- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.441
Bende öle düşünüyorum kaptancım teşekkürlerfatma cım sen akşam orucunu açmadan tartılsana tatlım yarın sabah kg bildirimi olarak onu yap bence madem oruçlusun
ohh afiyet olsunsahur sadeydi evet eşimde mangal yakacakmış akşama bana
güzel olabilirgrup içi ilk üç kişinin cuma listemizden sonra aynı tüm listedeki gibi açıklanmasını talep ediyorum
hatta birinciye de ödül verelim
toplight
nenü güzel, spor su süperkizlar selam menum :
sabah 8.30:
kepekli, gevrek
200 ml sut.
ara :
3 hurma
saat 12.00 :
Yarim kase domates corbasi,
1 tabak patlican musakka,
3 yk bulgur pilavi.
Spor : 1 saat aletli pilates canima okundu :)
Su : 3lt.
bence sen yarın çok iyi çıkacaksınİyi Akşamlar
Menüm
sabah: tavada yumurta (1 taneden), tulum peyniri, salça, 2 bardak şekersiz çay, 2 dilim çavdar ekmeği
akşam: 2 kaşık kepekli makarna, 2 kaşık menemen, 2 kaşık yoğurt, yarım bardak şalgam
sanki fazlalıklar var gibiBu günki menüm
Sabah iki adet patatesli bõrek yeşil çay
Õgle
Haşlanmış yumurta domates salatalık peynir
Akşam
Ezogelin çorba ve 1 adet etli biber dolma
Çay ve 1 çokoprens
Bunlar toplamda 1200
Bende şu my fitness pal i yukledim bu şekilde yersem hergün19 kasimda 71 kg olcakmışim aslini isterseniz menüm bu gün bana fazla geldi sanki akşam biraz abartı olmuş gibi
Aslını istersen bencede borekler olmamaliydi akşam yemegide biraz agır gibi kendi menümü eleştirmek biraz acayip oldu ama en azından yanlışlarımı görüyorümohh afiyet olsun
güzel olabilir
nenü güzel, spor su süper
bence sen yarın çok iyi çıkacaksın
sanki fazlalıklar var gibi
tabi canım, yazma sebebimiz o zaten.Aslını istersen bencede borekler olmamaliydi akşam yemegide biraz agır gibi kendi menümü eleştirmek biraz acayip oldu ama en azından yanlışlarımı görüyorüm
Bence menün harika sporuda yammışsın maşallahben de
sabah: sade kahve
öğlen: azıcık ızgara tavuk
ara: 1 elma
akşam: 3 kaşık bulgur pilavı, 1bardak ayran
spor: leslie 3fast mill
2lt su
inşallah güzel sonuçlar alırız, iyi gecelerBen artık kaçıyorum yarın kilo bildiriminde herkeze başarılar
Şevvalcim planlanan menü mükemmel umarım uygularsinben bu sabah 109'u tekrar gördüm çok şükür ucundan da olsa yarın ki hedefim bayramdan önceki son bildirimim olan 109,4108'e varamadık bu hafta malesef (regl münasebetiyle yaşanan tatlı krizleri sebebi ile) o yüzden bu akşam brokoli ile yoğurt yicem öğlen de çiğ beyaz lahana, havuç, haşlanmış tavuk ve light yoğurt ile salata yapıcam belki varsa buralarda accıcık mayonez koyarım (1 tk kadar) şu an planlanan menüm 503 kal ve 64 kb görünüyor
Menu güzel ama sisikinlikler için doktounun önerisi ne ?kızlar menüm
sabah 2 dilim peynir,1 yumurta
öğlen 1 tabak kıymalı karnıbahar
akşam ton balıklı salata yerim
spor 1 saat yürüyüş,su 2 lt
ameliyattan beri iki gün iniyosam üç gün şişiyorum.top gibi oldum kızlar6 ay da anca geçermiş:)
inşallah yarın 73 leri görürsün canımYa ben bi şiştim bu gece umarım yarın tartı beni umarım üzmez 74 ü bi gõremedimmm
inşallah canım hepimizde çok iyi çıkalımohh afiyet olsun
güzel olabilir
nenü güzel, spor su süper
bence sen yarın çok iyi çıkacaksın
sanki fazlalıklar var gibi
tabi canım, yazma sebebimiz o zaten.
kendi yanlışlarımızı görebilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?