Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menu güzel ama sisikinlikler için doktounun önerisi ne ?
Geçmesi için bir şeyler uygulamiyormusun

Bir aydır ödem cayı içiyorum bayağı iyi geldi aslında ama azalttım şimdi zarar vermesin böbreklere diyr..bakallım yarın doktora gidip sorcam nolcak bilmiyorm altı ay sürer demişti

5. TAKIM 435. ETAP ***
Kollontai (61,3/)izne ayrıldı
blanche_ea (56.9/)
candy_candy (110,6/)
Merops (71,10/)
fatmaaskin1(57,0/56.9/0.1/%0.18)
ameliaa(69.7/68.9/0.8/ %1.15)
morpapatyam(69,2/)
Okyanusya(73,6/) kendi isteğiyle ayrıldı ???
NES84(75,0/)
femmette(62.0/)
ebrusonmez(61.0/)
5. TAKIM ORTALAMASI :%

5. TAKIM 435. ETAP ***
blanche_ea (56.9/)
candy_candy (110,6/)
Merops (71,10/)
morpapatyam(69,2/)
NES84(75,0/)
femmette(62.0/61.9/0.1/%o.16)
ebrusonmez(61.0/)

Herkese günaydın bildirimimi telefondan yaptım ve bir hayli uğraştım neyseki oldu sanırım.
Ve sonunda 68 leri gördüm ucundan da olsa :)
65e ne kaldı şurda, tebrikler
Kızlar geçen hafta 71,10.

Bu hafta 71,50

Fark 400 artı

Bi ileri bi geri sıkıldım artık.spora da basladım ödemlerden mi bilmiyorum sisiyorum sürekli balon gibiyim :) sönemedim gtti
evet böyle olması biraz can sıkıcı ama, gene de motivasyonunu kaybetme. menülerin genelde çok güzel, spor da yapıyorsun, sonucunu mutlaka görürsün.
Evdeki tartım 56.9 u gösterdi eczanedeki tartım 56
iki ayrı tartıda tartılma, insan üzülüyor, baştan hangisiyle başladıysan onunla devam et.

sonuçlara bakacağım diye günaydın demeyi unuttum.
herkese günaydııııınnnn.

100gr eksik çıktım, sevinmedim ama, üzülmedimde.
mesaj sayım 30

Günaydın hanımlar bende aranızdaydim ama listeye giremeden Kayseri'ye gittim şimdi geri aranıza katilmak istiyorum. Bu kilolar beni çok bunaltiyo 80 kilo oldum yaa 7 ay olacak doğum yapalı ama gittikçe kilo alıyorum yâa esimden bile çok utanıyorum

Canım börek 1 tane olsa daha iyi olabilirdi. hem çorba hem dolma hem çokoprens hepsi ekmek sen de bi cezayı daha hakettin bence canım. bir hafta abur cubur namına hiçbir şey koyma ağzına bence
Kaptanım bu arada ben cezamı çektim 200 ip atladım şimdi

ben ip atlamaya bugün başlıyorum 1 hafta sürecek cezam 2 saat yürüyüşümü yaptım bitirdim dün

ben de
sabah: sade kahve

öğlen: azıcık ızgara tavuk

ara: 1 elma

akşam: 3 kaşık bulgur pilavı, 1bardak ayran

spor: leslie 3fast mill
2lt su

Menün çok güzel canım

Aslını istersen bencede borekler olmamaliydi akşam yemegide biraz agır gibi kendi menümü eleştirmek biraz acayip oldu ama en azından yanlışlarımı görüyorüm

En güzel şey de bu: kendi menüne dışardan bakıp eleştirmek! Yanlışını düzeltebilmek için önce onun yanlış olduğunu kabullenmek gerekir

Şevvalcim planlanan menü mükemmel umarım uygularsin

Kızlar geçen hafta 71,10.

Bu hafta 71,50

Fark 400 artı

Bi ileri bi geri sıkıldım artık.spora da basladım ödemlerden mi bilmiyorum sisiyorum sürekli balon gibiyim :) sönemedim gtti

Canım sen ciddi bi ameliyat geçirdik olacak o kadar yani bu senin elinde olan bişey değil. yavaş yavaş atlatacaksın üzülme Spor için doktorun izin verdi di mi? bak hiçbişey için acele etme iyice iyileş sadece yediğine içtiğine dikkat et yeter. iyileşene kadar sabit kalsan da yeter canım

hafta başındaki yeme krizini son iki günde anca toparladın bence haftaya çok daha güzel kilolar vereceksin

Canım kaptan gelsin sana cevap yazar. Eğer listeye giremeden ayrıldıysan sıkıntı olmaz tekrar deneme haftalarından sonra listeye girersin

Başlangıç tarihi: 05.06.2015
Başlangıç Kilosu: 122
Boy :169
Geçen Hafta: 110,6
Güncel Kilo: 109,8
Fark: 0,8
Toplam fark: 12,2
Yüzde: %0,72
Toplam Yüzde: %10

An itibariyle kilomun %10'unu vermiş oluyorum çok şükür. Diyetim başladığından beri çok ağır aksak gidiyor malesef bunun da tek suçlusu benim benim iradesizliğim inşallah bundan sonra hiç ara vermeden, hiç almadan, hep eksilerek yoluma devam ederim. az çok ne versem kar almıyım yeter

Bu hafta 108 di hedefim ama olmadı. Kendime hakim olamadım regle çok hazırlıksız yakalandım haftaya hedefim 107,9 Planım hafta sonu protein atağı hafta içi eşim hazırlayacak bilmiyorum ama hazırlamazsa var aklımda bişeyler

Son düzenleme:
5. TAKIM 435. ETAP ***
blanche_ea (56.9/)
candy_candy (110,6/109,8/0,8/%0,72)
Merops (71,1/71,5/+0,4/+%0,56)
morpapatyam(69,2/)
NES84(75,0/)
femmette(62.0/61.9/0.1/%o.16)
ebrusonmez(61.0/)

Son düzenleme:
günaydınlarrr
bol kilo vermeli bir hafta diliyorum kızlar size
naneli şekerim eski mesajlarına baktım da sen 1. takımda da mı yarıştın diskalifiye falan olmadıysan takımda yeralabilirsin

maşallah canım güzel vermişssin her hafta bu kadar gitse ayda baya güzel olur hem birden çok kilo vermek vucutta sarkmalar yapıyo az ama öz + çıkmaktan iyidir
bende ip atlamaya geri dönücem ip atlarken haftada en az 300 gidiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…