- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.101
selam arkadaşlar
iş yerinde netim arızalandığı için hiç giremedim bugün yapıldı şükür birde aşılama yaptımaya karar verdik rapor çıkartmak için hastaneye gidip geliyorum raporda ancak 2 ayda çıkıyormuş bende bu iki ay zarfında 65 e düşmek istiyorummmm artık sıkı bir şekilde sahalara geri dönmem lazım
bu arada takımımızın kaptanı gülü baya sıkılmış ama haklı hep gelinip hayalet gibi bir takımla karşılaşıldı onunda canı sıklıdı dile kolay 2,5 yıldır buralardaymış maşallah belki bizler senin kadar sabırlı olmazdık kalliste ablacım sen ne yaparsan iyisini yaparsın
bence eskisi gibi yediklerimizi yazalım denetleyelim derim ben
kalistem reyhan ablacım ve tüm takım iyi akşamlar.canlarım merhabalar... yeğenimle pazara gittik döndük o şimdi çocuklara kurabiye yapıyor bende size bakayım dedim.... büyük ablamızda ufak kardeşimize sürpriz yapıyor kızıma teyzesi geldiğinde nevresim yorgan filan almıştı çilek kız diye bir karakter varya işte ondan, ablamızda steckerlar almış girdi odaya dolap molap ne bulduysa boyuyorakannehirakannehir dolaplara steckerlar yapıştıracakmış kafamçokkarıştı bir kapak sarı bir kapak pembe ay bayılajammmmmakannehir ablamız grafitici sayılır CADIARZU arkadaş gurubu var çeşitli okullara filan gidip duvar boyuyorlar sokak grafiticilerinden değiller neyse ki:roflol: parayla yapıyorlar bu işi o yüzden bir hevesle geldi neymiş:roflol: ufak kardeşi odaya bağlayıp ders çalıştırma çabalarıymışzemuszemus heyy allammmm birine yeter beynin duracak dersin birinide ders çalışması için yapmadığın kalmaz.. heh neyse işte herkes bir şeylerle uğraşıyor, benim bugünümde güzeş gitti biraz dondurma yedim ama ölçülü yedim başka kaçamağım olmadı yarından sonrada yani cumadan itibaren hiç kaçamaksız yapıyorum evet cedricim yılbaşı dönüm noktamız olsun inşallah sanada bebek için hayırlı yolculuklar :hulya: hemen heveslendim işte ayyyykaydirigubbakcemile3 canzimde gelmiş hoşgelmiş, evet canzicim sıkı sıkı toparlanıyoruz öyle anlaşacağızdaha yazacaklarımda var ama vaktim yok yine kızlar çalışıyor ben oturuyorum örgü örmem lazım fisfisfis geceye dek yeğeninim köpüşüne hırka yapıyorum:roflol: lucky gel ölçmem gerek diyorum koşup gelip önüme yatıyor göbeğini açıp :roflol: yarın yolluyorum yeğenimi sabah yolcu edeceğim trenle sonrada sporuma gidip döneceğim kısmetse sabah yazamam bu yüzden merak etmeyelim..
mersacım sana güzel haberim var canım :içelim: takımdasın şekerciğim....:sm_cool:
reyhan ablam sana not bırakayım.. yeğenlerimden biri yüzücü demiştim ya şu an bende olan ablası ve oda diyet yapmıştı mayıstan temmuza dek yaptı listesini ben yaptım 68 kilodan 55 kiloya düştü ve şimdi akşam yemeklerine dikkat ediyor sadece ve gram almıyor diyeceğim şu ki bir hareket yapıyor yüzücü olan öğretmiş kendiside hergün 100 kez yapıyormuş bacaklar için çok faydası varmış... ben denedim bugün sadece 30 kez yapabildim ama dünden çok ağrıyor kaslarım o yüzden zorlayamadım.. bir yere tutunuyorsun ve ellerininde yardımıyla sadece diz çöküp kalkıyorsun inan insanın dizlerinden çatır çatır sesler geliyor :)) seninde fayda görebileceğini düşündüm ablam ben yapmaya karar verdim kaslar için faydası olur..
canzi
bijoux
xTABU
chocolategirl
reyhanxx54
kalliste
kadis
derin
mersa
mustang
cedric
liste şu durumda 11 kişi oluyor ben takıma girmeyeyim gerekirse mustangda girmez biz 2 kişi daha alalım değil mi kalabalık olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?