- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.061
Sorun değil canm bir sıkıntı veya anlamadığını birşey olursa biz buradayız
Kaç yaşındaydn
canım doktorun kac kilo olmanı onerdi peki?30 yaşındayım canım pkoluyum maalesef birde oturarak çalışıyorum.. Gün içinde hiç su içmiyorum.. Diyet spor ve bol su içmeyi planlıyorum
Doktor zayıfla dedi sadece kilo söylemedi..canım doktorun kac kilo olmanı onerdi peki?
bence onu da sor dedigim gibi ben de kısayım 53 falan olmak istlyorum gebelik icin, cunku gebwlikte de en az 10 kilo alıyo insanDoktor zayıfla dedi sadece kilo söylemedi..
Evet günlük bildirmek daha kolay ve takımın sürekliliği için daha aktif olmus oluruzkızlar ayrıca eski yeni herkes aksamları mesaj sayısını da yazsın kaptan kuralların gecerliboldugunu soyledi gecen hafta, cuma saymak zor olur muhtemelen o yuzden herkes gunluk mesaj sayısını yazsın!
toplight kaptanım ben elime sopayı alsam da cok bisey ifade edecegini dusunmuyorum, kimse spor yapmıyo, her hafta kacamaklar icin ayrı bi bahanemiz var, sende bu hafta biraz aramızda ol, motivasyon dusuren katılım saglamayan arkadaslar diskalifiye olsun, yeni arkadasları davet edelim biraz caba harcayan.
Ve aldığımız kilonun en az +3 ü kalıcı oluyor.bence onu da sor dedigim gibi ben de kısayım 53 falan olmak istlyorum gebelik icin, cunku gebwlikte de en az 10 kilo alıyo insan
canım sen listeye gireli iki ay olmadı sanırım, iki ay dolmadan izin alamazsın, onun yerine cabala biraz, sen takıma niye geldin zayıflamak icin bunu dusun!Benim kilom yine 61 kaptanım bende izin alabilir miyim. Yine aynı şekil konuşmalara katilacagim ama eve gidene kadar kilo bildirimlerinde izinli sayilsam. Kilo almış gibi hissediyorum ama tartı hassas değil tam bilemiyorum. Bu yüzden takım ortalamasını dusuruyorum
Canm pkolu adet duzensizligi mi30 yaşındayım canım pkoluyum maalesef birde oturarak çalışıyorum.. Gün içinde hiç su içmiyorum.. Diyet spor ve bol su içmeyi planlıyorum
Canm pkolu adet duzensizligi mi
Anlaşılan sen tam gaz döndün canm. Menüye laf yok çok iyi. Ama meyve falan eklenebilir. Spor da güzelbugun ki menum
sabah
1 kase nesquik sutle
aksam
2 kase corba
1 kupa yesil cay
toplam kcal 872
spor
leslie 5 mil
su
2 lt
Geçmiş olsun canm yapılabilecek bisey var mi? Yanı tedavisi falanYumurtalıklarda kist olma durumu adet düzensizliği kilo problemi tüylenme vs ama benim adetlerim düzenli sadece kilo veremiyorum
bence onu da sor dedigim gibi ben de kısayım 53 falan olmak istlyorum gebelik icin, cunku gebwlikte de en az 10 kilo alıyo insan
Geçmiş olsun canm yapılabilecek bisey var mi? Yanı tedavisi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?