Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada arkadaslar ben diyet kelimesini hayatimdan ve beynimden cikardim. DIyetler sadece gecici sure oldugu icin ve omur boyu surdurulemedigi icin beyne aclik sinyali verip diyeti birakir birakmaz asiri kilo almaya neden olur diye bi yerde okudum ve bana mantikli geliyo o yuzden vucudum icin beslenmeye calisiyorum ve vucudumuz her zaman dogal besine ihtiyac duyar buna inaniyorum. Su anda evimde degilim yine de dikkat etmeye calisiyorum. Ben suna inaniyorum mumkun oldugunca islenmemis gIdalardan yemek ve sadece miktara dikkat etmek,aciktiginda yemek,asla ac kalmamak,vucudun neye ihtiyaci var iyi dinlemek anlamak,beyinle beslenmemek bile ideal bedenimize bizi cok kolay, sıkmadan su yasak bu yasak demeden kalici bi zayiflamaya goturecektir. Bunlar benim gorusum tabi diyet yapan arkadaslara da saygi duyuyom az yapmadim ben de ama artik yeter dedim...cok da memnunum. Fazlaliklarimi caktirmadan dogal yasam akisda yollama taraftariyim. Ufak ufak da basarili olfugumu goruyom hamd olsun.

söylediklerin mantıklı canım ben diyetteyim dediğimizde otomatik olarak tok olsakta ben kendimi aç hissediyorum

kızlar günaydın su an yedıklerımı soyleyeyim hemen

2 dılım dil peyniri,5 yesıl zeytın,1 domates,2 bıber

öğlen yağsız kavrulmus sebzelı mantar ve cacık yemeyi düşünüyorum

akşam sa salata az yağlı marul

spor yapacağım 1 saat,2 lt su

canım cok haklısın surekli diyet pskolojisinde olmak insanı cok yoruyor.halbuki sağlıklı beslendiğimizi düşünerek yediklerimize dikkat etsek çok daha faydalı olacak bizler için.

ekmeksiz şekersiz olamayan ben sonunda vucudumun inadını kırdım
ekmeksiz şekersiz olamayan ben sonunda vucudumun inadını kırdım

ben haftaıcı hıc karbonhıdrat yememeye calısıyorum haftasonları yıyorum o da canım cok ıstediğinden.ama şekeri bırakamadım çay da tek şeker.kahve şekersiz de olur.tadını alamıyorum çayın şeker atmayınca onu da bıraksam super olcak :)

kızlar isveçte öğle ve akşam öğünleri yer değiştirilebilir diyordu doğru mudur?

Değiştirebiliyorsun Meropscum.

bide ben yoğurt kürüne başladım kırmızı biber yoğurt limonsuyu yatmadan yarım saat önce bakalım etkisi olcak mı yarım yağlı yoğurt olcak ama.

Çok güzel yorumlar okudum ben bu kürle ilgili.
Tatil dönüşü mutlaka deneyeceğim.

Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederiz.

herkese günaydın
sabah sporumu ve esneme hareketlerimi yaptım.

sade kahve
2 yemek kaşığı lor peyniri
1 haşlanmış yumurta ile kahvaltımı yaptım.

bu arada bu sabah tartıldım,
çok güzel gidiyor
biliyorum; ilk hafta daha hızlı gider
(galiba ilk 2 hafta oyuzden listeye giremiyoruz)
sonra yavaşlayacak ama, olsun
bu beni motive ediyor.

Merhaba kızlar :)

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dlm kızarmış kepek ekmek
1/2 domates
1/2 salatalık
4 Zeytin
1 kt süzme peynir
Şekersiz çay

Ara
Şekersiz Türk kahvesi

Öğle
1 porsiyon Taze fasulye

Akşam
Misafirlikteyim diyetime uygun şeyler yiyeceğim :)

Jillian ve 2,5 litre su.
3 bardak yeşil çay gün boyunca :)

Aldım iki yıldır duruyor okumadın nasıl faydalımı sence?

Arkadaşlar günaydın

yeni arkadaşların aramıza katılmaları çok iyi oldu inşallah 3 haftalık deneme süresini aktif bir şekilde geçirirler ve listemize girerler

benim 23 Ağustosta görevde yükselme sınavım var o yüzden günde 5 mesaj ve menü bildirimi dışında aktif olamicam grupta bu süre içerisinde. bir de kaymakam değiştiriyoruz bu hafta çok yoğun olucam muhakkak

menü bildirimime de yarın düzenli sabah 10 gibi başlicam

önümüzdeki hafta pazartesi 13 günlük isveç diyetine başlicam bu cumartesi kızımın doğumgünüsü var çünküm

bi de analizi de pazartesi ya da salı yayınlayabilirim çünkü ilk hafta dışında mesajları sayamadım

öptüm hepinizi akşamüstü gelirim gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…