Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

daha ne olsun, hele bizimkilerin yanında harika

Sen mutluluğunu bulmussun tatlım.
Darısı başımıza

Hepsi denk gelmiş.
Sorun yoksa sevindim canm

kaptanımın vereceği cezayı merakla bekliyorummm

İşte kendi cezasını kendi verebilen kilo verme bilincinde bir baaağyan

ahhh bende bi spor yapabilsemmmm
senin için de spor güzel bir ceza olabilir, kaptana duyurmak gibi olmasın

Pazartesi menü bildirmeyenler: kollontai (izinli) femmette M morpapatyam
Salı menü bildirmeyenler : kollontai (izinli) OKYANUSYAA M morpapatyam
ayy ben niye bildirmemişimki,
haa o gün yeme krizi geçirmiştim,
hangi birini yazacaktım

alyazraela canım sen sanırım sabah ve öğlen hep dışarda yiyorsun yemeklerini evden götürme imkanın yok mu çünkü tost ve börek karbonhidratı uçuruyor

alyazraela canım sen sanırım sabah ve öğlen hep dışarda yiyorsun yemeklerini evden götürme imkanın yok mu çünkü tost ve börek karbonhidratı uçuruyor
Çok haklısın tatlım evde hazırlarken listelerim çok güzeldi bu aralar kız arkamdan ağlamasın diye evden kaçıyorum resmen öğlen okuluna götürüyorum fırsat kalmıyo ama artık evden getirecem tekrar yoksa böle olmuyo evde yediğimde daha sağlıklı oluyo öğünlerim

Sarımsaklı Çay Tarifi: Küçük bir zencefil kökünü soyduktan sonra bu kökü 2 fincan su ile kaynatın. Zencefilin toz değil kök olmasına özen göstermelisiniz. Tam 6 dakika kaynattıktan sonra bu suyun içerisine 2 diş ezilmiş sarımsak ekleyin, üzerine 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı kadar limon suyu ekleyin. Bu çay karışımını iyice karıştırdıktan sonra çayın soğuması için bir kenara bırakın. İyice soğumasına özen göstermelisiniz. Çayınız soğuduktan sonra bu karışımı bir süzgeç yardımıyla süzün ve soğuk bir şekilde için. Her gün bir kere bu sarımsak çayını içmeniz size oldukça faydalı olacaktır. En azından Angelina Jolie'ye faydalı olduğunu söyleyebiliriz.

KIZLAR SİZCE FAYDASI OLURMU GÖBEK YAĞLARINI ERİTİYOMUŞ

senin için de spor güzel bir ceza olabilir, kaptana duyurmak gibi olmasın

ayy ben niye bildirmemişimki,
haa o gün yeme krizi geçirmiştim,
hangi birini yazacaktım

aslında spor yapabilmeyi çok istiyorum canım ama hiç vakit kalmıyor evde leslie falan yapıyodum önceden şimdi sızıp kalıyorum erken kalkıyom çocukları erken olula gönderdiğim için bide benim ufaklık uyuyunce evde birisi hareket dahi etse hemen uyanıyo inan bulaşıkları bile toplayamıyorum uyancak korkusuyla ama evden işe işten eve çocukların okuluna yürüyorum hergün en az 2 km

menüm
sabah kahvaltı yapamadım
öğlen fırında tavuk azcık bulgur pilavı iki üç çatal az mercimek çorba
saat 4 te çiğ köfte ve akşam yemiycem

Pazartesi menü bildirmeyenler: kollontai (izinli) femmette M morpapatyam
Salı menü bildirmeyenler : kollontai (izinli) OKYANUSYAA M morpapatyam

Bukadar sıkıya gelemedim şimdi :)))

Kızlar müsadenizle ben de ayrılmak istiyorum. Diyetim iyi gidiyor aralikta 62-63 olurum sanırım o da bahara kadar bana yeter. Sonra devam ederim.
Surekli giremiyorum ki burası da süreklilik istiyor. Bayram sonrası aldiklarimi da verdigim gibi dahasını da vermistim aç kalıp hatirlarsanız Takima ayip olur veremezsem demistim kendi kendime.
Baktim kimsede yok o atak, motivasyonum da gitti o günden sonra. Keske yapmasaydim pisman oldum diye dusundum ki hipoglisemik bir bunyem var ac kalmak benim icin cok tehlikeli. Yanlis yaptim bosa endiselenip tehlikeye soktum kendimi :) falan filan

Musadenizle :) ben sizlere basarilar diliyorum. Hakkim varsa sizlerde helal olsun biyolojik olarak yardim edebilecegim birseyler olurda bir tık uzaktayim.

Selametle

ekmek bir küçük dilim çavdar ekmeği canım peynirde kibrit kutusu kadar. zaten evden koşarak çıktığım için istesemde çok yiyemiyorum sabahları.çikolatada bir adet dido frambuazlı. zaten bütün gün koşturuyorum inanki hergün spor yaptığımda bile evde bu kadar koşturmuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…