- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.321
çok geçmiş olsun canımKaptanım düzelemiyorum çünkü dinlenemiyorum, az önce arazi görevinden geldim soğuk yağmur v.s...
Haftaya da eğitimim var nolacak bilmiyorum
canım adetin felan yakınsa iştahta bi artış oluyo tarçınlı şeyler tüket bastırır bayacaya ben bu ara cok yiyorum biri beni dovsun cidden.
carsamba ve persembe sadece tek ogun sutlu gevrek dusunuyorum :)
bende tek öğün yapamıyorum adetim biterse yarın oruca başlıcam diyetisyenim sahurda su iç sadece diyo ama yapamam heralde ayrıca verdiği bi liste var oruç için onu uygulicamtek öğün çok zor ya,
enerjin biter
aman dikkat et tatlım kendineKaptanım düzelemiyorum çünkü dinlenemiyorum, az önce arazi görevinden geldim soğuk yağmur v.s...
Haftaya da eğitimim var nolacak bilmiyorum
çok haklısın kaptancım baya eksildikkkarkadaşlar takımda yeni kanlara ihtiyac var katılmak isteyen olursa davet edebilirsiniz bende görürsem davet edeceğim sayımız azalmaya başladı yeni kan yeni motivasyondur
İyi sevindim senin adınacanım kaptanın dediği gibi cuma günü kilo bildirmeden önce say kilo bildirimi ile birlikte paylaşırsın.
Cuma gününe geçen mesajlarını sayma yani en son perşembe 00:00'a kadar say
iki saat yürüyüşü yapıcam bugünakşama da sadece yeşil elma yerim zaten yarından itibaren hem oruç var hem de ekmek yok cumaya toparlarım diye düşünüyorum o zaman ben bugün eve yürüyerek döneyim ne kadar sürecek bakalım kalan olursa onu da yarın yürürüm ama ev çok uzak nerden baksan 1-1,5 saat sürer yürümesi
NES84 beğenip kaçmak da yok menümü yazmicam demişsin ama pazartesi günkü menünü yazmalısın çünkü pazartesi itibari ile takım kuralları işliyor artık
ayrıca kendinle yüzleşmek ve düzeltmek için de paylaşmalısın menünü
Haklısın canım aslında ama 2 3 gündür çok hastayım. Çorba iyi olur dedim, bu sefer acıda iyi gelir dedim doldurdum acıyı. Ama öyle böyle değil :)sonrada ekmeksiz yiyemedim :)Canım çorbalarla ekmek yenmez çünkü çorba ekmek grubunu giriyor.. gerçi ekmek konusunda en son ahkam kesecek insan da bugün benim heraldeben yandım eller yanmasın
bugunkü menüm kızlar
sabah
karısık tost (çok fazla canım istemişti)
öğle
bi kase et sulu mercimek çorbası
yarım kase yoğurt
akşam
bi dilim patates böregi
bi kase yoğurt
inşallah yapabilirsem 300 ip atlama ve jilian yapmayı planlıyorum ikizler inşallah izin verir
canım adetin felan yakınsa iştahta bi artış oluyo tarçınlı şeyler tüket bastırır bayaca
Merhaba kızlar bugunku menum
Õglen
2 yumurta omlet
1 dilim tambugday ekmegi
Domates marul bir iki çatal patates kizartma
Akşam
2 adet islim kebabı küçük evde yapılmış
1 dilim kepek ekmegi
Boncuk makarna pişirmiştim çocuklara ondan iki yemek kaşigi ve
Salata
tamam ozaman hemen yazayım
pazartesi gunki menüm
Õglen kiymali pide
akşam tavuklu patates çorba ve halley ve cikolatali puding
Bugünün menüsü
Sabah:
biber domates pişmiş
Peynir
1 dilim ekmek
Öğle :
Domatesli biber
1 dilim ekmek
2 adet rulokat
Aksam:
2 kase haşlanmış et
Soğan maydonoz
Suyum 1 litre zor olur
Spor 20 dk tempolu yuruyuş
Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah peynir ekmek az salça
Akşam kahvaltı yaptım (o kadar özlemişimki kahvaltıları) 2 dilim çavdar ekmeği de yedim ve çikolata yedim
Ara: ıhlamurlu adaçayı karışımı
Sonrada uyudum çok hastaydım
canım ebrusonmez yazan yerin altında mesajlar kısmı var orayı tıklarsan yazdığın mesajlar görünürYa kaptanım ben yine bulamadım. Profilimde nerede
canım sabah 3 dilim ekmek çok fazla keşke 1 yumurta yeseydinBen şimdi menümü bildiricem en acımasız yorumlarınızı bekliyorum
kaptanım senden de kallavi bi ceza bekliyorum ama hafta sonundan önce yapamam çünkü zaten 2 saat yürüyüş cezam var yapmam gereken
13.10.2015 Salı Menüm
Eki Görüntüle 1656934
Bildiğin dayaklık menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?