- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.101
Kaptanım yavaştan yapmak gerekiyor yoksa fena hamlatıyor ve ertesi güne hiçbirşey yaptırmıyor ağrıdan :)
5-10-15 diye artırıyorum maksimum 30 a kadar çıkacağım 1-1,5 ay. daha sonra bedenin performanısna göre bakalım ne olacak :)
Eliptikten kastınız eliptik bisikletmi bende yapıyorum 15 dk ile başladım şimdi 45 dk bile yapıyorum çocuklar müsaade ettikçe
ben de yarın başlicam eliptiğe
canım geçmiş olsun yaaa can sıkıcı işler bunlariki tane evrakı hatalı düzenlemişim.. bişey çıkmaz da işte
İyi gelir inşallah cnmyedim yaaazeytinyağı içicem akşam eve gidince
Ya benim midem çok haassas 1 tane incir kayısı falan yesem direk fena oluyorum.direk bekunis al eczaneden bu tür durumlarda rahatlatıyor bende işe yaramıyor kuru kayısı falan dün akşam bi dünya kuru incir yedim banamısın bile demedi bu sabah bende dulcalax aldım o da bitkisel bi ilaç
Yanı o zamn yemeklerden önce suyu basıyoruz.Bu mesajı okuyunca su iç hadi(çalıştıracak seni inş.)
Valla ben başladığımdan beri sofrayı hazırlarken 500ml lık suyu dikiyorum kafaya. Büyuse buyurdu herhalde şimdiye 8 ayı geçti.
Ayy kız biseycik olmaz inşallahheye uyarma verirler ama moral bozuyor işte gene de
canım geçmiş olsun yaaa can sıkıcı işler bunlar
Himmmkızlar yarın tartı günü güzel sonuçlar bekliyorum sizden bu arada merops nerelerde hiç sesi çıkmıyor ptesi harici hiç menü yazmadı günlük mesaj sayısına uymadı ve mazeret beyan etmedi artık ipleri sıkı tutma zamanı bugün erken yatacağım yarın az mesaj yszan diğer arkadasları da desifre edeceğim
stres oldun dimi,iki tane evrakı hatalı düzenlemişim.. bişey çıkmaz da işte
fesleğenli ayran, nasıl bir şeymişBen de masterla ugrasiyorum arada isten vakit kaldikca.
Menumu yaziyim hemen size
Sabah 8
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim kizarmis tm bugday
10
1 kuru erik
12
peynirli salata
1 dilim kepekli ekmek
feslegenli ayran
15
40 g bitter cikolata (200 kalori)
aksama da yerim herhalde biraz musli, meyve falan.
Pilates var 1 saat aletli.
su: 3lt
onlara da oyun olur aslında,Eliptikten kastınız eliptik bisikletmi bende yapıyorum 15 dk ile başladım şimdi 45 dk bile yapıyorum çocuklar müsaade ettikçe
ohh ne güzel, herkesin eliptiği varmış,ben de yarın başlicam eliptiğe
akşam ne yaptın?Kızlar menüm
Kahvaltı:
2 has.yumurta
Öğle
2 y.k çökelek
1 tatlı k. reçel
4 adet zeytin
Ara: 1 greyfurt
3 bardak çay
Akşama da bisey yememeyi düşünüyorum.
Ama bi 3ü 1 arada içerim.
Ve 2-3 ceviz
Dünün telafisi olsun bu menü
Yarın tartı günü bakalım ne olacak. Bende hiç tartilamadim. Hafta sonu iyidi ama sonuç nasıl merak içindeyim.
Bu arada su 2litre olur
Spor da 45 dk hafif tempoda yuruyuş.
biz takım olarak bunu hakettik kaptanımkızlar yarın tartı günü güzel sonuçlar bekliyorum sizden bu arada merops nerelerde hiç sesi çıkmıyor ptesi harici hiç menü yazmadı günlük mesaj sayısına uymadı ve mazeret beyan etmedi artık ipleri sıkı tutma zamanı bugün erken yatacağım yarın az mesaj yszan diğer arkadasları da desifre edeceğim
Akşam da çökellik yedim.stres oldun dimi,
allah yardımcın olsun.
fesleğenli ayran, nasıl bir şeymiş
onlara da oyun olur aslında,
sen yaparken 1-2-3 diye saysınlar falan
ohh ne güzel, herkesin eliptiği varmış,
benim yerim yokki
akşam ne yaptın?
inşallah iyi sonuçlar alacağız
biz takım olarak bunu hakettik kaptanım
kızlar günaydın, şu yüzde hesaplama formülünü 1. sayfada göremedim. Unutuyorum, eklemek mümkün mü ki acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?