Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlarrrr, ben de sonunda evime döndüm binbir zorluklarlaa.
Aktarmali uçakla gidersen bu havada böyle olur. il uçak rötar yaptı ikinci uçak kaçtı gece orelde kaldık, benim valizim kayboldu...
tam bir sefillikti derken sabaha karşı evimdeydim :S

Benim izin alma imkanım var mı acaba 2-3 hafta kadar. Ben eğitimdeyken dikkat etmedim yediklerime foruma giremediğimden de çıkarılmadığımı bilmiyordum :) Bana müsade etseniz eski kiloma dönüp gelsem sakin yavaş ve bedenimi yormadan, olur mu toplight kaptanım. Yoksa geçen hafta faydam olmuş takıma bu hafta rezil etmeyeyim. Önceki yaptıklarım gibi yoramam artık bedenimi hemen kilo vericem diye. Ne diyorsunuz

günaydınlarrrr
kızlar büyük oğlumu az sonra hastaneye götüreceğim sürekli bir kusma ve ishal durumu var okuldan alıp gideceğim
okyanusyaa canım sen sakın takım yüzdesini düşürmeyeceğim diye abuk subuk diyet yapma tatlım sadece dikkat et cuma güne bakarız kilo durumuna göre gerekirse o zaman izne ayırırız

Merhaba kizlar,

Ben bu sabah regl oldum ona ragmen 57.4 ciktim tartida
Herkes nerede ya? Ya ben bu diyetisyen isini sevdim, kendimi baya formda tutuyorum sirf verecegim diye

Eki Görüntüle 1667272 Eki Görüntüle 1667273
kızlar ilk foto nikahtan ikinci fotoda düğünden :)

çok güzel olmuşsun canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin

kızlar sonunda evime döndüm yarından itibaren aranızdayım ama büyük oğlum biraz rahatsız ishal ve kusma var hava değişiminden mi oldu acaba diyorum neyse yarın görüşürüz

Geçmiş olsun kaptanım yaa sen bu yazdan beri bu hastalıktan çok çektin

Öncelikle herkese günaydınlar

Bu Bir İzne Ayrılış Manifestosudur

Nedenlerim çokça da biraz

1- Bu hafta seçim var. İçişleri Bakanlığı personeli olduğumdan bu hafta kafamı işten, toplantıdan bilmemneden kaldıramayacağım

2- Seçimden sonra bir görev yeri değişikliği durumum var ve ağustostan beri beklediğim bişey. Bu arafta kalma olayı benim psikolojimi bozdu biraz. İş yerinde hiçbirşey yapmak istemediğimden baya bi iş biriktirdim Onları eritmenin vakti geldi

3- Görev değişikliği sebebi ile şu an yürüttüğüm görevleri başka bir personele öğretmem gerekecek

4- Grup içi motivasyonda da bir düşüklüğüm söz konusu. 4-5 aydır çabalamaktan yoruldum sanırım. İnanın okuyorum okuyorum hiç yazasım gelmiyor. Neredeyse bir hafta olacak 5 gündür menü paylaşmıyorum kimsede senin menün nerde demiyor Biraz bunaldım açıkçası yani yalan olmasın. Bi zayıflama grubuyuz ama kendimde buna dahil olmak üzere zayıflama çabası içinde olan kimseyi göremiyorum. menülerimiz öyle, spor yapmıyoruz (en çok da ben yapmıyorum). Ben birazda şu zayıflama olayına yürüyüşle sporla falan tam konsantre girip bir standarda bir rutine oturttuktan sonra katılmak istiyorum gruba. daha faydalı olacağıma inanıyorum.

5- Hafta sonu kilo aldım Bence en geçerli sebep de bu

Bütün bunlar bir araya gelince takribi 2-3 ay kadar izne ihtiyacım var. İzin istiyorum sevgili kaptanım toplight

Döndüğümde grubun çok daha dinamik, çok daha hevesli olacağına gönülden inanıyorum. Çünkü bende de bi bu şekil uğursuzluk vardır yani benim girdiğim yere kıran girer sanki böyle bi acayip bişey olur Ben bi olmiyim bakim o zaman düzeleceğine inanıyorum ben

Hepinizi çok seviyor ve hepinize çok inanıyorum (Gözüm üzerinizde haa)

kaptanım çok geçmiş olsun..

senin 2-3 ay ızın ıstediğine inanamıyorum..bebişim sen herkesı topluyordun burda..hem hırslıydın dıyetı fln bırakma barı buralara uğramayacaksın diye..şaşkınım su an da gerçekten..işlerin çok belli ama arada zaman ayırabılırdın az da olsa bence..hem uğursuzlukta ne canım o nasıl söz allah seni

Merhaba kizlar,

Ben bu sabah regl oldum ona ragmen 57.4 ciktim tartida
Herkes nerede ya? Ya ben bu diyetisyen isini sevdim, kendimi baya formda tutuyorum sirf verecegim diye

bende mi gitsem acaba diye düşünmeye basladım.her hafta farklı bır dıyete baslıyorum cunku olmuyo boyle.mesela bu hafta dukandayım haftaya belkı isveç diyetisyene gıdınce tartı gunu yaklastığında hırs yapıyo ınsan :)

canım menün süpermiş yahu..ben bunu yapsam cok rahat ac kalmadan ve bozmadan devam ederım heralde.o kadar ac bırakıyorum kendımı ustune spor yapıyorum aksam ağır sonra aclıktan basım donuyo cıkolataya sarılıyorum abur cubur..butun gun yalan olmus oluyor :) bayıldım menuye

Geçmiş olsun çokk. Önemli birşey yoktur inşallah.

Kaptanım yapamıcam zaten öyle diyetler. Tahammül edemem buseferde. Normal düzgün bir diyetle başladım bugüne. Büyük ihtimal cumaya bir önceki haftadan yüksek çıkarım. Sen nasıl diyorsan öyle olsun cumaya duruma bakalım :)

kesinlikle doğru..ben tatlıya dayanamıyorumm en büyük sorunum bu diyetimde..

Bence deneyebilirsin Meropscum.

Ben 3 gundur birebir uyuyorum ama simdiden iyi hissediyorum, menulerimi de evde hazirliyorum; sadece ogle yemeklerimi disarida yedim. Hem hic ac kalmiyorum, inanamadim tartida - gorunce. Bir de hafta 2 kadeh saraba da iznim var, sarap icersem aksamki meyve-bademi pas geciyorum ama

oo şarap bile var süpermiş..kesinlikle bende gitmeliyim :)

cok gecmis olsun kaptanım umarım bir an once saglıgına kavusur

çok güzel olmuşsun canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin

Geçmiş olsun kaptanım yaa sen bu yazdan beri bu hastalıktan çok çektin
cok tesekkur ederim canım :)
canım ben listeye giremesemde buradayım artık, bence bi hafta daha dene yine de iyi hissetmezsen oyle izne ayrıl, izindeyken kilo mutlaka alınıyor ve sen iyi veriyosun, sopamı da aldım döndüm ben, inan bana eski tempomuza dönücez, sen iyi veriyosun, senin lcin senden rica ediyorum bi hafta daha dene, yine de motivasyonun dusuk olursa oyle izne ayrıl ama tabi sen bilirsin yine de

bana fazla bile senin menü fazlasıyla doyarım canım..vallahi düşünmeye basladım senin menüyü görünce

ya sanirim yemeyince cidde metabolizma hizi disiyor, bence yememek iyi de mesela tatile gidiyorsun yiyorsun cunku canin cekiyor bu sefer fazlasini geri aliyorsun metabolizma yememeye alismis cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…