- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.841
1 dolma ile yoğurt yiyeyim o zaman
o da az olur akşama çok yüklenmez misin o zaman
çorbayı da iç bence
Canımkabızlık için mutlaka çare bul yoksa veremezsin. Ben benim yaptıklarımı yazayım dene istersen.. Her sabah öğle ve akşam yemekten önce midende bulansa 2 bardak oda sıcaklığında su iç mutlaka. ve yesil salatayı bol ye.. Onlarda çare etmediğinde açlık otu diye biot var. Sinameki gibi bağımlılık yapmıyo ve bırakınca zorluk yaşamıyosun. evde olduğun bir gün sabah akşam aç karnına onu içebilirsin...Günaydın güzel takımımın güzel bayanları
Ben bugün de 109,5 çıktımyarım yarım versem cuma günü 100 gr vermiş görünücem
tuvalete çıkamadım tek derdim o
dün köfteyi yapamadım çünkü kuaförden sonra kayınvalideme gittim orada yedik o yüzden bi düzeltme yapayım (köfteyi de bugün yapıcam)
akşam: 1 parça ızgara tavuk + 1 kase yoğurt + 3-4 minnak çatal peynirli makarna (kızımın çatalıyla kızım tabağından peynirleri ayıklarken accık yedim) + salata + 1 kase haşlanmış hardal otu (muazzamm güzel bişeybildiğin ot semizotu gibi limonlu yeniyor )
gece: türk kahvesi + 55 cal çikolata (hiç gece kahve içmem de arkadaşım bizdeydi içtik beraber)
yoğurt kürünü yapamadım çünkü midem almadı çok geldi yediklerim hatta dedim ki kesin + çıkıcam yarın ama çok şükür eksideyim
Günaydıııııın tartıldınmı?gunaydın kızlaaar :)
Beynini eksi olucam diye kodlarmısın. bezgin bekir gibi olumsuz olup durma.. bak 4 günde nne kadar eksi gördün. Olumlu ol lütfen..Ben sabit olucam ama kaptanım hiç işe yaramayacak
Kahvaltım(çokokremden 1 çatal aldım nutellayı tükettik bu da çok az kaldı )
bardakta beyaz çay var
Eki Görüntüle 1685178
Harika olmuş tebrikler. Ama bi dahakine nugget yememeye çalış dışı hep galeta unu çünkü..Günaydın kızlar nasılsınız ?
Dünkü Menüm
Sabah
1 kepek ekmeği ile tost, 6 zeytin, 1 yeşil elma
Öğlen
Yarım kase çorba tavuk suyu çorba,1 tavuk budu
Akşam
Tavuk nugget yedim 5-6 tane ama valla iyi mi yaptım bilmiyorum 1 bardak ayran içtim
Eşimle yürüyüş yaptık
Ne çorbası var biliyormusun ona göre söyleyeyeyim.Öğlen işyerinde bugün biber dolması var çorba var yoğurt var bide elma var sizce
Biber dolması yemeli miyim?
Olsun yine iyi.. sırf Proteini bu yüzden sevmiyorum işte.kızlar proteinde kacınılmaz sona geldim ve o kadar yesil caya ragman kabız oldum, bu sabah tartım 63.2
Oyy geçmiş olsun önemli değildir umarım...esim dun bilegini burktu, isten izin almıs hastaneye gidiyo, bende hastaneye geciyorum simdilik ben kacar kızlar
Helal sevalime afiyet olsun.....Kahvaltım(çokokremden 1 çatal aldım nutellayı tükettik bu da çok az kaldı )
bardakta beyaz çay var
Eki Görüntüle 1685178
Kendine başka yemek yap....Akşama da kuru fasulye yemeği yaptım
Banada öyle geldi ama sanırım yakın çektii için büyk görünüyo.. Öylemi seval?O dilimler biraz buyuk degil mi? Benim 4 dilim ekmegim o 2 ekmek :)
Günaydııın.günaydın güzel hatunlar
canım bekunis al eve gelince veya form çayı iç rahatlatır birazkızlar proteinde kacınılmaz sona geldim ve o kadar yesil caya ragman kabız oldum, bu sabah tartım 63.2
gheçmi,ş olsun tatlımesim dun bilegini burktu, isten izin almıs hastaneye gidiyo, bende hastaneye geciyorum simdilik ben kacar kızlar
canım evde digital mutfak tartın var mı 1 dilim ekmek 25-30 gr arası olmalıGunaydin arkadaslar :)
Ben de sabah kahvaltimi yaptim ama hic doymadim niyeyse
1 dilim ekmek ama kucuk baya benim ekmekler,
1 haslanmis yumurta,
5 zeytin,
1 kk peynir yedim.
canım evde digital mutfak tartın var mı 1 dilim ekmek 25-30 gr arası olmalı
Harika olmuş tebrikler. Ama bi dahakine nugget yememeye çalış dışı hep galeta unu çünkü..
Ne çorbası var biliyormusun ona göre söyleyeyeyim.
Canımkabızlık için mutlaka çare bul yoksa veremezsin. Ben benim yaptıklarımı yazayım dene istersen.. Her sabah öğle ve akşam yemekten önce midende bulansa 2 bardak oda sıcaklığında su iç mutlaka. ve yesil salatayı bol ye.. Onlarda çare etmediğinde açlık otu diye biot var. Sinameki gibi bağımlılık yapmıyo ve bırakınca zorluk yaşamıyosun. evde olduğun bir gün sabah akşam aç karnına onu içebilirsin...
Günaydıııııın tartıldınmı?
Beynini eksi olucam diye kodlarmısın. bezgin bekir gibi olumsuz olup durma.. bak 4 günde nne kadar eksi gördün. Olumlu ol lütfen..
O dilimler biraz buyuk degil mi? Benim 4 dilim ekmegim o 2 ekmek :)
Şehriyeli çorba var.
Kendine başka yemek yap....
Banada öyle geldi ama sanırım yakın çektii için büyk görünüyo.. Öylemi seval?
Günaydııın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?