Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşbulduk teşekkür ederim

canım hoşgeldin sen kaçıncı etapta ayrılmıştın 13. takımdan bir bakalım eğer oldukça uzun süre geçtiyse o kiloya gelmeden de olabilir bi de önemli bir mazeretin varsa
Canım bu arada allah kavuştursun.
teşekkürler
ya reglde insan 2 kilo falan aliyor di mi ya?
canım sen yolsan da geldin bu hafta biraz dişini sıkarsan bütün ödem falan gider tatlım

canım yalnız senin profiline baktım da ben cerenberen i davet etmiştim sen 9. takımdan 421. etaptda takım kurallarına uymadığın için diskalifiye edilmişsin 13. takımda hiç bulunmamışsın acaba bir karışıklık mı oldu?
yeni diskalifiye olduğun için takım listesine seni alamam ama motivasyon açısından takım içi listede bulunursun

Hadi bakalım hayırlı olsun rakibem.
Ben menü yazmıyorum hiç kaçamaksız devam ettiğim için İsveç diyetine.

ben biraz mutasyona uğratarak yapıyorum isveçi canım. aslında isveç de değil bildiğin kb yapıyorum da isveçten esinleniyorum gibi bişey bugün kb 29 olacak sabah 1 kesmeşekerli kahve içmedim de tatlandırıcılı sütlü kahve içtim yarısı su yarısı süt. 1 tane activia yedim. öğlen biftek+yeşil salata akşam da haşlanmış yumurta semiz otu ve domates yicem ama 2 haşlanmış yumurta yerine 1 haşlanmış yumurta 1 kk light peynir yiyebilirim her an
ya reglde insan 2 kilo falan aliyor di mi ya?

benim +4 görmüşlüğüm var regl dönemimde ben çok şişiyorum ya ama diyete de en çok o dönemde dikkat etmek gerekiyor bence zaten var ya bizim bu kilolarımız aylarca sabit kalıyorsa bu regl dönemindeki azıtmalarımız yüzünden oluyor

Canım kb yi nasıl hesaplıyosun biraz bahsedebilirmisin ben baya karıstırmaya başladım yawwww kafayı yicem yakında

kızlar benim motivasyonu yükseltin noollluurrrrrrrrrrrrrr

Canım kb yi nasıl hesaplıyosun biraz bahsedebilirmisin ben baya karıstırmaya başladım yawwww kafayı yicem yakında

kızlar benim motivasyonu yükseltin noollluurrrrrrrrrrrrrr

canım ben fatsecret sitesinden hesaplıyorum işte.. bi de paylaştığım listeler var oradan bakıyorum. 50-70 arası olursa normal. çoğunlukla ikisi birbirine uyuyor zaten

sağol kaptanım :))

zeynepppp canım hoşgeldin iyi ki geldin.dilarasahra ben 13.takımdan.eski rakibeydik hadi yine rakip olalım canım :)

kızlar hedef kiloya 15 kaldı ama sanki gitmicekmiş gibi geliyor sıkılmaya basladım sürekli spor diyet düşüncesinden.ama geri alırım diye de çok korkuyorum.bırakmıyorum sonuc olarak inş hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız.

bugün aldığım
Yağ Karb Prot Kal
16,82 58,65 27,14 475

Eğer tüm gün alacaklarınsa harika ama bu saate kadarsa fazla olmuş.

İnsan sıkılıyor bir süre sonra ama halledeceğiz elbet hep beraber.
Benim minimum 20 kilom var ama amacım 25 yapmak.
170'e 55 en sevdiğim. :)

sen kaçsın su an canım.benım asıl hedefım 58 de 6 lı rakamları hayatım boyunca görmediğim için önce oraya ulasmak nıyetım :)

Akşama protein almayı düşünüyorum sadece

hurma yoğurt detoksu yapacağını yazmışsın,
ben de merak ediyordum, yapılabiliyor mu diye.
başlamadın galiba?
yok başladım ama kb çok yüksek oluyoo baktım vazgeçtim tekrar sağlıksız göründü gözüme ne bileyim yemeklerden önce yemekte yağ yakımını hızlandırıyomus öle denicem bi

benim hedef kiloya 10 kaldı ama modum düştü benim doktorun verdiği listeye devam şok detoksalara ne gerek var dimi ama zaten verdklerimin çoğu yağdan gidiyoken

ayyyyyyy kafayımı yedim ben ne adananın sıcagında

hahaha cok tatlısın canım ya ben de öyle vallahi.doktorun verdiği listede neler var kısaca özet geçsen..ben de artık aynı seylerı yemekten sıkıldım bır de tatlıya hıc dayanamıyorum..allah sonumuzu hayretsin.su an kaç kg sun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…