- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.101
sabahtan beri sadece 4 mandalina yedim, 1 bardak da ıhlamur içtim.
karnımdan sesler geliyor ama, canım hiç bir şey yemek istemiyor.
boğazım fena, yutkunmak işkence
İnşallah canmbaslangıc icin gayet iyi bir menu, ama balık ya da etin ne kadarr oldugunu da yazarsan iyi olur, ekmegi de zamanla kesersin o zman gitsin kilolar :)
canım benim ilk zaman ki menulerime gore cok bile ben 72 kiloyken gunde 500 kcal bile almıyordum bazen, o sayede 59 gormustum boyle homini gırtlak yedikce yine 64 oldum ,57 ye dusmeden yememeye kararlıyım bu sefer yeniyılda hedefim 55
Kolay gelsin.kızlar ben sporuma baslıyorum sonra da evin islerini halledicem aksama girerim artık :)
Sıcak şeyler iyi gelebilir belki boğazını yumuşatır.sabahtan beri sadece 4 mandalina yedim, 1 bardak da ıhlamur içtim.
Aynen canmEvet gerçekten alınsa saaatlerde rahatlasak sabahları çok karanlık oluyor kalkarken çok zor geliyor
kız sen ne yaptın bakimmm hemen gitsin o kilolarben 64.4 cıktım bu sabah cumaya hedefim 62, en azından haftaya listeye girerim artık, kızlaaaar kiloları yazın lutfen !!!
evet yeni arkadaş sen yoktun gecen hafta sevalle de konuşmuştuk yakalayınca çağır canımtoplight kaptanım ben elime sopayı alsam da cok bisey ifade edecegini dusunmuyorum, kimse spor yapmıyo, her hafta kacamaklar icin ayrı bi bahanemiz var, sende bu hafta biraz aramızda ol, motivasyon dusuren katılım saglamayan arkadaslar diskalifiye olsun, yeni arkadasları davet edelim biraz caba harcayan.
ebrucum sen haftaya ancak i,zne ayrılabilirsin tatlım 431. etapta takıma girdiğin için en az 8-9 hafta geçmesi gerekiyor o da daha yeni doluyor o yüzden sen sık dişini izin yok sanaBenim kilom yine 61 kaptanım bende izin alabilir miyim. Yine aynı şekil konuşmalara katilacagim ama eve gidene kadar kilo bildirimlerinde izinli sayilsam. Kilo almış gibi hissediyorum ama tartı hassas değil tam bilemiyorum. Bu yüzden takım ortalamasını dusuruyorum
canım gecen hafta tahlillerde bişey çıkmadı ama bu sabah gene kustu ishalde vardı bilmiyorum çarşamba kontrolü var o zaman göreceğiz bakalım nesi varyapmışsın zaten
inşallah başaracaksın
çok sağol, sen de kendine dikkat et.
sağolasın kaptanım, senin oğlun nasıl oldu,
Dr.a götürdüğünü yazmışsın (karıştırmadıysam)
teşekkür ederim, bir an önce geçecek inşallah
spor, su, menü harika ama, çok çok az değil mi?
canım kekik suyu ile çalkala boğazını biraz iyi gelirsabahtan beri sadece 4 mandalina yedim, 1 bardak da ıhlamur içtim.
teşekkür ederimGeçmiş olsun..
ilaç alıyorum diye çorba içmeye çalıştım, bol karabiberliSıcak şeyler iyi gelebilir belki boğazını yumuşatır.
inşallah önemli bir şeyi yoktur.kızlar selam işlerden ancak gelebildim bi ara acaba yanlış sayfaya mı geldim diye düşündüm bi sürü mesajı görünce sonra mutlu oldum yeni kan yeni bir heyacan getirdi bize
kız sen ne yaptın bakimmm hemen gitsin o kilolar
evet yeni arkadaş sen yoktun gecen hafta sevalle de konuşmuştuk yakalayınca çağır canım
ebrucum sen haftaya ancak i,zne ayrılabilirsin tatlım 431. etapta takıma girdiğin için en az 8-9 hafta geçmesi gerekiyor o da daha yeni doluyor o yüzden sen sık dişini izin yok sana
canım gecen hafta tahlillerde bişey çıkmadı ama bu sabah gene kustu ishalde vardı bilmiyorum çarşamba kontrolü var o zaman göreceğiz bakalım nesi var
canım kekik suyu ile çalkala boğazını biraz iyi gelir
canım aktarlarda satılandan mecitefendi falan vardır ben memleketten getiriyorum köyde yapılıyor benimkiteşekkür ederim
ilaç alıyorum diye çorba içmeye çalıştım, bol karabiberli
inşallah önemli bir şeyi yoktur.
kekik suyu ilk defa duydum,
nasıl hazırlamalıyım
canım geçmiş olsun dikkat et kendine de sen cuma bildirim yap yeterArkadaşlar kaç gundur giremedim hastayım yine bebeklerim de hasta onlarla ugraşıyorum bir iki gun izin istiyorum sizden cuma bildirimimi yaparım şimdi bile zor yazıyorum çocuk kucagımda
çok geçmiş olsun.Arkadaşlar kaç gundur giremedim hastayım yine bebeklerim de hasta onlarla ugraşıyorum bir iki gun izin istiyorum sizden cuma bildirimimi yaparım şimdi bile zor yazıyorum çocuk kucagımda
yakınlarda hiç aktar yok ya, ben de kekiği evde kaynatıp, suyu kullanıyorum sandım.canım aktarlarda satılandan mecitefendi falan vardır ben memleketten getiriyorum köyde yapılıyor benimki
canım geçmiş olsun dikkat et kendine de sen cuma bildirim yap yeter
Peki kaptanım devam o zamnkızlar selam işlerden ancak gelebildim bi ara acaba yanlış sayfaya mı geldim diye düşündüm bi sürü mesajı görünce sonra mutlu oldum yeni kan yeni bir heyacan getirdi bize
kız sen ne yaptın bakimmm hemen gitsin o kilolar
evet yeni arkadaş sen yoktun gecen hafta sevalle de konuşmuştuk yakalayınca çağır canım
ebrucum sen haftaya ancak i,zne ayrılabilirsin tatlım 431. etapta takıma girdiğin için en az 8-9 hafta geçmesi gerekiyor o da daha yeni doluyor o yüzden sen sık dişini izin yok sana
canım gecen hafta tahlillerde bişey çıkmadı ama bu sabah gene kustu ishalde vardı bilmiyorum çarşamba kontrolü var o zaman göreceğiz bakalım nesi var
canım kekik suyu ile çalkala boğazını biraz iyi gelir
Daha iyi misin canmteşekkür ederim
ilaç alıyorum diye çorba içmeye çalıştım, bol karabiberli
inşallah önemli bir şeyi yoktur.
kekik suyu ilk defa duydum,
nasıl hazırlamalıyım
Hastalığın getirisi heralde kalori düşükbugünkü menümü yazayım.
sabah
1bardak ıhlamur
1 mandalina
öğlen
3 mandalina
akşam
1 büyük kase tarhana çorba
ara
1 bardak portakal suyu içeceğim.
su
1lt (zorla içtim, boğazımdan geçmedi resmen)
spor
yok maalesef (yattığım yerden kalkamıyorum)
ama yattığım yerden göbeğimi içime çekip bırakıyorum (ne büyük spor yapıyorum dimi)
çok geçmiş olsun canımArkadaşlar kaç gundur giremedim hastayım yine bebeklerim de hasta onlarla ugraşıyorum bir iki gun izin istiyorum sizden cuma bildirimimi yaparım şimdi bile zor yazıyorum çocuk kucagımda
Sanda geçmiş olsuniyi geceler kızlar bugün hiç uğrayamadım çok hastayım başım çok ağrıyor. Ama sabah tartılmıştım + 1 kg çıktım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?