- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.361
ben de kendime 2lt su içme cezası verdim (hafif mi oldu, genelde 1lt.de kalıyorumda)benim 2 saat yürüyüş her gün 200 ip atlama ve 1 hafta çikolata yok (zaten çikolata yemem artık bu pek ceza gibi olmadı)
salmayalım, hadi sen de kendine göre bir spor prog.hazırla.Ben cozuttum bu aralar spor felan hakgetire birinin dürtmesi lazım beni spora felan başlamazsam atın beni kızlarayyy bi tuhafım koptum resmen eşim hasta oldu kızlar hasta derken iyice saldım
daha ne olsun, hele bizimkilerin yanında harikaSabah 8.30 :
1 kase kepekli gevrek,
200 ml sut
Ara :
2 hurma,
sade kahve.
Ogle 12.00 :
200 g tavuk sis,
50 gram bulgur pilavi,
50 gram patates kizartmasi,
1 hurma.
Benden de bu kadar
Aksama yuruyus planim var ne kadar olursa artik programimda 12 km yaziyor ama bakarim.
3 lt su.
Sen mutluluğunu bulmussun tatlım.gunaydin kizlar,
valla ben dun aksam hicbir sey yemedim; nasil hafif hissediyorum kendimi anlatamam size :)
yuzum bile guzellesti sanki, dun sadece 1 tur atabildim sitede : 2 km.
10 diye hayal kuruyordum ama olsun bu da iyi
bir mutluluk var uzerimde az yemekten midir nedir
size de tavsiye ederim kizlar ya aksam mumkun oldugunca ac yatin o kadar rahat uyuyor ve o kadar iyi uyaniyorsunuz ki gune
Hepsi denk gelmiş.Yok canım çok şükür ya. O gün şöyle gelişti olaySimitçi geldi her yer buram buram simit kokmaya başladı ben de ne de olsa bi daha yiyemeyeceğim cumaya da çok var deyip aldım bi tane dünden kalan tavuk şiş ve biraz peynir domatesle yedim onu..
sonra kayınvalidem lahmacun yaptırmış bizi çağırdı akşam ben de ne de olsa lahmacun da yasak artık ondan da yiyim iki tane dedim (4 fındık lahmacun).. sonra ben bir tatlı krizi bi çikolata gömmecelersonra kuaförde arkadaşımla buluştum o da snickers getirmiş onu da gömdüm tabi. sonra bi baktım aaa regl olmuşum
ben de kendime 2lt su içme cezası verdim (hafif mi oldu, genelde 1lt.de kalıyorumda)
bir de spor prog.hazırladım, her gün uygulayacağım.
Canım hem tost hem börek aynı günde iyi olmamış senin için.. öğle öğününü beğendim
ben de sabah kahvaltıdan önce ve akşam otururken tarçın bal limon üçlüsünden çay yapıp içiyorum iki gündüriştah kapatma açısından faydasını görüyorum aslında ama regl oldum ve o ekmeklerin acısı çok fena çıkıyor benden cumaya kadar telafi etmeliyim. oruç da tutamıyorum
Menün çok çeşitli ama çok ölçülü canım bence
oy oy oyneyse afiyet bal şeker olmuş canım geçti bitti. Bundan sonra her gün menümüzü buraya yazacağımız bilinci ile kaçamakları sınırlandıracağımızı düşünüyorum. tabi bu kaçamak için de bi ceza lazım sana kaptana atıyorum topu ve cuma tartıya kadar gerçekleştirmek şartı ile bir ceza belirlemesini rica ediyorum @toplight
Canım bence menün güzel ben iki tanecik rulokatta da bi beis görmüyorum. İnsan kahvenin yanına öyle ufak şeyler istiyor yani abartmadıkça sıkıntı yok. Bence menün güzel ölçülü
bunu hiç beğenmedim işte canımsu konusuna acilen bir çözüm bulmalısın
spor da hiç yoktan iyimesela bende hiç yok ama cezayı cuma tartıdan önce gerçekleştiricem merak etme
sabah peynir ekmek de ne kadar ekmekönemli olan o ve ne kadar çikolata ceza vermeyelim diye öyle kaçamak cevaplar yok ceza için bkz. @toplight
Tatlım bugunkü menümü girdim paylaşabilirsinPazartesi menü bildirmeyenler:kollontai (izinli) femmette M morpapatyam
Salı menü bildirmeyenler :kollontai (izinli) OKYANUSYAA M morpapatyam
İşte kendi cezasını kendi verebilen kilo verme bilincinde bir baaağyan
senin için de spor güzel bir ceza olabilir, kaptana duyurmak gibi olmasınahhh bende bi spor yapabilsemmmm
ayy ben niye bildirmemişimki,Pazartesi menü bildirmeyenler:kollontai (izinli) femmette M morpapatyam
Çok haklısın tatlım evde hazırlarken listelerim çok güzeldi bu aralar kız arkamdan ağlamasın diye evden kaçıyorum resmen öğlen okuluna götürüyorum fırsat kalmıyo ama artık evden getirecem tekrar yoksa böle olmuyo evde yediğimde daha sağlıklı oluyo öğünlerimalyazraela canım sen sanırım sabah ve öğlen hep dışarda yiyorsun yemeklerini evden götürme imkanın yok mu çünkü tost ve börek karbonhidratı uçuruyor
senin için de spor güzel bir ceza olabilir, kaptana duyurmak gibi olmasın
ayy ben niye bildirmemişimki,
haa o gün yeme krizi geçirmiştim,
hangi birini yazacaktım
Pazartesi menü bildirmeyenler:kollontai (izinli) femmette M morpapatyam
ekmek bir küçük dilim çavdar ekmeği canım peynirde kibrit kutusu kadar. zaten evden koşarak çıktığım için istesemde çok yiyemiyorum sabahları.çikolatada bir adet dido frambuazlı. zaten bütün gün koşturuyorum inanki hergün spor yaptığımda bile evde bu kadar koşturmuyordumCanım hem tost hem börek aynı günde iyi olmamış senin için.. öğle öğününü beğendim
ben de sabah kahvaltıdan önce ve akşam otururken tarçın bal limon üçlüsünden çay yapıp içiyorum iki gündüriştah kapatma açısından faydasını görüyorum aslında ama regl oldum ve o ekmeklerin acısı çok fena çıkıyor benden cumaya kadar telafi etmeliyim. oruç da tutamıyorum
Menün çok çeşitli ama çok ölçülü canım bence
oy oy oyneyse afiyet bal şeker olmuş canım geçti bitti. Bundan sonra her gün menümüzü buraya yazacağımız bilinci ile kaçamakları sınırlandıracağımızı düşünüyorum. tabi bu kaçamak için de bi ceza lazım sana kaptana atıyorum topu ve cuma tartıya kadar gerçekleştirmek şartı ile bir ceza belirlemesini rica ediyorum @toplight
Canım bence menün güzel ben iki tanecik rulokatta da bi beis görmüyorum. İnsan kahvenin yanına öyle ufak şeyler istiyor yani abartmadıkça sıkıntı yok. Bence menün güzel ölçülü
bunu hiç beğenmedim işte canımsu konusuna acilen bir çözüm bulmalısın
spor da hiç yoktan iyimesela bende hiç yok ama cezayı cuma tartıdan önce gerçekleştiricem merak etme
sabah peynir ekmek de ne kadar ekmekönemli olan o ve ne kadar çikolata ceza vermeyelim diye öyle kaçamak cevaplar yok ceza için bkz. @toplight
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?