Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canımkabızlık için mutlaka çare bul yoksa veremezsin. Ben benim yaptıklarımı yazayım dene istersen.. Her sabah öğle ve akşam yemekten önce midende bulansa 2 bardak oda sıcaklığında su iç mutlaka. ve yesil salatayı bol ye.. Onlarda çare etmediğinde açlık otu diye biot var. Sinameki gibi bağımlılık yapmıyo ve bırakınca zorluk yaşamıyosun. evde olduğun bir gün sabah akşam aç karnına onu içebilirsin...
gunaydın kızlaaar :)
Günaydıııııın tartıldınmı?
Ben sabit olucam ama kaptanım hiç işe yaramayacak
Beynini eksi olucam diye kodlarmısın. bezgin bekir gibi olumsuz olup durma.. bak 4 günde nne kadar eksi gördün. Olumlu ol lütfen..

Harika olmuş tebrikler. Ama bi dahakine nugget yememeye çalış dışı hep galeta unu çünkü..
Öğlen işyerinde bugün biber dolması var çorba var yoğurt var bide elma var sizce

Biber dolması yemeli miyim?
Ne çorbası var biliyormusun ona göre söyleyeyeyim.
kızlar proteinde kacınılmaz sona geldim ve o kadar yesil caya ragman kabız oldum, bu sabah tartım 63.2
Olsun yine iyi.. sırf Proteini bu yüzden sevmiyorum işte.
esim dun bilegini burktu, isten izin almıs hastaneye gidiyo, bende hastaneye geciyorum simdilik ben kacar kızlar
Oyy geçmiş olsun önemli değildir umarım...
Kahvaltım (çokokremden 1 çatal aldım nutellayı tükettik bu da çok az kaldı )

bardakta beyaz çay var

Eki Görüntüle 1685178
Helal sevalime afiyet olsun.....

Bezgin bekir mi

O dilimler biraz buyuk degil mi? Benim 4 dilim ekmegim o 2 ekmek :)

ya ekmeğin diğer dilimleri küçüktü de bunlar tam göbeği kaldı kızartınca kalorisi düşüyormuş bi de hiç tok değildi ekmek yani çok boşlukluydu yedim ikisini de

normalde dukan ekmeği yiyorum da ben bunlar küflenecek artık ziyan olmasın

Günaydın hoşbuldum tatlım evet sabah yersen sorun olmuyorda calışıyorum öğlen yemeği için geldiğinde falan durum yok yani :)

Kendine başka yemek yap....

Banada öyle geldi ama sanırım yakın çektii için büyk görünüyo.. Öylemi seval?

Günaydııın.

Valla muskam yaklaşık tahminim 10 santim boy 5 santim en ama içi bomboş yaa hep delik delik yani gramaj olarak çok hafif bi ekmek ağır diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…