- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.021
bence menün gayet güzel sporda yapmışsın
Kızlar akşama karar verdim, oyüzden menümü şimdiden yazabilirim..
7.30
3 dl.kız.ekmek/1çorba kaşığı tahin pekmez/2 çay kaş.reçel/1çay kaş.tereyağ/1 kk peynir.
13,30
3-4 dl sucuk/2yumurta
19.30
6-7 tane ızgara hamsi/yeşil salata
Su 2 litre olur inşallah
Spor 1.5 saat yürüyüş
bu arada kızlar dayanamadım tartıldım bugün -300 olmuşum bugün biraz sıkmam gerek -600 olsam çok güzel olucak
çok güzel, inşallah 600 gr olur.bu arada kızlar dayanamadım tartıldım bugün -300 olmuşum bugün biraz sıkmam gerek -600 olsam çok güzel olucak
bu arada kızlar dayanamadım tartıldım bugün -300 olmuşum bugün biraz sıkmam gerek -600 olsam çok güzel olucak
Beni gaza getiren yolda arkamızdan gelen iki kızın lafları oldu canım. Önceden kiziyodum onlara ama şimdi görsem teşekkür ederim.Yanlış yere yazmişım galiba
Afiyet olsun.Aaa bugün bendede hamsi vardı.
Damak zevki iyidir sipanin. Herşeye guzel demez.Vayy oğluna güvenin tam yanı
O dediyse tamamdır.
E mide napsin bu menuyeMenümü yazayım.
Kahvaltı:
1has. yumurta (cift sarılı )
Yarım simit
Çeyrek tost( ev yapımı sucukla)
1bardak çay
Öğle:
Yarım litre nane çayı
1 dilim ekmek
1 y.k helva
2 mini popkek
Akşam:
6 hamsi firiinda kızarmış
Ara:
2 tatlı kaşığı kızılcık reçeli
1 mini popkek
Bugün resmen uçtum midemde agriyor heralde bu kadar yemeye dayanması iflas edicek.
Ama hala uyanigim kuşburnu marmelati yapiyoz bayağı yorucuydu.
Canım menü guzelde bu su işi böyle olmaz. Lütfen her yemekten önce iki bardak su iç, görev edin bunu.Günaydın kızlar nasılsınız bugün ?
Dünkü Menüm
Sabah
kepekli tost, zeytin 6 tane ve 1 adet yeşil elma
Ara
1 maden suyu
Öğlen
1 kase şehriye çorbası 1 kase yoğurt
Ara
Saat 2 : 1 armut
Saat 3 : Yeşil çay limonlu
Saat 5 gibi bir gofret yedim maalesef
Akşam
1 adet fırında büyük bir balık, Salata ve 1 bardak limonata şekersiz light
Spor : Leslie 3 mil + 30 squat + 40 mekik
Su : 0 lt
boşbuldum kızlar :)çakıl hoşgeldin
Desene sende benim gibi şanslı gelinsin...tesekkurler kaptanım
dun bilegini burktu, doku zedelenmesi olmus sisti biraz doktor da alcıya aldı, cok ciddi bisey degil ama. sagolasın iyi dileklerin icin, ilk misafirler degil ya, birde kayınvalidem dunya tatlısı bi kadın oyle misafir gibi gelmezler, gecen kahvaltıya geldi, beraber evi temizledik :)
Ay iyi dayandın kız ben catlarim valla.günaydııııınnn fıstıklar,
bu hafta tartılmıyorum diye, yarını merakla bekliyorum.
hadi hiç kaçamaksız bir gün geçirelim
ben emzirirken sütüm olsun diye neler yiyordum,
sütüm oldu mu hayır,
(okadar süt yapıcı, yapmayıcı, ne bulursam yememe, emzirme çabalarımda 10+ kilo almama rağmen; "yemediği için sütü olmadı" laflarına maruz kaldım, anlatsam da anlamayan insanlar, hatırladıkça deliriyorum).
sonuç olarak kilolarla başbaşa kaldım.
sen diyetini aynen uygula, bol suyu da unutma.
etrafa da pek fazla diyetteyim deme,
kötü anne muamelesi yapıp, canını sıkmasınlar.
ayy bu konuda ne dertliyim.
bende aynı senin gibi düşünüyorum canım işte ilk denememde başlarda kimseye söylemedim azalttım sonuçta biraz yememi ve 4 kilo verdim daha sonra eşime söyledim bak 4 kilo verdim falan diye elinde eklerle falan eve gelmeye hatta iş yerime getirmeye başladı biliyor tatlıya dayanamadığımı ve tahmin edersin ki kısa sürdü benim diyet maceram
Desene sende benim gibi şanslı gelinsin...
Ay iyi dayandın kız ben catlarim valla.
Sağol bacım.muska menün güzel bence afiyet olsun
Hadi nes bi gayret bugun son gün.bu arada kızlar dayanamadım tartıldım bugün -300 olmuşum bugün biraz sıkmam gerek -600 olsam çok güzel olucak
Afiyet olsun blanche güzel menü.Gunaydin kizlar :)
Dunku menum
Sabah 8:
1 haslanmis yumurta
1 dilim kizarmis cavdar ekmegi
5 zeytin
1 kk peynir
Ara 10
1 kuru erik
1 yesil cay
12
Tavuk sis (150-200 gram)
2 yk bulgur pilavi
300 ml ayran
1 sekersiz tadelle(87 kalori)
15
1 sekersiz tadelle
200 ml light sut
18
Musli(200 kalorilik)
20
1 elma
1 mandalina
totalde 1200 kalori falan oldu
1 saat aletli pilates (hoca canimi cikardi)
3 lt su
Kizlar bu aletli pilates beni acaip inceltti ya cok iyi hissediyorum, bir de hocayla birebir calisiyorum kesinlikle daha etkili.
ben de merak ediyorum ama, kilom azaldıkça pek veremez oldum.Desene sende benim gibi şanslı gelinsin...
Ay iyi dayandın kız ben catlarim valla.
evet oluyor kaptanım.kızlar havalar kapalı yaa keyfim yok benim sizlerde de öyle oluyor mu başımı kaldıramıyorum bir uyku hali var ki sormayın gitsin
Canım menü guzelde bu su işi böyle olmaz. Lütfen her yemekten önce iki bardak su iç, görev edin bunu.
Hem barsaklarin çalışır, hem az yersin bende günde 1 litreyi garasntilersin.
Böbrekler mahvolur yapma.
Oluyor kaptanim ben şıkır şıkır güneşli yavaş insaniyim. Bu havalar baskı yapıyor sanki.kızlar havalar kapalı yaa keyfim yok benim sizlerde de öyle oluyor mu başımı kaldıramıyorum bir uyku hali var ki sormayın gitsin
Bu sabah 74,5 cıktım canım.muska sen bu sabah - kacsin, ben tartilamadim bu sabah ama benimki artik oynamiyor ya o yuzden ben izne ayrilayim diyorum hatta yarindan itibaren.
kaptanim duy benitoplight
yarindan itibaren izne ayrilayim sonra verince 1 kilo falan gelirim, su an pek diyet modum yok bir de bir yandan masterla falan ugrasiyorum zor geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?