Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam kallisim
hafta sonuna kadar toparlanırsınız biliyorum
ama canım
benim listede olmam lazım
kafaya taktım bi kere hırs için ya hihoyyyt

olmazsa başka kapıya:lepi: gideyim :)

ben geldimm
günaydınn herkese a.s.

günaydın mersacım ooh etraf tertemiz çay hazır süper valla daha ne isteriz eline sağlık opuyorumnanaktan

dünü kazasız belasız atlattım ama gece 23 den sonra açlıktan ölüyorum sandım.. hala ramazanın etkileri işte bende gitmedi bi türlü neyse suyla bertaraf ettim bu saldırıyı :roflol: sabah da kalktım kahvaltımı yaptım yürüyüşe çıkmadım karnım cok agrıyo yarın veya yarından sonra inşallah. ama gün içinde biryerlere gidip gelmeyi düşünüyorum..

kanaltürk de nedim saban var sabahtan beri 40 kilo vermiş onu anlatıyor.. akşam 7 den sonra bişey yemiyomuş ve çok erken kalkıp kahvaltı ediyomuş. beyaz şekeri ve unu hayatından çıkarmış. falan filan.

herkese merhaba geldum nıhayet dun geldım ama ınt yokdu.saat bası baka baka nıhayet geldı ınt.bende hızla vehırsla gırdım dıyet olayına bakalım hayırlısı.su anda acıkma ve bas donme olayım basladı.ogle yemegı yemedım henuz.yuruyusede baslıycam bırazdan yururum.tatılde incecik hatunları gordukce kendıme sınır oldum ama tatlılardanda hıc uzak durmadım.sadece hiç kızartma yemedım.kokusundan rahatsız oluyorum kızartmanın.bir nevi tiksindim.ramazanda taze yufka bulamayıp baklava yufkasıyla pacanga yapıp kızartmısdım.allah ımm yok boyle bı ıgrenclık.yerken resmen yanmıs yag ıcıyo gıbı oldum ve artık kızartma yemeyı icim almıyor.yarın yeıdklerımız yazarım artık topluca

arkadaslar gecmısı bırkac sayfa okuyabıldım ancak.önce kendi adıma söyliyeyim;ben burdaki takım olmayı degil rekabeti sevdiğim için kilo verebildim.o yuzden takımın kalabalık olmasından yanayım.paylasımında bol olması adına tabi.sonra ben ev hanımıyım ama cok fazla paylasımda bulunamıyacagımı uzulerek soylemek ıstıyorum.yanı butun gunumu ınt basında gecıremıyorum.okumam gereken kitaplar var.ve ufak captada olsa yazılarım var.ev işlerım var keyıf anlarım var.ama soz verırım kı bu yıl daha disiplinli olacağım.buraya daha çok vakit ayıracağım.ve motivasyonumun menşeinin burası olduğunu unutmayacağım.kallistem lutfen grubu bırakmak gibi birşey düşünme yaz ve ramazan rehavetli bir dönemde olsa geride kaldı.kısa süre içinde toparlanıcaz emin ol.en basdada kendin için yapma bunu bak uzaklaşınca diyet fikrindende nasıl uzaklaşiyoruz.benı lıstaya dahil edebılırsın tekrar.aslında yine evimden uzakda olucam 10 gun sonra eşim yine gidicek bende aıleme tabi.ama bu defa ara vermiyeceğim gruba.bilg mıda götürücem yanımda.paylaşımlarımıda ordan devam edicem.

selamlar ben evime henüz gelebildim cedricim gelmiş hoşgelmiş...
mesajları şöyle üstten okudum alıntı yapmayla zaman kaybetmiyeyim dedim şimdi ev işimi halledeyim sonra gelip ne yapmamız gerektiğini bulabilmek için :) bir şeyler karalamaya çalışacağım.. gelen olursa aklındakileri lütfen yazsın mesela cedri gelir gelmez düşüncesini yazmış kalabalık olmalıyız diye.. her gelen bunun gibi fikirlerini sunarsa benimde toparlamam daha kolay olur... mesela yeni üye alacakmıyız almayacakmıyız gelenler ne istediklerini söylesin....

selamlar. okuldan geldi ablaniz.kaydirigubbakcemile3
her cuma sinavimiz var ha yani cokta uyduruk okul degil.. aldigimiz notlarda isyerimize gidiyor.yerimseniben
kadisim gelmis cedricim gelmis kilo alan eski gurup üyeleri hep burada masallah umutumda geldi. mustangda dönünce basliyalim kallisim istersen. ama az daha toparlanalim dersen onada varim.
ben biraz bahceye cikiyorum böyle bir havayi birdaha bulamam gelince bkarim yine sekerlerime

ben geldimmmmmm :)) reyhan ablam yaa havayı anlatıp durma valla 2 ündür kaloriferi yakıyorum dışarısı sıcak öğlenleri filan ama evde durulmuyor çok şaşkınım daha eylül bitmedi....

ablacım toparlanalım toparlanalım ben başladım ama böyle tam değil işte kafamda bazı şeyleri yazmak vardı ama dışarı çıkıcam şimdi yine kaldı sabaha fırsat bulursam yazayım...

dün büyük kızım başladı ya okula hocamız bir liste vermiş bir tek suluboyası 350 milyondelikafadulden fazla suluboyası olan varmıııııııdelikafadulden listenin uzunluğuda A4 kağıdı uzunluğunda delikafadulden ay kafayı yedim... kafam dağıldı valla sonraya bıraktım yazacaklarımı..

ben sabah çok az peynir ekmek öğlen çorba ve köfte yedim akşam yemeğindede yeni bir bakliyat buldum onun salatasını yiyeceğim o kadar yerimseniben sporumuda yaptım salona gidip başladım yani ... hadi sizde anlatın...

reyhan ablam sanada okulu soracağımda zamanım kalmadı diğer mesajlar gibi onuda yarına bırakayım..vereliniortak

tamam arkadaşım yarın sabahta kahve yaparım tabi önce ben gelirsem .sabah kulübü kim açarsa o yapsın çayı kahveyi ama söz erken gelirsem yaparım canım sana.

beğendinizmi temizlik güzel olmuşmu yarın kahvede var sen önce gelirsen yapıver artık ben gelirsem yaparım yine.vay be 40 kilo benim verdiğimin iki katı.

[

canım ya o nasıl sulu boya allah yardımcımız olsun bende kızların aylık 350 lira dersane parasını nasıl verecem derken senin bir boya bu kadar para .biz daha yolun başındayız altından zor kalkıyoruz allah yardımcın olsun.bende bu gün aylardır ilk defa yürüyüş yaptım o kadar özlemişimki sabah yürümeyi harkaydı.

oh be nerdeyse gun bıttı ama ben dıyetımı bozmadım hersey ıyı gıttı.bugun aksam yemegı yemedım yemıycemde .sadece tavuk gogsu yapdım bol seftalılı ve az sekerlı.sogursa ondan yerım yoksa meyve ve sutle gunu bıtırırım.reyhan ablam nıhayet geldım okulun hayırlı olsun.ne guzel keske benıde bır okul kabul etsede gıtsem.doyamadım cok ozluyorum okul yıllarımı.ahh ah ablacıgım hava guzelde benım ıcınde tadını cıkar lutfen.antalya da hava oyle guzeldıkı istanbul cok soguk sımdıden kadife esofmanlarımla dolanıyorum evde.gece hala sortla yatıyorum ama boyle gıderse zaturre olucam.bıtmesın yaz.yuruyus yapdım bugun yarın belkı dısarda yururum.hava soguyunca yuzmeyı canım ıstemıyor.kallıstem kızların okul telası baslamıs.ama ben kacırmısım buyuk olan ne yapdı kusura bakma.sanırım boya ona alınacak yanında olduguna gore eskısehırdemı.telaslarını bıtırde konusalım uzun uzun.uye almak konusunda dedıgım gıbı ben yenı kanları ıyı gelecegını dusunuyorum.son gelen arkadasıda gerı cagıralım saıncası yoksa.bılıyosun benım kılo yukseklerde.cıtırlarla nasıl rekabet edeyım

selam kızlar...moralim çok bozuk..
ales sınavına girecektim ,başvuru tarihini 3 gün geçmiş (( çok ama çok üzgünüm. ben 25 ekim olarak hatırlıyordum son başvuruyu..meğer 25 eylülmüş...! ben ne yapacağım ya şimdi.birdahaki sınav ilk baharda ((

kusura bakmayın bugün birşey yazamadım.çok üzgünüm çok(

kallisim simdi bir mali kriz varya isyerleri isci cikarmamak icin kisa calisma ypiyordu bizim isyeride paramizi son kurusuna kadar verdi hic kismadan ama bizi saat olarak borclandirdi yani biz calismadan paramizi verdi simdide calisin o borcu ödeyin diyor hakli olarak. biz fazladan haril haril calisarak borc ödeme derdindeyken isyerinde is kalmadi..kaydirigubbakcemile2
is bulma kurumuyla anlasarak iscilere onlari alanlarinda uzmanlastiracak onlara kalifiye isci sifati kazandiracak kurslara göndermeye karar verdiler.. benim kismetimede bilgisayar depo logistik kursu cikti. 7 arkadas gidiyoruz epeyde uzun sürecek ocak sonuna kadar falan..
oy kallisim o nasil sulu boya o öyle ya??????? allah allahhhhhhh el insaffffffff
kafayi siyirmis bunlar. boyasi bukadar milyonsa bütün ihtiyacini kac milyar karsilar kimbilir allah kolaylik versin darda birakmasin kallisim..

cikolatam ya kötü olmus gercekten. gerci saglik olsun ilkbaharada cok kalmadi ama olsun bozma moralini canin sagolsun.. bende üzüldüm okuyunca..benneyaptımki

cedricim hava cok güzeldi gercekten bu hafta ama artvine kar yagmis bugün duyunca sasirip kaldim.
diyete baslanan ilk günü cok zor canim . insallah sen kazasiz belasiz atlatmissindir bugünü. atlatamadiysanda üzülme yarin yeni bir baslangic yaparsin. önemli olan niyetlenmek ve istikrar göstermek.
madem bukadar istiyoruz bak hepimiz dagilmistik birkac ayligina ve hepimiz kilolar alarak döndük.ama döndük.. demek ümidimiz var demek istegimiz var demek birbirimize ihtiyacimiz var. gecen hergüne yazik biran önce toparlanmanin zamani ama bugün bozuldu diye yarida birakmamali.ertesi gün daha bir hirsla asilmali. insaniz zaaflarimiz var. ama istedigimizi gerceklestirecek irade gücümüzde olmali.
bu hafta bende iyi bir baslangic yapmak istiyorum. kallisimde hazir olmak üzere.. yani istek var hepimizdede ama bir start verilmesini bekliyoruz gibi. haydi hayirlisi ... YA ALLAHHHH

can sikintisindan kardes takima gittim iki cene calariz diye.. pek ipleyen olmadi.:sinifsinif:
bende erken yatayim bari. insallah benim büyük günüm yarindir .cok istiyorum artik incelmeyi

hadin sekerler ben kactim. allah zihin acikligi versin deyin ha. öptüm hepinizi. gününüz cok güzel olsun. bugün büyük günümüz olsun . diyete basladigimiz ve mutlaka sonuca varacagimiz ilk gün olsun saglikla neseyle verelim kilolarimizi.. byeeeeeeee

gunaydınlar.yasasın gruba ılk gunaydın dıyen yıne benım bunca zaman sonra.kahvaltımı yapdım kahvemı alıp geldım.reyhan ablacıgım ılk gunu atlattım cok sukur darısı bugunun basına.okul durumu cokda kotu degıl sanırım reyhan ablacıgım.reel e cok yansımasada ekonomi teorık anlamda toparlanıyor.sıze yansıması daha uzun surer belkı ama bıtecek ıns.biliyosun eşim almanya ile iş yapıyor ordada bir kıpırdanma oldugunu soyluyor.kaan bebek nasıl reyhan abla bızım bebıs hızla buyuyor masaallah.chocalate canım sıkma canını bende o kadar okula basvurdum yuksek lısans ıcın ama kabul edılmedım .mba denesemmı dıye dusunuyorum ama sanırım tekrar gırıcem baharda.zaman hızla gecıyor

aynenn ya yaz bitmesin ya
bende şortla yatmak istiyorum ama çok soguk ya

ay canım benim bilseydim gireceğini hatırlatırdım sana
ben yaptım başvurumu hayırlısı bakalım
inşallah yapabilirim yüksek lisans içimde hep uhteydi
eşim istemiyodu
ama bu sefer .... dedim gittim yazıldım vallaaaa
ohhh çok rahatladım çok

bu hafta bende iyi bir baslangic yapmak istiyorum. kallisimde hazir olmak üzere.. yani istek var hepimizdede ama bir start verilmesini bekliyoruz gibi. haydi hayirlisi ... YA ALLAHHHH

haydi ablam ya Allah diyip başlıyalım

cedric kadis selam canlarim. okul biraz gec basliyorda sabah sabah ne yapacagimi bilemedim hehehehe tövbe tövbe..:teytey:

günaydın canım ablammmmmmm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…