- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.941
arkadaşlar günaydın,
bu hafta evde değilim, çok dikkat edemiyorum
ama, çok da kötü değilim.
haftaya artık düzenli spora başlayacağım.
spor yapmadan, diyet yaptığıma ikna olamıyorum.
hadi arkadaslar biraz daha aktif paylasimlar istiyorum, boyle cilgin diyetler, basari hikayeleri vs
o zaman az kalmış, kolay gelsin.günaydınlarrrrr
bizde de yarım gün çalışma var bugün işler yoğun
walk walk walk :)spor onemli cidden ya
isveç çok işe yarıyor.Ben İsveç'e başladım bugün
canım sende iyi yada kotu menunu yazar mısın?arkadaşlar günaydın,
bu hafta evde değilim, çok dikkat edemiyorum
ama, çok da kötü değilim.
haftaya artık düzenli spora başlayacağım.
spor yapmadan, diyet yaptığıma ikna olamıyorum.
iyi yolculuklar canım menunu yazmadın sende sanırım dunku menunu yazar mısın?Günaydın kızlar ben de memlekete gidiyorummmm ve oley diyorum.
çok güzel olmuşsun canım :) bir ömür boyu mutluluklar dilerim :)
hello girls,
Ben de dun diyetisyenin verdigi menuye basladim, paylasiyim sizlerle. Dun hicbir kacamagim olmadi, o kadar yememe ragmen tartida kilom dusmus sasirdim, o kadar cok yiyorum ki canim ne cikolata, ne biskuviEki Görüntüle 1667805 ne de pizza, hamburger falan istiyor. Demek ki olay buymus
çok güzel menün canım bende geçen sene gitmiştim ama menümü sevemedim ve sonrada bıraktım zaten. Seninki gayet iyi görünüyor :)Benle beraber diyet yapmak isteyen olursa her hafta paylasacagim menumu, bir de diyetisyen dedi ki benim metabolizmam hizliymis :)
Ilk hafta sana bolca yedirecegim biraz vucut yemeye alissin dedi, yarin da regli bekliyorum ama bakalim
Canım senin yokluğun gerçekten hissedilir takımı sen canlandırıyordunÖncelikle herkese günaydınlar
Bu Bir İzne Ayrılış Manifestosudur
Nedenlerim çokça da biraz
1- Bu hafta seçim var. İçişleri Bakanlığı personeli olduğumdan bu hafta kafamı işten, toplantıdan bilmemneden kaldıramayacağım
2- Seçimden sonra bir görev yeri değişikliği durumum var ve ağustostan beri beklediğim bişey. Bu arafta kalma olayı benim psikolojimi bozdu biraz. İş yerinde hiçbirşey yapmak istemediğimden baya bi iş biriktirdimOnları eritmenin vakti geldi
3- Görev değişikliği sebebi ile şu an yürüttüğüm görevleri başka bir personele öğretmem gerekecek
4- Grup içi motivasyonda da bir düşüklüğüm söz konusu. 4-5 aydır çabalamaktan yoruldum sanırım. İnanın okuyorum okuyorum hiç yazasım gelmiyor. Neredeyse bir hafta olacak 5 gündür menü paylaşmıyorum kimsede senin menün nerde demiyorBiraz bunaldım açıkçası yani yalan olmasın. Bi zayıflama grubuyuz ama kendimde buna dahil olmak üzere zayıflama çabası içinde olan kimseyi göremiyorum. menülerimiz öyle, spor yapmıyoruz (en çok da ben yapmıyorum). Ben birazda şu zayıflama olayına yürüyüşle sporla falan tam konsantre girip bir standarda bir rutine oturttuktan sonra katılmak istiyorum gruba. daha faydalı olacağıma inanıyorum.
5- Hafta sonu kilo aldımBence en geçerli sebep de bu
Bütün bunlar bir araya gelince takribi 2-3 ay kadar izne ihtiyacım var. İzin istiyorum sevgili kaptanımtoplight
Döndüğümde grubun çok daha dinamik, çok daha hevesli olacağına gönülden inanıyorum. Çünkü bende de bi bu şekil uğursuzluk vardır yani benim girdiğim yere kıran girer sanki böyle bi acayip bişey olurBen bi olmiyim bakim o zaman düzeleceğine inanıyorum ben
Hepinizi çok seviyor ve hepinize çok inanıyorum (Gözüm üzerinizde haa)
Hoşgeldin canım inşallah sağlıklı bir şekilde kurtulursun kilolarındanherkese slm. bende bundan sonra buradayım.
170 cm, 86,8 kgyim.41 günlük taze anneyim. şu kilolardan kurtulmak istiyorum artık. karatay teyzemi çok severim. bu arada kuralları okudum kabul ediyorum. umarım fit olarak ayrılırım burdan. hedef kilom 60. yani yolum çok uzun.
tabiiki :)
Canım benim sorunum okulun çok yoğun olması. Genelde sabahlıyorum hep. 3-4 gibi yatıyorum 7-7.30 gibi kalkıyorum. Haftada 3-4 gün böyle. Bu yüzden sporda yapamıyorum ( Ama gün içinde bütün gün koşturuyorum. Mesela 7.katta dersim var. Asansörün önü çok kalabalıksa ki genelde öyle oluyor beklemeyip merdivenle çıkıyorum.) pek takımda aktifte olamıyorumkızlarcandy_candy cok haklıymıs, ben dunden beri iki tane menu okudum, spor nerdeyse yok boyle olmaz, kilo da verilmez, aksine alınır, hergun bi bahanemiz var her hafta yeni diyete baslıyoruz, cogumuz aylardır buradayız artık yemek ve spor duzenimizin oturmus olması lazım, sorun varsa bu mesajın altına yazın konusalım
kızlarcandy_candy cok haklıymıs, ben dunden beri iki tane menu okudum, spor nerdeyse yok boyle olmaz, kilo da verilmez, aksine alınır, hergun bi bahanemiz var her hafta yeni diyete baslıyoruz, cogumuz aylardır buradayız artık yemek ve spor duzenimizin oturmus olması lazım, sorun varsa bu mesajın altına yazın konusalım
kızlarcandy_candy cok haklıymıs, ben dunden beri iki tane menu okudum, spor nerdeyse yok boyle olmaz, kilo da verilmez, aksine alınır, hergun bi bahanemiz var her hafta yeni diyete baslıyoruz, cogumuz aylardır buradayız artık yemek ve spor duzenimizin oturmus olması lazım, sorun varsa bu mesajın altına yazın konusalım
Geçmiş olsun kaptanım. Allah şifa versingünaydınlarrrr
kızlar büyük oğlumu az sonra hastaneye götüreceğim sürekli bir kusma ve ishal durumu var okuldan alıp gideceğim
okyanusyaa canım sen sakın takım yüzdesini düşürmeyeceğim diye abuk subuk diyet yapma tatlım sadece dikkat et cuma güne bakarız kilo durumuna göre gerekirse o zaman izne ayırırız
Ya bu nasıl oldu anlamadim canm önceki menulerinden daha çok yiyorsun ama kilo veriyorsunMerhaba kizlar,
Ben bu sabah regl oldum ona ragmen 57.4 ciktim tartida
Herkes nerede ya? Ya ben bu diyetisyen isini sevdim, kendimi baya formda tutuyorum sirf verecegim diye
Hoşgeldin canm hamilelikte kaç kilo aldinherkese slm. bende bundan sonra buradayım.
170 cm, 86,8 kgyim.41 günlük taze anneyim. şu kilolardan kurtulmak istiyorum artık. karatay teyzemi çok severim. bu arada kuralları okudum kabul ediyorum. umarım fit olarak ayrılırım burdan. hedef kilom 60. yani yolum çok uzun.
Yatılı misafir zor canım hele kalabaliksabugun ki menum
kahvaltı
2 has yum
salatalık
domates
zeytin
aksam
1 kase mer cor
1 kase pirinc pilavı
1 kase kuru fasulye
toplam 872 kcal
spora onumuzdeki hafta baslıycam bu hafta yatılı misafirim var, gunluk ev isi yapıyorum onu spordan sayıyorum :)
Canm bu menü takribi kaç kaloriBen menume uyuyorum valla, zaten paylasmistim menumu yine de yaziyim ne yedigimi :
sabah 8.00 :
Yagsiz tavada yumurta,
1 kk beyaz peynir,
1 dilim kizarmis cavdar ekmegi,
5 zeytin
10.00:
2 siyah erik
1 yesil cay
12.00
Patlican musakka
1 dilim kepekli ekmek
200 ml ayran
15.00
2 erik,
1 yesil cay
17.00
200 ml light sut
19.00
160 gram tonbaligi
Roka
1 dilim kepekli ekmek,
200 ml ayran
21.00
4 erik,
10 badem
22.00
1 activia
Su: 3lt
Spor: 1 saat aletli pilates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?