Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydin kizlarrr
bugun cuma ama etaplar birlestirildi tartilan varsa kilosunu yazalim
ebru cum blance diyetisyen menusune uyuyor okyanusya da memlekete gittigi icin paylasmadi sanirim
nes canim gecmis olsun dikkat et kendine

günaydın. :) ben 86,8 din. bu sabah 82,3 çıktım :) fark 4,5 kg :) ödem mödem fena iyi hissediyorum

hem kek hem elma hem aşure şekere yüklenmişsin biraz onun dışında menün çok güzel canım. afiyet olsun

ne kadar da az. acıkmadın mı hiç. sabah güzel yemişsin. ama öğlenle akşam iyi dayanmışsın

Menüm sabah
Avuc ici buyuklugunde tost
Dometes peynir çeşitleri
1 haşlanmış yumurta
Akşam 3 yk nohut sogan avuç ici ksdar ekmek
Yogurt
2 adet kaşik seklinde un helvası tatli krizim tutuda regliyim malum

ah şu tatlı krizleri. ben de deli gibi tatlı istiyorum ama yemiycem inatlıyım. pazar günü aşure yapcam onu yerim bir kase ona saklıyorum kendimi :)

Ayy çok güzel 500 kalori. Peki bu 7 km kaç dakika da bisikletle tamamlaniyor

canım benim bisikletim kaç kalori yaktığımı kac km gittiğimi gösterenlerden. ben yarım saatte tamamlıyorum ama burda sürüş hızın önemli. onu bisiklet hesaplıyor. ortalama 18-19 km hızla yarım saat sürüyor.

dünkü menüm
09:00 mısır gevrekli activia (150 gr) oğlum sağolsun bırakmadı kahvaltı yapayım.

12:30 1 adet lahmacun
1 bardak ayran
domates,yeşillik

15:00 1,5 ceviz içi
3 badem

19:30 3 yk tavuk kavurma
2 yk erişte
salata
yarım közlenmiş domates

2,5 lt su, 1 şekersiz türk kahvesi, 1 ıhlamur, sadece 10 dk bisiklet 2,5 km

hep birlikte isveç diyetine mi başlasak n e yapsakç..ya benim en az 2 2,5 kg yu hızla verebilecek bi diyete ıhtıyacım var sonrasında emınım duzelıcem.sınır oldum kendıme yaaaaaaaaaaaaaa
Ya gerçekten bir haftada 2.5 kilo verdiren bir şey var mı ? İsveç diyeti hep et değil miydiydi? Eti severim ama kesinlikle her gün yiyemem

gunaydin kizlarrr
bugun cuma ama etaplar birlestirildi tartilan varsa kilosunu yazalim
ebru cum blance diyetisyen menusune uyuyor okyanusya da memlekete gittigi icin paylasmadi sanirim
nes canim gecmis olsun dikkat et kendine
Teşekkürler kaptanim
Maşallah canm ya
Araban da hayırlı olsun. Bizde değiştireceği, inş yenisiyle meeketten ayrılmayı dusunuyoruz

Kızlar nerelerdesiniz? Yine sesizlesti buralar. Reglm ağrıdan öluyorum. Siz ne oneriyorsunuz.Ağrıları azaltacak bir şey var mi? Ben civanperceminden yumurta sarısına kadar her şeyi denedim ama tamamen geçiren bir şey bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…