- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.741
bi kere pilav % 200 vardırkaydirigubbakcemile3
kıs ne özür dileyip durmuşsun delimisin nesin unutmuşsun defalarca özür dilemeye ne gerek var.. bende bu sabah kalktığmda cumartesi olduğunu sandım ve dün kilo bildirim hesaplamalarını yapmadım zannettim:roflol:takım olarak diskalifiye olacağız diye ödüm koptu :roflol:
bu arada ben iki gündür sportie yi arıyorum,malesef telefonlarıma cevap vermiyor.
umarım başına birşey gelmemiştir.
kadisim nasılsın canım,kendimizi toparlayamıyoruz ki şöyle güzel muhabbetler çevirelim şurda.
asyam sen çabaladığın zaman hep kilo veriyorsun,yeterki iste,değil mi canım.tabii ki vereceksin.
mustangımı,cocomu kocaman öpüyorum:)
kallis sultan nasılın sende tamamen dön gayrı yaa. biz ne kadar gevşersek takımda okadar gevşiyor işte
sıkıla canım sıkıla başka çaresi yok. bizlerde bir kalan kiloları bi gayret versek süper olacak..yahu 2 yıldır toparla toparla benim vidalar gevşedi kaydirigubbakcemile3 istiyorum ki giderayak biri beni toparlasın döndürsün ama olmayacak sanırım herkes benim gibi düşünüyor galibaakannehir ben reyhan ablamın hatrına son kez gevşemiş vidaları sıkıp döneceğim başkada yok akü bitmek üzere:roflol:
hanımlar kusura balmayın bır ce dıyıp kacmıs gıbı oldum ama bılgısayarımın kablosunu yakdım.dun aksam geldı bugunde ancak ayıldım.cok sıddetlı regl oluyorum.devamlı basım donuyor yatıyorum.henuz dıyetle ılgılı bı calısmam yok bayram sonrasını beklıyorum acıkcası.bayramda bır 10 gunluk tatıl yapıp gelıcem sonra kaldıgım yerden dıyete devam.yarın esımı yurt dısına gonderıcem buralarda olurum yanı
acımasız olmaaaaa şimdi bu kadarrr kum gibi kum gibi akıp gitmeee . dolanayım şimdi ayaklarına kumm gibi kumm gibi akıp gitme .....saol çikolatam bende çok çok öpüyorrum sizleri.
Şuanda laptop kucağımda kulaklıkları taktım Ahmet kaya vs... dinliyorum geniş bir arşivim var baba oğulda recep ivedik izliyorlar. müzik dinlemeyi çok özlemişim nerdeyse yıllardır dinlemiyordum bu içime işleyen şarkıları. dinlerken çok uzaklara ve benden çoook uzaklarda kalan insanların yanlarına gidiyorum çok duygulandım içim tuhaf oldu.
Bir kaç gündürde gerçekten çok az nerdeyse zorla yiyorum bu durumu çok seviyorum :))
sıkıla canım sıkıla başka çaresi yok. bizlerde bir kalan kiloları bi gayret versek süper olacak..
canım geçmiş olsun . eşinede hayırı yolculuklar allah kavutursun . sanırım çok seyahat ediyor ve zor oluyordur size yaama allah sağlık versin değil mi
oooooooooooov guzel ilk defa ikinci sayfaya gecmis paylasiim sengözlerimebaksanab
nasilsinizi bakalim ogleden sonra gelemedim yaaaama cok mutluyum kilo verdim ya azcik delirdim sevincten delikafadulden
gecmisi okudum ama aklimda kalan tek $ey ceylanin mesajini alinti yapmi$ kallisimin mesaji
cok guldum ona:roflol:
insallah devaminida getirebilirim aslinda gercekten ciddiye alinca cok guzel kilolar veriyozda niye cabuk bikiyoz anlamiyom bu sefer diyorum hep bu sefer 60 lari gormeliyim
allahim sen kurtar bizi bu yaglardan yaa kelebekler gibi 1 2 3 bizde ucalim artik
neyse tum takimimi beni openleri cok opup kacinci olmusuz bakem iyi aksamlar hepinize
cok tesekkür ederim melisim amin canim benim. avatarindaki kizinmi melisim? allahim bir melek gibimasallahbahti güzel olur insallah:Saruboceq:
kadisim cok tesekkür ederim canim ya gercekten cok seker kerata bir günde nasil özlüyorum bilsen gülersin halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?