- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.461
Herkese günaydın bildirimimi telefondan yaptım ve bir hayli uğraştım neyseki oldu sanırım.
Ve sonunda 68 leri gördüm ucundan da olsa :)
Menu güzel ama sisikinlikler için doktounun önerisi ne ?
Geçmesi için bir şeyler uygulamiyormusun
65e ne kaldı şurda, tebriklerHerkese günaydın bildirimimi telefondan yaptım ve bir hayli uğraştım neyseki oldu sanırım.
Ve sonunda 68 leri gördüm ucundan da olsa :)
evet böyle olması biraz can sıkıcı ama, gene de motivasyonunu kaybetme. menülerin genelde çok güzel, spor da yapıyorsun, sonucunu mutlaka görürsün.Kızlar geçen hafta 71,10.
Bu hafta 71,50
Fark 400 artı
Bi ileri bi geri sıkıldım artık.spora da basladım ödemlerden mi bilmiyorum sisiyorum sürekli balon gibiyim :) sönemedim gtti
iki ayrı tartıda tartılma, insan üzülüyor, baştan hangisiyle başladıysan onunla devam et.Evdeki tartım 56.9 u gösterdi eczanedeki tartım 56
Bu günki menüm
Sabah iki adet patatesli bõrek yeşil çay
Õgle
Haşlanmış yumurta domates salatalık peynir
Akşam
Ezogelin çorba ve 1 adet etli biber dolma
Çay ve 1 çokoprens
Bunlar toplamda 1200
Bende şu my fitness pal i yukledim bu şekilde yersem hergün19 kasimda 71 kg olcakmışim aslini isterseniz menüm bu gün bana fazla geldi sanki akşam biraz abartı olmuş gibi
Kaptanım bu arada ben cezamı çektim 200 ip atladım şimdi
ben de
sabah: sade kahve
öğlen: azıcık ızgara tavuk
ara: 1 elma
akşam: 3 kaşık bulgur pilavı, 1bardak ayran
spor: leslie 3fast mill
2lt su
Aslını istersen bencede borekler olmamaliydi akşam yemegide biraz agır gibi kendi menümü eleştirmek biraz acayip oldu ama en azından yanlışlarımı görüyorüm
Şevvalcim planlanan menü mükemmel umarım uygularsin
Kızlar geçen hafta 71,10.
Bu hafta 71,50
Fark 400 artı
Bi ileri bi geri sıkıldım artık.spora da basladım ödemlerden mi bilmiyorum sisiyorum sürekli balon gibiyim :) sönemedim gtti
5. TAKIM 435. ETAP ***
Kollontai (61,3/)izne ayrıldı
blanche_ea (56.9/)
candy_candy (110,6/)
Merops (71,10/)
fatmaaskin1(57,0/56.9/0.1/%0.18)
ameliaa(69.7/68.9/0.8/ %1.15)
morpapatyam(69,2/)
Okyanusya(73,6/) kendi isteğiyle ayrıldı ???
NES84(75,0/)
femmette(62.0/61.9/0.1/%o.16)
ebrusonmez(61.0/)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
Günaydın hanımlar bende aranızdaydim ama listeye giremeden Kayseri'ye gittim şimdi geri aranıza katilmak istiyorum. Bu kilolar beni çok bunaltiyo 80 kilo oldum yaa 7 ay olacak doğum yapalı ama gittikçe kilo alıyorum yâa esimden bile çok utanıyorum
Evet listeye girmeden çıktım ; (Canım kaptan gelsin sana cevap yazar. Eğer listeye giremeden ayrıldıysan sıkıntı olmaz tekrar deneme haftalarından sonra listeye girersin
Şevvalcim planlanan menü mükemmel umarım uygularsin
Evet listeye girmeden çıktım ; (
bol kilo vermeli bir hafta diliyorum kızlar sizeGünaydın hanımlar bende aranızdaydim ama listeye giremeden Kayseri'ye gittim şimdi geri aranıza katilmak istiyorum. Bu kilolar beni çok bunaltiyo 80 kilo oldum yaa 7 ay olacak doğum yapalı ama gittikçe kilo alıyorum yâa esimden bile çok utanıyorum
+ Olmasından çok çok iyi canımsonuçlara bakacağım diye günaydın demeyi unuttum.
herkese günaydııııınnnn.
100gr eksik çıktım, sevinmedim ama, üzülmedimde.
mesaj sayım 30
maşallah canım güzel vermişssin her hafta bu kadar gitse ayda baya güzel olur hem birden çok kilo vermek vucutta sarkmalar yapıyo az ama öz + çıkmaktan iyidirBaşlangıç tarihi: 05.06.2015
Başlangıç Kilosu: 122
Boy :169
Geçen Hafta: 110,6
Güncel Kilo: 109,8
Fark: 0,8
Toplam fark: 12,2
Yüzde: %0,72
Toplam Yüzde: %10
An itibariyle kilomun %10'unu vermiş oluyorum çok şükür. Diyetim başladığından beri çok ağır aksak gidiyor malesefbunun da tek suçlusu benim benim iradesizliğim inşallah bundan sonra hiç ara vermeden, hiç almadan, hep eksilerek yoluma devam ederim. az çok ne versem kar almıyım yeter
Bu hafta 108 di hedefim ama olmadı. Kendime hakim olamadım regle çok hazırlıksız yakalandım haftaya hedefim 107,9Planım hafta sonu protein atağı hafta içi eşim hazırlayacak bilmiyorum ama hazırlamazsa var aklımda bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?