Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr
teşekkürler arkadaşlar

ilk sayfadaki kuralları okudum kabul ettim

sadece bir haftada ne kadar mesaj yolladığımı nasıl bile bilirim bunu bilmiyorum?

ay bu hafta o da var di mi

bu hafta kilo alan mesajları saysın kaptanım ceza olaraktan
hoşgeldin canım profilinden kaç mesaj yazdığını kolayca bulursun
iyi tatiller canım
Kızlar benim iştahı m cok acik bu aralar.özellikle ramazandan sonra .yedikce yiyesim geliyor.böyle nasıl gidecek kilolar.kahvaltıda iyiydim akşama doğru cozutturdum.
canım sade neskafe iç iştahını keser
canım çok düzensiz ve sağlıksız olmuş ama memlekette olduğu için hoşgörülebilir
canım bana özelden mesaj at cep telini bende sana mesaj atayım tartı değiikliği yüzünden kg farklı çıkabilir takımda 2 ayı oldurmadığın için izin kullanamıyorsun diskalifiye olursun aman haaa internet yoksa bile mutlaka cepten bana kg bildir mesajını yeni gördüm akşam nete girmemiştim
hoşgeldin gülsüm aramıza durumuna bir bakalım izinli mi ayrıldın diskalifiye mi oldun ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekir tatlım

kızlar bugün büyük oğlumu memlekete gönderdim 8 saatlik yolu tek başına gidecek sabah 7 de otobüse bindrdim aklım onda şimdi herneyse kaçgündür bişey yemeyince sabah terminalden gelirken simit aldım kahvaltıda yedim bayram kaçamağını bayramdan sonra yaptım :)

Selam kizlar, ben de dunden beri reglim.

Sabah bir tartildim vermisimdir diyordum almisim ama regl yolculuk siskinligi falandir diye dusunuyorum cunku kendimi baya ince hissediyorum. Yuzum bile kuculdu

Bu arada ben de isvecvari takilacagim sanirim bir dahaki tatile kadar, oyle bir karar aldim :)

Zaten kahvalti degil sutlu kahve iciyorum her sabah normalde de.

Haftasonu kahvalti yaparim, ogle veya aksami pas gecerim sanirim.
Kalori, kb sayimi devam :)

Şimdi kaçsın Ness?

şimdi 81 im yaaa çok fena değilmi sadece 4-5 ay önce 68 lerdeydim ama tiroid ilacını bırakınca olduğunu düşünüyorum yeniden başladım inşallah çabuk gider bu kilolar

canım menün çok dengeli ve ekmek olmaması da ayrıca güzel
yeterli derecede su tüketmeyi unutma

Canım bu menü isterde 10 kalori olsun hiç güzel bir menü değil
sıfır protein çok dengesiz tamamen şeker yüklemişsin vücuduna

senin menün de çok güzel canım

aahh bamyaa

Benim vücudumun heralde 114 kiloya alerjisi var

neyse ki isveç bu direnci kırar diye düşünüyorum

bayadır menülerimi düzenli giremiyorum bugünden itibaren giricem inşallah

OHHHH maşallah afiyetle ye

kızlar 3 günlük detoksa başladım yapabilirsem hurma ve yoğurt diyeti he m bagırsaklarım çalıssın azıcık baya güzel yorumlar okudum hadi bakalım siz ne dersiniz

Merhabz bdn zeynep.
35 yaşındayım. Öğretmenim. İki kızım var.
Canım ben 13. Takımdaydım.
Beni davet etmişsin çok teşekkür ederim. Ama oldukça kilo aldım. Ayrılırken 79 um. Şimdi ise 90.7 yim. Acaba 79 kilota mı düşmem gerekir listeye girmek için.

Canım bu arada allah kavuştursun.

Hurma Diyeti Yapılışı
Hurma Yoğurt Diyeti ( Ender Saraç Hurma Diyeti )
Hurma yoğurt diyeti bir hafta kadar süre ile uygulanabilir. Her öğünde 7 hurma ve bir kase yağsız yoğurt olmak üzere günde toplam 21 adet hurma ve 3 kase yoğurt ile yenilebilir. Ancak burada şuna dikkat edin, hurmalar kaliteli ve temiz hurma olmalı. Ayrıca diğer önemli nokta hurma yoğurt diyeti uygularken kullanılacak hurmaları bir gece önce bir bıçakla yararak suya yatırın. Neden mi? bknz: Suda bekletilen hurmanın laksatif etkisi artıyor. Bu sayede tok tutucu özelliği bir kaç katına çıkıyor. Hurma ve yoğurtta günlük ihtiyaç duyulan vitamin ve minerallerin pek çoğu mevcut. Hurma yoğurt diyeti uygularken bol su içmeyi ihmal etmeyin. Hurma diyeti ile bir haftada ( vücudunuzdaki yağ oranına göre ) 5-7 kilo vermeniz mümkün.

bi dene bakalım canım. 939 kalori 165 gr kb var diyetinde günlük. ben yine de şekerin çok olduğunu düşünüyorum

Maşallah seninkisi iyi büyüdü kaptanım.
Baksana kendisi gitmeye falan başladı.

Sıkılaşıyorsundur Blanchecim.
Benim de bir süredir ciddi bir fark yok kilomda ama pantolonlar üzerimden düşmeye başladı.

Şimdi kaçsın Ness?

şimdi 81 im yaaa çok fena değilmi sadece 4-5 ay önce 68 lerdeydim ama tiroid ilacını bırakınca olduğunu düşünüyorum yeniden başladım inşallah çabuk gider bu kilolar

Ben de aynı civardayım. :)
Yalnız tiroid olayı çok ilgimi çekti.
İliacı neden bırakmıştın?
Ben uzun süredir ilacı kullanmıyordum. Hemen başlamam şart ama düzenli ilaç kullanımı konusunda çok kötüyüm.

Benim vücudumun heralde 114 kiloya alerjisi var

neyse ki isveç bu direnci kırar diye düşünüyorum

bayadır menülerimi düzenli giremiyorum bugünden itibaren giricem inşallah

Hadi bakalım hayırlı olsun rakibem.
Ben menü yazmıyorum hiç kaçamaksız devam ettiğim için İsveç diyetine.

kızlar 3 günlük detoksa başladım yapabilirsem hurma ve yoğurt diyeti he m bagırsaklarım çalıssın azıcık baya güzel yorumlar okudum hadi bakalım siz ne dersiniz

Takımca detokslandık.
Beni çok zorlamıştı zamanında ama güzel kilo gidiyor.
Dönünce ben de yapabilirim aslında 7 gün.

Yaa iyiymis bu :)

Ama ben yagsiz yogurt yiyemiyorum ya hic sevmiyorum boo

Ben bu hafta isvec yapicam sonra bunu da yaparim belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…