Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar listeye giremesemde kilo bildirimini yapayım
Geçen hafta 94,7
Bu hafta 94,3
Giden 400 gr
Yüzde 0,42
tebrikler
Gunaydin kizlar :)

Ben de sabitim yani iyi ki izne ayriliyorum bugun o yuzden.

Dun aksam cok ciddi pilates yaptim, aksam da bir sey yemedim valla :)
zaten fazla kilon kalmadı, artık sıkılaşarak istediğin görüntüye kavuşursun inşallah.
Ben cok begeniyorum feslegenli ayrani, bazi restoranlar yapiyor sadece.
Feslegeni blenderdan geciriyorlar sanirim.
internetten bakacağım
Geçen hafta : 76.3
Bu hafta : 74.8 (Pastanın tartı olarak dışavurumu)
Fark : 1.5
%1.96 (2mi sayıyoduk bilemedim)
inşallah dereceye girersin
tebrikler muskam ve femmette maşallah sizlere
teşekkürler kaptanım
güzel menü, tartıya nasıl yansıdı?

aslında hiç bekledğim gibi yansımadı yaaa daha fazla olmalıydı kaçamakda yapmadımm neyse bunada şükür

Harika su 1 litre böyle böyle artar.. Akşamki biber kızartmamıydı? Değilse iyi...
Ay bende çok korkardım yaa. Allah yardımcın olsun canım.
mercimeği proteinden saydım sonuçta kırmızı etle eşdeğer proteine sahip bulgurda kaliteli karbonhidrat ama işte yayla çorbası olmayaydı iyiydi dimi
Canım hepsi kaliteli karbonhidrat, ama birini seç sadece.. Kilo vermeni etkileyebilir.
Azdanda az harikasın yaaa. menn ço güzel bravo nes..

yalnız ilk kilomu kıyafetli olarak biliyorum onu baz olarak bu hafta yüzde hesaplayayım haftaya kıyafetsize göre bildirim yaparım
salı günü:65.9
cuma günü:65
fark: -0.9
yüzde:% 1.36

yalnız ilk kilomu kıyafetli olarak biliyorum onu baz olarak bu hafta yüzde hesaplayayım haftaya kıyafetsize göre bildirim yaparım
salı günü:65.9
cuma günü:65
fark: -0.9
yüzde:% 1.36
Tatlım bu sabah 64,2 yazmadınmı sen? Geçen uma 65 sen
65-64,2=-0,8
0,8/65=0,0123076*100= %1,2

Tatlım bu sabah 64,2 yazmadınmı sen? Geçen uma 65 sen
65-64,2=-0,8
0,8/65=0,0123076*100= %1,2
tatlım ben bu hafta başladım geçen hafta yoktum başlangıcım 10 kasım ,
10 kasımda kıyafetli kilomu biliyorum o zaman 65.9 idim bugün 13 kasım kıyafetli 65 kiloyum kıyafetsiz 64.2
yeni başladığım için sıkıntı o yüzden başta sordum yüzde yapmama gerek varmı yooksa bugün mü başlangıç sayılacak diye
karışıklık olmaması için

M MUSKA kot pantolonunu aldın mı?
Kot pantolon değilde kot tulum aldım ya, daha zayıflızam oda bol gelcek hiç değilse askıları tutar dedim.
Öğleden sonra yüklerim resmi.
Ozaman sadece kıyafetsiz bu sabahki kilonu yaz başlangıç o olsun.

ayyy benim canım kaptanim. Tesekkur ederim

Proteinle zayifliyoda sen izin vermiyonki o kiloda kalsın vücut. Kısma bana aşkım ama akşam yemeklerine biraz daha dikkat et olurmu?

teşekkürler gülüm.
haklısın canım ben eski tempomu bi turlu tuttturamadım niye bilmiyorum valla listeye gireyim diye kastım ama olmuyo, artık yavas yavas vericem yapacak bisey yok bu arada sen benim dugun fotolarını gordun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…