- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.341
günaydın arkadaşlar
dün çok iyi giderken, akşam bir arkadaşın d.günü vardı.
orda her şey alt üst oldu.
neyse dün dünde kaldı,
artık bugün yarın çok dikkat etmeliyim.
ben spor yapmadan diyette motive olamıyorum galiba.
biraz sporsuz ilerleyip, dinlenmek istedim ama,
akşam tekrar yapmaya başlayacağım, böyle olmuyor.
tamam geliyor :)Canım gene de dünkü menünü liste halinde paylaşmalısın canım. Böyle şeyler olabilir önemli olan telafi edebilmek. Dün yediklerini yaz canım
ekmeği ne kadar abartmıssın öle karbanhidrat tavan yapmış resmenBen şimdi menümü bildiricem en acımasız yorumlarınızı bekliyorum
kaptanım senden de kallavi bi ceza bekliyorum ama hafta sonundan önce yapamam çünkü zaten 2 saat yürüyüş cezam var yapmam gereken
13.10.2015 Salı Menüm
Eki Görüntüle 1656934
Bildiğin dayaklık menü
arkadaşlar takımda yeni kanlara ihtiyac var katılmak isteyen olursa davet edebilirsiniz bende görürsem davet edeceğim sayımız azalmaya başladı yeni kan yeni motivasyondur
bugun telafi edersin canım sporlatamam geliyor :)
sabah
sade kahve, 1etimek, domates salatalık, peynir
ara
1 elma
öğlen
1kase yoğurt, 1salatalık
akşam
1dilim pasta,
1 dilim kıymalı patlıcanlı börek,
1dilim yoğurtlu patates,
5 yaprak sarma,
2 mercimek köftesi.
kuru yemiş
kola
poğça ve kurabiye yemedim,
daha ne yiyeceksem :))
kola da zeroydu.
off yazdıkça batıyorum
tamam geliyor :)
sabah
sade kahve, 1etimek, domates salatalık, peynir
ara
1 elma
öğlen
1kase yoğurt, 1salatalık
akşam
1dilim pasta,
1 dilim kıymalı patlıcanlı börek,
1dilim yoğurtlu patates,
5 yaprak sarma,
2 mercimek köftesi.
kuru yemiş
kola
poğça ve kurabiye yemedim,
daha ne yiyeceksem :))
kola da zeroydu.
off yazdıkça batıyorum
bugün artık aç gezmeliyim, listem çok fena.bugun telafi edersin canım sporla
oh oh oh senin cezalar da benimkiler gibi kabarıyorkaptanım buraya bi el at cezaaaa toplight neyse ki yalnız değilim
ekmeği ne kadar abartmıssın öle karbanhidrat tavan yapmış resmen
hazırım, bekliyorum.
Ben cozuttum bu aralar spor felan hakgetire birinin dürtmesi lazım beni spora felan başlamazsam atın beni kızlarbugün artık aç gezmeliyim, listem çok fena.
sen nasılsın, neler yaptın
bende ne guzel bırakmıstım bayaca ekmeği durduramıyorum kendimi doydugumu biliyorum aama devam ediyorum yemeyeevet ya fena.. bi de ekmeği bıraktım dedim yani
Neyse bugün bıraktım ama yemedim kahvaltıda da öğlen menümde de yok (yemeğim hazır) da akşam ne yiceğime bi türlü karar veremiyorum
katılıyorum canım insan açken daha mutlu ben kırılma noktamı oruçla başlatmak istiyorum yarın kısmetse inşallah zten nasıl kırılsınki vucudumun drınci ben böle yerken dimi amagunaydin kizlar,
valla ben dun aksam hicbir sey yemedim; nasil hafif hissediyorum kendimi anlatamam size :)
yuzum bile guzellesti sanki, dun sadece 1 tur atabildim sitede : 2 km.
10 diye hayal kuruyordum ama olsun bu da iyi
bir mutluluk var uzerimde az yemekten midir nedir
size de tavsiye ederim kizlar ya aksam mumkun oldugunca ac yatin o kadar rahat uyuyor ve o kadar iyi uyaniyorsunuz ki gune
Evet canm suya acilen çözüm bulmalı yım.Canım hem tost hem börek aynı günde iyi olmamış senin için.. öğle öğününü beğendim
ben de sabah kahvaltıdan önce ve akşam otururken tarçın bal limon üçlüsünden çay yapıp içiyorum iki gündüriştah kapatma açısından faydasını görüyorum aslında ama regl oldum ve o ekmeklerin acısı çok fena çıkıyor benden cumaya kadar telafi etmeliyim. oruç da tutamıyorum
Menün çok çeşitli ama çok ölçülü canım bence
oy oy oyneyse afiyet bal şeker olmuş canım geçti bitti. Bundan sonra her gün menümüzü buraya yazacağımız bilinci ile kaçamakları sınırlandıracağımızı düşünüyorum. tabi bu kaçamak için de bi ceza lazım sana kaptana atıyorum topu ve cuma tartıya kadar gerçekleştirmek şartı ile bir ceza belirlemesini rica ediyorum toplight
Canım bence menün güzel ben iki tanecik rulokatta da bi beis görmüyorum. İnsan kahvenin yanına öyle ufak şeyler istiyor yani abartmadıkça sıkıntı yok. Bence menün güzel ölçülü
bunu hiç beğenmedim işte canımsu konusuna acilen bir çözüm bulmalısın
spor da hiç yoktan iyimesela bende hiç yok ama cezayı cuma tartıdan önce gerçekleştiricem merak etme
sabah peynir ekmek de ne kadar ekmekönemli olan o ve ne kadar çikolata ceza vermeyelim diye öyle kaçamak cevaplar yok ceza için bkz. toplight
Ekmek dilimlerin çok fazla üstüne simit ve lahmacunda eklemissin.Ben şimdi menümü bildiricem en acımasız yorumlarınızı bekliyorum
kaptanım senden de kallavi bi ceza bekliyorum ama hafta sonundan önce yapamam çünkü zaten 2 saat yürüyüş cezam var yapmam gereken
13.10.2015 Salı Menüm
Eki Görüntüle 1656934
Bildiğin dayaklık menü
Ekmek dilimlerin çok fazla üstüne simit ve lahmacunda eklemissin.
Çikolataları hiç saymiyorum.
Bir sorun mu var Şevvalcim. Yanı ben üzüldüğünü zaman sürekli yerim. Canım sıkkın ken diyeti tinlamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?