Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam tamam sıkıntı olmaz o zaman kilonu da o kadar der etme ne kadar aldın hamilelikte? ben tam 25 kilo aldım
ikizlere 55 ile hamile kaldım doğumda 75 kiloydum haritaya döndüm o yüzden ilk hamileliğimde 55 ile hamile kalıp 63 ile doğuma gitmiştim

Dünkü menüm
sahur
bi dilim ekmek
b parçakeçi peyniri
iftar
keçi eti ızgara yağsız
2 bardak ayran
yarım soğan
bi lokma ekmek
3 yeşil biber ufak
bi domates

gunaydin :)

Benim sabit :)

Kollontai (61,3/)izne ayrıldı
blanche_ea (56.9/56.9/0/%0)
candy_candy (110,6/109,8/0,8/%0,72)
Merops (71,1/71,5/+0,4/+%0,56)
fatmaaskin1(57,0/56.9/0.1/%0.18)
ameliaa(69.7/68.9/0.8/ %1.15)
morpapatyam(69,2/)
Okyanusya(73,6/) kendi isteğiyle ayrıldı ???
NES84(75,0/)
femmette(62.0/61.9/0.1/%o.16)
ebrusonmez(61.0/)
5. TAKIM ORTALAMASI :%

Benim gitmiyor artik ya

Ben de dun pilatesten sonra da bir sey yemedim, ac ac yattim ama artik pek gitmiyor benden malesef.

Dun de cok az yemistim halbuki.

Kizlar aksama yemege gidecegim, Italyan restoranina.

Peynir tabagi, 2 kadeh sarap ve et yiyeyim diyorum.

Ama canim acaip makarna da istiyor, bilemedim :)

Neyse bu arada diyetisyenden vazgectim ayda 450 tl veremeyecegim valla, zaten pilates de baya pahali.

canım senin boy kaç bir de hedefin neydi senin?

evet canım ya çok pahalı diyetisyen boşver.. sen pilatese devam sıkılaş.. Bi de ağır antremandan sonra sabit çıkman normal kas kütlen artmıştır

geçen hafta kilom
75.0
bu hafta
74.9
fark
0,1
ya ben önümüzdeki hafta çok sıkı diyet yapmalıyım bide şu tiroid hapımı içmedim bu sıralar düzenli olarak acaba ondan mı veremiyorum diye düşündüm.

Yok çokoprenstendir o

Şaka bi yana tiroid bildiğim kadarı ile çok büyük etken canım kilo verememede aksatma bence

Vucut ideal kilosuna ulaşmış sabitliyo olabilir canım boy kaçtı senin

Yok çokoprenstendir o

Şaka bi yana tiroid bildiğim kadarı ile çok büyük etken canım kilo verememede aksatma bence
eğer troid az çalışıyo yada hiç çalışmıyosa kilo alımı fazla oluyo kız kardeşiminki haddinden fazla çalışıyo dal gibi maşallah bildim bileli

benimde canım çekti makarna şimdi

bende diyetisyene gitmiyorum artık baya külfetli geliyo hep bildiklerimi söledi zaten verdiği listeler mevcut onlara uymaya çalışıyorum eşimde dalga geçiyo parayı verirken haftada 1 kilo veriyodun şimdi 100 gr diyo

son zamanlarda çok iyi gidiyorsun, maşallah.
hep böyle gitsin inşallah.
+ Olmasından çok çok iyi canım
mesaj sayım 62 kızlar
evet bence de, hiç yoktan iyidir
Dünkü menüm
sahur
bi dilim ekmek
b parçakeçi peyniri
iftar
keçi eti ızgara yağsız
2 bardak ayran
yarım soğan
bi lokma ekmek
3 yeşil biber ufak
bi domates
amaan bu ne, maşallah harika.
sahuru ne yaptın?
olabilir, neden içmiyorsun?

Yok çokoprenstendir o

ayyy evet yaaa birazı börek birazıda çokoprensten ama ciddi ciddi tiroidim az çalışıyo ve metebolizmam yavaşlıyor.
haplara hemen devam etmeliyimm

son zamanlarda çok iyi gidiyorsun, maşallah.
hep böyle gitsin inşallah.

evet bence de, hiç yoktan iyidir

amaan bu ne, maşallah harika.
sahuru ne yaptın?

olabilir, neden içmiyorsun?

hayatım biraz karışık ve stresliyim bu günlerde koşuşturmacam çok ondan unutuyorum sabah aç içmem gerekiyor farkında olmadan bişeyler yemiş oluyorum yada hapı evde unutuyorum şimdi yenisini aldım iş yerine bırakcam unutsamda işe gelince içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…