- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.981
Arkadaşlar çok hastaydım iki gundur byrata mesaj attigimi saniyorum hastayım giremiycem diye meger 50_59 kilomolan arkadaşlara yazmışim ateşim vardı şaşırdım herhalde başında 5 i gõrünce deminden beride oraya yazıyorum sagolsun bi arkadaş geçmiş olsun demiş bide diyorum ki kendime bizim kızkar yok gruba 2 günde ne kadar çok kişi gelmişiki gundur diyet yapamadım aynı zamanda regl oldum ama bugünden itibaren diyete devam menümü gun icerisinde yazıxam geçmisi okuyayım buraz bakalım
Arkadaşlar çok hastaydım iki gundur byrata mesaj attigimi saniyorum hastayım giremiycem diye meger 50_59 kilomolan arkadaşlara yazmışim ateşim vardı şaşırdım herhalde başında 5 i gõrünce deminden beride oraya yazıyorum sagolsun bi arkadaş geçmiş olsun demiş bide diyorum ki kendime bizim kızkar yok gruba 2 günde ne kadar çok kişi gelmişiki gundur diyet yapamadım aynı zamanda regl oldum ama bugünden itibaren diyete devam menümü gun icerisinde yazıxam geçmisi okuyayım buraz bakalım
çok geçmiş olsun canım bu aradaBu arda kızlar aslında hala hastayım tattıgım yerden yazıyorum hep harf hatası yapmışım kusura bakmayın
ooo cidden yoğunmuş canım kolay gelsin :)amin canım. bir müteaahhit firmasının muhasebesini tutuyorum. firmamız biraz büyük otelleri kreşleri şantiyeleri var. hepsinin iş takibini yapıyorum. çalışma saatleri çok esnek malesef
Ayy çok güzel 500 kalori. Peki bu 7 km kaç dakika da bisikletle tamamlaniyorhoşbuldık canım. ben kilolu hamile kaldım. 87 kgydim. sonra 94 kg ile doğum yaptım. doğumdan geldiğimde 87 kgydim yine. 83e kadar düştüm. tekrar almaya başladım. 86,8 oldugumda buraya attım kendimi :)
amin canım. bir müteaahhit firmasının muhasebesini tutuyorum. firmamız biraz büyük otelleri kreşleri şantiyeleri var. hepsinin iş takibini yapıyorum. çalışma saatleri çok esnek malesef
nasıl oluyormuş bakayım ben onlara bi. uygulayabilirsem ne güzel olur. evde bisikletim var ama hergün binemiyorum. dün akşam yarım saat bindim mesela. 7,2 km sürdüm 500 kalori yaktım :)
umarım bu emzirme işi kilo vermeye yarar. inşaallah dediğin gibi hemen gider kilolar
Menün gayet güzel ve dengeli ama dediğin gibi sabahdünkü menüm
08:30 1 adet haşlanmış yumurta. (oğlumu hasteneye götürcektim. bırakmadı bişey yiyeyim. yumurtayı da haslamıstım zor yedim ayak üstü
11:00 3 tane badem
2 kuru üzüm
12:15 5 yk tavuklu orman kebabı
1 kase yogurtlu semizotu
18:30 1 kepçe arpa şehriye çorba
1 kepçe zeytinyaşlı barbunya
2 yk bulgur pilavı
1 kepçe havuç tarator
3 lt su. 1 fincan sade nescafe, yarım saat bisiklet (7,2 km 500 kalori)
özeleştiri: sabah kahvaltı yok akşam çok
Menü çok güzel sabah yoğun akşam hafifMerhaba kızlar
Dünkü menüm
Sabah: 3 dilim çavdar ekmeği, bir dilim tulum, bir dilim ezine peyniri, tereyağı, acı sos, 2 bardak çay
Öğlen: 5-6 badem
Akşam: 1 kaşık pilav, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık taze fasulye
Maşallah canm sporsuz olmaz.Şindi spor yapmaya başlıycam çok yorgunum ama bişeyler yapmadan yatmak yok bide yogurt kuru yapicam
Aynen kilonun sebeplerinden biri akşam yiyip yatmak(en azından benim için)Kızlar õglen çocuklarla yattım uyudum çok iyi geldi hala hasta oldugum icin cok aç kalamıyorum ama yinede bieazdan bişeyle yiyip akşam yemiycem
isveç yapamadım arkadaşlar ya dün tam uydum da et çok pahalıymış valla ben gene kendim kendime bişeyler yapıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?