- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.281
teşekkürler arkadaşlar
ilk sayfadaki kuralları okudum kabul ettim
sadece bir haftada ne kadar mesaj yolladığımı nasıl bile bilirim bunu bilmiyorum?
hoşgeldin canım profilinden kaç mesaj yazdığını kolayca bulursunay bu hafta o da var di mi
bu hafta kilo alan mesajları saysın kaptanım ceza olaraktan
iyi tatiller canımkızlar ben izne ayrıldım
kilolar yapıştı kaldı,moralim bozuldu
neyse şuan moralim bozuk değil
tatile çıkıyorum,1 ay zaten girmeye vaktim de olmaz
bir de 1 ay evde değilim,tartıyı da yanıma alamam
yine de diyetimden asla taviz vermeyeceğim
tartı bulup tartıldığımda buraya yazarım,bu cuma kilo bildirimi yapacağım
bunun dışında beni unutmayın!sevgiler
canım sade neskafe iç iştahını keserKızlar benim iştahı m cok acik bu aralar.özellikle ramazandan sonra .yedikce yiyesim geliyor.böyle nasıl gidecek kilolar.kahvaltıda iyiydim akşama doğru cozutturdum.
canım çok düzensiz ve sağlıksız olmuş ama memlekette olduğu için hoşgörülebilirBugunku yediklerim:memlekette oldugumuz icin bazi yiyecekler ikramdi az miktarda yedim.
Sabah:200ml sut,yumurta,yarim kk peynir, bir dilim kepekli ekmek,bir lokma bal ve tereyagi,yarim domates,uc dort dilim salatalik.cay.
ogleden sonra:iki dilim karpuz dort bes adet kuru dut.bir tane bayram cikolatasi.
aksama dogru:uc dilim tatli peynirli ekmek,cay.
kucuk bi kase patlamis misir. Yatana kadar su icmeye devam. En az 2 litre.
canım bana özelden mesaj at cep telini bende sana mesaj atayım tartı değiikliği yüzünden kg farklı çıkabilir takımda 2 ayı oldurmadığın için izin kullanamıyorsun diskalifiye olursun aman haaa internet yoksa bile mutlaka cepten bana kg bildir mesajını yeni gördüm akşam nete girmemiştimKaptanım biz yarın tatile gidiyoruz. Eşim izine ayrılmış 15 gün yokuz. Ama cumaları kilo bildirimi yaparım. Arada fırsat bulunca menü bildirimine de gelirim. Sakıncası olmaz dimi yoksa izinemi ayrılmam gerekiyor.
hoşgeldin gülsüm aramıza durumuna bir bakalım izinli mi ayrıldın diskalifiye mi oldun ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekir tatlımSelam kızlar ben Gülsüm :)
Gruba yeni katıldım. Yaşım 22 boyum 1.72 kilom 66.8
Hedefim 58.
Daha önce 14. Gruptaydım 10 kilo civarında verdim. Okuldu sınavdı derken ne spor ne de siteye girebildim motivasyonum düştü
Şimdi hedefe devam etme vaktidir. Bilgilerimi paylaşmak ve sizin bilgilerinizden yararlanırım inşallah :) güzel günlere birlikte varalım.
İyi geceler çocuklarTeşekkürlerfırsat buldum
Bugünkimenüm
Sabah
Yeşil çay ve form bisküvi
Õglen
2 yumurtadan yagsız omlet
Domates beyaz peynir
Akşam
Bir kepçe Şehriye çorbası
Iki yemek kaşığı pilav veaz taze fasulye ve yogurt 3 lt su ve şekersiz çay ayrıca şimdi form çayın ictim bu günlü iyiydi bence sabah görüşmek üzere
hoş bukduk teşekkür
bugunku menum
bi yesil elma
uc adet taze incir
iki adet ceviz
bi orta boy kase et haslama sarimsakli salcakli
5 adet aci biber tursusu
bi dilim pide
aksam misafirlikteydim
iki bardak sekersiz cay
5 adet susamli cubuk
7 adet kucuk kup gofret
biraz abarttim galiba ama toplam 1000 kcal
menümü yazayım kızlar akşam ki,
sabah 9,00 iki dilim dil peyniri,5 6 yeşil zeytim,domates,biber
öğle 12,30 4 köfte fırında,1 kase coban salata
akşam 1 tabak bamya,1 kase yoğurt-2 parça çikolata dayanamadım spor sonrası :)
1 saat yürüyüş,1,5 lt su
OHHHH maşallah afiyetle yeFatmacım, ben geçen ay baya iyi bir durumla karşılaştım.
Eşimle dışarı çıktık. O sırada bir arkadaşı rica etmiş fatura yatırmısınız diye.
Biz internetten yatırdığımız için normalde pek gitmediğimiz ama bize yakın bir bayi var.
O sırada, bayinin sahibinin annesi ile konuştuk.
Kadın bahçesinden tazecik semiz otları, sebzeler hatta yumurta getiriyor.
Pek iyi oldu.
Şimdi kaçsın Ness?
Hoşgeldin aramıza Gülsüm?
Takımdan ayrılışın ne şekildeydi? İzinli olarak mı?
evet biliyorum abarttığımı amma almayacak bidahaalyazraela et haşlamayı görmemişim pardon ama gene de çok şeker almışsın
günaydınlarrr
hoşgeldin canım profilinden kaç mesaj yazdığını kolayca bulursun
iyi tatiller canım
canım sade neskafe iç iştahını keser
canım çok düzensiz ve sağlıksız olmuş ama memlekette olduğu için hoşgörülebilir
canım bana özelden mesaj at cep telini bende sana mesaj atayım tartı değiikliği yüzünden kg farklı çıkabilir takımda 2 ayı oldurmadığın için izin kullanamıyorsun diskalifiye olursun aman haaa internet yoksa bile mutlaka cepten bana kg bildir mesajını yeni gördüm akşam nete girmemiştim
hoşgeldin gülsüm aramıza durumuna bir bakalım izinli mi ayrıldın diskalifiye mi oldun ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekir tatlım
kızlar bugün büyük oğlumu memlekete gönderdim 8 saatlik yolu tek başına gidecek sabah 7 de otobüse bindrdim aklım onda şimdi herneyse kaçgündür bişey yemeyince sabah terminalden gelirken simit aldım kahvaltıda yedim bayram kaçamağını bayramdan sonra yaptım :)
Canım bu arada allah kavuştursun.günaydınlarrr
iyi tatiller canım
canım bana özelden mesaj at cep telini bende sana mesaj atayım tartı değiikliği yüzünden kg farklı çıkabilir takımda 2 ayı oldurmadığın için izin kullanamıyorsun diskalifiye olursun aman haaa internet yoksa bile mutlaka cepten bana kg bildir mesajını yeni gördüm akşam nete girmemiştim
hoşgeldin gülsüm aramıza durumuna bir bakalım izinli mi ayrıldın diskalifiye mi oldun ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekir tatlım
kızlar bugün büyük oğlumu memlekete gönderdim 8 saatlik yolu tek başına gidecek sabah 7 de otobüse bindrdim aklım onda şimdi herneyse kaçgündür bişey yemeyince sabah terminalden gelirken simit aldım kahvaltıda yedim bayram kaçamağını bayramdan sonra yaptım :)
Hurma Diyeti Yapılışı
Hurma Yoğurt Diyeti ( Ender Saraç Hurma Diyeti )
Hurma yoğurt diyeti bir hafta kadar süre ile uygulanabilir. Her öğünde 7 hurma ve bir kase yağsız yoğurt olmak üzere günde toplam 21 adet hurma ve 3 kase yoğurt ile yenilebilir. Ancak burada şuna dikkat edin, hurmalar kaliteli ve temiz hurma olmalı. Ayrıca diğer önemli nokta hurma yoğurt diyeti uygularken kullanılacak hurmaları bir gece önce bir bıçakla yararak suya yatırın. Neden mi? bknz: Suda bekletilen hurmanın laksatif etkisi artıyor. Bu sayede tok tutucu özelliği bir kaç katına çıkıyor. Hurma ve yoğurtta günlük ihtiyaç duyulan vitamin ve minerallerin pek çoğu mevcut. Hurma yoğurt diyeti uygularken bol su içmeyi ihmal etmeyin. Hurma diyeti ile bir haftada ( vücudunuzdaki yağ oranına göre ) 5-7 kilo vermeniz mümkün.
günaydınlarrr
iyi tatiller canım
Selam kizlar, ben de dunden beri reglim.
Sabah bir tartildim vermisimdir diyordum almisim ama regl yolculuk siskinligi falandir diye dusunuyorum cunku kendimi baya ince hissediyorum. Yuzum bile kuculdu
Bu arada ben de isvecvari takilacagim sanirim bir dahaki tatile kadar, oyle bir karar aldim :)
Zaten kahvalti degil sutlu kahve iciyorum her sabah normalde de.
Haftasonu kahvalti yaparim, ogle veya aksami pas gecerim sanirim.
Kalori, kb sayimi devam :)
Şimdi kaçsın Ness?
şimdi 81 im yaaa çok fena değilmi sadece 4-5 ay önce 68 lerdeydim ama tiroid ilacını bırakınca olduğunu düşünüyorum yeniden başladım inşallah çabuk gider bu kilolar
Benim vücudumun heralde 114 kiloya alerjisi var
neyse ki isveç bu direnci kırar diye düşünüyorum
bayadır menülerimi düzenli giremiyorum bugünden itibaren giricem inşallah
kızlar 3 günlük detoksa başladım yapabilirsem hurma ve yoğurt diyeti he m bagırsaklarım çalıssın azıcık baya güzel yorumlar okudum hadi bakalım siz ne dersiniz
Hurma Diyeti Yapılışı
Hurma Yoğurt Diyeti ( Ender Saraç Hurma Diyeti )
Hurma yoğurt diyeti bir hafta kadar süre ile uygulanabilir. Her öğünde 7 hurma ve bir kase yağsız yoğurt olmak üzere günde toplam 21 adet hurma ve 3 kase yoğurt ile yenilebilir. Ancak burada şuna dikkat edin, hurmalar kaliteli ve temiz hurma olmalı. Ayrıca diğer önemli nokta hurma yoğurt diyeti uygularken kullanılacak hurmaları bir gece önce bir bıçakla yararak suya yatırın. Neden mi? bknz: Suda bekletilen hurmanın laksatif etkisi artıyor. Bu sayede tok tutucu özelliği bir kaç katına çıkıyor. Hurma ve yoğurtta günlük ihtiyaç duyulan vitamin ve minerallerin pek çoğu mevcut. Hurma yoğurt diyeti uygularken bol su içmeyi ihmal etmeyin. Hurma diyeti ile bir haftada ( vücudunuzdaki yağ oranına göre ) 5-7 kilo vermeniz mümkün.
Bende yağsız yiyemiyorumYaa iyiymis bu :)
Ama ben yagsiz yogurt yiyemiyorum ya hic sevmiyorum boo
Ben bu hafta isvec yapicam sonra bunu da yaparim belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?