- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.861
hoşbuldum canım teşekkür ederim jep beraber başaralım inşHoşgeldin canım kilo verme serüveninde başarılar :)
Valla muskam yaklaşık tahminim 10 santim boy 5 santim enama içi bomboş yaa hep delik delik yani gramaj olarak çok hafif bi ekmek ağır diil
Akşama da kuru fasulye yemeği yaptım
Yok kaptanim da ben iste su uno'nun cavdarli ekmek paketi var ya onlardan 1 tane yiyorum iste. Herhalde 25 gramdir.
bence de ya başka yemek yap bu akşamlıkkuru fasulye baya kalorili bi yemek
benim bildiğim 48 gr dı onlar
kaptanım bil dilim ekmek 50 gr yahu
bence de ya başka yemek yap bu akşamlıkkuru fasulye baya kalorili bi yemek
Gunaydin arkadaslar :)
Ben de sabah kahvaltimi yaptim ama hic doymadim niyeyse
1 dilim ekmek ama kucuk baya benim ekmekler,
1 haslanmis yumurta,
5 zeytin,
1 kk peynir yedim.
Afiyet olsun..Gunaydin arkadaslar :)
Ben de sabah kahvaltimi yaptim ama hic doymadim niyeyse
1 dilim ekmek ama kucuk baya benim ekmekler,
1 haslanmis yumurta,
5 zeytin,
1 kk peynir yedim.
Bende unonun ekmeklerini yiyorum kızartınca 2 dl yerine 3-4 yiyorum valla.Yok kaptanim da ben iste su uno'nun cavdarli ekmek paketi var ya onlardan 1 tane yiyorum iste. Herhalde 25 gramdir.
Sadece çorba ve yoğurt ye elmayıda yanına al ara ögün yaparsın. Tabii bence...Şehriyeli çorba var.
canım yanlıs hatırlamıyorsam o liste 2 ayda bir hazırlanıyodu, kaptanıma bi daha sorarız :)
sağolun, gece gece nerden aklıma düştüysehoşgeldin çakıl aramıza bende takım kaptanıyım 44 yaşındayım 2 çocuk annesiyim çalışıyorum
canım kollontai de yazmış 2 ayda bir hazırlanıyor normalde bu hafta olması lazımdı ama 2 takım paylaşıma cuma gün listeyi eklemeyi unutmuşlar o yüzden sanırım önümüzdeki hafta olur
günaydın kızlar sabah sabah midem ağrıyor
sevalim bak maşallah sana eski kilona döndün nerdeyse bu cumaya sizden atak bekliyorum
Bişey olmaz kızartmışsın onlardan kızartmadan 1 dl yemiş gibi oldun yani...Bezgin bekir mi
ya ekmeğin diğer dilimleri küçüktü de bunlar tam göbeği kaldıkızartınca kalorisi düşüyormuş bi de hiç tok değildi ekmek yani çok boşlukluydu yedim ikisini de
normalde dukan ekmeği yiyorum da ben bunlar küflenecek artık ziyan olmasın
O zaman alma canım sonrası pişmanlık ve +kg çünkü..Günaydın hoşbuldum tatlım evet sabah yersen sorun olmuyorda calışıyorum öğlen yemeği için geldiğinde falan durum yok yani :)
Evet canım düşüyor hem kalori hemde kb düşüyor..Kizartinca cidden kalorisi dusuyor mu ya ben hep kizarmis yerim.
Tamam bitanem sorun yokki. Afiyet olsun ....Valla muskam yaklaşık tahminim 10 santim boy 5 santim enama içi bomboş yaa hep delik delik yani gramaj olarak çok hafif bi ekmek ağır diil
Uğramazsın relax ol....günaydın herkeze sabah tartılmadım ama çok merak ediyorum umarım cuma günü hüsrana uğramam
Ya bu arada bence cok problem degil zaten buyuk olmasi. Senin metabolizman kaldirir zaten bir de sabah oldugu icin problem olmaz ama bence gun icinde baska ekmek yememeye calis.
günaydıııınnn kızlar.
ben de kahvaltımı yaptım geldim.
ne güzel sayfalar ilerlemiş.
herkes iyidir umarım
ben de iyiyim,çok şükür canım sen nasılsın
ne yedin kahvaltıda
senin menüde beyaz çay gördüm, nasıl bir şeyçok şükür canım sen nasılsın
ne yedin kahvaltıda
I-ıh 25 grbence de ya başka yemek yap bu akşamlıkkuru fasulye baya kalorili bi yemek
benim bildiğim 48 gr dı onlar
kaptanım bil dilim ekmek 50 gr yahuyani bu tost ekmekleri hep öyle
Verirsin inş.kızlar kendimi 60 lı kilolarda hayal ediyorum harika bişey ne yapıp edip şu 5 kg ı versem çok iyi olucak
Bende eminim ya 25grcanim onlar senin ekmekler 48=50 gramdir, benim dedigim ekmek 25 gram eminim :)
Şimdiden afiyet olsun.Öğlen çorba ve yoğurt yicem akşamda kendime başka yemek yapıcam kızlar teşekkürler
iyiki sordum size iyi oldu
senin menüde beyaz çay gördüm, nasıl bir şey
ya cidden hiziniza hayranim, ben dun biraz rahatsizdim giremedim bir baktim 10 sayfa olmus.
masallah size :)
I-ıh 25 gr
Bende eminim ya 25gr
cranberry çok severim, eminim güzeldir, afiyet olsun.canım ben de yeni aldım marketten cranberry li beyaz çay diye.. güzeldi içimi kolay
Allah nazarlardan saklasın
Evet 25 miş yaa
ben jumbo alıyomuşum demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?