- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.961
Tam gore aslında ben çok çabuk acikirim ve mutlaka aralarda birşeyler kaciririmokurken yoruldum valla :) yaklaşık iki saatte bir menü. insan hiç acıktığını hissetmez bu menüde. süper bence. az az sık sık metodu. afiyet olsun canım.
Tebrik ederim ise yarar umarımBen İsveç'e başladım bugün
Hemen paylaşayim.
Geçmişi okudun mu bilmiyorum ama ben bayramdan beri memlekette yım. Evime gidemedim yanı bu yüzden paylasimlarim düzensiz munulerim daha berbatkızlarcandy_candy cok haklıymıs, ben dunden beri iki tane menu okudum, spor nerdeyse yok boyle olmaz, kilo da verilmez, aksine alınır, hergun bi bahanemiz var her hafta yeni diyete baslıyoruz, cogumuz aylardır buradayız artık yemek ve spor duzenimizin oturmus olması lazım, sorun varsa bu mesajın altına yazın konusalım
iyi yolculuklar canım menunu yazmadın sende sanırım dunku menunu yazar mısın?
sende çok yoğunmuşsun canım Allah kolaylık versin işin neydi?o menülerden biri benim galiba. ben vakit bulamıyorum spora nasıl vakit ayırabilcem bilmiyorum. henüz 43 günlük bir bebişim var. ve aynı zamanda çalışıyorum. sabah 6 da gün başlıyor benim için. oğlanı emzir üstünü başını altını değiştir kahvaltı yap, çocugu anneme bırak. 8:30 da iş başı yapıyorum. çok yoğun çalışıyorum. akşam 7 de işten çık. anneme git çocugu al eve dön saat oldu 19:30-20:00. sonra yemek ye. temizlik yap (hergün evin belli bir bölümünü temizliyorum bir günde hepsini yapamıyorum) ertesi günün yemeğini yap, bebişle ilgilen saat 12-1. ve bitmiş bi şekilde yatağa atıyorum kendimi. işte de gün içinde çok aktifim. aslında fazlasıyla hareketliyim ama ne kadar da olsa sporun yerini tutmaz. işte benim bir günüm. sporu bunun neresine sığdırayım. siz bi fikir verin ne yapabilirim?
o menülerden biri benim galiba. ben vakit bulamıyorum spora nasıl vakit ayırabilcem bilmiyorum. henüz 43 günlük bir bebişim var. ve aynı zamanda çalışıyorum. sabah 6 da gün başlıyor benim için. oğlanı emzir üstünü başını altını değiştir kahvaltı yap, çocugu anneme bırak. 8:30 da iş başı yapıyorum. çok yoğun çalışıyorum. akşam 7 de işten çık. anneme git çocugu al eve dön saat oldu 19:30-20:00. sonra yemek ye. temizlik yap (hergün evin belli bir bölümünü temizliyorum bir günde hepsini yapamıyorum) ertesi günün yemeğini yap, bebişle ilgilen saat 12-1. ve bitmiş bi şekilde yatağa atıyorum kendimi. işte de gün içinde çok aktifim. aslında fazlasıyla hareketliyim ama ne kadar da olsa sporun yerini tutmaz. işte benim bir günüm. sporu bunun neresine sığdırayım. siz bi fikir verin ne yapabilirim?
bu arada 3 gündür dikkat ediyorum. başlamadan önce 86,8 dim. bu sabah tartıldım 82,7 olmuşum. tamam ödem falan da gitmiştir ama o kadar ödem varmıdır ki :)
Yanı 6 gün aynı şeyleri mi yiyeceksin.Pazartesiye kadar bu
Bende göbekten oturu mekik cekiyordum bi ara gerçekten sikilastiriyor. Ve vakit almıyor yarım saat bile yeterli oluyorcanım bugün öğrendiğim squat ve mekik öneririm sana çok vakit almıyor bu ikisi bence birini gece yatmadan birini de sabah kalkınca yapabilirsin100 den az olmamak üzere sayısını sen belirle
canım emziriyorsun ya dikkat ettiğin sürece kolay gider senin kiloların
Yanı 6 gün aynı şeyleri mi yiyeceksin.
Sende diyetisyen mi gidiyorsun
Geçmiş olsun canmArkadaşlar çok hastaydım iki gundur byrata mesaj attigimi saniyorum hastayım giremiycem diye meger 50_59 kilomolan arkadaşlara yazmışim ateşim vardı şaşırdım herhalde başında 5 i gõrünce deminden beride oraya yazıyorum sagolsun bi arkadaş geçmiş olsun demiş bide diyorum ki kendime bizim kızkar yok gruba 2 günde ne kadar çok kişi gelmişiki gundur diyet yapamadım aynı zamanda regl oldum ama bugünden itibaren diyete devam menümü gun icerisinde yazıxam geçmisi okuyayım buraz bakalım
Evet spor çok önemli grubuda birakmayalim kızlar.Geçmise buraz baktım haklısinız son haftalarda bende hic iyi degilim ama bugunden sobra soz diyet menulerimin yanında mutlaka spor olucak hedef kilom icin kendime verdigim süreyi aştım çoktan ama en azından yılbaşından õnce 6lı rakamları gõrmek istiyorum
Hoşgeldin canm hamilelikte kaç kilo aldin
sende çok yoğunmuşsun canım Allah kolaylık versin işin neydi?
canım bugün öğrendiğim squat ve mekik öneririm sana çok vakit almıyor bu ikisi bence birini gece yatmadan birini de sabah kalkınca yapabilirsin100 den az olmamak üzere sayısını sen belirle
canım emziriyorsun ya dikkat ettiğin sürece kolay gider senin kiloların
Arkadaşlar çok hastaydım iki gundur byrata mesaj attigimi saniyorum hastayım giremiycem diye meger 50_59 kilomolan arkadaşlara yazmışim ateşim vardı şaşırdım herhalde başında 5 i gõrünce deminden beride oraya yazıyorum sagolsun bi arkadaş geçmiş olsun demiş bide diyorum ki kendime bizim kızkar yok gruba 2 günde ne kadar çok kişi gelmişiki gundur diyet yapamadım aynı zamanda regl oldum ama bugünden itibaren diyete devam menümü gun icerisinde yazıxam geçmisi okuyayım buraz bakalım
Geçmise buraz baktım haklısinız son haftalarda bende hic iyi degilim ama bugunden sobra soz diyet menulerimin yanında mutlaka spor olucak hedef kilom icin kendime verdigim süreyi aştım çoktan ama en azından yılbaşından õnce 6lı rakamları gõrmek istiyorum
Bu arda kızlar aslında hala hastayım tattıgım yerden yazıyorum hep harf hatası yapmışım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?