Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla muskam yaklaşık tahminim 10 santim boy 5 santim en ama içi bomboş yaa hep delik delik yani gramaj olarak çok hafif bi ekmek ağır diil

Ya bu arada bence cok problem degil zaten buyuk olmasi. Senin metabolizman kaldirir zaten bir de sabah oldugu icin problem olmaz ama bence gun icinde baska ekmek yememeye calis.

Akşama da kuru fasulye yemeği yaptım

bence de ya başka yemek yap bu akşamlık kuru fasulye baya kalorili bi yemek

Yok kaptanim da ben iste su uno'nun cavdarli ekmek paketi var ya onlardan 1 tane yiyorum iste. Herhalde 25 gramdir.

benim bildiğim 48 gr dı onlar

kaptanım bil dilim ekmek 50 gr yahu yani bu tost ekmekleri hep öyle

Gunaydin arkadaslar :)

Ben de sabah kahvaltimi yaptim ama hic doymadim niyeyse

1 dilim ekmek ama kucuk baya benim ekmekler,
1 haslanmis yumurta,
5 zeytin,
1 kk peynir yedim.
Afiyet olsun..
Yok kaptanim da ben iste su uno'nun cavdarli ekmek paketi var ya onlardan 1 tane yiyorum iste. Herhalde 25 gramdir.
Bende unonun ekmeklerini yiyorum kızartınca 2 dl yerine 3-4 yiyorum valla.
Şehriyeli çorba var.
Sadece çorba ve yoğurt ye elmayıda yanına al ara ögün yaparsın. Tabii bence...

canım yanlıs hatırlamıyorsam o liste 2 ayda bir hazırlanıyodu, kaptanıma bi daha sorarız :)

sağolun, gece gece nerden aklıma düştüyse

Bişey olmaz kızartmışsın onlardan kızartmadan 1 dl yemiş gibi oldun yani...
Günaydın hoşbuldum tatlım evet sabah yersen sorun olmuyorda calışıyorum öğlen yemeği için geldiğinde falan durum yok yani :)
O zaman alma canım sonrası pişmanlık ve +kg çünkü..
Kizartinca cidden kalorisi dusuyor mu ya ben hep kizarmis yerim.
Evet canım düşüyor hem kalori hemde kb düşüyor..
Valla muskam yaklaşık tahminim 10 santim boy 5 santim en ama içi bomboş yaa hep delik delik yani gramaj olarak çok hafif bi ekmek ağır diil
Tamam bitanem sorun yokki. Afiyet olsun ....
günaydın herkeze sabah tartılmadım ama çok merak ediyorum umarım cuma günü hüsrana uğramam
Uğramazsın relax ol....

Ya bu arada bence cok problem degil zaten buyuk olmasi. Senin metabolizman kaldirir zaten bir de sabah oldugu icin problem olmaz ama bence gun icinde baska ekmek yememeye calis.

Valla öğlen yoğurtlu kepekli makarna yicem

akşam da fırında köfte + kabak + pattiss(ben yemem bunu kabak yerim) bi de yoğurt

bence de ya başka yemek yap bu akşamlık kuru fasulye baya kalorili bi yemek

benim bildiğim 48 gr dı onlar

kaptanım bil dilim ekmek 50 gr yahu yani bu tost ekmekleri hep öyle
I-ıh 25 gr
kızlar kendimi 60 lı kilolarda hayal ediyorum harika bişey ne yapıp edip şu 5 kg ı versem çok iyi olucak
Verirsin inş.
canim onlar senin ekmekler 48=50 gramdir, benim dedigim ekmek 25 gram eminim :)
Bende eminim ya 25gr
Öğlen çorba ve yoğurt yicem akşamda kendime başka yemek yapıcam kızlar teşekkürler
iyiki sordum size iyi oldu
Şimdiden afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…