- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.041
hoş geldin, öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup, kabul etmelisin.Günaydın ben yeni geldim herkese merhaba
diyetisyene başladığını yazmışsın,ya daha ziyade listeden ayrilmak istiyorum kaptanim yine sohbete gelirim yoksa :)
zaten kilo vermem pek olmuyor, kis da geldi herhalde istahim da artti. ne veriyorum ne aliyorum oyle iki arada bir derede.
listeye pek bir katkim yok yani
hoş geldin, öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup, kabul etmelisin.
kaç kilosun, boyun kaç, hedef ne???
ah canım ya o yuzden demistim ayrılma izne diye, bi turlu verilmiyo onlaraldım canım. 111,2 yim şu anda
gecmis olsun canım aman dikkat! ben de dugunden beri hastayım bi grip oldum sonra regl simdi bogazlarım agrıyo bi normale donemedim bendegünaydın arkadaşlar
1haftadır evde yoktum,
gece eve döndük, çok şükür.
feci hastayım,
antibiyotiklerle ayağa kalmaya çalışıyorum.
kuralları okudum kabul ettim demen yeterli canım, gebelik icin 80 kilo da biraz fazla geldi bana, bende 152 yim gebelik icin 53 falan olmak istiyorumGünaydın ben yeni geldim herkese merhaba
ah canım ya o yuzden demistim ayrılma izne diye, bi turlu verilmiyo onlar
gecmis olsun canım aman dikkat! ben de dugunden beri hastayım bi grip oldum sonra regl simdi bogazlarım agrıyo bi normale donemedim bende
kuralları okudum kabul ettim demen yeterli canım, gebelik icin 80 kilo da biraz fazla geldi bana, bende 152 yim gebelik icin 53 falan olmak istiyorum
hoş geldin, öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup, kabul etmelisin.
kaç kilosun, boyun kaç, hedef ne???
diyetisyene başladığını yazmışsın,
nasıl gidiyor.
valla toparlanıp özümüze dönmeliyiz artıkKaptanım çok iyi anlıyorum onu: kalmış 3 kuruş kilosu, grupta zayıflamaya çalışan bi Allah'ın kulu yok, sohbet yokayrılmak istemesi çok normal yani
geçmiş olsun tatlımgünaydın arkadaşlar
1haftadır evde yoktum,
feci hastayım,
hoşgeldin canım aramıza arkadaşlar yazmışlar sende okuyup kabul ettin sanırım ben takım kaptanı toplightGünaydın ben yeni geldim herkese merhaba
canım bakarız sendeki motivasyon düşüklüğünü de anlayabiliyorum ama artık toparlanma zamanı geldi silkinip kendimize gelelimYa iyi gidiyor da benim biraz bu ara moralim bozuk, modum dusuk. O yuzden yiyesim istahim da yok yani pek.
Oyle yani kizlar ben diskalifiye de edilmek istemiyorum, o yuzden izne ayrilmak istiyorum kaptanimtoplight . Ya da mezun olabilirsem o da olur.
canım sopanı göster artık nasıl olsa artık burdasın ona göre hadi bakalımkızlar herkes pazartesi bildirimini yazsın bakalım, gecen cumada bildirim yoktu, onceki haftaya gore ne kadar artı var bilelim
Canım bu haftaki Menünu merak ettimKizlar evet ben de ayrilmak istiyorum gruptan mumkunse, sanirim hatta mezun da olabiliyorum
Dikkat et cnm ipin ucu kaçmasinaldım canım. 111,2 yim şu anda
Evet sanırım aynen öyleKaptanım çok iyi anlıyorum onu: kalmış 3 kuruş kilosu, grupta zayıflamaya çalışan bi Allah'ın kulu yok, sohbet yokayrılmak istemesi çok normal yani
Geçmiş olsun canmgünaydın arkadaşlar
1haftadır evde yoktum,
feci hastayım,
hoşgeldin canım aramıza arkadaşlar yazmışlar sende okuyup kabul ettin sanırım ben takım kaptanı toplight
cocuk için önemli bir sebebin var işini sıkı tutmalısın tatlım
Hoşgeldin cnm nasılsınGünaydın ben yeni geldim herkese merhaba
Anladığım kadarıyla hamilelik planliyorsun. Bu yüzden dusuk bi kiloyla hamile kalmak istiyorsun canm. Benimde hemen hemen öyle yanı kendimi hazır hossetmeem için 55 İ gormem gerekKuralları okudum nasıl kabul edeceğim buraya kabul ettim diye yazmam yeterli mi..
1,58 boy 95,6 kg hedef 80.. Hamilelik için kilo vermek amacım
Aynen kaptanım belliki herkes farkında sıkı tutmaliyiz artiikvalla toparlanıp özümüze dönmeliyiz artık
geçmiş olsun tatlım
hoşgeldin canım aramıza arkadaşlar yazmışlar sende okuyup kabul ettin sanırım ben takım kaptanı toplight
cocuk için önemli bir sebebin var işini sıkı tutmalısın tatlım
Sorun değil canm bir sıkıntı veya anlamadığını birşey olursa biz buradayızHoşbulduk arkadaşlar henüz anlamaya çalışıyorum işleyişi yanlış yaparsam affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?