Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın. :) ben 86,8 din. bu sabah 82,3 çıktım :) fark 4,5 kg :) ödem mödem fena iyi hissediyorum
offfff harikasın :)))

ne kadar da az. acıkmadın mı hiç. sabah güzel yemişsin. ama öğlenle akşam iyi dayanmışsın
yok canım hiç acıkmadım, hatta eski menüme göre çok bile yedim

Rezene falan belki işe yarayabilir canım, bende regliyim ama sadece ilk gün ağrı oluyor genelde. Allah kolaylık versin.

Sabah:
1 bardak şekersiz süt
5cm orcik-sucuk
Akşam:
2 lahmacun
2 bardak ayran
Biraz domates
Ara:
1 mini kase bulamaç
3 ceviz

07:30 1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peyir
4 zeytin

12:00 1 kepce zeytinyağlı enginar
5 yaprak sarma (incecik sarılanlardan)
2 yk haydari

16:00 1,5 ceviz içi 3 badem

19:30 1 porsiyon çiğköfte
ayran
salata

3 lt su.

kuzu sen kacıyordun en son gerı donmeye mı karar verdın oyle ıse coook sevındım :)

yok canım izinliyim ben izin aldım ama buraya vaktim olunca giriyorum yani.. benimki kafa izni çok bunaldım çünkü

hep birlikte isveç diyetine mi başlasak n e yapsakç..ya benim en az 2 2,5 kg yu hızla verebilecek bi diyete ıhtıyacım var sonrasında emınım duzelıcem.sınır oldum kendıme yaaaaaaaaaaaaaa

canım dukan diyetinin atak evresini yap 4-5 gün

günaydın. :) ben 86,8 din. bu sabah 82,3 çıktım :) fark 4,5 kg :) ödem mödem fena iyi hissediyorum

maşallah canım tebrik ederim

Benim haftaya da kilomda degisiklik olmazsa ben listeden ayrilacagim arkadaslar, yani mezun olmak isteyecegim

canım hedef kilona gelene kadar mezun olamazsın ki

hedef kilonu da yukarı çekemiyorsun söyliyim onu da aşağı çekebiliyorsun sadece

senin hedefin kaçtı unuttum yine ben

Ben isveçi yapmadım arkadaşlar ilk gününü yaptım da et çok pahalı bıraktım yani.. şimdilik kilo almamaya çalışıyorum yarından itibaren etten uzak sebze+meyve+süt ve süt ürünleri+yumurta nın olduğu menüler uygulicam arada tavuk falan yerim

108,6 ile izne ayrıldım o kiloya gelmeden dönemem

İzinliyken çok aldin mi?

Kaptan hedef kilonun %80nini verirsen mezun olunabilir dedi.

günaydın arkadaşlar
1haftadır evde yoktum,
gece eve döndük, çok şükür.

feci hastayım,
antibiyotiklerle ayağa kalmaya çalışıyorum.

günaydınlarrrr
blanche canım hayırdır yaaa neden gruptan ayrılmak istiyorsun

ya daha ziyade listeden ayrilmak istiyorum kaptanim yine sohbete gelirim yoksa :)

zaten kilo vermem pek olmuyor, kis da geldi herhalde istahim da artti. ne veriyorum ne aliyorum oyle iki arada bir derede.
listeye pek bir katkim yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…