Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sen listeye gireli iki ay olmadı sanırım, iki ay dolmadan izin alamazsın, onun yerine cabala biraz, sen takıma niye geldin zayıflamak icin bunu dusun!
Haklisin ama tartılma benim için tam bir kabusa donustu tartiya gore almamişim ama ben kendimi sis hissediyorum. Ve kilo vermiyorum. Yanı izinli olsam takıma daha az zararim olur gibi

buraya günlük ne yediğimizi ne spor yaptığımızı yazacağız değil mi şimdi ? Cuma günü de kilo bildirimi yapacağız
Aynen öyle günlük menumuzü yazıyoruz. Ve birbirimizin menülerini az çok iyi kotü degerlendiriyoruz. Ve menuyle birlikte kaç litre su ictigimiz ve ne kadar spor yaptığımızı yaziyoruz.

2/11/15

Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 yeşil elma

Öğlen
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 yeşil elma

İkindi
1 yeşil elma

Akşam
Izgara Balık ve et yiyeceğim
ve salata

1,5 lt su içmeye çalışacağım akşam eve gidince Leslie yapacağım Bugün kü durumum budur Arkadaşlar

Aynen öyle günlük menumuzü yazıyoruz. Ve birbirimizin menülerini az çok iyi kotü degerlendiriyoruz. Ve menuyle birlikte kaç litre su ictigimiz ve ne kadar spor yaptığımızı yaziyoruz.
Kilo bildirimlerimizi de cuma günü öğleden önce mazeret yoksa mutlaka belirtmeliyiz.
Bunun dışında p.tesi de kilo bildirimi yapıyoruz ve hafta sonu ne kadar kilo aldigimizi gormus oluyoruz. Ve bu günden sonra her akşam gün içinde takıma kaç mesaj yazdigimizi belirtiyoruz.

Tamam canım..

Şuan 95,6 cumaya göreceğiz bakalım neler olacak.. İnşallah verebilirim

Menün güzel sade ve dengeli ekmeği bi diime düşürüp öğleye 2 hurma ve iki badem- ceviz ekleyebilirdin. Ama şart değil
Akşam yemeğini çok geç yememeye caliş canm.

Kuralları okudum nasıl kabul edeceğim buraya kabul ettim diye yazmam yeterli mi..

1,58 boy 95,6 kg hedef 80.. Hamilelik için kilo vermek amacım
yapmışsın zaten
inşallah başaracaksın
gecmis olsun canım aman dikkat! ben de dugunden beri hastayım bi grip oldum sonra regl simdi bogazlarım agrıyo bi normale donemedim bende
çok sağol, sen de kendine dikkat et.
sağolasın kaptanım, senin oğlun nasıl oldu,
Dr.a götürdüğünü yazmışsın (karıştırmadıysam)
Geçmiş olsun canm
teşekkür ederim, bir an önce geçecek inşallah
bugun ki menum
sabah
1 kase nesquik sutle

aksam
2 kase corba
1 kupa yesil cay

toplam kcal 872

spor
leslie 5 mil

su
2 lt
spor, su, menü harika ama, çok çok az değil mi?

Tamam canım..

Şuan 95,6 cumaya göreceğiz bakalım neler olacak.. İnşallah verebilirim
Yeşil çay icebiliyor musun?
Özellikle ilk haftada odem attığı için motivasyonumuzu yukseltiyor tabiki yağ yakıcı özelliği de var
Bunun yanında 5i bi yerde çayı 7 bitki çayı falan var bunlar da çok iyi ben faydasını görüyordum. Deneyebilirsin

İçebiliyorum iyi hatırlattın bugün içeyim :)

baslangıc icin gayet iyi bir menu, ama balık ya da etin ne kadarr oldugunu da yazarsan iyi olur, ekmegi de zamanla kesersin o zman gitsin kilolar :)

canım benim ilk zaman ki menulerime gore cok bile ben 72 kiloyken gunde 500 kcal bile almıyordum bazen, o sayede 59 gormustum boyle homini gırtlak yedikce yine 64 oldum , 57 ye dusmeden yememeye kararlıyım bu sefer yeniyılda hedefim 55

sabahtan beri sadece 4 mandalina yedim, 1 bardak da ıhlamur içtim.
karnımdan sesler geliyor ama, canım hiç bir şey yemek istemiyor.
boğazım fena, yutkunmak işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…