- 29 Ağustos 2012
- 1.182
- 966
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.021
offfff harikasın :)))günaydın. :) ben 86,8 din. bu sabah 82,3 çıktım :) fark 4,5 kg :) ödem mödem fena iyi hissediyorum
yok canım hiç acıkmadım, hatta eski menüme göre çok bile yedimne kadar da az. acıkmadın mı hiç. sabah güzel yemişsin. ama öğlenle akşam iyi dayanmışsın
Rezene falan belki işe yarayabilir canım, bende regliyim ama sadece ilk gün ağrı oluyor genelde. Allah kolaylık versin.Kızlar nerelerdesiniz? Yine sesizlesti buralar. Reglm ağrıdan öluyorum. Siz ne oneriyorsunuz.Ağrıları azaltacak bir şey var mi? Ben civanperceminden yumurta sarısına kadar her şeyi denedim ama tamamen geçiren bir şey bulamadım.
Sağol canım hepimize inşofffff harikasın :)))
yok canım hiç acıkmadım, hatta eski menüme göre çok bile yedim
Rezene falan belki işe yarayabilir canım, bende regliyim ama sadece ilk gün ağrı oluyor genelde. Allah kolaylık versin.
gunaydin :)
ben de bir ara menumu paylasiyim
Paylaşmadın menüyübugunden itibaren basladim
kuzu sen kacıyordun en son gerı donmeye mı karar verdın oyle ıse coook sevındım :)
hep birlikte isveç diyetine mi başlasak n e yapsakç..ya benim en az 2 2,5 kg yu hızla verebilecek bi diyete ıhtıyacım var sonrasında emınım duzelıcem.sınır oldum kendıme yaaaaaaaaaaaaaa
günaydın. :) ben 86,8 din. bu sabah 82,3 çıktım :) fark 4,5 kg :) ödem mödem fena iyi hissediyorum
Benim haftaya da kilomda degisiklik olmazsa ben listeden ayrilacagim arkadaslar, yani mezun olmak isteyecegim
İzinliyken çok aldin mi?Ben isveçi yapmadım arkadaşlar ilk gününü yaptım da et çok pahalı bıraktım yani.. şimdilik kilo almamaya çalışıyorum yarından itibaren etten uzak sebze+meyve+süt ve süt ürünleri+yumurta nın olduğu menüler uygulicam arada tavuk falan yerim
108,6 ile izne ayrıldım o kiloya gelmeden dönemem
Kaptan hedef kilonun %80nini verirsen mezun olunabilir dedi.yok canım izinliyim ben izin aldım ama buraya vaktim olunca giriyorum yani.. benimki kafa izni çok bunaldım çünkü
canım dukan diyetinin atak evresini yap 4-5 gün
maşallah canım tebrik ederim
canım hedef kilona gelene kadar mezun olamazsın ki
hedef kilonu da yukarı çekemiyorsun söyliyim onu da aşağı çekebiliyorsun sadece
senin hedefin kaçtı unuttum yine ben
günaydınlarrrr
blanche canım hayırdır yaaa neden gruptan ayrılmak istiyorsun
günaydınlarrrr
blanche canım hayırdır yaaa neden gruptan ayrılmak istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?