davet ettiğiniz için ayrıca teşekkürler
arkadaşlar ben isveç diyetini yaptım daha önce 1 hafta.ama kahvaltıya peynır ve domates ekledim çünkü kahvaltısız duramıyorum.gerçekten işe yarıyor.şu an yapmak istiyorum yeniden ama genelde öğle öğünlerinde ıspanak veriyor isveçte malum yaz aylarındayız.onun yerine farklı mevsim sebzeleri yiyebilir miyiz ve kahvaltıyı ıkı dılım dıl peynırı ekleyerek geçiştiriyorum hiçbişey yemeden olmuyor.hedefim geçen sene 14 ağustosta basladığım diyete 6 kg daha vererek toplamda 30 kg ile tamamlamak :)
6.5kilo kadar
Ailecek ayni sekilde dusunmesek gercekten hic kalici bi zayiflama olmazdi. Esime hic baski yapmadim kendi kendine karar verdi ve artik saglikli beslenmeliyiz vs diye oyle basladik. Deniz Egece'nin ''Zayiflamada Son Soz'' adli kitabi bizim miladimiz oldu diyebilirim...
Kızlar benim iştahı m cok acik bu aralar.özellikle ramazandan sonra .yedikce yiyesim geliyor.böyle nasıl gidecek kilolar.kahvaltıda iyiydim akşama doğru cozutturdum.
Kaptanım biz yarın tatile gidiyoruz. Eşim izine ayrılmış 15 gün yokuz. Ama cumaları kilo bildirimi yaparım. Arada fırsat bulunca menü bildirimine de gelirim. Sakıncası olmaz dimi yoksa izinemi ayrılmam gerekiyor.
Sen ne diyosun hedefcim iznemi ayrılayım yoksa bildirimemi uğrayayım kaptan yardımcısısın nede olsa fikir lütfen..Ne yapayım muskam çok kötüydüm.
Bugün bir tık daha iyiyim.
İyi eğlenceler diliyorum Muskacım.
semizotu bagirsaklarida cok guzel calistiriyo ben herturlusunu seviyorumıspanak yerine semizotu yenilebiliyormuş.. ben de semizotu yemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?