- 4 Temmuz 2015
- 171
- 188
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.421
Bize buyuk faydasi oldu yanlis beslenme aliskanlikliklarimizi fark etmemize,olumlu dusunmeye baslamamiza hayatimizda kilo diyet sismanlik vs degil de yasamak doga nefes hareket vs gibi kavramlar uzerine odaklanmamiza vucudumuzu dinlememize sadece kilolardan kurtulma degil yasamimiz ve dusunce tarzimizda da buyuk olumlu degisikliklere neden oldu... tavsiye ederim ama kitabi okuyanin hayati degisir diyemem.bakis acisina, isteklere ve beklentilere gore sizde belki daha farkli etkiler yaratir bunu bence okuyup bi gorun. hersey bizim icimizde baslar ve biter gerisi hep bi neden, bahane,vesile...Aldım iki yıldır duruyor okumadın nasıl faydalımı sence?
Arkadaşlar günaydın
yeni arkadaşların aramıza katılmaları çok iyi oldu inşallah 3 haftalık deneme süresini aktif bir şekilde geçirirler ve listemize girerler
benim 23 Ağustosta görevde yükselme sınavım var o yüzden günde 5 mesaj ve menü bildirimi dışında aktif olamicam grupta bu süre içerisinde. bir de kaymakam değiştiriyoruz bu hafta çok yoğun olucam muhakkak
menü bildirimime de yarın düzenli sabah 10 gibi başlicam
önümüzdeki hafta pazartesi 13 günlük isveç diyetine başlicam bu cumartesi kızımın doğumgünüsü var çünküm
bi de analizi de pazartesi ya da salı yayınlayabilirim çünkü ilk hafta dışında mesajları sayamadım
öptüm hepinizi akşamüstü gelirim gene
Kızlar bu İsveç diyeti harika bir şey.
Galiba midemi küçülttü.
Açım, ölüyorum derken bugün gayet tok uyandım.
Menum
sabah
yumurta peynir zeytin domates salatalik kpk ekmek cay
ara
iki hurma cay
ogle
bulgur pilavi biber yogurt
aksam
ev yapimi sade adana,az ekmek az yogurt
iki dilim karpuz
çok güzel fatmacım ekmeksiz nasıl duruyorsun, hiç açlık çekiyo musun ? bende azaltmaya çalışıyorumgünaydin kızlar
sabahki menüm
1 haslanmış yumurta
1 haslanmış yumurta beyazı
1 domates
4 adet zeytin
1 kk beyaz peynir
tebrik ederim canımherkese günaydın
sabah sporumu ve esneme hareketlerimi yaptım.
sade kahve
2 yemek kaşığı lor peyniri
1 haşlanmış yumurta ile kahvaltımı yaptım.
bu arada bu sabah tartıldım,
çok güzel gidiyor
biliyorum; ilk hafta daha hızlı gider
(galiba ilk 2 hafta oyuzden listeye giremiyoruz)
sonra yavaşlayacak ama, olsun
bu beni motive ediyor.
Merhaba kızlar :)
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dlm kızarmış kepek ekmek
1/2 domates
1/2 salatalık
4 Zeytin
1 kt süzme peynir
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Öğle
1 porsiyon Taze fasulye
Akşam
Misafirlikteyim diyetime uygun şeyler yiyeceğim :)
Jillian ve 2,5 litre su.
3 bardak yeşil çay gün boyunca :)
Haftaya ben de mi başlasam ki isvece acaba ya... kaç gün oldu başlayalı canım? Fark ne kadar?
Kızlar bu İsveç diyeti harika bir şey.
Galiba midemi küçülttü.
Açım, ölüyorum derken bugün gayet tok uyandım.
Şekerim, bugün kaç söylemeyeyim demiştim ama hadi söyleyeyim.hedefcim kacsin bu sabah? gun be gun takip etmek istiyorum seni :)
Ekmegi pek aramaz oldum canım şekeride aynen aramıyorum pek migrenim tutarsa tek şekerli çay içiyorum rahatlatıyo azıcıkçok güzel menü
çok güzel fatmacım ekmeksiz nasıl duruyorsun, hiç açlık çekiyo musun ? bende azaltmaya çalışıyorum
tebrik ederim canım
menüler çok güzel maşallah :)
inşallah canımBende şimdi yürüyüş yapıp geldim kızlar termal şort giydim altıma sırılsıklam terlemisim inşallah faydası olur...
başarılar canım inşallah iyi hazırlanabilirsin kızmetse bende serbest muhasebeci mali müşavirlik staj giriş sınavına hazırlanmaya başlıcam kısmetseArkadaşlar günaydın
yeni arkadaşların aramıza katılmaları çok iyi oldu inşallah 3 haftalık deneme süresini aktif bir şekilde geçirirler ve listemize girerler
benim 23 Ağustosta görevde yükselme sınavım var o yüzden günde 5 mesaj ve menü bildirimi dışında aktif olamicam grupta bu süre içerisinde. bir de kaymakam değiştiriyoruz bu hafta çok yoğun olucam muhakkak
menü bildirimime de yarın düzenli sabah 10 gibi başlicam
önümüzdeki hafta pazartesi 13 günlük isveç diyetine başlicam bu cumartesi kızımın doğumgünüsü var çünküm
bi de analizi de pazartesi ya da salı yayınlayabilirim çünkü ilk hafta dışında mesajları sayamadım
öptüm hepinizi akşamüstü gelirim gene
harika, tebrik ederimBundan sonrası sürpriz olsun kb'cim ama 3. günün sabahında 2,6 ile uyandım.
vavvvvv toplamda kaç oldu şimdiŞekerim, bugün kaç söylemeyeyim demiştim ama hadi söyleyeyim.
79.8
bugün iyi gidiyorum bakalım akşama doğum günü var kızımın kaçırmazsam sıkıntı yokKızlarrr kaçamak yok değil mi??? :))
Bende yok şimdilik akşam tutuyor benim tatlı kriziKızlarrr kaçamak yok değil mi??? :))
harika, tebrik ederim
.
keşke daha önce başlasaymışsın,
13 günü tamamlardın,
süper kilo vermiş olurdun.
3,2 Fatmacım.vavvvvv toplamda kaç oldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?