- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.141
tebriklerGünaydın arkadaşlar listeye giremesemde kilo bildirimini yapayım
Geçen hafta 94,7
Bu hafta 94,3
Giden 400 gr
Yüzde 0,42
zaten fazla kilon kalmadı, artık sıkılaşarak istediğin görüntüye kavuşursun inşallah.Gunaydin kizlar :)
Ben de sabitim yani iyi ki izne ayriliyorum bugun o yuzden.
Dun aksam cok ciddi pilates yaptim, aksam da bir sey yemedim valla :)
internetten bakacağımBen cok begeniyorum feslegenli ayrani, bazi restoranlar yapiyor sadece.
Feslegeni blenderdan geciriyorlar sanirim.
Geçen hafta : 76.3
Bu hafta : 74.8 (Pastanın tartı olarak dışavurumu)
Fark : 1.5
%1.96 (2mi sayıyoduk bilemedim)
teşekkürler kaptanımtebrikler muskam ve femmette maşallah sizlere
güzel menü, tartıya nasıl yansıdı?Günaydın bu arada
dünkü menüm
sabah yeşil çay
4 küçük kepekli grissini peynir
ögle
2 yumurta omlet,havuç marul salata
yarım gözleme
akşam
az dan da az tarhana
küçük bi parça haşlanmış tavuk göğüs eti
salata
tebrikler
zaten fazla kilon kalmadı, artık sıkılaşarak istediğin görüntüye kavuşursun inşallah.
internetten bakacağım
inşallah dereceye girersin
teşekkürler kaptanım
güzel menü, tartıya nasıl yansıdı?
Harika su 1 litre böyle böyle artar.. Akşamki biber kızartmamıydı? Değilse iyi...Bende dünkü menümü yazayım
Sabah
kepekli tost, zeytin 6 adet
ARA
Yeşil çay limonlu
Öğlen
1 tabak Tas kebabı ve 1 kase cacık biraz roka
Akşam
Yoğurtlu biber 1 dilim kepekli ekmek ve light limonata
Saat 9
bir dilim ayva
Spor
Leslie 3 mil
Su : 1 lt
Ay bende çok korkardım yaa. Allah yardımcın olsun canım.evet oyun oluyor zaten sıkıntı o yüzden müzik açıyoruz bisiklet yatak odasında yatagın üstünde zıplıyolar 1,5 yaşında olanda katılıyo biri şimdi aşağı uççak diye yüregim azımda ancak okadar oluyo yanii
Canım hepsi kaliteli karbonhidrat, ama birini seç sadece.. Kilo vermeni etkileyebilir.mercimeği proteinden saydım sonuçta kırmızı etle eşdeğer proteine sahip bulgurda kaliteli karbonhidrat ama işte yayla çorbası olmayaydı iyiydi dimi
Azdanda azGünaydın bu arada
dünkü menüm
sabah yeşil çay
4 küçük kepekli grissini peynir
ögle
2 yumurta omlet,havuç marul salata
yarım gözleme
akşam
az dan da az tarhana
küçük bi parça haşlanmış tavuk göğüs eti
salata
ben yazarken kilo bildirimi yapmışsın.aslında hiç bekledğim gibi yansımadı yaaa daha fazla olmalıydı kaçamakda yapmadımm neyse bunada şükür
Tatlım bu sabah 64,2 yazmadınmı sen? Geçen uma 65 senyalnız ilk kilomu kıyafetli olarak biliyorum onu baz olarak bu hafta yüzde hesaplayayım haftaya kıyafetsize göre bildirim yaparım
salı günü:65.9
cuma günü:65
fark: -0.9
yüzde:% 1.36
tatlım ben bu hafta başladım geçen hafta yoktum başlangıcım 10 kasım ,Tatlım bu sabah 64,2 yazmadınmı sen? Geçen uma 65 sen
65-64,2=-0,8
0,8/65=0,0123076*100= %1,2
yalnız ilk kilomu kıyafetli olarak biliyorum onu baz olarak bu hafta yüzde hesaplayayım haftaya kıyafetsize göre bildirim yaparım
salı günü:65.9
cuma günü:65
fark: -0.9
yüzde:% 1.36
çok karıştı :) en iyisi salı gününü ve kıyafetli kıyafetsiz karıştırmayayım bugün başlangıcım olsun 64.2 olsun :)64.2 degil miydi ya?
Kot pantolon değilde kot tulum aldım ya, daha zayıflızam oda bol gelcek hiç değilse askıları tutar dedim.
Ozaman sadece kıyafetsiz bu sabahki kilonu yaz başlangıç o olsun.tatlım ben bu hafta başladım geçen hafta yoktum başlangıcım 10 kasım ,
10 kasımda kıyafetli kilomu biliyorum o zaman 65.9 idim bugün 13 kasım kıyafetli 65 kiloyum kıyafetsiz 64.2
yeni başladığım için sıkıntı o yüzden başta sordum yüzde yapmama gerek varmı yooksa bugün mü başlangıç sayılacak diye
karışıklık olmaması için
bende enson ona karar verdim yoksa baya karışıyor :)Kot pantolon değilde kot tulum aldım ya, daha zayıflızam oda bol gelcek hiç değilse askıları tutar dedim.
Öğleden sonra yüklerim resmi.
Ozaman sadece kıyafetsiz bu sabahki kilonu yaz başlangıç o olsun.
Seninde masallahin var canım.bugünkü menüm
sabah
2 kuru kayısı
1 kase sütlü k felks
1sade kahve
ara
1 portakal
öğlen
2 kaşık barbunya
ara
sade türk kahvesi
akşam
1 elma, 1mandalina
su
1.5lt
spor
leslie 3fast 45dk
haklısın canım ben eski tempomu bi turlu tuttturamadım niye bilmiyorum vallaayyy benim canım kaptanim. Tesekkur ederim
Proteinle zayifliyoda sen izin vermiyonki o kiloda kalsın vücut. Kısma bana aşkım ama akşam yemeklerine biraz daha dikkat et olurmu?
teşekkürler gülüm.
Yoo albümdemi bakayım hemen?haklısın canım ben eski tempomu bi turlu tuttturamadım niye bilmiyorum vallalisteye gireyim diye kastım ama olmuyo, artık yavas yavas vericem yapacak bisey yok bu arada sen benim dugun fotolarını gordun mu?
Hadi yaa hiç denwmwdimBende kuruturum her yaz.. salatada ayranda muhteşem oluyor...
Vay be maşallah musakamGeçen hafta : 76.3
Bu hafta : 74.8 (Pastanın tartı olarak dışavurumu)
Fark : 1.5
%1.96 (2mi sayıyoduk bilemedim)
Dene bayılacaksın salatayı ziyafete dönüştürüyo valla..Hadi yaa hiç denwmwdim
Sagol canım. Seval demişken dün aklımı aldı deli! Kaç oldu acaba lavaboya çıktımıki?Vay be maşallah musakam
Bi arada Seval senin gibi veriyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?