- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.061
kadisim tabiki var yerimiz ama bak halen bir kaç kişi liste dışındayız mehalim ben reyhan abla vs sende bizim gibi başlayabilirsin gurubu ve listeyi yeni bir düzenlemeye gitmemiz gerek diye bekletiyorum çoğunluk toplanıp kararlar verilsin diye erteliyorum ama paylaşımını takım içinde yap bizde yeni toparlanıyoruz bu haftasonuna dekte toparlanmış oluruz inşallah
günaydın fıstıklar ve mersam ve bijom :)) sizi görüyorum o yüzden ayrılcalıklı yazdım adınızı...
mersam kahven varsa alayım canım çay sevmem sadece pazar sabahları tüm aile kahvaltı ederken içeriz biz çayı ama bir kahveni alırımkahvenin hiç bir çeşidine hayır demem vereliniortak..
herkes sezonu açmaya başlamış bende bugün ilk kez sporuma geldim az sonra başlayacağım benden önceki gurup çıktı şu an spor hocam bile yanımda bana bakıyo:bbo:
ben geldimm
günaydınn herkese a.s.
günaydın mersacım ooh etraf tertemiz çay hazır süper valla daha ne isterizeline sağlık opuyorumnanaktan
dünü kazasız belasız atlattım ama gece 23 den sonra açlıktan ölüyorum sandım.. hala ramazanın etkileri işte bende gitmedi bi türlü neyse suyla bertaraf ettim bu saldırıyı :roflol: sabah da kalktım kahvaltımı yaptım yürüyüşe çıkmadım karnım cok agrıyo yarın veya yarından sonra inşallah. ama gün içinde biryerlere gidip gelmeyi düşünüyorum..
kanaltürk de nedim saban var sabahtan beri 40 kilo vermiş onu anlatıyor.. akşam 7 den sonra bişey yemiyomuş ve çok erken kalkıp kahvaltı ediyomuş. beyaz şekeri ve unu hayatından çıkarmış. falan filan.
ben geldimmmmmm :)) reyhan ablam yaa havayı anlatıp durma valla 2 ündür kaloriferi yakıyorum dışarısı sıcak öğlenleri filan ama evde durulmuyor çok şaşkınım daha eylül bitmedi....
ablacım toparlanalım toparlanalım ben başladım ama böyle tam değil işte kafamda bazı şeyleri yazmak vardı ama dışarı çıkıcam şimdi yine kaldı sabaha fırsat bulursam yazayım...
dün büyük kızım başladı ya okula hocamız bir liste vermiş bir tek suluboyası 350 milyondelikafadulden fazla suluboyası olan varmıııııııdelikafadulden listenin uzunluğuda A4 kağıdı uzunluğunda delikafadulden ay kafayı yedim... kafam dağıldı valla sonraya bıraktım yazacaklarımı..
ben sabah çok az peynir ekmek öğlen çorba ve köfte yedim akşam yemeğindede yeni bir bakliyat buldum onun salatasını yiyeceğim o kadar yerimseniben sporumuda yaptım salona gidipbaşladım yani ... hadi sizde anlatın...
reyhan ablam sanada okulu soracağımda zamanım kalmadı diğer mesajlar gibi onuda yarına bırakayım..vereliniortak
.antalya da hava oyle guzeldıkı istanbul cok soguk sımdıden kadife esofmanlarımla dolanıyorum evde.gece hala sortla yatıyorum ama boyle gıderse zaturre olucam.bıtmesın yaz.yuruyus yapdım bugun yarın belkı dısarda yururum.hava soguyunca yuzmeyı canım ıstemıyor.ım
selam kızlar...moralim çok bozuk..
ales sınavına girecektim ,başvuru tarihini 3 gün geçmiş(( çok ama çok üzgünüm. ben 25 ekim olarak hatırlıyordum son başvuruyu..meğer 25 eylülmüş...! ben ne yapacağım ya şimdi.birdahaki sınav ilk baharda ((
kusura bakmayın bugün birşey yazamadım.çok üzgünüm çok(
bu hafta bende iyi bir baslangic yapmak istiyorum. kallisimde hazir olmak üzere.. yani istek var hepimizdede ama bir start verilmesini bekliyoruz gibi. haydi hayirlisi ... YA ALLAHHHH
cedric kadis selam canlarim. okul biraz gec basliyorda sabah sabah ne yapacagimi bilemedim hehehehe tövbe tövbe..:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?