Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin aramıza ben takımdanım ama kilo için değil sadece grubu çok seviyorum sohbet için =))
Canım ozaman beni çok iyi anlarsın bizlere çok dua et kilom 1.56 boyum kilom 51.5 az kaldı 50 düştüğümde inanıyorum meleğim gelecek pco ile başetmesini öğrenmeye çalışıyorum ..Tüp bebekten önce 1 kerede olsa aşılama deneyeceğiz yakın zamanda ..

Derin öp kokla benim yerime ve Mustang yerine
Mustang nerelerdesin ??
Kallistem cuma veremedim kilo bildirimi =)))))))) bugün itibariyle 51.5 işe yaramıyor ama sizlerle kilo vermem hoşuma gidiyor
BijouxHemşom seni seviyorum =))
ReyhanAblam nasılsın ..Torunun nasıl her geçen gün büyüyor dimi yerim ben o meleği ..
Asyam Sanada kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum bir akşam moralim bozukken moral olmuştun

merhabalar arkadaşlar güzel takımım nasıllar acaba kimsecikler uğramamış daha
kalliste ablacım kızın için hayırlısı böyle imiş allah böyle uygun görmüş bundan sonrasında yolu açık olsun inşallah
derincim aramıza hoşgeldin inşallah kilolarından en kısa zamanda kurtulursun canım
çukulatam yeni evin sana umut mutluluk sağlık huzur getirsin canımm
reyhan ablacım torun bir başka oluyor dimi valla benim annemde torunlarına bayılıyor

cedricim canım sen tatile gidip gel sonra yazalım takıma olurmu yani kilo alıp dönmen takıma etki etse etse 2 hafta eder sonra geçer gider bunu takma kafana hep başlarda olacak değiliz ya birazda sonlarda ilerleriz...
tamam kallıstecıgım bende dıkkatlı gıdeyım ya daha fazla kılo almak ıstemıyorum ama orucdan dolayı ıftarda kendımı zor tutuyorum.tatlıya dırencım kalmıyor bıde ıceceklere.yemek degıl derdım sıvı .suyla doyamıyorum kola falanda ıcıyorum.normalde sevmeme ragmen.ıns ıkı hafta ıcınde bomba gıbı donecegım
chocolate yenı evın hayırlı olsun canım.artık uzulme nolur.hıc yorum yapmadım bılmeme ragmen durumunla ılgılı cunku ask bence acı ve tatlının kesışdıgı nokta.gerıye donup bakma yenı yuvan sıze tatlısı bol bır ask getirsin
ins bijoux yıne dıyet ıcın cok ısteklıyım o bıkkınlıgım ustumden gitti.kosu bandımı karsısında tv mı hazırladım spor salonunda ındırımvarmıs.uyelık kartımıda doldurdum hazırım .hep beraber sılkılenecegız inş
cok ıyı anlıyorum senı mustang.bende bebek konusunda esnegım.daha olucakmı olmıyacakmı hıc denemedık bıle.ama ınsanların bunu anlamamasına takılıyorum.yanı bır cıft 5 yıl cocuk yapmayı ertelemek isteyemezmi.yanı utanmasalar yatagımıza kadar buyuracaklar.doktor kartımı verenler dersınız,komsusunu anlatanlarmı gece kalkıp bıze dua edenlermı en sonunda cıldırtacaklar benı.
reyhan ablam kıyamam .izinden sonra dınlenemedın bıle.adı izinde olsa cok yorucu oluyordur dıye tahmın edıyorum tatıl yolculugunuzun.allah ım sıhhat afıyet versın ins odersın saat borcunu.

derin aramıza hoşgeldin.canım hıc umitsizlige kapılma bende 125 le basladım 121 le gruba katıldım 98 e kadar dusmusdum sımdı bıraz kılo aldım .kı uzun zamandır bunu basaramıyodum.burdaki sinerji cok ilginc.gruba olan sorumlulukla yenmiyor dikkat ediliyor.yeterki vaktin oldukca paylasımda bulun
reyhan ablacıgım bizim prensesimiz de oyle cabuk buyuyorki burnumda tutuyor en kısa zamanda yine gormeye gidicem

canım boyun kac .fazla kılolu hamıle kalınca zorluk yasadınmı

Nasıl gidiyor hayat bebeğim opuyorumnanaktan

herkese selamlar diyip kaçıyorum. bugün kayınvalidemler geliyor iftara tam 10 kişi.. çoğu işi bitirdim birkaç şey kaldı sonra da yatıp belimi dinlendiricem akşam için.. kocaman öptüm sizi Şeniz

selam arkadaşlar

annecim senin bu heyecanın bana nasıl yansıyor anlatamam bebekleri bende çok severim kucağımdan indirmem ayy onların kusmukları bile bana nasıl güzel kokar :)) hahahaha ayrıca lipsakjın değil botoks annecim hahaha

ceylanım buralardayım canım bugun doktorum çatlama iğnesini veerdi artık sonuç için 14 gün bekleyeceğim allahtan hayırlısı :))

tamam canım öptüm ve kokladım ikinizin yerinede
hoşbulduk canım inşallah sizlerle birlikte başaracağım bu işi
boyum çok uzun işte canım 1 78 çokda göstermiyorum kilomu başka biri olsa 126 kiloda tostoparlak olur canım inanırmısın hamileliğimde 3 kilo verdimve 5 ay hiç kilo almadı ve çok sevdiğim hayatta vazgeçemeyeceğim çikolata ve tatlıyı yiyemedim çoğu şeyden tiksindim ve 13 kilo ile tamamladı ve 5 aydan sonra inanılmaz yediğim halde kilo almıyordum hamilelikte yediğim kadar hiçbir zaman yemedim ve yinede besleyememişim 2 300 doğdu kızım hamilelğim o kadar rahat geçtiki anlatamamdoğuma gittiğimde hastanede beni kilolu bayn zannetmişler hiç karnım bile çıkmadı ama doğumdan sonra hiç kilo veremedim birde 3 kilo aldım üstüne hamileliğimde sorun yaşamadım ama şimdi bebeğimi büyütürken yaşıyorum kilodan dolayı kızımı taşırken zorlanıyorumki daha 5 kilo yataktan yatıp onu kaldırırkende zorlanıyorum topuklarım sızlıyor kilo ağır geliyor ve okadar kolay doğum yaptımki hiç yatmadım herkez şaşırdıbana

evet canım epey uzunmusun.bende bebek ıstıyorum ama doktorum kılom yuzunden ızın vermıyor ultrasonda bıle bebegı goremeyebılırız dıye.

canım çok teşekkür ederim ben kimseye kızmadım zaten buna hakkımda yok giremediğim için çok üzüldüm sizleri çok özledim.

evet canım epey uzunmusun.bende bebek ıstıyorum ama doktorum kılom yuzunden ızın vermıyor ultrasonda bıle bebegı goremeyebılırız dıye.

canım kaç kilosun boyun kaç bence hiç ilgisi yok bende çok kiloydum hamile kaldığımda druma sordum doğumda zorlanırmıyım diye hayır hiçbişey olmaz dedi ben zorlanıcamdedi sezeryan olduğu için dikişlerden bahsetti heralde ve benim hamileliğim ilerledikçe millet şok geçiriyordu nasıl olur kil almıyosun biz seni kapılardan geçemiyecek diye bekliyorduk dediler sorun varmı canım eşinde veya sende

selamlar takımcığım,
bugün çok yoruldum.dün annemle beraber eşyaları yerleştirdik yerlerine(yatak yorgan,kıyafetler filan) dedem bir akrabasına gidince gelebildi annem..o olmasa sanırım beceremezdim.
dün silip süpürme olayı yetişmeyince bugün de onları yaptım.çok yorgunum çoook..ama temiz oldu evim.
yarın da sırada camlar ve kapılar var,onları da yaptım mı tamamdır.bayrama ancak yetişti yani.
bayram sonrası çok fena yükselmiş bir kiloyla diyete tekrar başlayacağım...daha doğrusu hep beraber başlayacağız.sizsiz olmaz.dilerim bu son olur ve ben artık bu kilolardan kurtulurum....sevgiler

yerim ben onuuuuu... heyecanını çok iyi anlıyorum reyhan ablam,torun başka değil mi...rahmetli anneannem de beni çok severdi,annemden fazla bakmıştır bana..ben de onu çok özledim senağlama
öpüyorum seni ablacığım...

kallisim sultanım... teşekkürler iyi dileklerin için...
bu arada kızlarınla ne kadar iftihar etsen azdır.maşallah çok aklı başında kızlar,belli..evet kızının okumak adına bu kadar kaygılı olması iyi değil,şu zamaneler bir ortayı bulsalar ya.ya tembeller ya aşırı çalışkan...dilerim tıp kazanır da bir yerler de bir kadın doğum uzmanımız olur hee :)) (nasıl kendime pay çıkardım ama) kaydirigubbakcemile3

çukulatam yeni evin sana umut mutluluk sağlık huzur getirsin canımm

çok teşekkür ederim tatlım.inşallah olur bu söylediklerin :)

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.ben de geriye bakmamaya çalışıyorum yoksa mutluluk zor.öpüyorum...

herkese selamlar diyip kaçıyorum. bugün kayınvalidemler geliyor iftara tam 10 kişi.. çoğu işi bitirdim birkaç şey kaldı sonra da yatıp belimi dinlendiricem akşam için.. kocaman öptüm sizi Şeniz

özledim valla bijom,kaç gündür sohbet edemiyoruz seninle.alışmışım... bayağı yorgunsundur sen şimdi,dinlen bol bol bu gece.görüşürz inşallah...

derin cğm hoşgeldin canım... ben de takımın üyesiyim ama taşınma işimden ötürü sana hoşgeldin demeye geciktim..a.s.
maşallah ne güzel,kolay doğum yapmışsın.ben de yeni evliyim,1 senelik yani..1-2 sene sonra evliliğim oturduğunda bebiş istiyorum ama çok da korkuyorum doğumdan.
canım inşallah verirsin kilolarını.bu grup yarışmanın bence en iyi grubu,tüm arkadaşlarım harikalar.aramızda güzel paylaşımlarda bulunacağına eminim.

hoşbulduk canımvereliniortak bende 2 gündür takıma üye oldum 2.5 ay oldu doğum yapalı 9 ayboyunca diyet bölümüne girmemiştim motivasyon amaçlı başarıhikayelerini okuyordum belki etkilenirim diye en başta mustangın hikayesi vardı ilgimi çekti kendi hikayeme benzettim o şekilde size ulaştım zaten bir takıma üye olmak istiyordum ama karar veremiyordum geçen sene hamile kalmadan önce 8. takımdaydım yeni evlenmişsin tebrikler canım 1 senede 2 evmi değiştirdin çok zor olmuştur güle güle otur yeni evinde huzurlu mutlu bir şekilde inşallah hiç korkma doğumdan ben senelerce korkulu rüyamdı hatta sezeryanda 8 kat kesiyolarmış nasıl canın acımaz diye dertli oluyordum bilseydim bu kadar kolay olduğunu hiç okadar merak etmezdim tabiki 10 gün kadar yatıp kalkman sorun ne de olsa dikişlerin var ben doğumdan çıktım ikinci günü doğum yaptım sanki tek acım o oldu gazımı çıkaramadım saat 4 ten gece 10kadar acıdan hep ağladım ve 3. günümakyajımı yapıp hastaneden çıktım ki sezeryan normal doğumda doğum bittikten sonra hiç bişey kalmıyormuş öleanlatıyolar bencede canım evliliğini biraz anla çünki okadar zormuşki bebekbüyütmek 2.5 aydır bütün hayatım bitti herşeyim o oldu yedir altını al pışpışla çamaşırını yıka ütüle hep çocuk ev işi dahi yapamıyorsun bak şimdi uyududa bende ütülerimi yapıyorum

günaydın takımımın güzel bayanları

baya zamandır yoktum özlediniz di mi beni opuyorumnanaktan
umarım herkes iyidir geçmişi okuma vaktim olmayacak
Derin hoşgeldin sanırım takıma katılmışsın umarım güzelce kiloları verirsiniz hep beraber
bugünden sonra bayram sonuna kadar nete giremeyeceğim o nedenle şimdiden bayramınızı kutlamak istedim canlarım
herkes mmuhteşem bir bayram geçirir umarım.
sevdiklerinizle sağlık ve sıhhatle...

bunlar son kaçamaklarımız olsun
bayramdan sonra durmak yok yola devam opuyorumnanaktan

çok şüküe hepimiz yuvarlanıp gidiyoruz bayramdan sonra bomba gibi olacağız inşallah canım seninde bayramın kutlu olsun iyi bayramlar geçirmen dileğiyle bayramda çoğumuz girmeyiz zaten bende memleketime ailemin yanına gideceğim bayramda

herkese gunaydın.bugun son gunum .aksam esımın aılesıne bursa ya pazarteside tatile gidicez.dinlenmiş olarak bomba gibi dönücem aranıza.şimdiden herkese iyi bayramlar.

günaydın fıstıklar bu saate dek gelmedim bildirimler toplansın diye ama canzimden başka bildirim yapan olmamış henüz ( biraz işimi halledip geleyim bildirimlere bakarken geçmişede o zaman göz atarım ..

hoşbulduk canım inş gidecek bu kilolar başka yolu yok

haklısın inş onşar son kaçamaklarımız olur:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…