- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.761
selam millet
ceylanım hoşgeldin şeker yaa sana bişi soracam unutuyorum. sen kaç aydır kullanıyorsun bu gliforu ve başladığından bu yana ne kadar kilo verdin
kardeş takımın çıtırları nasılsınız bakalımm..bu hafta motive olabildiniz mi..
tabi herkes tatilden geldi alınmış kilolarla...çabuk alınan çabuk verilir di mi kaydirigubbakcemile3
ben de 5 kilo alarak döndüm..ama bizim cadılar hemen motive ettier beni..
dün 3 lt su içtim.2 bardak yeşilçay..biraz da ekmek ve tatlıyı kestim.sabaha 400 gr gitmiş bile
hadi gayret kızlar...
tesekurler ceylanim insallahooooooooo Asyam kilo vermişsin alkisalkisalkis Bu gidişle daha verirsin inşallah..:lepi:
aman mustangcim gecen yilki kitaplardan tercih et cocukarin bulmasi kolaylassin kitaplar cok pahali bir yil onceki cocuklarin kitaplarini kullansinlar diycem yaniselam millet
annem demek yakışlı ziyaretindedin demek haa. süper. ben arkadaşlarımın bebeklerini unutamıyorumki seni hayal dahi edemiyorum yaa.
asyam okul telaşı sizede bizede zor sen dükkan dükkan eksik tamamlamak için gezmişsin bende kitapçı kitapçı bu sene nasıl bir kitap takip etsem çocuklara neleri aldıracağım telaşındayım. yani madolyonun iki yüzüde telaşlı.
ceylanım hoşgeldin şeker yaa sana bişi soracam unutuyorum. sen kaç aydır kullanıyorsun bu gliforu ve başladığından bu yana ne kadar kilo verdin
meliscim ne guzel destekleriniz icin cok tesekkurler evet hersey kendi elimizde ve insallah basaracazkallistem sen vidaları bir kez daha sık canım. Biz toparlandık hadi şimdi kardeş takımın toparlanmasını istiyoruz siz bizi çok toparladınız şimdi biz yardıma hazırız. Ne gerekiyorsa yaparız.
hadi arkadaşlar gayret hepimizin amacı kilo vermek değil mi? kilo vermek isteyen verir.
edeindiğim tecrübe sık paylaşım yapmak kilo vermeyi beyinde ilk sıraya koymak demek ve daha kolay kilo verilmesi demek. paylaşım düşünce kilo verme işi de beynimizde rafa kalkıyor.
tekrar basarilar canim allah yardimcin olsunherkese günaydın bayanlar Şeniz birazdan bugünkü sınavıma gidicemondan sonra da boşum biraz temizlik yapayım diyorum. dün marketi almışız heralde daha onları yerleştiremedim abartmışız biraz yer falan açmak lazım bi sürü kaydirigubbakcemile3 bi de utanmadan dün akşam yemeği yedim rezillik di mi neyse bayramdan sonraya kadar 64 de kalayım da naparsam yapiyim ben kendime böyle bi söz verdim ha olur da inersem tadından yenmez o ayrı kaydirigubbakcemile3 ondan sonra herkesin dediği gibi bomba gibi patlarız şakkıdı dün gören birkaç tanıdık çarşıda aaaaaaa ne kadar zayıflamışsın aaaaaa tanıyamadım oo inanmıyorummmm falan dediler anam bi hoşuma gitti bi gerindim sormayın :roflol: insanın emeğinin karşılığını görmesi ne güzel bişey yaaa aç yattığım gecelere kurban olayım bee :roflol: :roflol:
neyse ben kalkayım hazırlanayım az sonra ceylan dayanır kapıya kaydirigubbakcemile3
allah bagislasin omrune saglik bereket versin insallahevet kızım ablacım. 13 aylık oldu.
minicik şeyler ama çok özletirler kendilerini benim de annem ve ablam çıkmazlardı hiç bizden
buradada ayni reyhan abla ama onumuzdeki gunlerde sicak olcakmi$ bir hafta 25 dereceyi bulcakmis sicaklar insallah olur yoksa biz kaloriferleri yakacaz boyle devam ederse cok sogudu birden hakkatengünaydinlarrrr.
cok sogudu burasi ya inanilmaz..yagmur camur offffff. yaz gecmiste sonbahar gelmis bile cabucak..
benimkiler gelir az sonra evimi barkimi toparliyayim biraz. bir pazarim var zaten. cumarteside calismak kötü oluyor. ama 92 saat borcum varya onu ödüyorum yavas yavas. 74 saat kaldi. bu ay sonundada okula gönderiyorlar beni. hay allahim sen büyüksün. bu yastan sonra pc ögenecegim. hatta sonunda sinavi bile var. isyerine müdürmü yapacaklar beni nedir :roflol::roflol::roflol:
sonra ugrarim sekerler.a.s.
ay masallah iyice motive olup guzel gondermissin 400 u devamini dilerim hep bekleriz tesekkurler zitaretin icina.s.kardeş takımın çıtırları nasılsınız bakalımm..bu hafta motive olabildiniz mi..
tabi herkes tatilden geldi alınmış kilolarla...çabuk alınan çabuk verilir di mi kaydirigubbakcemile3
ben de 5 kilo alarak döndüm..ama bizim cadılar hemen motive ettier beni..
dün 3 lt su içtim.2 bardak yeşilçay..biraz da ekmek ve tatlıyı kestim.sabaha 400 gr gitmiş bile
hadi gayret kızlar...
meliscim ne guzel destekleriniz icin cok tesekkurler evet hersey kendi elimizde ve insallah basaracaz
allah bagislasin omrune saglik bereket versin insallah
supermis bunu bilmiyodum cok guzel ben hep o eski duzen devam zannediyodumAsyacım bizim burda yani türkiyede yanılmıyorsam 5 yıldır ders kitaplarını devlet dağıtıyor. yani o konuda sorunumuz yok çok şükür yani devlet sıralarına karadar kitaplarını koyuyor. bu noktada rahatız benim aldırdığım kitaplar ise yardımcı kaynaklar soru örnekleri testler falan filan gibi işte
tesekkurler canim hem ziyaretin hemde guzel tavsiyelerin icin inanin cok seviniyorum boyle bir kardes takimimiz oldugu icin cok tesekurlerkardeş takımın güzel insanları merhaba,
bendeniz zeni :) 13. takımdanım... sizlere nasıl faydam dokunur bilmiyorum ama birlikte birkaç gram bile versek ben çok mutlu olacağım...
sizlere birkaç teklif ile geldim, bizim taımda işe yaradı belki sizlerinde motivasyonu için güzel olabilir. sizlere bu hafta yaptıüımız bir çalışmayı örnek olarak yazıyorum. biz artık kendimize haftalık hedefler belirliyoruz cuma tartı günü sonunda bunların analizini yapıyoruz.
tüm takım arkadaşlarım bildirimlerde bulundu şu şekilde,
üye adı: zenim
başlangıç kilosu: 87
ideal kilo: 57
diyete başlama zamanı: 4 temmuz 2009
hedefi: doğum gününde yani 5 ekimde 60 kilo olmak, en kötü ihtimalle 65 :))
yaptığı spor : hergün yürüyüş, haftada 3 gün plates.
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: 71 :))
kişisel tecrübesi: sabahları aç karnına ılık su tok tutuyor, gün içinde beşibiryerde çay içiyor, yeşil çayı elinden bırakmıyor
bu bizleri motivasyon sağladı,fikirler verdi...
hafta sonunda ise şu analiz çıktı;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...uma-zayiflama-yarismasi-1188.html#post8909767
belki bakmak istersiniz diye ekledim :)
benim yaptığım diyet için ben bir topik açtım ve orda anlattım neler yaptığımı uygulayan dostlar da memnunlar, belki topiği gördünüz ama ben yine de bahsedeyim istedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...diyetisyen-tavsiyeli-listem-deneyimlerim.html
sormak istediğiniz birşey olursa ben hep buralardayım :)
sevgilerimle... sağlıklı kilo vermeler diliyorum hepinize...
ben sizler içinde böyle birşey hazırlayabilirim eğer isterseniz
tam destek hep destek diyosunuz super otesi bisiy bence biz bunca destege haftaya derece yapariz insallah tesekkurlerrica ederiz ekercim her zaman. 5. takımı ve tüm üyelerini hep motivasyonlu ve hep çok kilo verir gördük böyle alıştık. Hep beraber başaracağız inşallah.
teşekkür ederim canım amin hepimizin çocuklarını Allah bağışlasın inşallah.
allahim cok tatlisiniz yaa ne diyebilirim cok sagolun teskurler bende bugun itibariyle azcik beslenmeme ceki duzen vereyim cuma kardes sozu kilo vericem bu kadar destege karsi bos durmamaliyim diye dusunuyorum sagolun kizlarselam kızlar ben kardeş takımınızdan dosba... adımdan da anlaşılacağı gibi kaplumbağa hızında ilerleyen takım elemanıyım... şubat ayından beri 13.takımdayım ama hep bi alıp bi verdim... meğer metabolizmam biraz yavaş çalışıyormuş... şimdi diyetisyene gidiyorum... eğer isterseniz listemi sizlerle paylaşabilirim... bu arada en kolay ramazanımı geçiriyorum veee zayıflıyorum....
eeee hadi sizlerde hareketlenin... tatil de sanırım birazcık kilo almışsınız... bende aldım 2 kilocuk ama şimdi verdim... hepinizi öpüyorum ve bütün kalbimle kilo vermenizi diliyorum
cukulatam insallah bayram sonrasi guzel bir baslangic yapar ve hic bozmadan devam edersin canim guzeligine guzelik katip yine bize tv lerde sarkilar soylersin insallh oguzel sesinleselamlar takımcım...
cocom fıstığım selam vermiş bana,iyiyim kuzu valla ramazan ayı hepten batırdı beni.sen ne güzel kurtuldun kilolardan darısı başıma...
asyam haklısın artık toparlanmak lazım,ama ramazan ayında çok zor benim için toparlanmak...canım benim,şu bayramı atlatalım valla artık çok dikkat edeceğim kendi kendime söz verdim.
bijom sınavın nasıl geçti acaba merak ediyorum canım,neyse nasılsa yarın msn de iki çift laf ederik :)
kallisim gelmemiş hiç,kızlarıyla boğuşuyordur.
reyhan ablam senin yakışıklı ne alemde,oyy oyy onu benim yerime de öp olur mu...
diğer takımlardan gelen arkadaşlar,teşekkür ederim takımım adına,ne güzel böyle destek olmak..hep beraber incelelim inş.
bu arada sportie dönmedi kızlar..dilerim iyidir,iyi olsun da dönmesin napiym...
yarın görüşürz inşallah
canim cok gecmisler olsun ablana e tabi onca kosturma guc birakmadi ablanda cabuk toparlanir insallah e sana gelmeside ayri bir guzellik cok sevindim senin adina cok selamlar soylecanlarım merhabalar...
ün ani bir sürprizle ablam bana geldi.. geçen hafta rahatsızlanmıştı bende gidemedim diye çok üzülüyordum doktorda kesin dinlenmen gerek demiş oda ben ancak kardeşimde dinlenebilirim diye düşünüp atlayıp trene gelmiş büyük kızıyla beraber ayy çok mutlu oldum gerçi sağlığından rahatsız oldum stresten zona olmuş tüm eklemlerinde aşırı ağrı ve şişme var dayanamıyor bazen ağrıya filan yarın buradada gideceğiz doktora.. bu yüzden hiç gelip yazamadım yazılanlarıda okuyamadım fırsat bulunca gelip okurum... kardeş takımdan misafirlerimiz varmış ve sanırım bazı teklifler fikirler gelmiş ben dediğim gibi bakamadım ama benim yokluğumdada değerlendirebilirsiniz aklınıza bir şe gelmesin bende yarın bakabilirim diye umuyorum.. hepinizi öpüyorum huzurlu sağlıklı geceler dilerim...
sanada canim hepimize insallahgünaydın güzeller,
iyi haftalar...
ceylanı görseniz kızlar nasıl belli oluyor verdiği kilolar zemuszemus biraz daha kilo versin ona da önce sonra yapıcam burda kaydirigubbakcemile5Canım 2.5 aydır kullanıyorum ve 5 kilo verdirtti..Yan etkileri nasıl düzeldinmi bari..inan bünye alışınca çok rahatlıyor ..sengözlerimebaksanab
valla canımcım pek çalışmadığım için bilemiyorum iyi geçti gibi geliyor ama bakıcaz artık 1 ay sonra. teşekkür ederim öğretmenimmmmmmmmmm :1rolleyes: aay az kaldı seninkiler başlar yine öğğğretttmeenimmmmmm öğğğretttmeeennimmmmm :icecream:bıjom sanada başarılar canım dünkü sınav nasıl geçti
ederik tabi canım. sınavı yazdım mustangcıma nasıl geçti pek bilemiyorum karaladım bişeyler işte kaydirigubbakcemile3bijom sınavın nasıl geçti acaba merak ediyorum canım,neyse nasılsa yarın msn de iki çift laf ederik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?