- 5 Ocak 2015
- 1.194
- 1.746
- 83
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.001
gunaydin kizlarrr
bugun cuma ama etaplar birlestirildi tartilan varsa kilosunu yazalim
ebru cum blance diyetisyen menusune uyuyor okyanusya da memlekete gittigi icin paylasmadi sanirim
nes canim gecmis olsun dikkat et kendine
Menüm
Kahvaltı:
1 mini köy yumurtası haşlanmış
2 közlenmiş biber
1 dilim börek
Öğle :
1 elma
2dilim az şekerli kek
Akşam
1 alabalık mangal
3 but
1 bardak ayran
Çok az salata
Ara:
1 kase bol cevizli ve fındıklı aşure
Merhaba kızlar
Dünkü menüm
Sabah: 3 dilim çavdar ekmeği, bir dilim tulum, bir dilim ezine peyniri, tereyağı, acı sos, 2 bardak çay
Öğlen: 5-6 badem
Akşam: 1 kaşık pilav, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık taze fasulye
Menüm sabah
Avuc ici buyuklugunde tost
Dometes peynir çeşitleri
1 haşlanmış yumurta
Akşam 3 yk nohut sogan avuç ici ksdar ekmek
Yogurt
2 adet kaşik seklinde un helvası tatli krizim tutuda regliyim malum
Ayy çok güzel 500 kalori. Peki bu 7 km kaç dakika da bisikletle tamamlaniyor
Ya gerçekten bir haftada 2.5 kilo verdiren bir şey var mı ? İsveç diyeti hep et değil miydiydi? Eti severim ama kesinlikle her gün yiyememhep birlikte isveç diyetine mi başlasak n e yapsakç..ya benim en az 2 2,5 kg yu hızla verebilecek bi diyete ıhtıyacım var sonrasında emınım duzelıcem.sınır oldum kendıme yaaaaaaaaaaaaaa
Teşekkürler kaptanimgunaydin kizlarrr
bugun cuma ama etaplar birlestirildi tartilan varsa kilosunu yazalim
ebru cum blance diyetisyen menusune uyuyor okyanusya da memlekete gittigi icin paylasmadi sanirim
nes canim gecmis olsun dikkat et kendine
Maşallah canm yaKizlar selam ben geldim, yeni araba aldim da onlarin isleriyle mesguldum giremedim kusura bakmayin :)
Ben diyetisyen menume devam ediyorum, hatta bu hafta degistirdim menumu
Sabah evde tartilamadim, diyetisyenin tartisi da benimkinden farkli.
Ama gecen haftadan beri 1.2 kilo yag vermisim, kilom sabit malesef
Yasasin yasasin cok iyi hissediyorum
4.5 ha rekor resmengünaydın. :) ben 86,8 din. bu sabah 82,3 çıktım :) fark 4,5 kg :) ödem mödem fena iyi hissediyorum
Maalesef teyzeme gitmistim. Mecburen yedim ama iki dilim çok oldu asurede haklisinhem kek hem elma hem aşure şekere yüklenmişsin biraz onun dışında menün çok güzel canım. afiyet olsun
Himm anladım canmcanım benim bisikletim kaç kalori yaktığımı kac km gittiğimi gösterenlerden. ben yarım saatte tamamlıyorum ama burda sürüş hızın önemli. onu bisiklet hesaplıyor. ortalama 18-19 km hızla yarım saat sürüyor.
Sanırım haftaya yapip ikiye bolunucekBuu hafta kilo bildirimi yapmıycakmıyız arkadaşlar
Mezun olmak için toplam kaç kilo vermemiz gerekiyor.Benim haftaya da kilomda degisiklik olmazsa ben listeden ayrilacagim arkadaslar, yani mezun olmak isteyecegim
canım hedef kg olarak belirlediğin kg nun %80 ini vermen gerekiyor o yüzden hedefleri makul belirlemeliyizMezun olmak için toplam kaç kilo vermemiz gerekiyor.
Anladım kaptanimcanım hedef kg olarak belirlediğin kg nun %80 ini vermen gerekiyor o yüzden hedefleri makul belirlemeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?