Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada arkadaşlar ana paylaşımda bu hafta seçim yüzünden memlekete gidecek olanlar falan var bu hafta ve önümüzdeki hafta etaplar birleştirilsin diye bir öneri var sizler bu konuda ne düşünürsünüz
kaptanım herkes cuma burada, zaten motivasyon dusuk bide bu hafta birlestirilirse iyice sallar herkes bence birlestirilmesin, ayrıca ben hergun menu ve spor paylasımı yapmayanları not edicem, kurallara uymayan diskalifiye olsun, az da kalsak en azından motivasyonlu oluruz, sen ne dersin?

bugun ki menum
kahvaltı
2 has yum
salatalık
domates
zeytin
aksam
1 kase mer cor
1 kase pirinc pilavı
1 kase kuru fasulye

toplam 872 kcal

spora onumuzdeki hafta baslıycam bu hafta yatılı misafirim var, gunluk ev isi yapıyorum onu spordan sayıyorum :)

Ben menume uyuyorum valla, zaten paylasmistim menumu yine de yaziyim ne yedigimi :

sabah 8.00 :
Yagsiz tavada yumurta,
1 kk beyaz peynir,
1 dilim kizarmis cavdar ekmegi,
5 zeytin

10.00:
2 siyah erik
1 yesil cay

12.00
Patlican musakka
1 dilim kepekli ekmek
200 ml ayran

15.00
2 erik,
1 yesil cay

17.00
200 ml light sut

19.00
160 gram tonbaligi
Roka
1 dilim kepekli ekmek,
200 ml ayran

21.00
4 erik,
10 badem

22.00
1 activia

Su: 3lt
Spor: 1 saat aletli pilates

okurken yoruldum valla :) yaklaşık iki saatte bir menü. insan hiç acıktığını hissetmez bu menüde. süper bence. az az sık sık metodu. afiyet olsun canım.

okurken yoruldum valla :) yaklaşık iki saatte bir menü. insan hiç acıktığını hissetmez bu menüde. süper bence. az az sık sık metodu. afiyet olsun canım.

ya acikiyorum cok az yedigim icin ama cok acikmis olmadigim icin saldirmiyorum, neyse dur bakalim ne olacak

merak icerisindeyim ben de bu hafta regl de oldugum icin pek anlayamiyorum ama cidden baya az yiyorum.
gerci dun ve bugun oglen tavuklu veya biftekli salata yerine biraz degisiklik yaparak bir seyler yedim ama neyse artik.

Menucum
07:30 1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Yarım salatalık
1 kk peynir

12:30 1 kepce zeytinyağlı pirasa
4 yk bulgur pilavı
1 kase cacık

15:30 1 ceviz içi
1 bardak süt

19:30 4 ızgara köfte
2 yk eriste
1 kase yoğurt
1 ızgara domates

2,5 lt su, 1 türk kahvesi, 1 papatya çayı. Spor yok malesef. Çok yoğun bir gündü. Oğlum uyursa ben de
uyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…