Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın ben yeni geldim herkese merhaba
hoş geldin, öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup, kabul etmelisin.
kaç kilosun, boyun kaç, hedef ne???
ya daha ziyade listeden ayrilmak istiyorum kaptanim yine sohbete gelirim yoksa :)

zaten kilo vermem pek olmuyor, kis da geldi herhalde istahim da artti. ne veriyorum ne aliyorum oyle iki arada bir derede.
listeye pek bir katkim yok yani
diyetisyene başladığını yazmışsın,
nasıl gidiyor.

aldım canım. 111,2 yim şu anda
ah canım ya o yuzden demistim ayrılma izne diye, bi turlu verilmiyo onlar
günaydın arkadaşlar
1haftadır evde yoktum,
gece eve döndük, çok şükür.

feci hastayım,
antibiyotiklerle ayağa kalmaya çalışıyorum.
gecmis olsun canım aman dikkat! ben de dugunden beri hastayım bi grip oldum sonra regl simdi bogazlarım agrıyo bi normale donemedim bende
kuralları okudum kabul ettim demen yeterli canım, gebelik icin 80 kilo da biraz fazla geldi bana, bende 152 yim gebelik icin 53 falan olmak istiyorum

kızlar herkes pazartesi bildirimini yazsın bakalım, gecen cumada bildirim yoktu, onceki haftaya gore ne kadar artı var bilelim

Canım 4 gün tatildi ya bu hafta ondan oldu

ben bu hafta veririm onu

hoş geldin, öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup, kabul etmelisin.
kaç kilosun, boyun kaç, hedef ne???

diyetisyene başladığını yazmışsın,
nasıl gidiyor.

Ya iyi gidiyor da benim biraz bu ara moralim bozuk, modum dusuk. O yuzden yiyesim istahim da yok yani pek.
Oyle yani kizlar ben diskalifiye de edilmek istemiyorum, o yuzden izne ayrilmak istiyorum kaptanim toplight . Ya da mezun olabilirsem o da olur.

Kaptanım çok iyi anlıyorum onu: kalmış 3 kuruş kilosu, grupta zayıflamaya çalışan bi Allah'ın kulu yok, sohbet yok ayrılmak istemesi çok normal yani
valla toparlanıp özümüze dönmeliyiz artık
günaydın arkadaşlar
1haftadır evde yoktum,
gece eve döndük, çok şükür.

feci hastayım,
antibiyotiklerle ayağa kalmaya çalışıyorum.
geçmiş olsun tatlım
hoşgeldin canım aramıza arkadaşlar yazmışlar sende okuyup kabul ettin sanırım ben takım kaptanı toplight
cocuk için önemli bir sebebin var işini sıkı tutmalısın tatlım

canım bakarız sendeki motivasyon düşüklüğünü de anlayabiliyorum ama artık toparlanma zamanı geldi silkinip kendimize gelelim
bende sabahtan beri işlerden pek uğrayamadım artık daha sık buralardayım

hoşgeldin canım aramıza arkadaşlar yazmışlar sende okuyup kabul ettin sanırım ben takım kaptanı toplight
cocuk için önemli bir sebebin var işini sıkı tutmalısın tatlım

Teşekkür ederim aynen sıkı tutacağım desteklerinize ihtiyacım var çok teşşekür ederim

Kuralları okudum nasıl kabul edeceğim buraya kabul ettim diye yazmam yeterli mi..

1,58 boy 95,6 kg hedef 80.. Hamilelik için kilo vermek amacım
Anladığım kadarıyla hamilelik planliyorsun. Bu yüzden dusuk bi kiloyla hamile kalmak istiyorsun canm. Benimde hemen hemen öyle yanı kendimi hazır hossetmeem için 55 İ gormem gerek

Aynen kaptanım belliki herkes farkında sıkı tutmaliyiz artiik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…