- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.001
Bende ya hep buyuyp kendi kararlarını alayim diye çirpiniyordum. Şimdi de ne çabuk zaman geçiyor arkamda ne bıraktım diye dusunuyorumÇok iyi hatırlıyorum, bi 18 olsam derdim. 18den sonrası ruzgar gibi geçti.
Sana şekerimBanamı dedin kaptanamı?
Yanlış yere yazmişım galibaBanamı dedin kaptanamı?
Aaa bugün bendede hamsi vardı.Kızlar akşama karar verdim, oyüzden menümü şimdiden yazabilirim..
7.30
3 dl.kız.ekmek/1çorba kaşığı tahin pekmez/2 çay kaş.reçel/1çay kaş.tereyağ/1 kk peynir.
13,30
3-4 dl sucuk/2yumurta
19.30
6-7 tane ızgara hamsi/yeşil salata
Su 2 litre olur inşallah
Spor 1.5 saat yürüyüş
Vayy oğluna güvenin tam yanıYok kız yemedim oğlum yedi güzel olmuş anne diye onayı verdi. Benim tatmama gerek kalmadı.
Afiyet olsunİyi Akşamlar
Bu günkü menüm
Sabah 4-5 kepekli kucuk grissini ve beyaz peynir yeşil çay
Õglen 5 adet izgara kõfte acılı ezme azcık pide parcasi 4/1 pidenin yarısı
Arada 2 litre su
Akşam az tarhana çorba tavuklu yeşil salata yagsız uzerine sos olarak yogurt ve limon dõktüm
Yeşil çay iccem şimdi umarım başka kaçamak yapmam
Tatlım eşine geçmis olsun. Üzüldüm ciddi bisey yoktur umarimselam kızlar yeni girebildim
esimin bileginde doku zedelenmesi olmus yarım alcıya aldılar, 5 gunde is goremez raporu verdiler, evde olacak yani. hastaneden eve geldik kahvaltı yemek derken aksama da kayınvalidemler geldi gecmis olsuna, bu arada bende hastaneyw gitmisken psikiyatriste gorundum, anksiyete bozuklugu varmıs, 3 tane ilac yazdı 2 yıl kadar kullanacakmısım sanırım, biraz uyku uyusukluk ve halsizlik yapıyo ilaclar.
bugun ki menum
sabah
omlet peynir zeytin 2 dilim eesmer ekmek 3 kucuk kurabiye
ara
1 dilim kek
aksam
5 kasık bezelye
6 kasık pilav
protein yapamıyorum artık, bunyem kaldırmıyo onu farkettim, aksam az yeme sistemine donuyorum, opuldunuz kızlar iyi geceler :)
tesekkurler canım cok ciddi bisey degil, doku zedelenmesi, 1 haftaya toparlarTatlım eşine geçmis olsun. Üzüldüm ciddi bisey yoktur umarim
tesekkurler kaptanımgünaydınlarrrrr
kollontai canım geçmiş olsun
yarın kızlar sizlerden güzel haberler bekliyorum ona göre
dun bilegini burktu, doku zedelenmesi olmus sisti biraz doktor da alcıya aldı, cok ciddi bisey degil ama. sagolasın iyi dileklerin icin, ilk misafirler degil ya, birde kayınvalidem dunya tatlısı bi kadın oyle misafir gibi gelmezler, gecen kahvaltıya geldi, beraber evi temizledik :)ben emzirirken sütüm olsun diye neler yiyordum,
sütüm oldu mu hayır,
(okadar süt yapıcı, yapmayıcı, ne bulursam yememe, emzirme çabalarımda 10+ kilo almama rağmen; "yemediği için sütü olmadı" laflarına maruz kaldım, anlatsam da anlamayan insanlar, hatırladıkça deliriyorum).
sonuç olarak kilolarla başbaşa kaldım.
sen diyetini aynen uygula, bol suyu da unutma.
etrafa da pek fazla diyetteyim deme,
kötü anne muamelesi yapıp, canını sıkmasınlar.
ayy bu konuda ne dertliyim.
çok güzel, kaçamak yapıp yazık etmeee
eşine ne oldu, ben kaçırdım galiba, çok geçmiş olsun.
sen de şehir değiştirdin, evlendin, bütün düzenin değişti, zamanla her şey oturur, toparlanırsın.
yeni gelin evinde ilk misafirler mi,
gerçi geçmiş olsuna gelmişler ama, olsun.
inşallah ikiniz de toparlanırsınız da, evinizde hep keyifli misafirler ağırlarsınız
Yok içindeki su buharlaştığı için gramajda dusuyor.İlginç ama yediğimiz ekmek gram olarak aynı kalorisi dusuyor
Hayır, şeker yandığı için.Demek içindeki yağ yandığı için kalori düşüyor
Dolu dolu geçti çok şükür ya.Eğer o 38 yıl dolu dolu geçtiyse ardında keskelrin yoksa bisey kaybetmiş sayılmasına muskaam
Çook abartmayin ama
Artık gorebilirsin.Yaa evet bende bakmıştım ama goremedim
Afiyet olsun nes. Guzel menü olmuş.İyi Akşamlar
Bu günkü menüm
Sabah 4-5 kepekli kucuk grissini ve beyaz peynir yeşil çay
Õglen 5 adet izgara kõfte acılı ezme azcık pide parcasi 4/1 pidenin yarısı
Arada 2 litre su
Akşam az tarhana çorba tavuklu yeşil salata yagsız uzerine sos olarak yogurt ve limon dõktüm
Yeşil çay iccem şimdi umarım başka kaçamak yapmam
Çok geçmiş olsun gülüm. Bir an önce şifa bulur inşallah.selam kızlar yeni girebildim
esimin bileginde doku zedelenmesi olmus yarım alcıya aldılar, 5 gunde is goremez raporu verdiler, evde olacak yani. hastaneden eve geldik kahvaltı yemek derken aksama da kayınvalidemler geldi gecmis olsuna, bu arada bende hastaneyw gitmisken psikiyatriste gorundum, anksiyete bozuklugu varmıs, 3 tane ilac yazdı 2 yıl kadar kullanacakmısım sanırım, biraz uyku uyusukluk ve halsizlik yapıyo ilaclar.
bugun ki menum
sabah
omlet peynir zeytin 2 dilim eesmer ekmek 3 kucuk kurabiye
ara
1 dilim kek
aksam
5 kasık bezelye
6 kasık pilav
protein yapamıyorum artık, bunyem kaldırmıyo onu farkettim, aksam az yeme sistemine donuyorum, opuldunuz kızlar iyi geceler :)
tesekkurler canım cok ciddi bisey degil, doku zedelenmesi, 1 haftaya toparlar
Afiyet olsun nes. Guzel menü olmuş.
Çok geçmiş olsun gülüm. Bir an önce şifa bulur inşallah.
Gelelim yediklerine...
Bezelye yenmiş iyi guzelde pilav niye yeniyo arkadaş?
Bide 6 kaşık
Yapma güzelim protein yaptın okadar sıkılıp yazık degilmi emeğine.
Afiyet olsun
Yine iyisin
Günaydın kızlar nasılsınız bugün ?
Dünkü Menüm
Sabah
kepekli tost, zeytin 6 tane ve 1 adet yeşil elma
Ara
1 maden suyu
Öğlen
1 kase şehriye çorbası 1 kase yoğurt
Ara
Saat 2 : 1 armut
Saat 3 : Yeşil çay limonlu
Saat 5 gibi bir gofret yedim maalesef
Akşam
1 adet fırında büyük bir balık, Salata ve 1 bardak limonata şekersiz light
Spor : Leslie 3 mil + 30 squat + 40 mekik
Su : 0 lt
Menümü yazayım.
Kahvaltı:
1has. yumurta (cift sarılı )
Yarım simit
Çeyrek tost( ev yapımı sucukla)
1bardak çay
Öğle:
Yarım litre nane çayı
1 dilim ekmek
1 y.k helva
2 mini popkek
Akşam:
6 hamsi firiinda kızarmış
Ara:
2 tatlı kaşığı kızılcık reçeli
1 mini popkek
Bugün resmen uçtum midemde agriyor heralde bu kadar yemeye dayanması iflas edicek.
Ama hala uyanigim kuşburnu marmelati yapiyoz bayağı yorucuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?