Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar günaydın,
bu hafta evde değilim, çok dikkat edemiyorum
ama, çok da kötü değilim.

haftaya artık düzenli spora başlayacağım.
spor yapmadan, diyet yaptığıma ikna olamıyorum.

kızlar candy_candy cok haklıymıs, ben dunden beri iki tane menu okudum, spor nerdeyse yok boyle olmaz, kilo da verilmez, aksine alınır, hergun bi bahanemiz var her hafta yeni diyete baslıyoruz, cogumuz aylardır buradayız artık yemek ve spor duzenimizin oturmus olması lazım, sorun varsa bu mesajın altına yazın konusalım

Eki Görüntüle 1667272 Eki Görüntüle 1667273
kızlar ilk foto nikahtan ikinci fotoda düğünden :)
çok güzel olmuşsun canım :) bir ömür boyu mutluluklar dilerim :)

Benle beraber diyet yapmak isteyen olursa her hafta paylasacagim menumu, bir de diyetisyen dedi ki benim metabolizmam hizliymis :)

Ilk hafta sana bolca yedirecegim biraz vucut yemeye alissin dedi, yarin da regli bekliyorum ama bakalim
çok güzel menün canım bende geçen sene gitmiştim ama menümü sevemedim ve sonrada bıraktım zaten. Seninki gayet iyi görünüyor :)

Canım senin yokluğun gerçekten hissedilir takımı sen canlandırıyordun

Hoşgeldin canım inşallah sağlıklı bir şekilde kurtulursun kilolarından

heerkese gunaydınlar
ameliaa @fatmaaskin1 ebrusonmez menuler nerde kızlar?
tabiiki :)
sabah küçücük bir kepekli ekmek ( 1 lokmacık) ve peynir
öğle kepekli dürümde et döner ve ayran
akşam pizza 1 dilimcik

Canım benim sorunum okulun çok yoğun olması. Genelde sabahlıyorum hep. 3-4 gibi yatıyorum 7-7.30 gibi kalkıyorum. Haftada 3-4 gün böyle. Bu yüzden sporda yapamıyorum ( Ama gün içinde bütün gün koşturuyorum. Mesela 7.katta dersim var. Asansörün önü çok kalabalıksa ki genelde öyle oluyor beklemeyip merdivenle çıkıyorum.) pek takımda aktifte olamıyorum Telefondan girmeye çalışıyorum bazen ama o kadar zorki telefondan yazmak internetimde yavaş biraz. Aslında tapatalkta açılıyordu kadınlar külübü yada android uygulaması vardı onlar gerçekten çok pratikti, çok hızlı ve kolay bir şekilde giriliyordu. Bugün tatil o yüzden bu kadar rahat girebiliyorum. ( Seçimlere kadar ) Bu tatilde hem ders hem spor yapmayı düşünüyorum :)

o menülerden biri benim galiba. ben vakit bulamıyorum spora nasıl vakit ayırabilcem bilmiyorum. henüz 43 günlük bir bebişim var. ve aynı zamanda çalışıyorum. sabah 6 da gün başlıyor benim için. oğlanı emzir üstünü başını altını değiştir kahvaltı yap, çocugu anneme bırak. 8:30 da iş başı yapıyorum. çok yoğun çalışıyorum. akşam 7 de işten çık. anneme git çocugu al eve dön saat oldu 19:30-20:00. sonra yemek ye. temizlik yap (hergün evin belli bir bölümünü temizliyorum bir günde hepsini yapamıyorum) ertesi günün yemeğini yap, bebişle ilgilen saat 12-1. ve bitmiş bi şekilde yatağa atıyorum kendimi. işte de gün içinde çok aktifim. aslında fazlasıyla hareketliyim ama ne kadar da olsa sporun yerini tutmaz. işte benim bir günüm. sporu bunun neresine sığdırayım. siz bi fikir verin ne yapabilirim?

bu arada 3 gündür dikkat ediyorum. başlamadan önce 86,8 dim. bu sabah tartıldım 82,7 olmuşum. tamam ödem falan da gitmiştir ama o kadar ödem varmıdır ki :)

kızlar inanılmaz yoğunum hiç bişey yapamıyorum mazur görün please..ayrıca regl olacağım şişkinlikten ölüyorum resmen.

Kızlar 3 günlük aradan sonra geldim.
Yigenlerim telefonumu bozmusdu. 3 gundur telefon acilmiyordu. Yanlış kilit girdikleri için e posta istiyordu. Ama e posta sifremide kabul etmiyordu. Ama en sonunda oldu çok sukur dün akşam telefonuna kavustum.

Geçmiş olsun kaptanım. Allah şifa versin

Hoşgeldin canm hamilelikte kaç kilo aldin

Yatılı misafir zor canım hele kalabaliksa
Kolay gelsin menü misafirlere rağmen güzel ekmek olmadigi için pilav göze batmiyor

Canm bu menü takribi kaç kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…