Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neyse korkunun ecele faydası yok derler
Munumü yazayım
Dunki menüm bu arada
Kahvaltı:
Peynir
Taze nane
Taze maydonoz
1 z.yaglı dolma
1y.k böğürtlen reçeli
1 dilim ekmek
Öğle :
1 cocostar
1 rulokat
Akşam : 1y.k kıyma
4y.k yoğurt
1 avuç ceviz

Şevval acaba nesajlarimizi nasıl sayacagiz hanı kurallar geçerli ya haftalık kaç mesaj atmisiz yazmamiz gerekiyor değil mi

Menumu yaziyorum :

Sabah 8.30 :
1 dilim kizarmis ekmek,
Biraz domatesli ev yapimi kahvaltilik sos,
1.5 yumurtali sucuklu, dil peynirli yumurta.

Ogle 12.30:
1 set sushi (en hafifinden)
1 tabak noodle,
1 tane cin kurabiyesi.

Aksama 10 km yuruyus,
3 lt su!

Şevval acaba nesajlarimizi nasıl sayacagiz hanı kurallar geçerli ya haftalık kaç mesaj atmisiz yazmamiz gerekiyor değil mi

canım kaptanın dediği gibi cuma günü kilo bildirmeden önce say kilo bildirimi ile birlikte paylaşırsın.

Cuma gününe geçen mesajlarını sayma yani en son perşembe 00:00'a kadar say

iki saat yürüyüşü yapıcam bugün akşama da sadece yeşil elma yerim zaten yarından itibaren hem oruç var hem de ekmek yok cumaya toparlarım diye düşünüyorum o zaman ben bugün eve yürüyerek döneyim ne kadar sürecek bakalım kalan olursa onu da yarın yürürüm ama ev çok uzak nerden baksan 1-1,5 saat sürer yürümesi

Oruç olduğu için artık öğle aralarında da yürüyeceğim zaten havalar da serinliyor yavaş yavaş

BAZEN OLUYO ÖLESİ ŞEYLER
hımm mesaj alınmıştır, tekrarlanmayacak
Sakin peş etme femmette tamm canın çok istediyse ye bende dün bayağı kaçamak yaptım ama bugün diyete devam diyorum. Yok diyetimi bozdum. Daha birakacam deme hayatim
ayy bırakmam, ben bu kilolara nerelerden geldim, hedefime bu kadar yaklaşmışken pes eder miyim hiç.
ama, arada böyle kriz geliyor işte

günaydınlarr
kızlar dün sunumun vardı biraz gergindim hiç buraya girmeye fırsatım olmadı

geçmiş olsun tatlım

canım sen nasıl oldun

Kaptanım düzelemiyorum çünkü dinlenemiyorum, az önce arazi görevinden geldim soğuk yağmur v.s...
Haftaya da eğitimim var nolacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…