- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.421
o cok iyi ya boyle attigin adimlarla gun icinde kac kalori yaktigini gosteriyor bir de haftada 1 kilo icin bu kadar daha yemen gerek falan da diyor :)
toplight candy_candy ya ben diyetisyene su yuzden gitmek istiyorum : 27 yasimi doldurdum ve ileride kemik rahatsizligi, diyabet, hormon rahatsizligi vs cekmemek icin saglikli beslenme plani olusturmak istiyorum kendime. Kilo verilir zaten benim pek bir kilom da yok hani ama dayanikli olmak istiyorum. Beslenme onemli arkadaslar, ne yersek oyuz. Abuk sabuk surekli disaridan yiyerek veya islenmis urunleri yiyerek ne beden sagligimizi ne de ruh sagligimizi koruyabilecegimize inanmiyorum.
Benim zaten yeni planim diyetisyenin bana verdigi plana gore artik evde yemek yapmak, buna alismak. Ben kendim surekli disaridan veya abur cubur yersem, ileride cocugum oldugunda ona nasil ornek olacagim.
Bence gitmene gerek yokgunaydin arkadaslar, bakiyorum yaprak dokumu baslamis.
motivasyonumuz dusuk ondan sanirim ama ben kendimi iyi hissediyorum aksam da yemek yemedim!
kasim'da da yogaya basliyorum ama kizlar pazartesi gunu diyetisyene randevu aldim ama emin olamadim. 350 tl aylik, 2 haftada bir kontrol; para mi bosa mi harcamis olacagim bilemedim
OOOO baya güzel canım lahana gaz yapmasın amaben bu sabah 109'u tekrar gördüm çok şükür ucundan da olsa yarın ki hedefim bayramdan önceki son bildirimim olan 109,4108'e varamadık bu hafta malesef (regl münasebetiyle yaşanan tatlı krizleri sebebi ile) o yüzden bu akşam brokoli ile yoğurt yicem öğlen de çiğ beyaz lahana, havuç, haşlanmış tavuk ve light yoğurt ile salata yapıcam belki varsa buralarda accıcık mayonez koyarım (1 tk kadar) şu an planlanan menüm 503 kal ve 64 kb görünüyor
Bakaceğiz artıkOOOO baya güzel canım lahana gaz yapmasın ama
sahur baya sade olmuş. allah kabul etsin, kolaylık versinmalasef ole oldu bugun oruca basliyorum hayirlisiyla baya duzeltirim insallah sahur olarak bi dilim ekmekl az bi peynir yedim simdi bol bol da su iciyorum
evet, ettim çok şükürbugun baya telafi etmissin canim tebrikler
inşallahtebrikler canım
çiğ köftenin yanına ayran içsen süper olurmuş. Aklında olsun eğer proteinle ilgili bi rahasızlığın yoksa kesinlikle proteinsiz öğün geçirme derim ben
ha iyi çok değilmiş kız
çok güzel canım menün
İşte bu menü cuma günü baya bi işine yarayacak
evde olmayınca menüler karışıyor ama, çok kötü değilKızlar dünkü menüm:
Kahvaltı:
1 haş yumurta
2 kaşık domatesli biber
1 büyük tava krep
Öğle :
1 dlim börek
Yarım elme
Akşam :
5 mini köfte
1 kase yayla çorbası
Yarım dilim ekmek
3 çatal patates kızartması
2 parça patlıcan kızartması
Biraz domates salatası
Kızlar menü birraz kabarık olmuş ama..
çok güzel olurben bu sabah 109'u tekrar gördüm çok şükür ucundan da olsa yarın ki hedefim bayramdan önceki son bildirimim olan 109,4108'e varamadık bu hafta malesef (regl münasebetiyle yaşanan tatlı krizleri sebebi ile) o yüzden bu akşam brokoli ile yoğurt yicem öğlen de çiğ beyaz lahana, havuç, haşlanmış tavuk ve light yoğurt ile salata yapıcam belki varsa buralarda accıcık mayonez koyarım (1 tk kadar) şu an planlanan menüm 503 kal ve 64 kb görünüyor
menü ve spor güzel, şişliğin kilo olmadığını biliyorsun, takma kafana.kızlar menüm
sabah 2 dilim peynir,1 yumurta
öğlen 1 tabak kıymalı karnıbahar
akşam ton balıklı salata yerim
spor 1 saat yürüyüş,su 2 lt
ameliyattan beri iki gün iniyosam üç gün şişiyorum.top gibi oldum kızlar6 ay da anca geçermiş:)
Diyetisyene kalsa sadece su iç yat dediben de bu saate kadar çok hafif geçirdim, dışarıda işlerim vardı yürüyüş de oldu.
akşam da spor yapacağım.
bakalım yarın tartı ne gösterecek
sahur sadeydi evet eşimde mangal yakacakmış akşama banasahur baya sade olmuş. allah kabul etsin, kolaylık versin
evet, ettim çok şükür
inşallah
evde olmayınca menüler karışıyor ama, çok kötü değil
çok güzel olur
menü ve spor güzel, şişliğin kilo olmadığını biliyorsun, takma kafana.
sahur sadeydi evet eşimde mangal yakacakmış akşama bana
Ekmek yemem canım belki nefsimi körelmek için bi lokma çiğnerim ağzımdavay vay vay
eğer hiç ekmek yemeden açarsan orucunu çok iyi kilo verirsin canım
olabilir ama kaptanımıza iş yükü olurgrup içi ilk üç kişinin cuma listemizden sonra aynı tüm listedeki gibi açıklanmasını talep ediyorum
hatta birinciye de ödül verelim
toplight
olabilir ama kaptanımıza iş yükü olur
aynen felakat susadım az kaldı yinede
güzel olur hem motivasyonumuz artar belkiben yaparım nolcak ondan kız
yok tatlım olmaz iş yükü hallederiz bende yarınki listeyi ekleyeyim siz üzerine eklersiniz kilolarınızı belki geç gelirim kk yaolabilir ama kaptanımıza iş yükü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?