- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.821
Hoşbuldum Canım 29 yaşındayım kızımda 8 aylık sen kaç yaşındasın ?Hoşgeldin canm.
Kaç yasindasin.
Bebeğin ne kadarlik.
gayet guzel menu canım afiyet olsun :)bugünkü menüm
sabah
2 kuru kayısı
sade kahve
2 çatal peynirli yumurta
1salatalık
ara
1mandalina
öğlen
1kase tarhana çorba
ara
yeşil kahve
1avuç fındık
akşam
dukan krep
ara
1avuç fındık
1kuru kayısı
su
1.5lt
spor
tae boo abs, 20 squat (yapmaya gidiyorum)
kızartma dısında iyi canım afiyet olsun :)Bugünkü menüm
Sabah 4 adet küçük grissini ve peynir yanında yeşil çay
Õglen omlet birkaç tane patates kızartması marul şekersiz çay
Akşam bir haşlanmış yumurta ve yeşil salata
afiyet olsun canım :)Günaydın güzel takımımın güzel bayanları
Ben bugün de 109,5 çıktımyarım yarım versem cuma günü 100 gr vermiş görünücem
tuvalete çıkamadım tek derdim o
dün köfteyi yapamadım çünkü kuaförden sonra kayınvalideme gittim orada yedik o yüzden bi düzeltme yapayım (köfteyi de bugün yapıcam)
akşam: 1 parça ızgara tavuk + 1 kase yoğurt + 3-4 minnak çatal peynirli makarna (kızımın çatalıyla kızım tabağından peynirleri ayıklarken accık yedim) + salata + 1 kase haşlanmış hardal otu (muazzamm güzel bişeybildiğin ot semizotu gibi limonlu yeniyor )
gece: türk kahvesi + 55 cal çikolata (hiç gece kahve içmem de arkadaşım bizdeydi içtik beraber)
yoğurt kürünü yapamadım çünkü midem almadı çok geldi yediklerim hatta dedim ki kesin + çıkıcam yarın ama çok şükür eksideyim
canım yanlıs hatırlamıyorsam o liste 2 ayda bir hazırlanıyodu, kaptanıma bi daha sorarız :)toplight kaptanım; cuma zayıflama gruplarında bugüne kadar kim kaç kilo verdi diye bir liste vardı,
uzun süredir göremiyorum, artık yapılmıyor mu?
incelemek çok keyifli ve azmettirici oluyordu,
artık yapılmıyor mu, bir bilgin var mı?
gece gece merakıma bakar mısınız
Hoşbuldum Canım 29 yaşındayım kızımda 8 aylık sen kaç yaşındasın ?
hoşgeldin çakıl aramıza bende takım kaptanıyım 44 yaşındayım 2 çocuk annesiyim çalışıyorummerhaba kızlar bende aranıza geliyorum şu doğum kilolarından kurtulmalıyım artık diye düşünüyorum tek başıma yapamıyorum çabuk pes ediyorum burda paylaşarak kurtulabilirim inşallah
1,55 boyunda ve 66 kiloyum hedefim şimdilik 55 daha sonra inşallah 50leri görmek istiyorum :) hepimize kolay gelsin...
canım kollontai de yazmış 2 ayda bir hazırlanıyor normalde bu hafta olması lazımdı ama 2 takım paylaşıma cuma gün listeyi eklemeyi unutmuşlar o yüzden sanırım önümüzdeki hafta olurtoplight kaptanım; cuma zayıflama gruplarında bugüne kadar kim kaç kilo verdi diye bir liste vardı,
uzun süredir göremiyorum, artık yapılmıyor mu?
incelemek çok keyifli ve azmettirici oluyordu,
artık yapılmıyor mu, bir bilgin var mı?
gece gece merakıma bakar mısınız
hoşgeldin çakıl aramıza bende takım kaptanıyım 44 yaşındayım 2 çocuk annesiyim çalışıyorum
canım kollontai de yazmış 2 ayda bir hazırlanıyor normalde bu hafta olması lazımdı ama 2 takım paylaşıma cuma gün listeyi eklemeyi unutmuşlar o yüzden sanırım önümüzdeki hafta olur
günaydın kızlar sabah sabah midem ağrıyor
sevalim bak maşallah sana eski kilona döndün nerdeyse bu cumaya sizden atak bekliyorum
Sana güveniyorum canım.iyi aksamlar canım kacamak yok bugun soz :)
Hoşgeldin...merhaba kızlar bende aranıza geliyorum şu doğum kilolarından kurtulmalıyım artık diye düşünüyorum tek başıma yapamıyorum çabuk pes ediyorum burda paylaşarak kurtulabilirim inşallah
1,55 boyunda ve 66 kiloyum hedefim şimdilik 55 daha sonra inşallah 50leri görmek istiyorum :) hepimize kolay gelsin...
İyice dusun ve surdurebilecegini bisey yap yoksa ideal kilona ulaşınca yine gelir yapışır yaglar..aslında IF yaparken hedef de blanche de bende iyi vermistik, proteinden sonra IF yaparım olmazsa8 saat zaman aralıgıyla ama :) yya da 6
Bi tatlıcı daha geldi! Bende tatlı delisiyim ama formülü buldum, sabah yersen sorun olmuyor. En azından bende öyle.hoşbulduk anım bende şimdi o kurallara bakıyordum sadece KURALLARI OKUDUM KABUL EDİYORUM yazmam yeterli mi ?
Bende 29 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 8 aylık kızım var doğum öncesi 57 kilo idim hamilelikle 70 oldum doğum sonrası bir dönem 62 kg düştüm fakat yine aldım malum emziriyorum falan diye çok kısmadım aslında benim sıkıntım yemek falan değil tatlı yemeye başladığımda bırakamıyorum o yüzden biraz sıkıntı yaşıyorum
Umarım bu kadar zeytin, peynir ve ayrana vücudun su tutmaz.Kızlar ben akşam yemeğini yedim.
Munumü yazayım.
Kahvaltı:
2 haş. yumurta
1 çay k. Labne
1 dilim ekmek
Öğle:
3 bardak kuşburnu ( kupa)
15 adet zeytin( tansiyon dusunce )
Ara:
1 kupa nane çayı
2 adet ceviz
Akşam
7 adet etli lahana sarması
Peynir
1 bardak bol tuzlu ayran
Başka birşey yemem belki çayın yanına ceviz alırım.
Ve nane çayı icerim
:) heh heh uyaririm tabi tesekkur ederim.Tatlım o ne demek ya
Sen geldin gruba renk geldi.
Aynen böyle bizi uyarmaya devam ettt
bugünkü menüm
sabah
2 kuru kayısı
sade kahve
2 çatal peynirli yumurta
1salatalık
ara
1mandalina
öğlen
1kase tarhana çorba
ara
yeşil kahve
1avuç fındık
akşam
dukan krep
ara
1avuç fındık
1kuru kayısı
su
1.5lt
spor
tae boo abs, 20 squat (yapmaya gidiyorum)
Vaaay kızlar menüler harikaBugünkü menüm
Sabah 4 adet küçük grissini ve peynir yanında yeşil çay
Õglen omlet birkaç tane patates kızartması marul şekersiz çay
Akşam bir haşlanmış yumurta ve yeşil salata
Öğlen işyerinde bugün biber dolması var çorba var yoğurt var bide elma var sizce
Biber dolması yemeli miyim?
esim dun bilegini burktu, isten izin almıs hastaneye gidiyo, bende hastaneye geciyorum simdilik ben kacar kızlar
ye canım ama 1 tane ye sadeceçünkü çorba da pirinç de elma da karbonhidrat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?