Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight kaptanım; cuma zayıflama gruplarında bugüne kadar kim kaç kilo verdi diye bir liste vardı,
uzun süredir göremiyorum, artık yapılmıyor mu?
incelemek çok keyifli ve azmettirici oluyordu,
artık yapılmıyor mu, bir bilgin var mı?

gece gece merakıma bakar mısınız

Günaydın güzel takımımın güzel bayanları

Ben bugün de 109,5 çıktım yarım yarım versem cuma günü 100 gr vermiş görünücem

tuvalete çıkamadım tek derdim o

dün köfteyi yapamadım çünkü kuaförden sonra kayınvalideme gittim orada yedik o yüzden bi düzeltme yapayım (köfteyi de bugün yapıcam)

akşam: 1 parça ızgara tavuk + 1 kase yoğurt + 3-4 minnak çatal peynirli makarna (kızımın çatalıyla kızım tabağından peynirleri ayıklarken accık yedim) + salata + 1 kase haşlanmış hardal otu (muazzamm güzel bişey bildiğin ot semizotu gibi limonlu yeniyor )

gece: türk kahvesi + 55 cal çikolata (hiç gece kahve içmem de arkadaşım bizdeydi içtik beraber)

yoğurt kürünü yapamadım çünkü midem almadı çok geldi yediklerim hatta dedim ki kesin + çıkıcam yarın ama çok şükür eksideyim

gayet guzel menu canım afiyet olsun :)
Bugünkü menüm
Sabah 4 adet küçük grissini ve peynir yanında yeşil çay
Õglen omlet birkaç tane patates kızartması marul şekersiz çay
Akşam bir haşlanmış yumurta ve yeşil salata
kızartma dısında iyi canım afiyet olsun :)
afiyet olsun canım :)

canım yanlıs hatırlamıyorsam o liste 2 ayda bir hazırlanıyodu, kaptanıma bi daha sorarız :)

hoşgeldin çakıl aramıza bende takım kaptanıyım 44 yaşındayım 2 çocuk annesiyim çalışıyorum
canım kollontai de yazmış 2 ayda bir hazırlanıyor normalde bu hafta olması lazımdı ama 2 takım paylaşıma cuma gün listeyi eklemeyi unutmuşlar o yüzden sanırım önümüzdeki hafta olur
günaydın kızlar sabah sabah midem ağrıyor
sevalim bak maşallah sana eski kilona döndün nerdeyse bu cumaya sizden atak bekliyorum

Ben sabit olucam ama kaptanım hiç işe yaramayacak

iyi aksamlar canım kacamak yok bugun soz :)
Sana güveniyorum canım.
Hoşgeldin...
aslında IF yaparken hedef de blanche de bende iyi vermistik, proteinden sonra IF yaparım olmazsa 8 saat zaman aralıgıyla ama :) yya da 6
İyice dusun ve surdurebilecegini bisey yap yoksa ideal kilona ulaşınca yine gelir yapışır yaglar..
Bi tatlıcı daha geldi! Bende tatlı delisiyim ama formülü buldum, sabah yersen sorun olmuyor. En azından bende öyle.

Günaydın kızlar nasılsınız ?

Dünkü Menüm

Sabah
1 kepek ekmeği ile tost, 6 zeytin, 1 yeşil elma
Öğlen
Yarım kase çorba tavuk suyu çorba,1 tavuk budu
Akşam
Tavuk nugget yedim 5-6 tane ama valla iyi mi yaptım bilmiyorum 1 bardak ayran içtim

Eşimle yürüyüş yaptık

Umarım bu kadar zeytin, peynir ve ayrana vücudun su tutmaz.
Tatlım o ne demek ya
Sen geldin gruba renk geldi.
Aynen böyle bizi uyarmaya devam ettt
:) heh heh uyaririm tabi tesekkur ederim.

Bugünkü menüm
Sabah 4 adet küçük grissini ve peynir yanında yeşil çay
Õglen omlet birkaç tane patates kızartması marul şekersiz çay
Akşam bir haşlanmış yumurta ve yeşil salata
Vaaay kızlar menüler harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…