- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.921
kaptanım herkes cuma burada, zaten motivasyon dusuk bide bu hafta birlestirilirse iyice sallar herkes bence birlestirilmesin, ayrıca ben hergun menu ve spor paylasımı yapmayanları not edicem, kurallara uymayan diskalifiye olsun, az da kalsak en azından motivasyonlu oluruz, sen ne dersin?bu arada arkadaşlar ana paylaşımda bu hafta seçim yüzünden memlekete gidecek olanlar falan var bu hafta ve önümüzdeki hafta etaplar birleştirilsin diye bir öneri var sizler bu konuda ne düşünürsünüz
Ay çok tatlişko bi kadııınn
ben neden tanımıyorum yaaa bi araştırayım bu hatunuAy çok tatlişko bi kadııınn
350 tl demiştin dimi?yeri de çukurambardaymış bana yakın ben bi de ona mı gitsemkine? 70 kg oldum nerdeyse yaa bu tatiller bana yaramadı olmazsa 1 ay kendim deneyip eğer beceremezsem bende gideyim
350 tl demiştin dimi?yeri de çukurambardaymış bana yakın ben bi de ona mı gitsemkine? 70 kg oldum nerdeyse yaa bu tatiller bana yaramadı olmazsa 1 ay kendim deneyip eğer beceremezsem bende gideyim
önce eşimi ikna etmem lazım adam diyetisyene verilen paralara sinir oluyor :)Valla 10 seansi 800'e yapti hem de kredi kartina 3'e de boldu; bence gidin derim
hehe evet oyle, sen nereden taniyorsun?
ben neden tanımıyorum yaaa bi araştırayım bu hatunu
Ben menume uyuyorum valla, zaten paylasmistim menumu yine de yaziyim ne yedigimi :
sabah 8.00 :
Yagsiz tavada yumurta,
1 kk beyaz peynir,
1 dilim kizarmis cavdar ekmegi,
5 zeytin
10.00:
2 siyah erik
1 yesil cay
12.00
Patlican musakka
1 dilim kepekli ekmek
200 ml ayran
15.00
2 erik,
1 yesil cay
17.00
200 ml light sut
19.00
160 gram tonbaligi
Roka
1 dilim kepekli ekmek,
200 ml ayran
21.00
4 erik,
10 badem
22.00
1 activia
Su: 3lt
Spor: 1 saat aletli pilates
okurken yoruldum valla :) yaklaşık iki saatte bir menü. insan hiç acıktığını hissetmez bu menüde. süper bence. az az sık sık metodu. afiyet olsun canım.
önce eşimi ikna etmem lazım adam diyetisyene verilen paralara sinir oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?