- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.941
reyhan ablacım sen anlatırken ben onun yumuşacık tenini hissedip kokusunu alıyorum hayra alamet :)) asyam olsaydı bende doğuracağım özendim der dururdu :))selam güzeller
kaan bey geliyor yoldaymis onu bekliyorum hemen inecegim asagi size bir bakayim dedim..
iftar hazirlamamda lazim bir taraftan. isten yeni geldim. öptüm hepinizi.zemuszemus
derinciğim spora bizde ağırlık veriyoruz normalde ve bırakınca hooop verdiğin kilolar geri geliyor ve yaşam biçimide yapamıyoruz büyük sorun.... bayram sonrası kendi aramızda yarış yapıp hızlandırabiliriz var böyle yöntemlerimiz...kalliste hoşbulduk canım aynaya baktıkça çok üzülüyorum çünki 5 sene öncede bu kilolardaydım ama spor diyet ve yürüyüşle düşmüştüm şimdi bebeğim var hergün spora gitmek zor olacak ama annemihaftada 3 gün çağıracağım kızıma baksın
bizde seni çok seviyoruz hayatım son zamanlarda beraber olamıyoruz ama bayram sonrası toparlayacağız daha sık örüşeceğiz inşallah.. bildirim içinde teşekkürler...Hoşgeldin aramıza ben takımdanım ama kilo için değil sadece grubu çok seviyorum sohbet için =))..
bijom felaket bir akşam geçirmişsindir tahminimce inşallah çabuk dinlenebilirsin canım....herkese selamlar diyip kaçıyorum. bugün kayınvalidemler geliyor iftara tam 10 kişi.. çoğu işi bitirdim birkaç şey kaldı sonra da yatıp belimi dinlendiricem akşam için.. kocaman öptüm sizi Şeniz
çikolatım canım sağol güzel sözlerin için evet kızlarımın genel yapılarıyla hep gurur duyuyorum allah sizede böyle sorunsuz gurur duyacağınız çocuklar versin inşallah... senin kardeşin nasıl oldu durumlardan haber ver ara sıra...
selamlar takımcığım,
kallisim sultanım... teşekkürler iyi dileklerin için...
bu arada kızlarınla ne kadar iftihar etsen azdır.maşallah çok aklı başında kızlar,belli..evet kızının okumak adına bu kadar kaygılı olması iyi değil,şu zamaneler bir ortayı bulsalar ya.ya tembeller ya aşırı çalışkan...dilerim tıp kazanır da bir yerler de bir kadın doğum uzmanımız olur hee :)) (nasıl kendime pay çıkardım ama) .
cococum hoşgeldin canım özlemezmiyiz özledik tabiki .. merak etme bizde bayram sonrasına dek buralarda pek olamıyoruz inşallah kışa beraber olacağız opuyorumnanaktan trufflar içinde sağolkafamçokkarıştı gözüm döndü fotoya bakınca aşkol yaa şimdi kalkıp truff yapasım geldi....mafoldumbengünaydın takımımın güzel bayanları
baya zamandır yoktum özlediniz di mi beni opuyorumnanaktan
umarım herkes iyidir geçmişi okuma vaktim olmayacak
Derin hoşgeldin sanırım takıma katılmışsın umarım güzelce kiloları verirsiniz hep beraber
bugünden sonra bayram sonuna kadar nete giremeyeceğim o nedenle şimdiden bayramınızı kutlamak istedim canlarım
herkes mmuhteşem bir bayram geçirir umarım.
sevdiklerinizle sağlık ve sıhhatle...
cedricim canım iyi yolculuklr iyi tatiller dilerim canım inşallah tüm yaz ayrı kalmanızın acısı çıkar eşinle ve harika bir tatil geçirirsinizopuyorumnanaktanherkese gunaydın.bugun son gunum .aksam esımın aılesıne bursa ya pazarteside tatile gidicez.dinlenmiş olarak bomba gibi dönücem aranıza.şimdiden herkese iyi bayramlar.
bijom yetiştin yetiştin telaşlanma canım zaten aynı yazdımdı ben :)) uyuyakaldın diye düşündüm yorgunluktan..
selamlarrrrr
emret kallisim,, basim gözüm üstüne.. bayramdan sonra listedeyim kismetse. ama ama ama seyyy
fazla kilolarimiz ne olacak. hani iste izindi ramazandi bayramdi bahaneleriyle üstüste koydugumuz kilolar yani..ben korkuyorum ya kilomu söylemeye. söylemesem olmazmikinefisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?