Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın ben yeni geldim herkese merhaba
HHoşgeldin canım
Canım genelde marketlerde de ooluyor
Sanda geçmiş olsun
Bu aralar herkes hasta hava değişiminden heralde kendinize dikkat edin kizlar
Sağol canım

Ve dünkü menüm
Sabah 1 küçük poğaça
Öğle kepekli karışık tost
Akşam mercimek çorbası 1 kase
Ara az şekerli türk kahvesi

günaydınlarrrr
iyi geceler kızlar bugün hiç uğrayamadım çok hastayım başım çok ağrıyor. Ama sabah tartılmıştım + 1 kg çıktım malesef
aman ameliaa cım dikkat et kendine ama 1 kg fazlalık hiç hoş değil
Ve dünkü menüm
Sabah 1 küçük poğaça
tamamen karbo olmuş canım menün hiç sebze yok protein yok yoğurt falan yeseydin tatlım yaaa

bu arada kızlar akşam şöyle bi takımları dolaştım da bazı takımlarda sadece dün akşam 100-200 mesaj var bizim nerdeyse 1 haftalık mesaj sayımız kızlar toparlanalım biraz

sabahtan beri sadece 4 mandalina yedim, 1 bardak da ıhlamur içtim.
karnımdan sesler geliyor ama, canım hiç bir şey yemek istemiyor.
boğazım fena, yutkunmak işkence

Geçmiş olsun canım

Arkadaşlar kaç gundur giremedim hastayım yine bebeklerim de hasta onlarla ugraşıyorum bir iki gun izin istiyorum sizden cuma bildirimimi yaparım şimdi bile zor yazıyorum çocuk kucagımda

Sana da çok geçmiş olsun canım

Ve dünkü menüm
Sabah 1 küçük poğaça

Canım bu menünün hiç oluru yok sabah 1 bardak süt içseydin ya da peynir yeseydin öğlen ayran içseydin akşam 1 kase yoğurt yeseydin bari

ben şimdi bi diyet günlüğüne yazıyorum kaptanım 2 saat ortalıktan kayboldum 11 sayfa atlamış

Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir 6 zeytin bir yeşil elma yedim

Öğlende işyerinde karnabahar var ondan yiyeceğim ekmeksiz ve yoğurt 1 kase

Akşam için henüz plan yapmadım ton balıklı salata düşünüyorum..

Günaydın arkadaşlar

Dün 20 adet mesaj yazmışım..

Dün akşam 2 parça balık 1 parça tavuk but yedim birde salata..

Leslie yaptım bugün kendimi daha iyi hissediyorum..

çok güzel menüler canım insan hafif yiyince kendini daha iyi hissediyor

ben şimdi bi diyet günlüğüne yazıyorum kaptanım 2 saat ortalıktan kayboldum 11 sayfa atlamış
evet candy cim inanamadım yaa akşam o kadar konuşmalarına bizim sayfada tık yoktu
gayet güzel gidiyor canım bir de menünü akşam yada ertesi sabah toplu olarak paylaşırsan yorumlar daha iyi olur tatlım

Su içme sorunum var hiç su içmiyorum siz nasıl içiyorsunuz suyu bana fikir verin arkadaşlar ya ?

Su içme sorunum var hiç su içmiyorum siz nasıl içiyorsunuz suyu bana fikir verin arkadaşlar ya ?

Hemen bende çok işe yarayan bi yöntem söyliyim: Alarm Kurmak

Her iki saate bir alarm kurdum sabah 8'den akşam 4'e kadar.. 4'ten sonra saat 10'a kurdum bi de. 330 ml lik bardakta içiyorum tam 2 lt ediyor. sen 200 ml içeceksen eğer akşam 6 ve 8'e de alarm kurabilirsin

Ya ben hedef koyuyorum, yanima 1litrelik kabimi aliyorum is yerinde, ogelene kadar bitiriyorum 1 tane, aksama kadar yeniden bitiryorum 1 tane : 2litre oluyor. Daha sonrasinda da aksama zaten susuyorum mutlaka cunku vucudum alisti.

Diyetisyenim sabah kalkar kalkmaz ve yatmadan once su icmenin kritik oldugunu soyledi.

canım kritik derken içmek gerekiyor dimi
ben güne en az 2 bardak ılık limonlu su ile başlıyorum bu arada su içmeyi unutmuştum şimdi 1 lt içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…