- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.981
harikasın ne diyeyim maşallah, önünde eğiliyorum
eliptiğim de geldi, hallederim diyorsun
afiyet olsun
Canım yaa zor tabi, keske akşamdan pratik bişeyler yapsaydın. Biliyorum oda zor ama..ben yemiycem akşam salata yiycemde çocuklara ve babalarına ne yapsam kiiii pöfff işten eve gitmeyi sevmiyorummmm bi acele bi koşuşturmaca
canım nasıl gidiyo eliptik
kıymalı veya peynirli makarna yap onlara da bi de çorba sende salatanın içine 1-2 kaşık sade olarak atarsınben yemiycem akşam salata yiycemde çocuklara ve babalarına ne yapsam kiiii pöfff işten eve gitmeyi sevmiyorummmm bi acele bi koşuşturmaca
öcanım sen diyetisyenin listesine bire bir uy. ben de emziriyorum ama benimki 16 aylık oldu artık
emzirdiğin için çok vermiştir diyetisyen günde 500 cal fazla yakıyormuşsun emzirince
İlginç ama yediğimiz ekmek gram olarak aynı kalorisi dusuyor
Demek içindeki yağ yandığı için kalori düşüyorPattis yok sakın haaaa, öğlende makarnayı az yogurdu çok ye..
Afiyet olsun çok şükür valla...
Ayyy çok azzz.
Benimkinin bir dilimi normalde 55 kcl. 12 kb falan oluyo.. kızarınca içindeki şeker yandığı için 45 kcl 8 kbya düşüyo.
Bide yeni keşfettim halk ekmeğin kepek emeğinin ince bir dilimi kızarınca 30 kcl 5 kb kızlar bende alıcam valla araştırdım biraz ikna oldum...
Eğer o 38 yıl dolu dolu geçtiyse ardında keskelrin yoksa bisey kaybetmiş sayılmasına muskaam38 olcam ben yarın
Çook abartmayin amaOluuur hep beraber cozuturuz sonrada kaptan bizi döver
Yaa evet bende bakmıştım ama goremedimAlbümde resimlerim var bakmak istersen seni takip edebilirim sende beni tabi yoksa sadece 2 resim görürsün.
ben emzirirken sütüm olsun diye neler yiyordum,ö
Öyle yapmayı düşünüyorum Can'ım zaten yaklaşık 2000 kalorilik bir diyet verdi uymaya çalışıcam bakalım
çok güzel, kaçamak yapıp yazık etmeeeİyi Akşamlar
Bu günkü menüm
Sabah 4-5 kepekli kucuk grissini ve beyaz peynir yeşil çay
Õglen 5 adet izgara kõfte acılı ezme azcık pide parcasi 4/1 pidenin yarısı
Arada 2 litre su
Akşam az tarhana çorba tavuklu yeşil salata yagsız uzerine sos olarak yogurt ve limon dõktüm
Yeşil çay iccem şimdi umarım başka kaçamak yapmam
eşine ne oldu, ben kaçırdım galiba, çok geçmiş olsun.selam kızlar yeni girebildim
esimin bileginde doku zedelenmesi olmus yarım alcıya aldılar, 5 gunde is goremez raporu verdiler, evde olacak yani. hastaneden eve geldik kahvaltı yemek derken aksama da kayınvalidemler geldi gecmis olsuna, bu arada bende hastaneyw gitmisken psikiyatriste gorundum, anksiyete bozuklugu varmıs, 3 tane ilac yazdı 2 yıl kadar kullanacakmısım sanırım, biraz uyku uyusukluk ve halsizlik yapıyo ilaclar.
bugun ki menum
sabah
omlet peynir zeytin 2 dilim eesmer ekmek 3 kucuk kurabiye
ara
1 dilim kek
aksam
5 kasık bezelye
6 kasık pilav
protein yapamıyorum artık, bunyem kaldırmıyo onu farkettim, aksam az yeme sistemine donuyorum, opuldunuz kızlar iyi geceler :)
Yanı hayatın zorlukları kendine gore devam ediyor canm. O zamn da çocuklarının okul üniversite iş hayatları olacak ve o zamn daha çok yipranacan.Ne bilim ya bi 10 sene sonrası burdan çok güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?