Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmişi okudun mu bilmiyorum ama ben bayramdan beri memlekette yım. Evime gidemedim yanı bu yüzden paylasimlarim düzensiz munulerim daha berbat
Bazen bütün gün dışarıda oluyorum AC geziiyorum. Bazen misafirlikte olup TİKA başa yiyorum.

sende çok yoğunmuşsun canım Allah kolaylık versin işin neydi?

canım bugün öğrendiğim squat ve mekik öneririm sana çok vakit almıyor bu ikisi bence birini gece yatmadan birini de sabah kalkınca yapabilirsin 100 den az olmamak üzere sayısını sen belirle

bu arada 3 gündür dikkat ediyorum. başlamadan önce 86,8 dim. bu sabah tartıldım 82,7 olmuşum. tamam ödem falan da gitmiştir ama o kadar ödem varmıdır ki :)

canım emziriyorsun ya dikkat ettiğin sürece kolay gider senin kiloların

Bende göbekten oturu mekik cekiyordum bi ara gerçekten sikilastiriyor. Ve vakit almıyor yarım saat bile yeterli oluyor

Kızlar bugün benim için iyi bi gündü tempolu yuruyuş yaptım çok iyi geldi. Şuan bayağı mutluyum.
Menüm
Kahvaltı:
1 haş yumurta
Peynir
Domates
4 çatal patates
Yarım dilim ekmek
Akşam
Sütlü latte

Spor : 20dk dusuk
40 dk yüksek tempoda yuruyuş
Su 1 litre ancak
Belki biraz meyve yerim açlığa dayanamazsam.
(1 mandalina üzüm vveya armut)

Arkadaşlar çok hastaydım iki gundur byrata mesaj attigimi saniyorum hastayım giremiycem diye meger 50_59 kilomolan arkadaşlara yazmışim ateşim vardı şaşırdım herhalde başında 5 i gõrünce deminden beride oraya yazıyorum sagolsun bi arkadaş geçmiş olsun demiş bide diyorum ki kendime bizim kızkar yok gruba 2 günde ne kadar çok kişi gelmişiki gundur diyet yapamadım aynı zamanda regl oldum ama bugünden itibaren diyete devam menümü gun icerisinde yazıxam geçmisi okuyayım buraz bakalım

Geçmise buraz baktım haklısinız son haftalarda bende hic iyi degilim ama bugunden sobra soz diyet menulerimin yanında mutlaka spor olucak hedef kilom icin kendime verdigim süreyi aştım çoktan ama en azından yılbaşından õnce 6lı rakamları gõrmek istiyorum

Bu arda kızlar aslında hala hastayım tattıgım yerden yazıyorum hep harf hatası yapmışım kusura bakmayın

Geçmiş olsun canm

Evet spor çok önemli grubuda birakmayalim kızlar.
Yılbaşı için kendimize bir kilo belirleyelim

Hoşgeldin canm hamilelikte kaç kilo aldin

hoşbuldık canım. ben kilolu hamile kaldım. 87 kgydim. sonra 94 kg ile doğum yaptım. doğumdan geldiğimde 87 kgydim yine. 83e kadar düştüm. tekrar almaya başladım. 86,8 oldugumda buraya attım kendimi :)

sende çok yoğunmuşsun canım Allah kolaylık versin işin neydi?

amin canım. bir müteaahhit firmasının muhasebesini tutuyorum. firmamız biraz büyük otelleri kreşleri şantiyeleri var. hepsinin iş takibini yapıyorum. çalışma saatleri çok esnek malesef

nasıl oluyormuş bakayım ben onlara bi. uygulayabilirsem ne güzel olur. evde bisikletim var ama hergün binemiyorum. dün akşam yarım saat bindim mesela. 7,2 km sürdüm 500 kalori yaktım :)

umarım bu emzirme işi kilo vermeye yarar. inşaallah dediğin gibi hemen gider kilolar

Bu arda kızlar aslında hala hastayım tattıgım yerden yazıyorum hep harf hatası yapmışım kusura bakmayın

geçmiş olsun. ben yeniyim bu grupta gerçekten ama :) inşallah dediğin gibi 6 lı rakamları görürsün. benim 6 lı rakamları görmem için en az 14 kg vermem lazım. yılbaşına kadar pek mümkün değil sanki:)

dünkü menüm

08:30 1 adet haşlanmış yumurta. (oğlumu hasteneye götürcektim. bırakmadı bişey yiyeyim. yumurtayı da haslamıstım zor yedim ayak üstü

11:00 3 tane badem
2 kuru üzüm

12:15 5 yk tavuklu orman kebabı
1 kase yogurtlu semizotu

18:30 1 kepçe arpa şehriye çorba
1 kepçe zeytinyaşlı barbunya
2 yk bulgur pilavı
1 kepçe havuç tarator

3 lt su. 1 fincan sade nescafe, yarım saat bisiklet (7,2 km 500 kalori)

özeleştiri: sabah kahvaltı yok akşam çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…