Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya sanirim yemeyince cidde metabolizma hizi disiyor, bence yememek iyi de mesela tatile gidiyorsun yiyorsun cunku canin cekiyor bu sefer fazlasini geri aliyorsun metabolizma yememeye alismis cunku

kesinlikle öyle yaz tatilim dönüşü 3 kg artı donmustum soke olmustum.en iyisi sağlıklı beslenmek senin menünü görünce ne kadar sağlıksız beslendiğimi farkettim.saçlarım inanılmaz dökülüyor mesela durduramadım bir türlü.doktor diyetten olduğunu söyledi.

oo şarap bile var süpermiş..kesinlikle bende gitmeliyim :)

Ya bir de kontrolde olmak iyi boyle, yedigim her seyi icim rahat yiyorum nasilsa diyetisyen verdi fazla olmaz diye.

Bana 4 kadeh de izin veririm ama ona gor eyazarim demisti de ben bu hafta 2 olsun dedim; 2'ser gun 1'er kadeh veya 1 gunde 2 kadeh gibi. Zaten 1 gunde 2'den fazla icme diyor

Malesef oyle ya ben de gecen hafta cok kotu hissettim kendimi zaten o yuzden diyetisyene basladim; biraz saglikli beslenmek icin.

vallahi tam bana göreymiş süper..e zaten ya cuma ya cumartesı aksamı ınsanın ıcesı geliyor ona göre ayarlarsın kendini..bu haftasonu arkadasımla gorusecektım onu dusunuyordum sımdı dıyet yalan mı olur ıcersem dıye :) içimi rahatlattın kuzu

kızlar izinde cok guzel kilo almısım bu sabah 64 gordum tartıda, bugun corba icicem sadece ve leslieye baslıyorum, herkes pazartesi bildirimini yapabilirse haftasonu kacamaklarını goruruz, hadi biraz toparlanalım

Ben gene de en az 1 ay bi izin almak istiyorum yaa.. Kollontaicim paylaşım kraliçem Zaten sana ve sopana olan güvenimden izne ayrılmaya karar verdim

Gerçekten de ihtiyacım var bu izne benim. zaten bu iki hafta kesin yokum yani İşler çok yoğun Ben de dedim sene bitmeden bi izne çıkayım kafa izni

Kadınlar Kulübünün devlet memuru kafası

İki kişiyi davet ettim takıma. Biri 41 günlük anneymiş nasıl diyet yapacak bilemedim ama çağırdım 87 kilo

Biri de bizim 100 kilo ve üzeri grubundan o da gelir mi bilmem

kızlar izinde cok guzel kilo almısım bu sabah 64 gordum tartıda, bugun corba icicem sadece ve leslieye baslıyorum, herkes pazartesi bildirimini yapabilirse haftasonu kacamaklarını goruruz, hadi biraz toparlanalım

Hoşgeldin :)
nezaman geldin takip edemedim ben pek, gözün aydın olsun

Kızlar ben iş arkadaşlarımdan birini gaza getirdim o da yarın başlayacak diyete birbirimizi kontrol ede ede devam edeceğiz :)
ben 58 i en kısa zamanda göreceğim ve dolabımdaki bütün kıyafetlerimi dağıtacağım, yepyeni cicilerim olacak.

Bu savak 2 mandaline ve 1 kırmızı büyük biber yedim
Öğlen mercimek çorbası ve ili dilim beyaz ekmek yedim (beyaz olmayaydı iyiydi ama neyse)
Akşama da Allah KERİM

herkese slm. bende bundan sonra buradayım.
170 cm, 86,8 kgyim. 41 günlük taze anneyim. şu kilolardan kurtulmak istiyorum artık. karatay teyzemi çok severim. bu arada kuralları okudum kabul ediyorum. umarım fit olarak ayrılırım burdan. hedef kilom 60. yani yolum çok uzun.

sen bilirsin canım ne diyeyim , bari cok uzak kalma benim gibi iki hafta git gel hemen, kaptanla konusalım istersen 1 ay sadece bildirim yap aktif olma idare edelim seni :)

İki kişiyi davet ettim takıma. Biri 41 günlük anneymiş nasıl diyet yapacak bilemedim ama çağırdım 87 kilo

Biri de bizim 100 kilo ve üzeri grubundan o da gelir mi bilmem

ben geldim bile. diyet değil de saglıklı beslenme diyelim. çok sağlıksız besleniyorum çünkü. yemek hiç yemiyorum hep abur cubur tatlı... böylelikle yediklerim de bir düzene girer. saglıklı beslenirim hem. yavruma güzel güzel süt olur :)

sen bilirsin canım ne diyeyim , bari cok uzak kalma benim gibi iki hafta git gel hemen, kaptanla konusalım istersen 1 ay sadece bildirim yap aktif olma idare edelim seni :)

yok yok canım ben listeden de ayrılıcam.. bi kafa dinlicem ama diyetimi yaparım hatta belki değil mutlak eksik bile dönebilirim

Hoşgeldin canım

Sağlıklı beslenmenin tabiki daha iyi etkisi olur.. kendini üzme, bol bol su iç, sağlıklı beslen hatta 40 günü geçmişsin yürüyüşler hafif sporlarda yapabilirsin. Yolun açık olsun

seval bence gitme, burasi seni kontrolde tutuyor; izne ayrilanlarin degil kilo vermek almadigini duymadim ben daha, bence gitme derim.

hosgeldin canim, karatay'i ben de severim uyabilirsen ne ala Bana cok kati geliyor kurallari, bir de o kadar cok yiyince zaten cok fazlam olmadigi icin vermeiyorum ama fazlasi olanlar veriyorlar cidden

Ben Karatay'i destekliyorum

Ya ben de bugun oglen galetayla kizarmis tavuklu salata yedim disarida alternatifi yoktu, ama menumdeki ekmegi yemedim bari o da bir sey galetayi ekmege saydim.

karatay'a uygun yaparsan zaten bol bol sutun de olur, kilo da verirsin

merhabalar arkadaşlar,
candy_candy aslında ayrılmasan, özellikle son zamanlarda çok gayretli ve istekliydin,
güzel kilo da veriyordun.
ama, bazen biraz her şeye ara vermek de iyi gelir insana, hayırlısı olsun diyelim.

ben de bu hafta evde değilim, sanırım pek paylaşım yapamayacağım,
cuma kilomu bildiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…