Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

seni sopayla kovalarlar ordan sen karıştırmışsın burası mankenlik ajansı değil derler

sevalcim tatli olmasa cok iyi menun, ama artik senden eksiksiz mukemmel menuler bekliyorum

ya hiç ekmek olmadığı için yedim onu da. baktım kb de 50'yi geçmiyor. yoksa menüm iyi olmasa yemezdim

Halka tatlısı da bu:

ama ben yarısını yedim bi tanesinin

günaydınlarrrr
benim 2 saat yürüyüş her gün 200 ip atlama ve 1 hafta çikolata yok (zaten çikolata yemem artık bu pek ceza gibi olmadı )
çikolata yok ama tatlı da olmamalıydı dün akşam halka tatlısı yemişsin bugün ekstra 200 ip atlama daha var haberin olsun
kaptanımın vereceği cezayı merakla bekliyorummm
canım sende ipsiz ip atlama yap her akşam 200 tane
canım sen çok azimli takım sorumluluğu olan birisisin takım bilinci ile sağlığını bile tehlikeye attın ayrılmanı istemem bi daha düşün istersen ama son karar yine de sana ait
evet blanche canım maalesef yaprak dökümü başladı
bu arada sakın diyetisyene gitmeyi düşünme yaaa parar tuzağı gibi eğer gidersen de turan güneş te tuba hn var onu tavsiye ederim benim referansımla git her hafta kontrol fiyatı da aşağı yukarı aynı gibi

tuba gunebak mi?

Bu hangi program sevalcim?

bu runtastic canım my fitness pal ı da yükledim telefona bu akşam da onu deniyim o zaman harita falan çıkartıyor ya hoşuma gidiyor

yok kaptanım akşam yemedim onu ben gündüz 10 gibi yedim. aperatifleri en alta atıyor program töbe akşam yemem

o zaman günde 250 atlıyım önümüzdeki hafta hergün.. yani yarın akşamdan itibaren. bu akşam yürüyüşüm var çünkü bitirmem lazım onu

o cok iyi ya boyle attigin adimlarla gun icinde kac kalori yaktigini gosteriyor bir de haftada 1 kilo icin bu kadar daha yemen gerek falan da diyor :)

toplight candy_candy ya ben diyetisyene su yuzden gitmek istiyorum : 27 yasimi doldurdum ve ileride kemik rahatsizligi, diyabet, hormon rahatsizligi vs cekmemek icin saglikli beslenme plani olusturmak istiyorum kendime. Kilo verilir zaten benim pek bir kilom da yok hani ama dayanikli olmak istiyorum. Beslenme onemli arkadaslar, ne yersek oyuz. Abuk sabuk surekli disaridan yiyerek veya islenmis urunleri yiyerek ne beden sagligimizi ne de ruh sagligimizi koruyabilecegimize inanmiyorum.

Benim zaten yeni planim diyetisyenin bana verdigi plana gore artik evde yemek yapmak, buna alismak. Ben kendim surekli disaridan veya abur cubur yersem, ileride cocugum oldugunda ona nasil ornek olacagim.

Kızlar dünkü menüm:
Kahvaltı:
1 haş yumurta
2 kaşık domatesli biber
1 büyük tava krep
Öğle :
1 dlim börek
Yarım elme
Akşam :
5 mini köfte
1 kase yayla çorbası
Yarım dilim ekmek
3 çatal patates kızartması
2 parça patlıcan kızartması
Biraz domates salatası

Kızlar menü birraz kabarık olmuş ama..

canım ayran içtim zaten ayyy onu yazmayı unutmyşum çok severip protein ayran yoğurt süt peynirr olmazsa olmazzlarım benim

tamam kaptanım yapıcamm mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…