- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.401
14.10.2015 Çarşamba Menüm
Eki Görüntüle 1658061
gunaydin arkadaslar, bakiyorum yaprak dokumu baslamis.
motivasyonumuz dusuk ondan sanirim ama ben kendimi iyi hissediyorum aksam da yemek yemedim!
kasim'da da yogaya basliyorum ama kizlar pazartesi gunu diyetisyene randevu aldim ama emin olamadim. 350 tl aylik, 2 haftada bir kontrol; para mi bosa mi harcamis olacagim bilemedim
sevalcim tatli olmasa cok iyi menun, ama artik senden eksiksiz mukemmel menuler bekliyorum
Eki Görüntüle 1658094
1 saati gitti kaldı 1 saat
çikolata yok ama tatlı da olmamalıydı dün akşam halka tatlısı yemişsin bugün ekstra 200 ip atlama daha var haberin olsunbenim 2 saat yürüyüş her gün 200 ip atlama ve 1 hafta çikolata yok (zaten çikolata yemem artık bu pek ceza gibi olmadı)
canım sende ipsiz ip atlama yap her akşam 200 tanekaptanımın vereceği cezayı merakla bekliyorummm
canım sen çok azimli takım sorumluluğu olan birisisin takım bilinci ile sağlığını bile tehlikeye attın ayrılmanı istemem bi daha düşün istersen ama son karar yine de sana aitBukadar sıkıya gelemedim şimdi :)))
Kızlar müsadenizle ben de ayrılmak istiyorum. Diyetim iyi gidiyor aralikta 62-63 olurum sanırım o da bahara kadar bana yeter. Sonra devam ederim.
Surekli giremiyorum ki burası da süreklilik istiyor. Bayram sonrası aldiklarimi da verdigim gibi dahasını da vermistim aç kalıp hatirlarsanızTakima ayip olur veremezsem demistim kendi kendime.
Baktim kimsede yok o atak, motivasyonum da gitti o günden sonra. Keske yapmasaydim pisman oldum diye dusundum ki hipoglisemik bir bunyem var ac kalmak benim icin cok tehlikeli. Yanlis yaptim bosa endiselenip tehlikeye soktum kendimi :) falan filan
Musadenizle :) ben sizlere basarilar diliyorum. Hakkim varsa sizlerde helal olsunbiyolojik olarak yardim edebilecegim birseyler olurda bir tık uzaktayim.
Selametle
evet blanche canım maalesef yaprak dökümü başladıgunaydin arkadaslar, bakiyorum yaprak dokumu baslamis.
motivasyonumuz dusuk ondan sanirim ama ben kendimi iyi hissediyorum aksam da yemek yemedim!
kasim'da da yogaya basliyorum ama kizlar pazartesi gunu diyetisyene randevu aldim ama emin olamadim. 350 tl aylik, 2 haftada bir kontrol; para mi bosa mi harcamis olacagim bilemedim
Bu hangi program sevalcim?
Fatmaaskin tebrik ederim canm. Bende 56 olsam ooo yerimde duramam heraldeKızlaaarrrr eczanedeki tartıda tartıldım şimdi 56 geldimmmmm
günaydınlarrrr
çikolata yok ama tatlı da olmamalıydı dün akşam halka tatlısı yemişsin bugün ekstra 200 ip atlama daha var haberin olsun
canım sende ipsiz ip atlama yap her akşam 200 tane
canım sen çok azimli takım sorumluluğu olan birisisin takım bilinci ile sağlığını bile tehlikeye attın ayrılmanı istemem bi daha düşün istersen ama son karar yine de sana ait
evet blanche canım maalesef yaprak dökümü başladı
bu arada sakın diyetisyene gitmeyi düşünme yaaa parar tuzağı gibi eğer gidersen de turan güneş te tuba hn var onu tavsiye ederim benim referansımla git her hafta kontrol fiyatı da aşağı yukarı aynı gibi
evet canım o iyi bi diyetisyendirtuba gunebak mi?
Bu hangi program sevalcim?
günaydınlarrrr
çikolata yok ama tatlı da olmamalıydı dün akşam halka tatlısı yemişsin bugün ekstra 200 ip atlama daha var haberin olsun
canım sen çok azimli takım sorumluluğu olan birisisin takım bilinci ile sağlığını bile tehlikeye attın ayrılmanı istemem bi daha düşün istersen ama son karar yine de sana ait
bu arada sakın diyetisyene gitmeyi düşünme yaaa parar tuzağı gibi eğer gidersen de turan güneş te tuba hn var onu tavsiye ederim benim referansımla git her hafta kontrol fiyatı da aşağı yukarı aynı gibi
evet canım o iyi bi diyetisyendir
bu runtastic canım my fitness pal ı da yükledim telefona bu akşam da onu deniyim o zamanharita falan çıkartıyor ya hoşuma gidiyor
yok kaptanım akşam yemedim onu ben gündüz 10 gibi yedim. aperatifleri en alta atıyor program töbe akşam yemem
o zaman günde 250 atlıyım önümüzdeki hafta hergün.. yani yarın akşamdan itibaren. bu akşam yürüyüşüm var çünkü bitirmem lazım onu
Ooo tebrik ediyorummalasef ole oldu bugun oruca basliyorum hayirlisiyla baya duzeltirim insallah sahur olarak bi dilim ekmekl az bi peynir yedim simdi bol bol da su iciyorum
Katılıyorum tatlım yaseni sopayla kovalarlar ordansen karıştırmışsın burası mankenlik ajansı değil derler
tebrikler canım
çiğ köftenin yanına ayran içsen süper olurmuş. Aklında olsun eğer proteinle ilgili bi rahasızlığın yoksa kesinlikle proteinsiz öğün geçirme derim ben
ha iyi çok değilmiş kız
çok güzel canım menün
İşte bu menü cuma günü baya bi işine yarayacak
günaydınlarrrr
canım benim adımı ver referans olunca fiyatı düşüyorTamam ona aliyim randevu hem bana daha yakin.
Bir gorusmeye gideyim de bakalim ne diyecek
canım ayran içtim zaten ayyy onu yazmayı unutmyşum çok severip protein ayran yoğurt süt peynirr olmazsa olmazzlarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?