Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aldım iki yıldır duruyor okumadın nasıl faydalımı sence?
Bize buyuk faydasi oldu yanlis beslenme aliskanlikliklarimizi fark etmemize,olumlu dusunmeye baslamamiza hayatimizda kilo diyet sismanlik vs degil de yasamak doga nefes hareket vs gibi kavramlar uzerine odaklanmamiza vucudumuzu dinlememize sadece kilolardan kurtulma degil yasamimiz ve dusunce tarzimizda da buyuk olumlu degisikliklere neden oldu... tavsiye ederim ama kitabi okuyanin hayati degisir diyemem.bakis acisina, isteklere ve beklentilere gore sizde belki daha farkli etkiler yaratir bunu bence okuyup bi gorun. hersey bizim icimizde baslar ve biter gerisi hep bi neden, bahane,vesile...

Rakibem, hadi itiraf et.
Ben yokum diye kendine iş çıkardın dimi?

Menum
sabah
yumurta peynir zeytin domates salatalik kpk ekmek cay
ara
iki hurma cay
ogle
bulgur pilavi biber yogurt
aksam
ev yapimi sade adana,az ekmek az yogurt
iki dilim karpuz

çok güzel menü

günaydin kızlar
sabahki menüm

1 haslanmış yumurta
1 haslanmış yumurta beyazı
1 domates
4 adet zeytin
1 kk beyaz peynir
çok güzel fatmacım ekmeksiz nasıl duruyorsun, hiç açlık çekiyo musun ? bende azaltmaya çalışıyorum

tebrik ederim canım

menüler çok güzel maşallah :)

çok güzel menü

çok güzel fatmacım ekmeksiz nasıl duruyorsun, hiç açlık çekiyo musun ? bende azaltmaya çalışıyorum

tebrik ederim canım

menüler çok güzel maşallah :)
Ekmegi pek aramaz oldum canım şekeride aynen aramıyorum pek migrenim tutarsa tek şekerli çay içiyorum rahatlatıyo azıcık
ara,
1 adet medine hurması
öğlen
1 porsiyon ızgara tavuk gögsü
1 porsiyon salata(yeşillik bol yağ yok)

başarılar canım inşallah iyi hazırlanabilirsin kızmetse bende serbest muhasebeci mali müşavirlik staj giriş sınavına hazırlanmaya başlıcam kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…