- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.901
hoş geldin,herkese slm. bende bundan sonra buradayım.
170 cm, 86,8 kgyim.41 günlük taze anneyim. şu kilolardan kurtulmak istiyorum artık. karatay teyzemi çok severim. bu arada kuralları okudum kabul ediyorum. umarım fit olarak ayrılırım burdan. hedef kilom 60. yani yolum çok uzun.
yok yok canım ben listeden de ayrılıcam.. bi kafa dinlicem ama diyetimi yaparım hatta belki değil mutlak eksik bile dönebilirim
Hoşgeldin canım
Sağlıklı beslenmenin tabiki daha iyi etkisi olur.. kendini üzme, bol bol su iç, sağlıklı beslenhatta 40 günü geçmişsin yürüyüşler hafif sporlarda yapabilirsin. Yolun açık olsun
hosgeldin canim, karatay'i ben de severim uyabilirsen ne alaBana cok kati geliyor kurallari, bir de o kadar cok yiyince zaten cok fazlam olmadigi icin vermeiyorum ama fazlasi olanlar veriyorlar cidden
Ben Karatay'i destekliyorum
karatay'a uygun yaparsan zaten bol bol sutun de olur, kilo da verirsin
hoş geldin,
umarım bir an önce kurtulursun.
Bugünkü menum
9:30 mısır gevrekli activia (150 gr) isyerinde ani bi kararla diyete başlayınca kahvaltı böyle oldu.
12:30 zeytinyağlı enginar
Yoğurtlu semizotu
14:30 100 gr kadar kuruyemiş ( badem ceviz antep fıstığı fındık karisimi)
17:30 1 bardak süt
19:30 1 kepçe arpa sehriye çorbası
2 yk mantar kavurmasi
1 kase yoğurt
2.5 lt su, 1 fincan türk kahvesi, yarım saat yürüyüş, e
Evde bebis, yarının yemeğini hazırlamak, sil supur yıka topla derken bu saat oldu daha oturamadim :'( zor bi gündü ama şükür açlık olarak zorlanmadim. Ama bugun hiç karatay olmadi
Herkes nerede kizlar ya, valla uzuluyorum ben boyle
canım haklısın çok çektim bu sıpalardan ben yaaaçok güzel olmuşsun canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin
Geçmiş olsun kaptanım yaa sen bu yazdan beri bu hastalıktan çok çektin
canım manifestonu gördüm ama gitmeni istemiyorum yoğun olduğun dönem fazla mesaj yazmazsın sen takımın bel kemiklerinden birisiin ama sen bilrisin tatlım bi daha düşün bakimm gitme olayını ya da kollontai gibi hemen geri gelÖncelikle herkese günaydınlar
Bu Bir İzne Ayrılış Manifestosudur
Nedenlerim çokça da biraz
1- Bu hafta seçim var. İçişleri Bakanlığı personeli olduğumdan bu hafta kafamı işten, toplantıdan bilmemneden kaldıramayacağım
2- Seçimden sonra bir görev yeri değişikliği durumum var ve ağustostan beri beklediğim bişey. Bu arafta kalma olayı benim psikolojimi bozdu biraz. İş yerinde hiçbirşey yapmak istemediğimden baya bi iş biriktirdimOnları eritmenin vakti geldi
3- Görev değişikliği sebebi ile şu an yürüttüğüm görevleri başka bir personele öğretmem gerekecek
4- Grup içi motivasyonda da bir düşüklüğüm söz konusu. 4-5 aydır çabalamaktan yoruldum sanırım. İnanın okuyorum okuyorum hiç yazasım gelmiyor. Neredeyse bir hafta olacak 5 gündür menü paylaşmıyorum kimsede senin menün nerde demiyorBiraz bunaldım açıkçası yani yalan olmasın. Bi zayıflama grubuyuz ama kendimde buna dahil olmak üzere zayıflama çabası içinde olan kimseyi göremiyorum. menülerimiz öyle, spor yapmıyoruz (en çok da ben yapmıyorum). Ben birazda şu zayıflama olayına yürüyüşle sporla falan tam konsantre girip bir standarda bir rutine oturttuktan sonra katılmak istiyorum gruba. daha faydalı olacağıma inanıyorum.
5- Hafta sonu kilo aldımBence en geçerli sebep de bu
Bütün bunlar bir araya gelince takribi 2-3 ay kadar izne ihtiyacım var. İzin istiyorum sevgili kaptanımtoplight
Döndüğümde grubun çok daha dinamik, çok daha hevesli olacağına gönülden inanıyorum. Çünkü bende de bi bu şekil uğursuzluk vardır yani benim girdiğim yere kıran girer sanki böyle bi acayip bişey olurBen bi olmiyim bakim o zaman düzeleceğine inanıyorum ben
Hepinizi çok seviyor ve hepinize çok inanıyorum (Gözüm üzerinizde haa)
saol canımkaptanım çok geçmiş olsun..
olsun tatlım iyi günde kötü günde beraberiz beraberce vereceğiz bu k,lolarıGeçmiş olsun çokk. Önemli birşey yoktur inşallah.
Kaptanım yapamıcam zaten öyle diyetler. Tahammül edemem buseferde. Normal düzgün bir diyetle başladım bugüne. Büyük ihtimal cumaya bir önceki haftadan yüksek çıkarım. Sen nasıl diyorsan öyle olsun cumaya duruma bakalım :)
canım kime gittin diyetisyenAma @Merops bence sen de diyetisyene git, sana daha yuklu bir menu veriri; kilon bana gore daha fazla; daha da hizli verirsin diye dusunuyorum
saol tatlım sende tam gaz dönmüşsün hemen kiloları ver de listeye gir tamam mı kilolar verilmeden listeye giremiyorsun biliyorsun dimi tatlımcok gecmis olsun kaptanım umarım bir an once saglıgına kavusur
cok tesekkur ederim canım :)
canım ben listeye giremesemde buradayım artık, bence bi hafta daha dene yine de iyi hissetmezsen oyle izne ayrıl, izindeyken kilo mutlaka alınıyor ve sen iyi veriyosun, sopamı da aldım döndüm ben, inan bana eski tempomuza dönücez, sen iyi veriyosun, senin lcin senden rica ediyorum bi hafta daha dene, yine de motivasyonun dusuk olursa oyle izne ayrıl ama tabi sen bilirsin yine de
hoşgeldin canım karatay çok güzel ama ben de bi türlü uyamadım aslında uyabilsek çok güzel bir beslenme şekliherkese slm. bende bundan sonra buradayım.
170 cm, 86,8 kgyim.41 günlük taze anneyim. şu kilolardan kurtulmak istiyorum artık. karatay teyzemi çok severim. bu arada kuralları okudum kabul ediyorum. umarım fit olarak ayrılırım burdan. hedef kilom 60. yani yolum çok uzun.
aman sakın bisiklet aldırma bende doğum sonrası dışarıya çıkamıyorum diye almdırmıştım şimdi evde yer kaplıyor madem bisikletin var onu kullan tatlımevde bisikletim var. onu sürüyorum şimdilik. evde yapılacak sporlar secmem gerekiyor. birde koşu bandı alsam tam olcak ama eşimi ikna edemiyorum bir türlü. gereksiz buluyor. daha dogrusu seni biliyorum bi iki kullancan sonra sıkılıp bırakcan diyor. adam da biliyor canım. bisikleti de ne hevesle aldım ama yüzüne bakmadım pek
karatay sevilmez mi. lahmacuna bile izin veriyotamamen mutfagımıza uyuyor. bişeyler bulmak hiç zor olmuyor.
hoşbulduk canım. hepbirlikte kurtuluruz umarım :)
kaptanım 19 kasıma kadar olsun o zamangünaydınlarrrrr
canım haklısın çok çektim bu sıpalardan ben yaaa
canım manifestonu gördüm ama gitmeni istemiyorum yoğun olduğun dönem fazla mesaj yazmazsın sen takımın bel kemiklerinden birisiin ama sen bilrisin tatlım bi daha düşün bakimm gitme olayını ya da kollontai gibi hemen geri gel
saol canım
olsun tatlım iyi günde kötü günde beraberiz beraberce vereceğiz bu k,loları
canım kime gittin diyetisyen
saol tatlım sende tam gaz dönmüşsün hemen kiloları ver de listeye gir tamam mı kilolar verilmeden listeye giremiyorsun biliyorsun dimi tatlım
hoşgeldin canım karatay çok güzel ama ben de bi türlü uyamadım aslında uyabilsek çok güzel bir beslenme şekli
aman sakın bisiklet aldırma bende doğum sonrası dışarıya çıkamıyorum diye almdırmıştım şimdi evde yer kaplıyor madem bisikletin var onu kullan tatlım
tamam canım o zaman seni 19 kasım da görmek üzere izne gönderiyoruz ok mi?kaptanım 19 kasıma kadar olsun o zamanbiraz uzaklaşmak istiyorum sadece bu hafta kilo almış olmak çok canımı sıktı biraz da sıkıldım. tam motive gelmek istiyorum. bu arada kendime düzgün standart bi menü bi spor programı falan oturtmak istiyorum. Artık grupta kim yazıyor kim yazmıyor onu da umursamicam çünkü çok kafaya takıyorum. çok özeniyorum 10. takım mesela hem her hafta derecede hem haftasonu bile 8 sayfa yazışmışlar biz neden öyle olamayalım. kaldı ki 10. takım bu yarışmaya iki kişi devam etmiş takım yani bizim de kardeş takımımız. Dedim her hafta derecedesiniz bunun sırrı nedir? sürekli aktif olmaya çalışıyoruz grupta, dedi
ben zayıflamaktan çok takım toparlamaya odaklandım. En çok da cuma günü herkesin grupta olması gereken gün hiç sohbet olmadıhaftasonu hep girdim baktım kimsecikler uğrayıp da yazmadı. tam 5 gün menü bildirimi yapmadım kimse demedi menü nerde Ben biraz fazla kafaya taktım bu meseleyi o yüzden biraz uzaklaşmam lazım. takıntı oldu iyice zayıflamaktan çok onu düşünür oldum yani
ben biraz uzaklaşayım. herkes de elini taşın altına koyar böyleliklekaptan yardımcımız döndü sen de artık aktifsin. fırsat bu fırsat ben bi kafa izni alayım dedim. aldıklarımı vereyim biraz 105'i devireyim 100'e yaklaşayım dönücem
bu arada ben yeşilçayımı içtim kaptanım spor yok ama olacak o da belki yarından da yakın
evet kollontai cim ben işler yüzünden biraz boşlamıştım sen de yoktun seval cim tek başına toparlamaya çalışıyordu artık burdayız hep birlikte elele vererek devam edeceğizkızzlar ne menuler var dogru duzgun ne spor, boyle motivasyonda olmaz, kilo da verilmez, kaptanım ilk sayfadaki kuralların artık gecerli oldugunu soylemisti, lutgen herkes uysun, gunde 5 mesaj yazan 2 kisi var ancak
tamam canım o zaman seni 19 kasım da görmek üzere izne gönderiyoruz ok mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?