- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.121
HHoşgeldin canımGünaydın ben yeni geldim herkese merhaba
Canım genelde marketlerde de ooluyorçok geçmiş olsun.
kendi hastalığımız neyse de, çocuklarınki çok zor.
ben de kızımı kendimden korumaya çalışıyorum.
yakınlarda hiç aktar yok ya, ben de kekiği evde kaynatıp, suyu kullanıyorum sandım.
tuzlu suyla gargara yaptım, sanki iyi geldi.
Sağol canımSanda geçmiş olsun
Bu aralar herkes hasta hava değişiminden heralde kendinize dikkat edin kizlar
aman ameliaa cım dikkat et kendine ama 1 kg fazlalık hiç hoş değiliyi geceler kızlar bugün hiç uğrayamadım çok hastayım başım çok ağrıyor. Ama sabah tartılmıştım + 1 kg çıktım malesef
tamamen karbo olmuş canım menün hiç sebze yok protein yok yoğurt falan yeseydin tatlım yaaaVe dünkü menüm
Sabah 1 küçük poğaça
Öğle kepekli karışık tost
Akşam mercimek çorbası 1 kase
Ara az şekerli türk kahvesi
sabahtan beri sadece 4 mandalina yedim, 1 bardak da ıhlamur içtim.
karnımdan sesler geliyor ama, canım hiç bir şey yemek istemiyor.
boğazım fena, yutkunmak işkence
Arkadaşlar kaç gundur giremedim hastayım yine bebeklerim de hasta onlarla ugraşıyorum bir iki gun izin istiyorum sizden cuma bildirimimi yaparım şimdi bile zor yazıyorum çocuk kucagımda
Ve dünkü menüm
Sabah 1 küçük poğaça
Öğle kepekli karışık tost
Akşam mercimek çorbası 1 kase
Ara az şekerli türk kahvesi
günaydınlarrrr
aman ameliaa cım dikkat et kendine ama 1 kg fazlalık hiç hoş değil
tamamen karbo olmuş canım menün hiç sebze yok protein yok yoğurt falan yeseydin tatlım yaaa
bu arada kızlar akşam şöyle bi takımları dolaştım da bazı takımlarda sadece dün akşam 100-200 mesaj var bizim nerdeyse 1 haftalık mesaj sayımız kızlar toparlanalım biraz
Günaydın arkadaşlar
Dün 20 adet mesaj yazmışım..
Dün akşam 2 parça balık 1 parça tavuk but yedim birde salata..
Leslie yaptım bugün kendimi daha iyi hissediyorum..
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir 6 zeytin bir yeşil elma yedim
Öğlende işyerinde karnabahar var ondan yiyeceğim ekmeksiz ve yoğurt 1 kase
Akşam için henüz plan yapmadım ton balıklı salata düşünüyorum..
çok güzel menüler canıminsan hafif yiyince kendini daha iyi hissediyor
evet candy cim inanamadım yaa akşam o kadar konuşmalarına bizim sayfada tık yoktuben şimdi bi diyet günlüğüne yazıyorum kaptanım 2 saat ortalıktan kayboldum 11 sayfa atlamış
gayet güzel gidiyor canım bir de menünü akşam yada ertesi sabah toplu olarak paylaşırsan yorumlar daha iyi olur tatlımSabah 1 haşlanmış yumurta peynir 6 zeytin bir yeşil elma yedim
Öğlende işyerinde karnabahar var ondan yiyeceğim ekmeksiz ve yoğurt 1 kase
Akşam için henüz plan yapmadım ton balıklı salata düşünüyorum..
yaaa havalar soğudu yaa ben de eskisi gibi içemiyorum birbirimize hatırlatarak içebiliriz mesela şimdi ben 2 bardak içeceğim hadi sende iç bakalımSu içme sorunum var hiç su içmiyorum siz nasıl içiyorsunuz suyu bana fikir verin arkadaşlar ya ?
Su içme sorunum var hiç su içmiyorum siz nasıl içiyorsunuz suyu bana fikir verin arkadaşlar ya ?
Hemen bende çok işe yarayan bi yöntem söyliyim: Alarm Kurmak
Her iki saate bir alarm kurdum sabah 8'den akşam 4'e kadar.. 4'ten sonra saat 10'a kurdum bi de. 330 ml lik bardakta içiyorum tam 2 lt ediyor. sen 200 ml içeceksen eğer akşam 6 ve 8'e de alarm kurabilirsin
canım kritik derken içmek gerekiyor dimiYa ben hedef koyuyorum, yanima 1litrelik kabimi aliyorum is yerinde, ogelene kadar bitiriyorum 1 tane, aksama kadar yeniden bitiryorum 1 tane : 2litre oluyor. Daha sonrasinda da aksama zaten susuyorum mutlaka cunku vucudum alisti.
Diyetisyenim sabah kalkar kalkmaz ve yatmadan once su icmenin kritik oldugunu soyledi.
canım kritik derken içmek gerekiyor dimi
ben güne en az 2 bardak ılık limonlu su ile başlıyorum bu arada su içmeyi unutmuştum şimdi 1 lt içtim
akşam yemeği yerine yoğurt ve yulaf ezmesi vermiş az gibi geldi bana yaaabu da diyetim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?