Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugunkü menüm kızlar
sabah
karısık tost (çok fazla canım istemişti)

öğle
bi kase et sulu mercimek çorbası
yarım kase yoğurt

akşam
bi dilim patates böregi
bi kase yoğurt

inşallah yapabilirsem 300 ip atlama ve jilian yapmayı planlıyorum ikizler inşallah izin verir

arkadaşlar takımda yeni kanlara ihtiyac var katılmak isteyen olursa davet edebilirsiniz bende görürsem davet edeceğim sayımız azalmaya başladı yeni kan yeni motivasyondur

İyi sevindim senin adına
Cezalara raziyiz demek

Merhaba kızlar bugunku menum
Õglen
2 yumurta omlet
1 dilim tambugday ekmegi
Domates marul bir iki çatal patates kizartma
Akşam
2 adet islim kebabı küçük evde yapılmış
1 dilim kepek ekmegi
Boncuk makarna pişirmiştim çocuklara ondan iki yemek kaşigi ve
Salata

Bu arada bol su ictim gun icinde bakinca menum cok kalabalik gorunuyor ama az az yefim ekmekler olmasa cok daha iyi olcak farkindayim daha dikkat edicem bu arada bende oruç tutmaya karar verdim hem çok borcum var hemde zayıflamanı saglar belki bi tasla iki kuş

Dun yazmıstim bi turlu motive olamuyirum diy çocukların okula başlamasi ve hepsinin hasta olması duzenimi alt ust etti duzeni yeniden saglarsam sanirim diyetede daha sağlıklı devam edebilecegim

tamam ozaman hemen yazayım
pazartesi gunki menüm
Õglen kiymali pide
akşam tavuklu patates çorba ve halley ve cikolatali puding

Bugünün menüsü
Sabah:
biber domates pişmiş
Peynir
1 dilim ekmek
Öğle :
Domatesli biber
1 dilim ekmek
2 adet rulokat
Aksam:
2 kase haşlanmış et
Soğan maydonoz

Canım çorbalarla ekmek yenmez çünkü çorba ekmek grubunu giriyor.. gerçi ekmek konusunda en son ahkam kesecek insan da bugün benim heralde ben yandım eller yanmasın
Haklısın canım aslında ama 2 3 gündür çok hastayım. Çorba iyi olur dedim, bu sefer acıda iyi gelir dedim doldurdum acıyı. Ama öyle böyle değil :)sonrada ekmeksiz yiyemedim :)

Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah peynir ekmek az salça
Akşam kahvaltı yaptım (o kadar özlemişimki kahvaltıları) 2 dilim çavdar ekmeği de yedim ve çikolata yedim
Ara: ıhlamurlu adaçayı karışımı
Sonrada uyudum çok hastaydım

Canım hem tost hem börek aynı günde iyi olmamış senin için.. öğle öğününü beğendim

canım adetin felan yakınsa iştahta bi artış oluyo tarçınlı şeyler tüket bastırır bayaca

ben de sabah kahvaltıdan önce ve akşam otururken tarçın bal limon üçlüsünden çay yapıp içiyorum iki gündür iştah kapatma açısından faydasını görüyorum aslında ama regl oldum ve o ekmeklerin acısı çok fena çıkıyor benden cumaya kadar telafi etmeliyim. oruç da tutamıyorum

Menün çok çeşitli ama çok ölçülü canım bence

tamam ozaman hemen yazayım
pazartesi gunki menüm
Õglen kiymali pide
akşam tavuklu patates çorba ve halley ve cikolatali puding

oy oy oy neyse afiyet bal şeker olmuş canım geçti bitti. Bundan sonra her gün menümüzü buraya yazacağımız bilinci ile kaçamakları sınırlandıracağımızı düşünüyorum. tabi bu kaçamak için de bi ceza lazım sana kaptana atıyorum topu ve cuma tartıya kadar gerçekleştirmek şartı ile bir ceza belirlemesini rica ediyorum toplight

Bugünün menüsü
Sabah:
biber domates pişmiş
Peynir
1 dilim ekmek
Öğle :
Domatesli biber
1 dilim ekmek
2 adet rulokat
Aksam:
2 kase haşlanmış et
Soğan maydonoz

Canım bence menün güzel ben iki tanecik rulokatta da bi beis görmüyorum. İnsan kahvenin yanına öyle ufak şeyler istiyor yani abartmadıkça sıkıntı yok. Bence menün güzel ölçülü

Suyum 1 litre zor olur
Spor 20 dk tempolu yuruyuş

bunu hiç beğenmedim işte canım su konusuna acilen bir çözüm bulmalısın

spor da hiç yoktan iyi mesela bende hiç yok ama cezayı cuma tartıdan önce gerçekleştiricem merak etme

sabah peynir ekmek de ne kadar ekmek önemli olan o ve ne kadar çikolata ceza vermeyelim diye öyle kaçamak cevaplar yok ceza için bkz. toplight

Ben şimdi menümü bildiricem en acımasız yorumlarınızı bekliyorum

kaptanım senden de kallavi bi ceza bekliyorum ama hafta sonundan önce yapamam çünkü zaten 2 saat yürüyüş cezam var yapmam gereken

13.10.2015 Salı Menüm

Bildiğin dayaklık menü

günaydınlarrrrr
Ya kaptanım ben yine bulamadım. Profilimde nerede
canım ebrusonmez yazan yerin altında mesajlar kısmı var orayı tıklarsan yazdığın mesajlar görünür
canım sabah 3 dilim ekmek çok fazla keşke 1 yumurta yeseydin
öğlen tavuk şiş i 1/3 değil bütün yeseydin keşke akşam ki kinder choclat ve snickers da ne öyle cezalardan ceza beğen kendine
1 hafta çikolata yememe cezası artı hergün saki ip atlıyormuş gibi 200 defa hoplayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…