- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.081
günaydınlar fıstıklar, melisim sabah sabah tatlı yiyelim tatlı konuşalım yaptım sanaalkisalkisalkis yediğimiz son tatlılar olsun artık son dönemimize girelim işallah:Saruboceq:..
sanal mağazada ucuz pek bir şey kalmamış olanlardan bir kaçınıda melisle beraber cedricime reyhan ablama ve mustangıma hediye ettim çeşitler her gün geliyor geldikçe diğer kişilerede hediye yollarım darılmayınakannehir
umutum hoşgeldin canım.. reyhan ablada bende aylardır buradayız ama diyette değildik sallanıyorduk şimdi başlayacağız yine kısmetse başladık bile diyebilirim :)iyi akşamlar eski takımcım
reyhan abla ve kallistecim halen devam ediyosunuz sanırım.
çok oldu görüşmeyeli inşallah iyisinizdir.yeni arkadaşlarıma da selamlar ve gönülden sabırlar dilerim bu yolda.
biliyosunuz 76 77 ye düşmüştü kilom 81 filan oldum.tartımın da pili bitti tam rakamı bilmiyorum.ramazanda kilo aldım.tekrar biraz sıkıp 75 olsam ne iyi olacak.hepinize selamlar.
kadisim canım listeye girmesine girersin ama dikkat etmen şartıyla yani sen tatlıya çok düşkünsün bir hafta verip bir hafta alıyorsun tatlı yüzünden ve sürede uzayıp gidiyor çok durmak gibi bir niyetimiz yok oysa bizimtamam kallisim
hafta sonuna kadar toparlanırsınız biliyorum
ama canım
benim listede olmam lazım
kafaya taktım bi kere hırs için ya hihoyyyt
olmazsa başka kapıya:lepi: gideyim :)
bende duydum nedim sabanı veriyormuş diye ama 40 kilo maşallah kısa sürede sanırımCADIARZU bijom eşinin düzeni seni bozdu yerimsenibenben geldimm
günaydınn herkese a.s.
kanaltürk de nedim saban var sabahtan beri 40 kilo vermiş onu anlatıyor.. akşam 7 den sonra bişey yemiyomuş ve çok erken kalkıp kahvaltı ediyomuş. beyaz şekeri ve unu hayatından çıkarmış. falan filan.
cedricim bizdemi baklava yufkasından paçanga yaalım diyosun :roflol: kesin ve net bir çözüme benziyor... :roflol: allah seni netmesin...kokusundan rahatsız oluyorum kızartmanın.bir nevi tiksindim.ramazanda taze yufka bulamayıp baklava yufkasıyla pacanga yapıp kızartmısdım.allah ımm yok boyle bı ıgrenclık.yerken resmen yanmıs yag ıcıyo gıbı oldum ve artık kızartma yemeyı icim almıyor.yarın yeıdklerımız yazarım artık topluca
he valla mersam sorma daha yolun başı inan ki.... listeye baktıkça kriz geçirdim ve tek bir dersin hocasından alınmış listeydi akşam ki:gitme: daha çok liste gelecek.. atıyorum 30 kalem istenmiş kalemin tanesi 20 lira kafamçokkarıştı şu suluboyada van gogh marka olan :1shok:[
canım ya o nasıl sulu boya allah yardımcımız olsun bende kızların aylık 350 lira dersane parasını nasıl verecem derken senin bir boya bu kadar para .biz daha yolun başındayız altından zor kalkıyoruz allah yardımcın olsun.bende bu gün aylardır ilk defa yürüyüş yaptım o kadar özlemişimki sabah yürümeyi harkaydı.
çikolatım çok üzüldüm hemde çok nasıl kaçırdın yaaa.. ama vardır bir hayır de üzülme canım ...selam kızlar...moralim çok bozuk..
ales sınavına girecektim ,başvuru tarihini 3 gün geçmiş(( çok ama çok üzgünüm. ben 25 ekim olarak hatırlıyordum son başvuruyu..meğer 25 eylülmüş...! ben ne yapacağım ya şimdi.birdahaki sınav ilk baharda ((
kusura bakmayın bugün birşey yazamadım.çok üzgünüm çok(
hee ablam sorma başbakanımız diyor ya en az 3 çocuk yapın diye neyle yapılacak neyle büyütülecek neyle ihtiyaç giderilecek bakmadan konuşuyor hadi bizim geri dönüşümüz yoktu anlattım ya hikayemi 3. çocuk gibi bir niyette yoktu ama düşünüyorum türkiye şartlarında asgari ücret alan bir insanın maaşını biz servislere veriyoruz 2 çocuğun okula gidiş dönüşü ve cep harçlığı, hani geriye ne kaldı neyle yapıp büyütecek bu insanlar çocuk doğurmak kolay ama gerisi.. ülkemizin berbat bir durumu var ister istemez sıkılıp bunalıyorsun, allah sağlık versin çokta anlayışlı çocuklarım olduğu için ben çok bunalmıyorum birine sen şu eksiğin için şu kadar beklemelisin desem neden önce diğer kardeşim sonra benim ihtiyacım diyen olmaz ama her bakımdan zor işte..oy kallisim o nasil sulu boya o öyle ya??????? allah allahhhhhhh el insaffffffff
kafayi siyirmis bunlar. boyasi bukadar milyonsa bütün ihtiyacini kac milyar karsilar kimbilir allah kolaylik versin darda birakmasin kallisim..
ablacım neden bilmem bende çok şartlamaya başladım kendimi hatta kesin hedef koydum yılbaşından bir gün öncesine dek bitmiş olacak 2010 yılına asla şişko girmeyeceğim..can sikintisindan kardes takima gittim iki cene calariz diye.. pek ipleyen olmadi.:sinifsinif:
bende erken yatayim bari. insallah benim büyük günüm yarindir .cok istiyorum artik incelmeyi
sana çok helecan yaptı bu okul haydi hayırlısı akannehir kahve yapsaydın bari bizi beklerkene...cedric kadis selam canlarim. okul biraz gec basliyorda sabah sabah ne yapacagimi bilemedim hehehehe tövbe tövbe..:teytey:
selam kızlar...moralim çok bozuk..
ales sınavına girecektim ,başvuru tarihini 3 gün geçmiş(( çok ama çok üzgünüm. ben 25 ekim olarak hatırlıyordum son başvuruyu..meğer 25 eylülmüş...! ben ne yapacağım ya şimdi.birdahaki sınav ilk baharda ((
kusura bakmayın bugün birşey yazamadım.çok üzgünüm çok(
mersacım anlattığım kızım üniversiteye başlayan canım, dün alışverişe çıkınca diğer çocuklara bakıp gözüm korktu ay her bölümün ayrı bir ağırlığı var kucak dolusu alışverişle çıkıyorlardı kırtasiyeden...
benim ortancamda anadolu lisesinde canım onun o kadar olmasada o da ağır bir okul istekler bitmiyor kitapları filan zorluyor....
günaydınlar fıstıklar, melisim sabah sabah tatlı yiyelim tatlı konuşalım yaptım sanaalkisalkisalkis yediğimiz son tatlılar olsun artık son dönemimize girelim işallah:Saruboceq:..
sanal mağazada pek bir şey kalmamış olanlardan bir kaçınıda melisle beraber cedricime reyhan ablama ve mustangıma hediye ettim çeşitler her gün geliyor geldikçe diğer kişilerede hediye yollarım darılmayınakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?