- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.441
hedef38beden tebrik ederim canım bende yapacağım önümüzdeki hafta inşallah benimle başlamak isteyen olursa birlikte rakibe olalım
vavvvv bende yapıcammmmKesinlikle ben de aynı şeyi düşünüyorum ama olan oldu artık.
3 ay yapılmaması gerekiyor bir de.
Yoksa döndüğüm gibi tekrar yapardım kesin.
3,2 Fatmacım.
inşallahhhhhhhNasıl anlamışım ama değil mi??
10 gün kadar ben de yokum.
Sonra geleceğiz evimize.
Bu aile ziyareti.
Geldikten sonra da 70'e iner, tatil yeri araştırması yaparım artıkkk.
aynen bende çok özendim vucudu şaşırtmak için birebir
vavvvv bende yapıcammmm
hedef38beden tebrik ederim canım bende yapacağım önümüzdeki hafta inşallah benimle başlamak isteyen olursa birlikte rakibe olalım
İSveç furyası başlasınnn.
Ben reklamcı olmalıymışım var ya.
Bir şeyi beğenirsem bir anlatıyorum bir anlatıyorum.
Herkesin alası geliyor.
Beğenmediğim firmayı batırabilirim.
canım pazartesi günü ben de isveçe başlıyorum. hiç kaçamaksız. kırmızı etlerin çoğunu tavuk göğsü ya da budu ile değiştiricem. ıspanak yerine semizotu yicem. pazartesi beraber başlayalım istersen
bi de hiç bozmadan kaçamak yapmadan yapıyor olman da etkili oluyor rakibem
Ekmegi pek aramaz oldum canım şekeride aynen aramıyorum pek migrenim tutarsa tek şekerli çay içiyorum rahatlatıyo azıcık
ara,
1 adet medine hurması
öğlen
1 porsiyon ızgara tavuk gögsü
1 porsiyon salata(yeşillik bol yağ yok)
Ben şehir dışında olacağım rakibem.
O nedenle 6 günlük olacak.
Geldiğimde seni en az 4 kg zayıf görmek istiyorum.
Yok canım dikkat edersin hem koşturursun akşam :)bugün iyi gidiyorum bakalım akşama doğum günü var kızımın kaçırmazsam sıkıntı yok
Bende yok şimdilik akşam tutuyor benim tatlı krizi
bende bende bende bendecanım pazartesi günü ben de isveçe başlıyorum. hiç kaçamaksız. kırmızı etlerin çoğunu tavuk göğsü ya da budu ile değiştiricem. ıspanak yerine semizotu yicem. pazartesi beraber başlayalım istersen
daha kalabalık olacak bu sefer hiç oturmam buyuk ihtimalYok canım dikkat edersin hem koşturursun akşam :)
Tatlı krizi geldiğinde kuru Kayısıyı kakao Bandırıp yiyorum :) ya da çayın kahvenin yanına tarçın
kendine telkin edersen oluyo ben başardıysam herkes başarır abartmıyorum bi günde yediğim ekmek 3 somundan fazlaydı bi börek yaptıgımızda en az 4 d börek yerdimbende ekmeksiz yapamıyorum, tatlıyı zaten çok severim. mecbur alışıcam artık
canım kolay gelsin sana şimdiden kızının doğum günü kutlu olsunArkadaşlar günaydın
yeni arkadaşların aramıza katılmaları çok iyi oldu inşallah 3 haftalık deneme süresini aktif bir şekilde geçirirler ve listemize girerler
benim 23 Ağustosta görevde yükselme sınavım var o yüzden günde 5 mesaj ve menü bildirimi dışında aktif olamicam grupta bu süre içerisinde. bir de kaymakam değiştiriyoruz bu hafta çok yoğun olucam muhakkak
menü bildirimime de yarın düzenli sabah 10 gibi başlicam
önümüzdeki hafta pazartesi 13 günlük isveç diyetine başlicam bu cumartesi kızımın doğumgünüsü var çünküm
bi de analizi de pazartesi ya da salı yayınlayabilirim çünkü ilk hafta dışında mesajları sayamadım
öptüm hepinizi akşamüstü gelirim gene
Çok geçmiş olsun kaptancığımcanım kolay gelsin sana şimdiden kızının doğum günü kutlu olsun
kızlar sabahtan beri gelemedim kusura bakmayın sabah küçük oğlanı dr a götürdüm ant başladı dr onu kreşe bıraktım işyerinde bikaç iş vardı onları halledip cildiryeye gittim bayram öncesi olan alerji dediği dr un şeyler geçmemişti geçmezse bayram sonu tekrar gel demişti dr hastaneye yönlendirdi bacağımdan biyopsi aldılar önce lokal anestezi verip pek tadım yok anlayacağınız pek diyet de kalmadı bu arada pinterestte bakınırken bişey buldum türkçe sitelerde pek bişey yok jillian micheal detoks içeceği diye normal yemene devam edip bu içeceği içiyormuşsun 1 hafta 1 haftada 2-3 kg kayıp varmış detaylı olarak okuyup kendimde uyguladıktan sonra sizlerle de paylaşacağım haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?