- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.881
ya sanirim yemeyince cidde metabolizma hizi disiyor, bence yememek iyi de mesela tatile gidiyorsun yiyorsun cunku canin cekiyor bu sefer fazlasini geri aliyorsun metabolizma yememeye alismis cunku
oo şarap bile var süpermiş..kesinlikle bende gitmeliyim :)
kesinlikle öyle yaz tatilim dönüşü 3 kg artı donmustum soke olmustum.en iyisi sağlıklı beslenmek senin menünü görünce ne kadar sağlıksız beslendiğimi farkettim.saçlarım inanılmaz dökülüyor mesela durduramadım bir türlü.doktor diyetten olduğunu söyledi.
Ya bir de kontrolde olmak iyi boyle, yedigim her seyi icim rahat yiyorum nasilsa diyetisyen verdi fazla olmaz diye.
Bana 4 kadeh de izin veririm ama ona gor eyazarim demisti de ben bu hafta 2 olsun dedim; 2'ser gun 1'er kadeh veya 1 gunde 2 kadeh gibi. Zaten 1 gunde 2'den fazla icme diyor
kızlar izinde cok guzel kilo almısım bu sabah 64 gordum tartıda, bugun corba icicem sadece ve leslieye baslıyorum, herkes pazartesi bildirimini yapabilirse haftasonu kacamaklarını goruruz, hadi biraz toparlanalım
sen bilirsin canım ne diyeyim , bari cok uzak kalma benim gibi iki hafta git gel hemen, kaptanla konusalım istersen 1 ay sadece bildirim yap aktif olma idare edelim seni :)Ben gene de en az 1 ay bi izin almak istiyorum yaa.. Kollontaicim paylaşım kraliçemZaten sana ve sopana olan güvenimden izne ayrılmaya karar verdim
Gerçekten de ihtiyacım var bu izne benim. zaten bu iki hafta kesin yokum yaniİşler çok yoğun Ben de dedim sene bitmeden bi izne çıkayım kafa izni
Kadınlar Kulübünün devlet memuru kafası
İki kişiyi davet ettim takıma. Biri 41 günlük anneymişnasıl diyet yapacak bilemedim ama çağırdım 87 kilo
Biri de bizim 100 kilo ve üzeri grubundan o da gelir mi bilmem
sen bilirsin canım ne diyeyim , bari cok uzak kalma benim gibi iki hafta git gel hemen, kaptanla konusalım istersen 1 ay sadece bildirim yap aktif olma idare edelim seni :)
ben geldim bile. diyet değil de saglıklı beslenme diyelim. çok sağlıksız besleniyorum çünkü. yemek hiç yemiyorum hep abur cubur tatlı... böylelikle yediklerim de bir düzene girer. saglıklı beslenirim hem. yavruma güzel güzel süt olur :)
yok yok canım ben listeden de ayrılıcam.. bi kafa dinlicem ama diyetimi yaparım hatta belki değil mutlak eksik bile dönebilirim
Hoşgeldin canım
Sağlıklı beslenmenin tabiki daha iyi etkisi olur.. kendini üzme, bol bol su iç, sağlıklı beslenhatta 40 günü geçmişsin yürüyüşler hafif sporlarda yapabilirsin. Yolun açık olsun
ben geldim bile. diyet değil de saglıklı beslenme diyelim. çok sağlıksız besleniyorum çünkü. yemek hiç yemiyorum hep abur cubur tatlı... böylelikle yediklerim de bir düzene girer. saglıklı beslenirim hem. yavruma güzel güzel süt olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?