Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlar
dün çok iyi giderken, akşam bir arkadaşın d.günü vardı.
orda her şey alt üst oldu.

neyse dün dünde kaldı,
artık bugün yarın çok dikkat etmeliyim.

ben spor yapmadan diyette motive olamıyorum galiba.

biraz sporsuz ilerleyip, dinlenmek istedim ama,
akşam tekrar yapmaya başlayacağım, böyle olmuyor.

Canım gene de dünkü menünü liste halinde paylaşmalısın canım. Böyle şeyler olabilir önemli olan telafi edebilmek. Dün yediklerini yaz canım

Canım gene de dünkü menünü liste halinde paylaşmalısın canım. Böyle şeyler olabilir önemli olan telafi edebilmek. Dün yediklerini yaz canım
tamam geliyor :)

sabah
sade kahve, 1etimek, domates salatalık, peynir

ara
1 elma

öğlen
1kase yoğurt, 1salatalık

akşam
1dilim pasta,
1 dilim kıymalı patlıcanlı börek,
1dilim yoğurtlu patates,
5 yaprak sarma,
2 mercimek köftesi.
kuru yemiş
kola

poğça ve kurabiye yemedim,
daha ne yiyeceksem :))
kola da zeroydu.

off yazdıkça batıyorum

ekmeği ne kadar abartmıssın öle karbanhidrat tavan yapmış resmen

arkadaşlar takımda yeni kanlara ihtiyac var katılmak isteyen olursa davet edebilirsiniz bende görürsem davet edeceğim sayımız azalmaya başladı yeni kan yeni motivasyondur

Kaptanım üye üst sayısı 12 diye biliyorum ben izinli olan hedef38beden arkadaşımızla beraber üye sayımız 12 bizim zaten nasıl davet edicez ki yer yok

sayımız azalmadı paylaşım az sadece mesela morpapatyam isimli üyeyi ben cuma günü dışında hiç görmedim topikte.. hiç tanımıyorum, hiç sohbet etmişliğim yok.. kollontai izinli gibi bişey ama 1-2 haftaya aramıza döner hedef38beden 2 ay demişti izin için o da kasımda dönecek Merops ve Okyanusyaa nın da paylaşımları az belki de bi sıkıntıları vardır iş yoğunluğu olur ev olur ama günlük 5 mesaj kesinlikle yazamıyorlar yani

menü paylaşımını ben çok sıkı takip edicem ve her sabah bi gün önceki menüsünü bildirmeyenleri etiketleyip mesaj atıcam bu pazartesiden itibaren yapıcam birazdan

Tüm arkadaşlarım da cuma günü mesajlarını saymayı unutmasınlar bi önceki hafta cuma 00:00'dan itibaren perşembe 23:59'a kadar olan mesajları sayacaklar

kollontai
B blanche_ea
candy_candy
@Merops
alyazraela
ameliaa
M morpapatyam
@okyanusya
NES84
femmette
ebrusonmez

bugun telafi edersin canım sporla

oh oh oh senin cezalar da benimkiler gibi kabarıyor kaptanım buraya bi el at cezaaaa toplight neyse ki yalnız değilim

ekmeği ne kadar abartmıssın öle karbanhidrat tavan yapmış resmen

evet ya fena.. bi de ekmeği bıraktım dedim yani
Neyse bugün bıraktım ama yemedim kahvaltıda da öğlen menümde de yok (yemeğim hazır) da akşam ne yiceğime bi türlü karar veremiyorum

gunaydin kizlar,

valla ben dun aksam hicbir sey yemedim; nasil hafif hissediyorum kendimi anlatamam size :)

yuzum bile guzellesti sanki, dun sadece 1 tur atabildim sitede : 2 km.

10 diye hayal kuruyordum ama olsun bu da iyi

bir mutluluk var uzerimde az yemekten midir nedir

size de tavsiye ederim kizlar ya aksam mumkun oldugunca ac yatin o kadar rahat uyuyor ve o kadar iyi uyaniyorsunuz ki gune

Ben artik karar aldim haftanin 4 gunu ptesi-persembe sabah ve oglen yiyecegim sadece.

cuma-cumartesi de aksam programlarima gore ya sadece aksam, ya da sabah ve aksam yiyecegim.

pazar gunleri de sadece kahvalti ile gecirecegim

mesela simdi cuma aksami programim var, o nedenle cuma gunduz meyve kahve ile gecistireyim diyorum.

bugün artık aç gezmeliyim, listem çok fena.
sen nasılsın, neler yaptın
Ben cozuttum bu aralar spor felan hakgetire birinin dürtmesi lazım beni spora felan başlamazsam atın beni kızlarayyy bi tuhafım koptum resmen eşim hasta oldu kızlar hasta derken iyice saldım

evet ya fena.. bi de ekmeği bıraktım dedim yani
Neyse bugün bıraktım ama yemedim kahvaltıda da öğlen menümde de yok (yemeğim hazır) da akşam ne yiceğime bi türlü karar veremiyorum
bende ne guzel bırakmıstım bayaca ekmeği durduramıyorum kendimi doydugumu biliyorum aama devam ediyorum yemeye

katılıyorum canım insan açken daha mutlu ben kırılma noktamı oruçla başlatmak istiyorum yarın kısmetse inşallah zten nasıl kırılsınki vucudumun drınci ben böle yerken dimi ama

Evet canm suya acilen çözüm bulmalı yım.

Ekmek dilimlerin çok fazla üstüne simit ve lahmacunda eklemissin.
Çikolataları hiç saymiyorum.
Bir sorun mu var Şevvalcim. Yanı ben üzüldüğünü zaman sürekli yerim. Canım sıkkın ken diyeti tinlamam.

Sabah 8.30 :
1 kase kepekli gevrek,
200 ml sut

Ara :
2 hurma,
sade kahve.

Ogle 12.00 :
200 g tavuk sis,
50 gram bulgur pilavi,
50 gram patates kizartmasi,
1 hurma.

Benden de bu kadar

Aksama yuruyus planim var ne kadar olursa artik programimda 12 km yaziyor ama bakarim.
3 lt su.

Yok canım çok şükür ya. O gün şöyle gelişti olay Simitçi geldi her yer buram buram simit kokmaya başladı ben de ne de olsa bi daha yiyemeyeceğim cumaya da çok var deyip aldım bi tane dünden kalan tavuk şiş ve biraz peynir domatesle yedim onu..

sonra kayınvalidem lahmacun yaptırmış bizi çağırdı akşam ben de ne de olsa lahmacun da yasak artık ondan da yiyim iki tane dedim (4 fındık lahmacun).. sonra ben bir tatlı krizi bi çikolata gömmeceler
sonra kuaförde arkadaşımla buluştum o da snickers getirmiş onu da gömdüm tabi. sonra bi baktım aaa regl olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…