Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kardeş takımın çıtırları nasılsınız bakalımm..bu hafta motive olabildiniz mi..
tabi herkes tatilden geldi alınmış kilolarla...çabuk alınan çabuk verilir di mi kaydirigubbakcemile3
ben de 5 kilo alarak döndüm..ama bizim cadılar hemen motive ettier beni..
dün 3 lt su içtim.2 bardak yeşilçay..biraz da ekmek ve tatlıyı kestim.sabaha 400 gr gitmiş bile
hadi gayret kızlar...

selam millet

ceylanım hoşgeldin şeker yaa sana bişi soracam unutuyorum. sen kaç aydır kullanıyorsun bu gliforu ve başladığından bu yana ne kadar kilo verdin

Canım 2.5 aydır kullanıyorum ve 5 kilo verdirtti..Yan etkileri nasıl düzeldinmi bari..inan bünye alışınca çok rahatlıyor ..sengözlerimebaksanab

yok be ceylan midem zaten rahatsızdır benm şimdide sadece bulantı değil aslında tamolarakta bulantı böyle bir ağırlık böyle bir şişkinlik ve acayip bulanma gibi bişi oluyor gün boyu hiç geçmiyor. ishal durumu dersen aynen devam
benim eşimde başladı hapa bende zayıflıcam diye:)) birde wc çıkıcam diye ama onda tık maşallah :)))

bıjom sanada başarılar canım dünkü sınav nasıl geçti

Çıtırım iyiyiz sen nasılsın İyi bakalım en kısa zamaqnda ki.lo vermen Dileğiyle..

ooooooooo Asyam kilo vermişsin alkisalkisalkis Bu gidişle daha verirsin inşallah..:lepi:
tesekurler ceylanim insallah

aman mustangcim gecen yilki kitaplardan tercih et cocukarin bulmasi kolaylassin kitaplar cok pahali bir yil onceki cocuklarin kitaplarini kullansinlar diycem yani
burda kampanya baslatildi kullanilan ders kitaplari okulda toplanip yeni donemde cocuklara dagitiliyo benim kucuklere kitap almadik okuldan verdiler cok iyi oldu guzelce ciltleyip sene sonu gene vercez okula 5 yil devam etcek ayni kitap

meliscim ne guzel destekleriniz icin cok tesekkurler evet hersey kendi elimizde ve insallah basaracaz

tekrar basarilar canim allah yardimcin olsun

evet kızım ablacım. 13 aylık oldu.
minicik şeyler ama çok özletirler kendilerini benim de annem ve ablam çıkmazlardı hiç bizden
allah bagislasin omrune saglik bereket versin insallah

buradada ayni reyhan abla ama onumuzdeki gunlerde sicak olcakmi$ bir hafta 25 dereceyi bulcakmis sicaklar insallah olur yoksa biz kaloriferleri yakacaz boyle devam ederse cok sogudu birden hakkaten

ay masallah iyice motive olup guzel gondermissin 400 u devamini dilerim hep bekleriz tesekkurler zitaretin icina.s.

bende sakin bir pazar geciriyorum kizlar ama usuyorum cok
hepimiz salonda tv izliyoz izlerken fasulye ayikliyoz
ben de biraz bahceye ugramistim dun iftardan once bahcede cok is var aslinda kalan butun domatesleri topladim birazini rendeleyip kaynattim sos halinde kutulara koyup dondurucuya attim
bugun birazdaha ugramam lazim ama canim hec istemiyo
simdide cocuklari yikiycam felan camasir isleri off bitmiyo is bunaldim
biraz kulube dolanayim dedim hadin hepinizi opuyorum yarin guzel hafta basi olsun herkez icin bol enerjili bol neseli olsun insallahopuyorumnanaktan

Asyacım bizim burda yani türkiyede yanılmıyorsam 5 yıldır ders kitaplarını devlet dağıtıyor. yani o konuda sorunumuz yok çok şükür yani devlet sıralarına karadar kitaplarını koyuyor. bu noktada rahatız benim aldırdığım kitaplar ise yardımcı kaynaklar soru örnekleri testler falan filan gibi işte

kardeş takımın güzel insanları merhaba,
bendeniz zeni :) 13. takımdanım... sizlere nasıl faydam dokunur bilmiyorum ama birlikte birkaç gram bile versek ben çok mutlu olacağım...

sizlere birkaç teklif ile geldim, bizim taımda işe yaradı belki sizlerinde motivasyonu için güzel olabilir. sizlere bu hafta yaptıüımız bir çalışmayı örnek olarak yazıyorum. biz artık kendimize haftalık hedefler belirliyoruz cuma tartı günü sonunda bunların analizini yapıyoruz.
tüm takım arkadaşlarım bildirimlerde bulundu şu şekilde,

üye adı: zenim
başlangıç kilosu: 87
ideal kilo: 57
diyete başlama zamanı: 4 temmuz 2009
hedefi: doğum gününde yani 5 ekimde 60 kilo olmak, en kötü ihtimalle 65 :))
yaptığı spor : hergün yürüyüş, haftada 3 gün plates.
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: 71 :))
kişisel tecrübesi: sabahları aç karnına ılık su tok tutuyor, gün içinde beşibiryerde çay içiyor, yeşil çayı elinden bırakmıyor

bu bizleri motivasyon sağladı,fikirler verdi...
hafta sonunda ise şu analiz çıktı;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...uma-zayiflama-yarismasi-1188.html#post8909767

belki bakmak istersiniz diye ekledim :)

benim yaptığım diyet için ben bir topik açtım ve orda anlattım neler yaptığımı uygulayan dostlar da memnunlar, belki topiği gördünüz ama ben yine de bahsedeyim istedim.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...diyetisyen-tavsiyeli-listem-deneyimlerim.html

sormak istediğiniz birşey olursa ben hep buralardayım :)

sevgilerimle... sağlıklı kilo vermeler diliyorum hepinize...

ben sizler içinde böyle birşey hazırlayabilirim eğer isterseniz

meliscim ne guzel destekleriniz icin cok tesekkurler evet hersey kendi elimizde ve insallah basaracaz

allah bagislasin omrune saglik bereket versin insallah

rica ederiz ekercim her zaman. 5. takımı ve tüm üyelerini hep motivasyonlu ve hep çok kilo verir gördük böyle alıştık. Hep beraber başaracağız inşallah.
teşekkür ederim canım amin hepimizin çocuklarını Allah bağışlasın inşallah.

selam kızlar ben kardeş takımınızdan dosba... adımdan da anlaşılacağı gibi kaplumbağa hızında ilerleyen takım elemanıyım... şubat ayından beri 13.takımdayım ama hep bi alıp bi verdim... meğer metabolizmam biraz yavaş çalışıyormuş... şimdi diyetisyene gidiyorum... eğer isterseniz listemi sizlerle paylaşabilirim... bu arada en kolay ramazanımı geçiriyorum veee zayıflıyorum....
eeee hadi sizlerde hareketlenin... tatil de sanırım birazcık kilo almışsınız... bende aldım 2 kilocuk ama şimdi verdim... hepinizi öpüyorum ve bütün kalbimle kilo vermenizi diliyorum

selamlar takımcım...
cocom fıstığım selam vermiş bana,iyiyim kuzu valla ramazan ayı hepten batırdı beni.sen ne güzel kurtuldun kilolardan darısı başıma...
asyam haklısın artık toparlanmak lazım,ama ramazan ayında çok zor benim için toparlanmak...canım benim,şu bayramı atlatalım valla artık çok dikkat edeceğim kendi kendime söz verdim.
bijom sınavın nasıl geçti acaba merak ediyorum canım,neyse nasılsa yarın msn de iki çift laf ederik :)
kallisim gelmemiş hiç,kızlarıyla boğuşuyordur.
reyhan ablam senin yakışıklı ne alemde,oyy oyy onu benim yerime de öp olur mu...
diğer takımlardan gelen arkadaşlar,teşekkür ederim takımım adına,ne güzel böyle destek olmak..hep beraber incelelim inş.
bu arada sportie dönmedi kızlar..dilerim iyidir,iyi olsun da dönmesin napiym...
yarın görüşürz inşallah

canlarım merhabalar...
ün ani bir sürprizle ablam bana geldi.. geçen hafta rahatsızlanmıştı bende gidemedim diye çok üzülüyordum doktorda kesin dinlenmen gerek demiş oda ben ancak kardeşimde dinlenebilirim diye düşünüp atlayıp trene gelmiş büyük kızıyla beraber ayy çok mutlu oldum gerçi sağlığından rahatsız oldum stresten zona olmuş tüm eklemlerinde aşırı ağrı ve şişme var dayanamıyor bazen ağrıya filan yarın buradada gideceğiz doktora.. bu yüzden hiç gelip yazamadım yazılanlarıda okuyamadım fırsat bulunca gelip okurum... kardeş takımdan misafirlerimiz varmış ve sanırım bazı teklifler fikirler gelmiş ben dediğim gibi bakamadım ama benim yokluğumdada değerlendirebilirsiniz aklınıza bir şe gelmesin bende yarın bakabilirim diye umuyorum.. hepinizi öpüyorum huzurlu sağlıklı geceler dilerim...

günaydın takımcım,çikolata bugün erkenci...

kallisim ablacığının gelmesine çok sevindim,mutlu etmiş seni ne güzel.ama hasta olmasına da ayrıca üzüldüm,inşallah tez zamanda şifa bulur .. kardeş başka şey değil mi...?

supermis bunu bilmiyodum cok guzel ben hep o eski duzen devam zannediyodum
biz ne zorluklar cektik demi her sene yeni kitap mahvoluyoduk bulana dek
o zaman yeni ogretim yili butun ogretmen ve ogrencilere hayirli ve ugurlu olsun cok guzel anilar biriksin bu ogretim yilinda insallah canim ya cok sevindim ee sende ogrencilerin icin en guzelini secersin eminim kolay gelsin canim

tesekkurler canim hem ziyaretin hemde guzel tavsiyelerin icin inanin cok seviniyorum boyle bir kardes takimimiz oldugu icin cok tesekurler

tam destek hep destek diyosunuz super otesi bisiy bence biz bunca destege haftaya derece yapariz insallah tesekkurler

allahim cok tatlisiniz yaa ne diyebilirim cok sagolun teskurler bende bugun itibariyle azcik beslenmeme ceki duzen vereyim cuma kardes sozu kilo vericem bu kadar destege karsi bos durmamaliyim diye dusunuyorum sagolun kizlar

cukulatam insallah bayram sonrasi guzel bir baslangic yapar ve hic bozmadan devam edersin canim guzeligine guzelik katip yine bize tv lerde sarkilar soylersin insallh oguzel sesinle

canim cok gecmisler olsun ablana e tabi onca kosturma guc birakmadi ablanda cabuk toparlanir insallah e sana gelmeside ayri bir guzellik cok sevindim senin adina cok selamlar soyle

günaydın güzeller,
iyi haftalar...
sanada canim hepimize insallah

hepimiz icin guzel bir hafta olur insallah butun takimimi cook opup kardes takima tekrar teskkurler ediyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım 2.5 aydır kullanıyorum ve 5 kilo verdirtti..Yan etkileri nasıl düzeldinmi bari..inan bünye alışınca çok rahatlıyor ..sengözlerimebaksanab
ceylanı görseniz kızlar nasıl belli oluyor verdiği kilolar zemuszemus biraz daha kilo versin ona da önce sonra yapıcam burda kaydirigubbakcemile5
bıjom sanada başarılar canım dünkü sınav nasıl geçti
valla canımcım pek çalışmadığım için bilemiyorum iyi geçti gibi geliyor ama bakıcaz artık 1 ay sonra. teşekkür ederim öğretmenimmmmmmmmmm :1rolleyes: aay az kaldı seninkiler başlar yine öğğğretttmeenimmmmmm öğğğretttmeeennimmmmm :icecream:
bijom sınavın nasıl geçti acaba merak ediyorum canım,neyse nasılsa yarın msn de iki çift laf ederik :)
ederik tabi canım. sınavı yazdım mustangcıma nasıl geçti pek bilemiyorum karaladım bişeyler işte kaydirigubbakcemile3

günaydın bayanlarra.s.
dün iftarda arkadaşlardaydık ye ye ye tabi bi cıktım tartıyaaaa akannehir bugün meyve günü yapıcam anlicanız.. kahvaltı meyvemi yedim bile zaten ramazandan alışkınım aç kalmaya zorlamaz sanıyorum. bir-iki saat sonra çarşıya çıkıcam evde birkaç eksik var ve üzerime de bişeyler alıcam :1rolleyes: eve gelicem birkaç temizlik falan yapıcam. yavaş yavaş yapıyorum sonra belim çok ağrıyo dün akşam sehpa almaya eğilemedim bir mutfak dolabı ve buzdolabı temizledim diye :bbo:

kallisim ablan gelmiş ne kadar güzell opuyorumnanaktan ara sıra erkek kardeşim de bana öyle yapıyo o kadar mutlu oluyorum kii.. bu arada zona nedir bilirim olmadım ama şahit olmuştum, ağrısı acısı çok zorr Allah sabır versin en kısa zamanda atlatır inşallah :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar ben cuma günü hastaneye gitmiştim işimde uzun sürdü iş yerine tekrar dönemedim evde de bilgisayar yok telimde de kontör yoktu bijoma da msj atamadım cuma günü bildirim yapamadım kallistemden özür diliyorum geçen haftaki siteminin üstüne tuz biber yaptım valla affet canım beniiii

günaydin güzellerim. kallisim gözün aydin canim ya ablana allah sifalar versin canim. senin yaninda hemencecik dinlenir kendine gelir insallah.
ya kizlar hafta sonundan hicbirsey anlamadim. zaten cumartesi calistim pazarda cocuklar bendeydi. ne dogru dürüst dinlendim nede isimi gücümü yaptim. kalkip biraz toparlanayim. öpüyorum hepinizia.s.

gunaydınlar herkese sanmayın yeni uyandım ama kalkdım dırek utuye basladım.hala bıtmedı ama camasır asıym dıye ara verdım tv karsısında buldum kendımı daha kahvaltıda yapmadım sımdı tartılıcam ve bıseyler yıyecegım.en son 106 kusur kılodaydım epey aldım yanı.gecmısede bı ara goz gezdırcem ıns.bu arada kallıstem aybası gıbı lısteye dahıl olmak ıstıyorum sakıncası yoksa

reyhan ablam demek hava soguk ya esımde almanya da.ınt den havanın 25 derece oldugunu ogrenmıs benı hıc dınlemedı hep t shırt keten goturdu.valızıne son anda bır sweatshirt koydım ins usumuyodur yaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…