- 29 Ağustos 2012
- 1.182
- 966
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.381
tebrik ederim :)))Kızlaaarrrr eczanedeki tartıda tartıldım şimdi 56 geldimmmmm
ben üşenirim sürekli hazırlamayaSarımsaklı Çay Tarifi: Küçük bir zencefil kökünü soyduktan sonra bu kökü 2 fincan su ile kaynatın. Zencefilin toz değil kök olmasına özen göstermelisiniz. Tam 6 dakika kaynattıktan sonra bu suyun içerisine 2 diş ezilmiş sarımsak ekleyin, üzerine 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı kadar limon suyu ekleyin. Bu çay karışımını iyice karıştırdıktan sonra çayın soğuması için bir kenara bırakın. İyice soğumasına özen göstermelisiniz. Çayınız soğuduktan sonra bu karışımı bir süzgeç yardımıyla süzün ve soğuk bir şekilde için. Her gün bir kere bu sarımsak çayını içmeniz size oldukça faydalı olacaktır. En azından Angelina Jolie'ye faydalı olduğunu söyleyebiliriz.
KIZLAR SİZCE FAYDASI OLURMU GÖBEK YAĞLARINI ERİTİYOMUŞ
ohh süperKızlaaarrrr eczanedeki tartıda tartıldım şimdi 56 geldimmmmm
bayağı spor oluyormuş sanaaslında spor yapabilmeyi çok istiyorum canım ama hiç vakit kalmıyor evde leslie falan yapıyodum önceden şimdi sızıp kalıyorum erken kalkıyom çocukları erken olula gönderdiğim için bide benim ufaklık uyuyunce evde birisi hareket dahi etse hemen uyanıyo inan bulaşıkları bile toplayamıyorum uyancak korkusuyla ama evden işe işten eve çocukların okuluna yürüyorum hergün en az 2 km
çok güzelmenüm
sabah kahvaltı yapamadım
öğlen fırında tavuk azcık bulgur pilavı iki üç çatal az mercimek çorba
saat 4 te çiğ köfte ve akşam yemiycem
hayırlısı olsun.Bukadar sıkıya gelemedim şimdi :)))
Kızlar müsadenizle ben de ayrılmak istiyorum. Diyetim iyi gidiyor aralikta 62-63 olurum sanırım o da bahara kadar bana yeter. Sonra devam ederim.
Surekli giremiyorum ki burası da süreklilik istiyor. Bayram sonrası aldiklarimi da verdigim gibi dahasını da vermistim aç kalıp hatirlarsanızTakima ayip olur veremezsem demistim kendi kendime.
Baktim kimsede yok o atak, motivasyonum da gitti o günden sonra. Keske yapmasaydim pisman oldum diye dusundum ki hipoglisemik bir bunyem var ac kalmak benim icin cok tehlikeli. Yanlis yaptim bosa endiselenip tehlikeye soktum kendimi :) falan filan
Musadenizle :) ben sizlere basarilar diliyorum. Hakkim varsa sizlerde helal olsunbiyolojik olarak yardim edebilecegim birseyler olurda bir tık uzaktayim.
Selametle
okul başlaması senin menülere yaradı,Menüm
Sabah: 1 dilim ekmek ve tulum peyniri
Öğlen: Yarım et dürüm ve ayran
Akşam: 1 porsiyon tarhana çorbası, 2 kaşık barbunya, 2 kaşık yoğurt
aynen canım çok yorucu ama işe yarıyorben üşenirim sürekli hazırlamaya
ohh süper
bayağı spor oluyormuş sana
çok güzel
hayırlısı olsun.
okul başlaması senin menülere yaradı,
çok azaldı :))
ben cezamı yerine getirdim.
bugünkü menüm
sabah
sade kahve, 1kase special k
ara
1 elma
öğlen
ton balığı
ara
sade kahve, 1avuç kuru yemiş
akşam
yeşil salata
2 lt su
spor leslie 30days
Canım karbonhidrat ağırlıklı olmuş
Bulgur patates börek tost bir menüye fazla gelmiş 2 sini çıkarıp yerine salata ve meyve ekleyebilirdin
Yanı olabilir zencefili çok duydumSarımsaklı Çay Tarifi: Küçük bir zencefil kökünü soyduktan sonra bu kökü 2 fincan su ile kaynatın. Zencefilin toz değil kök olmasına özen göstermelisiniz. Tam 6 dakika kaynattıktan sonra bu suyun içerisine 2 diş ezilmiş sarımsak ekleyin, üzerine 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı kadar limon suyu ekleyin. Bu çay karışımını iyice karıştırdıktan sonra çayın soğuması için bir kenara bırakın. İyice soğumasına özen göstermelisiniz. Çayınız soğuduktan sonra bu karışımı bir süzgeç yardımıyla süzün ve soğuk bir şekilde için. Her gün bir kere bu sarımsak çayını içmeniz size oldukça faydalı olacaktır. En azından Angelina Jolie'ye faydalı olduğunu söyleyebiliriz.
KIZLAR SİZCE FAYDASI OLURMU GÖBEK YAĞLARINI ERİTİYOMUŞ
malasef ole oldu bugun oruca basliyorum hayirlisiyla baya duzeltirim insallah sahur olarak bi dilim ekmekl az bi peynir yedim simdi bol bol da su iciyorumCanım karbonhidrat ağırlıklı olmuş
erinmesem yapicamaynen canım çok yorucu ama işe yarıyor
bugun baya telafi etmissin canim tebriklerben cezamı yerine getirdim.
bugünkü menüm
sabah
ara
1 elma
öğlen
ton balığı
ara
akşam
yeşil salata
2 lt su
spor leslie 30days
sagol canimtebrik ederim :)))
okul olunca baya az ve oz oldu menulerin canim ama guzel afiyet olsunMenüm
Kızlaaarrrr eczanedeki tartıda tartıldım şimdi 56 geldimmmmm
menüm
sabah kahvaltı yapamadım
öğlen fırında tavuk azcık bulgur pilavı iki üç çatal az mercimek çorba
saat 4 te çiğ köfte ve akşam yemiycem
ekmek bir küçük dilim çavdar ekmeği canım peynirde kibrit kutusu kadar. zaten evden koşarak çıktığım için istesemde çok yiyemiyorum sabahları.çikolatada bir adet dido frambuazlı. zaten bütün gün koşturuyorum inanki hergün spor yaptığımda bile evde bu kadar koşturmuyordum
Menüm
ben cezamı yerine getirdim.
bugünkü menüm
sabah
ara
1 elma
öğlen
ton balığı
ara
akşam
yeşil salata
2 lt su
spor leslie 30days
Bukadar sıkıya gelemedim şimdi :)))
Kızlar müsadenizle ben de ayrılmak istiyorum. Diyetim iyi gidiyor aralikta 62-63 olurum sanırım o da bahara kadar bana yeter. Sonra devam ederim.
Surekli giremiyorum ki burası da süreklilik istiyor. Bayram sonrası aldiklarimi da verdigim gibi dahasını da vermistim aç kalıp hatirlarsanızTakima ayip olur veremezsem demistim kendi kendime.
Baktim kimsede yok o atak, motivasyonum da gitti o günden sonra. Keske yapmasaydim pisman oldum diye dusundum ki hipoglisemik bir bunyem var ac kalmak benim icin cok tehlikeli. Yanlis yaptim bosa endiselenip tehlikeye soktum kendimi :) falan filan
Musadenizle :) ben sizlere basarilar diliyorum. Hakkim varsa sizlerde helal olsunbiyolojik olarak yardim edebilecegim birseyler olurda bir tık uzaktayim.
Selametle
14.10.2015 Çarşamba Menüm
Eki Görüntüle 1658061
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?