Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablacıhım ıyı dersler.allah zıhın acıklıgı versın.sen bendende hızlı davranmısın msj yazmak icin.kadıs sanada gunaydın canım

günaydınlar fıstıklar, melisim sabah sabah tatlı yiyelim tatlı konuşalım yaptım sanaalkisalkisalkis yediğimiz son tatlılar olsun artık son dönemimize girelim işallah:Saruboceq:..

sanal mağazada pek bir şey kalmamış olanlardan bir kaçınıda melisle beraber cedricime reyhan ablama ve mustangıma hediye ettim çeşitler her gün geliyor geldikçe diğer kişilerede hediye yollarım darılmayınakannehir

Son düzenleme:

gunaydın kallıstem yaaa olmazkı bana nutella mı yolladın.unuttun heralde ben bunların en buyugunden bır kavanoz yıyebılırım.ama yermıyım su anda tabıkı hayır.yınede cok tskler canımcıgım:1hug:

hepinize kocaman günaydın bu gün geç kalmışım benden önce reyhan abla açmış kapıyı .ben az önce bir kahvaltı ettimki sormayın ama gün içinde telafi ediyorum kendimi bu düzene alıştırdım artık .diyet yapıyorum diye kendimide şartlandırmıyorum kızlar bence sizde deneyin rahat olun diyetteyim dedikçe herşeyi canım istiyordu ama şimdi çok daha rahatım canım bir şeyi çok istediğinde çok abartmadan yiyorum diğier bir öğünde telafi ediyorum tabi kış gelince nolur benim yöntem bilmiyorum bunlar bana kat kat yağ olarak ta dönebilir.
kalliste günaydın canım az önce seni gördüm .eşime anlatıyordum bir boyanın 350 tl olduğunu biz daha yolun başındayken bize ağır geliyor allahım bu yükün altından kalkamayanlara yardım etsin.kızın ünüiversitedemi yoksa lisemi ay gözüm korktu valla kızları okutmaktan vazgeçipte kocayamı versem acaba.

umutum hoşgeldin canım.. reyhan ablada bende aylardır buradayız ama diyette değildik sallanıyorduk şimdi başlayacağız yine kısmetse başladık bile diyebilirim :)

tamam kallisim
hafta sonuna kadar toparlanırsınız biliyorum
ama canım
benim listede olmam lazım
kafaya taktım bi kere hırs için ya hihoyyyt

olmazsa başka kapıya:lepi: gideyim :)
kadisim canım listeye girmesine girersin ama dikkat etmen şartıyla yani sen tatlıya çok düşkünsün bir hafta verip bir hafta alıyorsun tatlı yüzünden ve sürede uzayıp gidiyor çok durmak gibi bir niyetimiz yok oysa bizim son şans bir kaç ay daha yani sonra tası tarağı toparlayıp korumaya geçicez işallah:Saruboceq:

kilo vermesi uzayıp giden olursa diye kurallar koymalı diye düşünüyorum kaçamak yapmazsak ne oluruz önümüzde 2 örnek var bijom ve cocomŞeniz hedefe nasılda ulaştılar demekki kaçamaksız olunca kiloda gidiyor.. kurallar için önerilerinizi bekliyorum...

bende duydum nedim sabanı veriyormuş diye ama 40 kilo maşallah kısa sürede sanırımCADIARZU bijom eşinin düzeni seni bozdu yerimseniben

cedricim bizdemi baklava yufkasından paçanga yaalım diyosun :roflol: kesin ve net bir çözüme benziyor... :roflol: allah seni netmesin...
kızımı sormuşsun canım evet burada kaldı önceleri istanbul takıntısı vardı ama sonra attı üzerinden bunu ve 2 gündür anlata anlata bitiremiyor iç mimarlıkta seçim yaptı kazandıklarının içinde...
cedricim o arkadaş derken derindenmi bahsediyorsun çağırmasına çağırırım ama gelmezsede yeni üye için senin kriterlerine uygun seçmeye çalışırım canım merak etme...

he valla mersam sorma daha yolun başı inan ki.... listeye baktıkça kriz geçirdim ve tek bir dersin hocasından alınmış listeydi akşam ki:gitme: daha çok liste gelecek.. atıyorum 30 kalem istenmiş kalemin tanesi 20 lira kafamçokkarıştı şu suluboyada van gogh marka olan :1shok:

çikolatım çok üzüldüm hemde çok nasıl kaçırdın yaaa.. ama vardır bir hayır de üzülme canım ...

oy kallisim o nasil sulu boya o öyle ya??????? allah allahhhhhhh el insaffffffff
kafayi siyirmis bunlar. boyasi bukadar milyonsa bütün ihtiyacini kac milyar karsilar kimbilir allah kolaylik versin darda birakmasin kallisim..
hee ablam sorma başbakanımız diyor ya en az 3 çocuk yapın diye neyle yapılacak neyle büyütülecek neyle ihtiyaç giderilecek bakmadan konuşuyor hadi bizim geri dönüşümüz yoktu anlattım ya hikayemi 3. çocuk gibi bir niyette yoktu ama düşünüyorum türkiye şartlarında asgari ücret alan bir insanın maaşını biz servislere veriyoruz 2 çocuğun okula gidiş dönüşü ve cep harçlığı, hani geriye ne kaldı neyle yapıp büyütecek bu insanlar çocuk doğurmak kolay ama gerisi.. ülkemizin berbat bir durumu var ister istemez sıkılıp bunalıyorsun, allah sağlık versin çokta anlayışlı çocuklarım olduğu için ben çok bunalmıyorum birine sen şu eksiğin için şu kadar beklemelisin desem neden önce diğer kardeşim sonra benim ihtiyacım diyen olmaz ama her bakımdan zor işte..

can sikintisindan kardes takima gittim iki cene calariz diye.. pek ipleyen olmadi.:sinifsinif:
bende erken yatayim bari. insallah benim büyük günüm yarindir .cok istiyorum artik incelmeyi
ablacım neden bilmem bende çok şartlamaya başladım kendimi hatta kesin hedef koydum yılbaşından bir gün öncesine dek bitmiş olacak 2010 yılına asla şişko girmeyeceğim..

cedric kadis selam canlarim. okul biraz gec basliyorda sabah sabah ne yapacagimi bilemedim hehehehe tövbe tövbe..:teytey:
sana çok helecan yaptı bu okul haydi hayırlısı akannehir kahve yapsaydın bari bizi beklerkene...

ayyyy canım çok üzüldüm allah can sağlığı versin en önemlisi o biraz geç girersin ama sasğlığın yerinde olduktan sonra halledersin arkadaşım çok üzülme öpüyorum seni.zemuszemus

mersacım anlattığım kızım üniversiteye başlayan canım, dün alışverişe çıkınca diğer çocuklara bakıp gözüm korktu ay her bölümün ayrı bir ağırlığı var kucak dolusu alışverişle çıkıyorlardı kırtasiyeden...
benim ortancamda anadolu lisesinde canım onun o kadar olmasada o da ağır bir okul istekler bitmiyor kitapları filan zorluyor....

allah yardımcımız olsun ne diyim benimkiler daha ilk öğretimde biliyosun 350 dersaneleri 150 servisleri devlet okulunda okuyorlar birde özelde olsa aman yarabbim.daha büyük kızıma matamatikten özel ders aldıracam harçlıkları giyim kuşam derken fatura kabarıyor gidiyor allahım çocuklarımıza cansağlığı versin akıl fikir versinde herşeye razıyız.kışları tenise gönderiyordum bu yıl masraf çok belki ona bile gönderemiycem.birde hiç imkanları olmayanları düşünüyorum çocuklarının isteklerini ihtiyaçlarını karşılayamamak ne kadar zor bir anne baba için.bu ekonomi böyle devam ettikçe işimiz çok zor.

kızlar madem maraton başladı birbirimize tiyolar verelim tatlı krizleri olanlar benim kullandığım destek ürün bana bu konuda çok yararlı oldu tatlı krizlerim bitti benim en büyük sorunum buydu zaten one day smart sağlık bakanlığı onaylı bir ürün hemde vitamin takviyesi.
kadisinde benim gibi tatlıya zaafı var anladığım kadarıyla bence dene arkadaşım.

kesinlikle haklısın mersacım daha önceki yıllara bakıyorumda bir dediklerini iki etmezdim şimdi birine alıyorsam diğeri bekliyor ama bizim halkımız anlamıyor hala aynı yönetimde ısrar ediyorlar ya amannnn...dediğin gibi sağlık versin allah önce o geliyor... kendi ihtiyaçlarımız yok işte sıra bir türlü gelmiyor :)) ertele babam ertele.. amann neyse çok konuştum bu konuyu..

ben size bir şey söyleyecektim belki daha önce kullanananınız vardır yeni bir bakliyat keşvettim karabuğday diye ve salatası çorbası filan oluyor karabuğday.com dan bakabilirsiniz nette.... çok faydalı bir besnmiş özellikle karaciğere ve şeker seviyesini düzenliyormuş ben migrostan aldım başka yerde görmedim...diyete uygun geldi... bulgura benziyor kuruyken değilde haşlandığında....

kızlar madem maraton başladı birbirimize tiyolar verelim tatlı krizleri olanlar benim kullandığım destek ürün bana bu konuda çok yararlı oldu tatlı krizlerim bitti benim en büyük sorunum buydu zaten one day smart sağlık bakanlığı onaylı bir ürün hemde vitamin takviyesi.
kadisinde benim gibi tatlıya zaafı var anladığım kadarıyla bence dene arkadaşım.

evet arkadaşlarrr.... bugün durumu toparlayıp bir şeylere karar vermemiz gerekiyor madem hepimiz toparlanmaya başladık mersanın dediği gibi...

her gelen bir fikir verse bir sürü yeni fikir oluşur şunu yapalım deyin yeter ki ben toparlayıp yazarım sonra liste halinde...

günaydın takımcığım... hala çok üzgünüm,çok ağladım dün...ama yapacak birşey yok..
geçen sene çalışmadan sınava girdiğim için geçememiştim,bu sene de böyle oldu.çok kızgınım kendime.
işe yarayan tek nokta,kendime olan öfkemden hiçbirşey yiyemiyorum dün akşam dan beri.

kallisim ve mersam,teşekkür ederim.kadis de mayıstaki sınavın daha kolay olduğunu söyledi ama...
annem duysa keser beni :sinifsinif:

neyse, ben bugün yediklerimi azaltarak işe başlamayı düşünüyorum.hepten kesersem devam edemem,yavaş yavaş 1 haftada düzene girerim sanırım.yediklerimi yazmayı düşünmüyorum çünkü artık hepimiz ne yememiz gerektğni çok iyi biliyoruz.sadece dayanamayıp birşey yersem onu yazacağım artık,bugünden sonra. bir de yaptığım bir egzersiz olursa onu yazacağm.bu hafta yürüyüş bandımı kullanmaya ve mekik çekmeye başlayacağım,inşallahhhh....

fikir derken kallistem,nasıl fikirler??,ben siyah kuru kayısı (günkurusu) herkesin gidip alıp,canı tatlı çektiğinde yemesini tavsiye ediyorum. beni çok kesiyor tatlıdan...aklıma geldikçe yazarım...(bunun gibi fikirler mi)

kalliste canım hemen baktım netten ilk defa duyduğum birşey ama çok faydalı görünüyor bende araştıracam kansızlığada iyiymiş benim çok ihtiyacım var kan değerlerim çok düşük saolasın canım belki aktarlardada vardır .
benim çıkmam gerekiyor yönetim odasından aradılar personelin maaş günü bu gün benimde en stresli günlerimden biri.18 personelin maaşını düzenleyip bankaya talimat verecem ssk nında son günü gidip şunları ödiyimde gelim chocolatagirl senide şimdi gördüm arkadaşım günaydın görüşürüz .ben kaçtım by.

teşekkürler kallistem yedim bitirdim, bayılırım :) :kedi:
hiç bir şey kalmamış gerçekten erkenci olduğumuz bir gün alırız artık CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…