Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oo günaydın a.s.
gözlerim yaşardı valla bi geldim 3 sayfa dolmuş senağlama

hadi bakalım toplarlandık sayıyorum artık ben.. dün sabah kahvaltı ettim arada yarım paket sunta ve yogurt yedim öglen de 4-5 yemek kaşığı kısır ve 1 dilim ekmek yedim akşam da tarçınlı süt içtim.. canım yemek yemek istemedi dün ondan az yaglı kısırdan yedim..

kallisim fikir demişsin ben paylaşımda bulunacak ve kafamıza uyacak yeni üyeler alalım demiştim ama yine yazayım burda da bulunsun.. başka bi öneri gelmiyo aklıma valla..
ve evet eşim düzenimi bozdu ve malesef bu şubata kadar böyle gidecek :bbo: neyse işi var gücü var allaha şükür diyelim di mi.. burda da evler acayip soğuk dışarı çıkarken kazak giyoruz soğuk diye ama dışarda pişiyoruz. ben kombi yakamıyorum bizim şu yenilenen meşhur banyomuzun daha petegi tam bağlanmadı usta bekliyoruz işte kalkıp gelebilirse bi gün (allahtan dileğimiz) yapacak ve biz de yakıcaz hakatten evde battaniye altında dolanıyoruz bu nası iş ben de anlamadım..

püf noktaları ise paylaşıyorum ben hep.. benim birinci yardımcım tatlandırıcım diyettat.. ikincisi ise tarçın oldu oluyor olacak..

saygılarrrrrrrrrrrr

evet ıslerımı bıtırdım geldım.kallıstenın balık corbasından yapdım.corbalara koymak ıcın tavuk hasladım deep frize koymak ıcın.fırında karnıbahar suflesı yapdım.camasır yıkadım.asıcam ve dısarı cıkıcam.bır arkadasımla alısverıs merkezıne gıdıcez.ogle yemegını orda yerım artık.kallıstecıgım cok sevındım kızının ıcmımarlık kazanmasına.benım universiteden berı en yakın oldugum arkadas gurubum ıcmımarlar.atnı odada kaldıgımız ıcın neler aldıklarını gayet ıyı bılırım.hatta babamın rapido takımını ona vermısdım.eksıklerı hıc bıtmez.maket yapmaya basladılarmı butun harclıklarını malzemeye yatırırlar.aydıngeri poligomu straforu hepsı ayrı masraf.ama bence okuması cok keyıflı bır bölüm.simdi hepsi calısıyorlar ve ısleride kazanclarıda gayet ıyı.ins kızınında ıcıne sınmısdır hakkında hayırlı olur.bu arada bende ocak ayında bebek ıcın l bı deneme programına katılıcam.doktorum kılo vermemı ıstedı o zamana kadar.yanı yılbası benım ıcınde mılad olmalı

selam arkadaşlar
iş yerinde netim arızalandığı için hiç giremedim bugün yapıldı şükür birde aşılama yaptımaya karar verdik rapor çıkartmak için hastaneye gidip geliyorum raporda ancak 2 ayda çıkıyormuş bende bu iki ay zarfında 65 e düşmek istiyorummmm artık sıkı bir şekilde sahalara geri dönmem lazım
bu arada takımımızın kaptanı gülü baya sıkılmış ama haklı hep gelinip hayalet gibi bir takımla karşılaşıldı onunda canı sıklıdı dile kolay 2,5 yıldır buralardaymış maşallah belki bizler senin kadar sabırlı olmazdık kalliste ablacım sen ne yaparsan iyisini yaparsın
bence eskisi gibi yediklerimizi yazalım denetleyelim derim ben

Canzim 2 aymı bence seni oyalıyorlar çok uzun müddet bence bir araştır ..

canlarım merhabalar... yeğenimle pazara gittik döndük o şimdi çocuklara kurabiye yapıyor bende size bakayım dedim.... büyük ablamızda ufak kardeşimize sürpriz yapıyor kızıma teyzesi geldiğinde nevresim yorgan filan almıştı çilek kız diye bir karakter varya işte ondan, ablamızda steckerlar almış girdi odaya dolap molap ne bulduysa boyuyorakannehirakannehir dolaplara steckerlar yapıştıracakmış kafamçokkarıştı bir kapak sarı bir kapak pembe ay bayılajammmmmakannehir ablamız grafitici sayılır CADIARZU arkadaş gurubu var çeşitli okullara filan gidip duvar boyuyorlar sokak grafiticilerinden değiller neyse ki:roflol: parayla yapıyorlar bu işi o yüzden bir hevesle geldi neymiş:roflol: ufak kardeşi odaya bağlayıp ders çalıştırma çabalarıymışzemuszemus heyy allammmm birine yeter beynin duracak dersin birinide ders çalışması için yapmadığın kalmaz.. heh neyse işte herkes bir şeylerle uğraşıyor, benim bugünümde güzeş gitti biraz dondurma yedim ama ölçülü yedim başka kaçamağım olmadı yarından sonrada yani cumadan itibaren hiç kaçamaksız yapıyorum evet cedricim yılbaşı dönüm noktamız olsun inşallah sanada bebek için hayırlı yolculuklar :hulya: hemen heveslendim işte ayyyykaydirigubbakcemile3 canzimde gelmiş hoşgelmiş, evet canzicim sıkı sıkı toparlanıyoruz öyle anlaşacağız daha yazacaklarımda var ama vaktim yok yine kızlar çalışıyor ben oturuyorum örgü örmem lazım fisfisfis geceye dek yeğeninim köpüşüne hırka yapıyorum:roflol: lucky gel ölçmem gerek diyorum koşup gelip önüme yatıyor göbeğini açıp :roflol: yarın yolluyorum yeğenimi sabah yolcu edeceğim trenle sonrada sporuma gidip döneceğim kısmetse sabah yazamam bu yüzden merak etmeyelim..

mersacım sana güzel haberim var canım :içelim: takımdasın şekerciğim....:sm_cool:

Selam arkadaşlar hep geliyorum okuyorum ancak şuanda uzunca bir mesaj yazacağım size inşallah. tatilden geldik tatil süperdi deniz alışveriş harika geçti gerçekten .
Pazartesi sabahı gelinimiz sancılandı öğlene bir erkek bebeğimiz oldu yani ben hala oldum süper bir duyguymuş ya nasıl sevimli nasıl güzel allahım deli olacağım başından ayrılamıyorum . pazartesi akşamınada ben hastalanmayım acilde kaldım serum falan bugun sabaha kadar kıvrandım midemden gece ilaç falanda vermediler gebelik şüpesi vardı diye doktora gidip kan testi falan yaptırdık negatif her zamanki gibi ve böylece bir müddett bu bebek olayıda rafa kalktı nisan gibi başlayacağım tedaviye tekrar ozmana kadar az kilo vermek istiyorum .
okulda başladı bebeler maşallah ilk günden boğmaya başladılar . okulun bu sene havası daha değişik baya öğrtmen geldi değişik lik var yani .
size bebeğimizin resmi koyayım .

selam herkeze kalliste canım merhaba özelime mesaj atmışsın canım demekki unutulmamışım hoşuma gitti yani aranılmak canım elnma diyeti ile ilk hafta 1.5 kilo verdim bu hafta veremedim çünki yeni doğum yaptığım için ben bebeğimi gezmeğe götürüyorum bana gelen oluyor tebrik için ikramlar yapılıyor hali ile yoksa evde yalnız iken dikkat ediyorum elme diyeti sayfasında acayip motive oldum oradaki arkadaşiların hırsı ile de ilk hafta çok iyi gi,ttim zaten ben biraz torpilli yapıyordum kaçamak yoktu güya....öğle ve akşam yemeği azda olsa yiyordum ilk hafta bu hafta hiç uyamadım kaçamaklarım çok oldu kiloda veremedim ama spora başladım bu arada bugün 5. günüm salona gidiyorum bakalım inşallah olacak inşallah sizlerlede başaracağım ben giriyorum kimse denk gelmiyor canım o yüzden muhabbet imkanımız olmuyor inşallah bundan sonra denk geliriz gerçi bende misafirim oluıyor anneme gidiyorum düzenli girmiyorum ama gitmesi lazım bu kiloların çünki çok zorluklarla spora gidiyorum annemin evi uzakkadın ben spora gideyim diye hergün bana geliyor hem bebeğimi bırakmak zor geldiği halde bıerakıp gidiyorum birde çok pahalı parayı verdiğime göre kiloda vereyim bari bu kadar eziyete deysin

mustang maşallah bebeğinize canım çok tatlı geçmiş olsun canım hastalanmışsın bebek olayı içinde evt bir müddet ara ver vücudunda dinlensin kafanda rahatlasın yaşadığım için biliyorum acaba bu ay hastalanacakmıyım yumurtam çatlayacakmı ........gibi gibiiiiiiii hep soru işareti kafanda ama galiba çocuğun vardı değilmi 2. için uğraşıyorsunuz

derinciğim hoşgeldin canım ne demek unutulmak unutmayız ama biz takımca tatil modundan çıkıp toparlanamamıştık bir türlü bu yüzden senide motive edemedik ama bu hafta yavaşta olsa başladık spora ve diyete cumadan sonrada hızlanırız inşallah... düzenli gelmen şart değil canım sürekli burada olmanda tabiki.. ama geldiğinde mesajlara göz atıp ilgilendiklerine sende yorum yaparsan hem senin hem bizim motive yükselir... bende sporuma başladım yarın 2. kez gideceğim kısmetse ama bugün neredeyse ağlayacağım bacaklarım bacaklarım diye diye sızlanıyorum 2 aydan fazla ara verdim sanırım çok kötü bir durum oluştu..

reyhan ablam sana not bırakayım.. yeğenlerimden biri yüzücü demiştim ya şu an bende olan ablası ve oda diyet yapmıştı mayıstan temmuza dek yaptı listesini ben yaptım 68 kilodan 55 kiloya düştü ve şimdi akşam yemeklerine dikkat ediyor sadece ve gram almıyor diyeceğim şu ki bir hareket yapıyor yüzücü olan öğretmiş kendiside hergün 100 kez yapıyormuş bacaklar için çok faydası varmış... ben denedim bugün sadece 30 kez yapabildim ama dünden çok ağrıyor kaslarım o yüzden zorlayamadım.. bir yere tutunuyorsun ve ellerininde yardımıyla sadece diz çöküp kalkıyorsun inan insanın dizlerinden çatır çatır sesler geliyor :)) seninde fayda görebileceğini düşündüm ablam ben yapmaya karar verdim kaslar için faydası olur..

selamlarrrrrrrr.. bugün bende toparladim kendimi fazla kacamagim olmadi.. önümüzdeki hafta basina kadar zimba gibi olurum.
mustang hosgeldin canim cok özledik seni..:1hug: ne kadar seker bebeginiz allah hayirli saglikli uzun ömürler nasip etsin hayirli evlat olsun insallah. sanada gecmis olsun canim hastalanmissin kiyamam.. ben bir öpeyim gecer.naniknanik
kallisim nutella icin cok tesekkürler. nasil severim bir bilsen. kasik kasik yerim. almanyaya ilk geldigimde nutella ile besleniyordum denebilir..
cedricim bugün diyete tam baslamissin gibi geldi bana cok sevindim güzelim.. kendine bir hedef bile koymussun harika bir sey bu. insallah yeni yilda anne olacaksin hayirlisi olur insallah. kaanimiz cuma günü 5 haftalik oluyor güzelim.. iste doganlar büyüyor. bana bakip gülüsü yokmu deli ediyor beni. hele biri kirmizi giysin gözlerini alamiyor. aglamasi bile güzel..
melisim canim benim kaan bebegimizi sormussun. az öncesine kadar buradaydi. ne bakmaya doyabiliyoruz nede sevmeye canim. bir gün görmesek ertesi gün is cikisi mutlaka ugruyorum. senin kizin büyümüs masallah yürüyordur artik düse kalka. en tatli zamani ya masallah cokta sevimli. sansi bahti güzel olur insallah.

cedricim canım balık çorbası yapmışsın afiyet olsun bende son ablama gidişimde yaptım nasıl nefis oldu seninde aklında bulunsun şu yeni marka varya dondurulmuş üründe iglo diye onun bir mezgiti var hem tertemiz hem çok nefis daha kutuyu açar açmaz canın balık çekiyor bizim biz paketten 10 kişilik çıktı sana rahat rahat bir kaç kez yeter artar...

kalistem reyhan ablacım ve tüm takım iyi akşamlar.
ay canım süper ya:lepi:çok teşekkür ederim bu habere çok sevindim.opuyorumnanaktan artık bu işe daha sıkı sarılma zamanı geldi o zaman takımın en iyi kilo vereni olamam bu sefer ama elimden geleni yapacam.

reyhan ablacım senin kursun nasıl gidiyor bende şu yönetim işine girdiğimden beri süper bir staj yaptım sayılır muhasebyi baya çözdüm.bu gün çok yoğundum personelin maaş ödemesi ssk ödemesi beni çok bunalttı ama çok şükür sorunsuz hallettik.dün gece bu günün stresiyle 2 saat uyudum neyse atlattım.çok yoruluyorum ama çokda iyi bir tecrübe oluyor benim için .hepinizi öpüyorum by.

bende yapayim bari kallisim. benim selülitler felaket oldu. eminim faydasi olur. sagol canim paylastigin icin. evet yüzdeyüz dogru. bizi sismanlatan aksam yemekleri. bunun caresine bakmamiz lazim. aksam yemeklerini hafif gecirmek icin careler aramaliyiz. kendimize yasaklar koymaliyiz. ben bu konuya calismaliyim hemde cok..
simdiki okulda 8 saat oturuyoruz bilgisayar basinda yapilan tek hareket arada wcye gitmek 8 basamak merdiven inerek. ay ben alisik degilim saatlerce oturmaya inan bacaklarim karincalaniyor, pireleniyor kallisim. arada salonda bir tur atiyorum millet ters ters bakiyor. neyse bir haftasi gecti sayilir. iki hafta daha var sonra 3 hafta is. ondan sonra yine okul :)

canzi
bijoux
xTABU
chocolategirl
reyhanxx54
kalliste
kadis
derin
mersa
mustang
cedric

liste şu durumda 11 kişi oluyor ben takıma girmeyeyim gerekirse mustangda girmez biz 2 kişi daha alalım değil mi kalabalık olalım

merhaba mersacigim. ay aksam sohbetlerini özlemisim. cok iyi geldi bana.)))
kursum iyi gidiyor cuma günü sinavimiz var ilk sinav valla yani korkmuyorum desem yalan. bu yasta okul sinavi tövbe yarabbim.. bu aksamda cocuklarin isleri vardi kimsenin yardimi olmadi.
ama insan basarili olunca cok mutlu oluyor degilmi?.. senin isinde yolunda gitmis cok sükür

mustang canım hoşgelmişsin ne güzel resimlerle gelmişsin allah bağışlasın çok tatlı ay canım bebek çekti ya.allah sanada nasip etsin arkadaşım isteyen herkese .geçmiş olsun rahatsızlanmışsın tatil yaramadımı yoksa mersinin havasımı kötü geldi.aşkolsun sana geldin gittin birbirimizi göremedik neyse kısmet başka zamana .mersini beğendiysen anlat arkadaşlara şimdi ben memleketimi övmiyim ayıp olur.geçmiş olsun canım kendine iyi bak bebek meselesi içinde kendini çok üzme bak bir dünya güzeli oluşun var allah bağışlasın:Saruboceq:öpüyorum canım seni kendine iyi bak.

amaninn sorma reyhan abla selülit melülit hakgetire bendede çoğaldı yine sporu filan bırakınca sanki 10 kilo aldım acil spora ağırlık vermeliyiz ve dediğin gibi akşam yemeklerini ne yapmalıyız bilmem bir haftadır yeğenime bakıyorum gündüz ne bulursa yiyor tatlı kola cips çok abur cubur hastası zaten böyle almıştı kilolarınıda ama akşam yemeklerinde salata çorba yiyor başka ağır bir şey asla yemiyor birde yemekten sonra form çayı ve elma bunu adet haline getirmiş aksatmadan yapıyor bayıldım valla azmine özendim...

ya siz niye girmiyorsunuz? alla alla bende girmem ozaman. rekabet halinde olmaliyiz kallisim ben seni kovalamazsam rahat edemem hicde bosuna ac kalmam banane.lmaz:

mersacım canım sevindin değilmi :)) bu haberi verebilmek için kuralların oturmsını bekliyordum gerçi onunda düzenini yapamadık ya neyse... artık son bu değilmi, son çabamız, son zorlanmamız, valla ben yeğenime baktıkça özendim yemekten sonra çıkıyor hemen10 dakika spor yapıyor benim aletle rahatlıyor elinden su şişesini bırakmıyor birde eşim ne kadar zayıfladın dedikçe teyzemin sayesinde diyor beni delirtiyor :)) çocuğu zayıflattım bende tık yok hahahhaaaa...

oleyyyy takımda adımı adımı görmek çok güzel ben aynı verdiğim kilolarla devam ediyorum dimi kallistem yoksa şimdiki kilomdanmı başlıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…