Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah canm

kızlar selam işlerden ancak gelebildim bi ara acaba yanlış sayfaya mı geldim diye düşündüm bi sürü mesajı görünce sonra mutlu oldum yeni kan yeni bir heyacan getirdi bize
ben 64.4 cıktım bu sabah cumaya hedefim 62, en azından haftaya listeye girerim artık, kızlaaaar kiloları yazın lutfen !!!
kız sen ne yaptın bakimmm hemen gitsin o kilolar
evet yeni arkadaş sen yoktun gecen hafta sevalle de konuşmuştuk yakalayınca çağır canım
ebrucum sen haftaya ancak i,zne ayrılabilirsin tatlım 431. etapta takıma girdiğin için en az 8-9 hafta geçmesi gerekiyor o da daha yeni doluyor o yüzden sen sık dişini izin yok sana
canım gecen hafta tahlillerde bişey çıkmadı ama bu sabah gene kustu ishalde vardı bilmiyorum çarşamba kontrolü var o zaman göreceğiz bakalım nesi var
sabahtan beri sadece 4 mandalina yedim, 1 bardak da ıhlamur içtim.
karnımdan sesler geliyor ama, canım hiç bir şey yemek istemiyor.
boğazım fena, yutkunmak işkence
canım kekik suyu ile çalkala boğazını biraz iyi gelir

Geçmiş olsun..
teşekkür ederim
Sıcak şeyler iyi gelebilir belki boğazını yumuşatır.
ilaç alıyorum diye çorba içmeye çalıştım, bol karabiberli
inşallah önemli bir şeyi yoktur.

kekik suyu ilk defa duydum,
nasıl hazırlamalıyım

bugünkü menümü yazayım.

sabah
1bardak ıhlamur
1 mandalina

öğlen
3 mandalina

akşam
1 büyük kase tarhana çorba

ara
1 bardak portakal suyu içeceğim.

su
1lt (zorla içtim, boğazımdan geçmedi resmen)

spor
yok maalesef (yattığım yerden kalkamıyorum)
ama yattığım yerden göbeğimi içime çekip bırakıyorum (ne büyük spor yapıyorum dimi)

Arkadaşlar kaç gundur giremedim hastayım yine bebeklerim de hasta onlarla ugraşıyorum bir iki gun izin istiyorum sizden cuma bildirimimi yaparım şimdi bile zor yazıyorum çocuk kucagımda

teşekkür ederim

ilaç alıyorum diye çorba içmeye çalıştım, bol karabiberli

inşallah önemli bir şeyi yoktur.

kekik suyu ilk defa duydum,
nasıl hazırlamalıyım
canım aktarlarda satılandan mecitefendi falan vardır ben memleketten getiriyorum köyde yapılıyor benimki
Arkadaşlar kaç gundur giremedim hastayım yine bebeklerim de hasta onlarla ugraşıyorum bir iki gun izin istiyorum sizden cuma bildirimimi yaparım şimdi bile zor yazıyorum çocuk kucagımda
canım geçmiş olsun dikkat et kendine de sen cuma bildirim yap yeter

çok geçmiş olsun.
kendi hastalığımız neyse de, çocuklarınki çok zor.
ben de kızımı kendimden korumaya çalışıyorum.
canım aktarlarda satılandan mecitefendi falan vardır ben memleketten getiriyorum köyde yapılıyor benimki
canım geçmiş olsun dikkat et kendine de sen cuma bildirim yap yeter
yakınlarda hiç aktar yok ya, ben de kekiği evde kaynatıp, suyu kullanıyorum sandım.
tuzlu suyla gargara yaptım, sanki iyi geldi.

Peki kaptanım devam o zamn

Hastalığın getirisi heralde kalori düşük

Menüm
Kahvaltı:
Nane
Mâydanoz
3 çatal peynir
Domates
Öğle:
1bardak çay
Aksam:
1 tabak kısır (maalesef )
10 adet evde yapılmış patates cipsi
cezalarımı beiyorum.
Sabah yemedim yemedim ama akşam bastirdim

iyi geceler kızlar bugün hiç uğrayamadım çok hastayım başım çok ağrıyor. Ama sabah tartılmıştım + 1 kg çıktım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…